You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 222
- Πόντοι
- 36
Wallpapers του Παναθηνα'ι'κου υπαρχουν ???
ψαχνω και δεν βρισκω ....
καμια βοηθεια ???
Καλημερα!!!!
Για δες εδω:
ειναι βεβαια συνδεσμιακου τυπου..και δεν ξερω αν θα σ αρεσουν...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
καλο θα ηταν σημερα να αποφευγονται τα εμπρηστικα ποστ.
ευχαριστω
ευχαριστω
Επισκέπτης
πάτερ μου προτείνω να μην ποστ άρουμε σε θρεντ των άλλων ας κάνει ο κάθε ένας την πλάκα του στον άλλο αλλά μέσα από το δικό του θρέντ και όχι να βρίζουμε ας διασκεδάσουμε λίγο.καλο θα ηταν σημερα να αποφευγονται τα εμπρηστικα ποστ.
ευχαριστω
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
σωστο, αλλα να μου λεει ο καθενας τί ομαδα ειναι..πάτερ μου προτείνω να μην ποστ άρουμε σε θρεντ των άλλων ας κάνει ο κάθε ένας την πλάκα του στον άλλο αλλά μέσα από το δικό του θρέντ και όχι να βρίζουμε ας διασκεδάσουμε λίγο.
Επισκέπτης
γνωρίζονται και απλά ένα σύνθημα του ΟΣΦΠ η φώτο που γελοιοποιή τον ΠΑΟ να μπαίνει στο θρέντ του ΟΣΦΠ και αντίστροφα.σωστο, αλλα να μου λεει ο καθενας τί ομαδα ειναι..![]()
![]()
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Πολυ ομορφο ....
ειδατε τι γραφουν τα γαυρακια στο θρεντ τους ???
Το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία;
μετα πειτε μου για εμπριστικα σχολια την σημερον ημερα
Ρε εμεις θα το παρουμε και θα βγουμε με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ στο
τσαμπιονς λιγκ
ειδατε τι γραφουν τα γαυρακια στο θρεντ τους ???
Το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία;
μετα πειτε μου για εμπριστικα σχολια την σημερον ημερα
Ρε εμεις θα το παρουμε και θα βγουμε με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ στο
τσαμπιονς λιγκ
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
MatureHunter77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Συμφωνα με σπορ φμ
Ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» θα αντικαταστήσει τον νεαρό Βραζιλιάνο μέσο με τον Σιμάο και θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2.
Το δεύτερο αμυντικό χαφ θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης και στα άκρα θα είναι ο Καραγκούνης δεξιά (έχει φαρυγγίτιδα, αλλά δεν θέλει να χάσει με τίποτα το ματς) και ο Ιβανσιτς αριστερά. Στην άμυνα Σαριέγκι και Γκούμας θα είναι το δίδυμο των στόπερ, με τον Βύντρα να αγωνίζεται αριστερά (με ειδική αποστολή να περιορίσει τη δράση του Γκαλέτι) και τον Νίλσον δεξιά. Ο Σαλπιγγίδης θα έχει παρτενέρ στην επίθεση τον Εντόι, ο οποίος προτιμήθηκε λόγω του ύψους του και της ικανότητάς του να βοηθά στις στημένες φάσεις τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάλαρτζ.
Να μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα
Ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» θα αντικαταστήσει τον νεαρό Βραζιλιάνο μέσο με τον Σιμάο και θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2.
Το δεύτερο αμυντικό χαφ θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης και στα άκρα θα είναι ο Καραγκούνης δεξιά (έχει φαρυγγίτιδα, αλλά δεν θέλει να χάσει με τίποτα το ματς) και ο Ιβανσιτς αριστερά. Στην άμυνα Σαριέγκι και Γκούμας θα είναι το δίδυμο των στόπερ, με τον Βύντρα να αγωνίζεται αριστερά (με ειδική αποστολή να περιορίσει τη δράση του Γκαλέτι) και τον Νίλσον δεξιά. Ο Σαλπιγγίδης θα έχει παρτενέρ στην επίθεση τον Εντόι, ο οποίος προτιμήθηκε λόγω του ύψους του και της ικανότητάς του να βοηθά στις στημένες φάσεις τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάλαρτζ.
Να μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
απο το επομενο αρχιζουν οι καρτες κι ακομη δεν σφυριξε τη σεντρα..
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
???απο το επομενο αρχιζουν οι καρτες κι ακομη δεν σφυριξε τη σεντρα..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
αφορα ποστ που σβηστηκε..
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οκ Πατερ ;)
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
..απ'τα αριστερά στην άμυνα μπορεί να βάλει και τον Φύσσα η τον Σέριτς απ'ότι άκουσα χθες στον alpha.δε νομίζω ο Βύντρα να είναι ο κατάλληλος για περιορίσει τον Γκαλέτι.
Οπωσδήποτε ένας εκ των Γκούμα-Σαριέγκι πάνω στον Κοβάσεβιτς για να μην φάμε γελοία γκολ όπως αεκ,ξάνθη,ηρακλής..
..μεγάλη ατυχία η απουσία του μάτος.. τουλάχιστον την Τετάρτη θα είναι μάχιμος?Θα τα καταφέρουν άραγε Τζιώλης-Σιμάο?
Οπωσδήποτε ένας εκ των Γκούμα-Σαριέγκι πάνω στον Κοβάσεβιτς για να μην φάμε γελοία γκολ όπως αεκ,ξάνθη,ηρακλής..
..μεγάλη ατυχία η απουσία του μάτος.. τουλάχιστον την Τετάρτη θα είναι μάχιμος?Θα τα καταφέρουν άραγε Τζιώλης-Σιμάο?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ενώ ο ΤακηΦύσσας είναι......απ'τα αριστερά στην άμυνα μπορεί να βάλει και τον Φύσσα η τον Σέριτς απ'ότι άκουσα χθες στον alpha.δε νομίζω ο Βύντρα να είναι ο κατάλληλος για περιορίσει τον Γκαλέτι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95