Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Λοιπον Συναγωνιστες σκηνικο απο το Μακεδονια Παλας {το γνωστο ξενοδοχειο της Θεσσαλονικης} - Παρασκευη απογευματακι γυρω στις 8:30 συναντιεται καποιος με γνωστο του γαυροποδοσφαιριστη μετα τα "χρονια πολλα" γινεται ο εξης διαλογος....
-Β(γελωντας) ρε μαλακα ξερω οτι θα γινει ενα διπλο σε ποιο απο τα
             δυο ματς θα γινει?
-Γαυρος(γελωντας) αντε γαμισου ρε μαλακα... ολα τα ξερεις...
                 (πολλα γελια)
-Β (χαμογελαστα) αντε γαμισου και λεγε....
-Γαυρος (χαμογελαστα με νοημα)ολα μεσα ειναι αλλα (ψιθυριστα)
         υπαρχει τετοια φαση που τα βλεπω για Χ

ο διαλογος ειναι αληθινος 100% και αν καποιοι αμφισβητουν τα λεγομενα μου ας κοιταξουν το ποστ μου πριν απο τον περσινο αγωνα του Καραισκακη που εγραφα οτι αν και δεν το θελω ο σωφερ μαλλον θα ειναι νικητης

Επισκέπτης
δηλαδή αυτό με την ντουλάπα την μαντινάδα του Ζερβάκη που λέει ((το πε το πε ο παπαγάλος μες την ντουλάπα είναι ο άλλος, το πε το πε ο παπαγάλος ένας δέσποτας πολύ μεγάλος.)).
ΣΑς δίνω και το link του δίσκου που είναι η παρούσα μαντινάδα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον Συναγωνιστες σκηνικο απο το Μακεδονια Παλας {το γνωστο ξενοδοχειο της Θεσσαλονικης} - Παρασκευη απογευματακι γυρω στις 8:30 συναντιεται καποιος με γνωστο του γαυροποδοσφαιριστη μετα τα "χρονια πολλα" γινεται ο εξης διαλογος....
-Β(γελωντας) ρε μαλακα ξερω οτι θα γινει ενα διπλο σε ποιο απο τα
             δυο ματς θα γινει?
-Γαυρος(γελωντας) αντε γαμισου ρε μαλακα... ολα τα ξερεις...
                 (πολλα γελια)
-Β (χαμογελαστα) αντε γαμισου και λεγε....
-Γαυρος (χαμογελαστα με νοημα)ολα μεσα ειναι αλλα (ψιθυριστα)
         υπαρχει τετοια φαση που τα βλεπω για Χ

ο διαλογος ειναι αληθινος 100% και αν καποιοι αμφισβητουν τα λεγομενα μου ας κοιταξουν το ποστ μου πριν απο τον περσινο αγωνα του Καραισκακη που εγραφα οτι αν και δεν το θελω ο σωφερ μαλλον θα ειναι νικητης
Ρε φιλε με αυτα που γραφεις το μονο που αφηνης εκτος ειναι να ερθουν και τα δυο ματς στον ασσο ολες της αλλες πιθανοτητες της καληψες με αυτον τον διαλογο.
Τωρα τι σοι προβλεψη ειναι αυτη δεν καταλαβενω.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε φιλε με αυτα που γραφεις το μονο που αφηνης εκτος ειναι να ερθουν και τα δυο ματς στον ασσο ολες της αλλες πιθανοτητες της καληψες με αυτον τον διαλογο.
Τωρα τι σοι προβλεψη ειναι αυτη δεν καταλαβενω.
εγω παλι περνωντας χθες το βραδυ εξω απο τα γραφεια της παε Ολυμπιακος ακουσα τον Σωκρατη να φωναζει παρα πολυ δυνατα (εξου και τον ακουσα μεχρι τον δρομο) στον τζιγκερ:
-Σωκρατης:ακους τι σου λεω ρε?και τα δυο ματς θα τα παρω εγω!το πολυ πολυ να σου δοσω την ευκαιρια να εχουμε επαναληπτικο στο κολογηπεδο σου μπας και παρεις κανα ψιλο απ τα εισητηρια αλλα εκει θα κανω διπλο...Συνενοηθηκαμε?
-Τζιγκερ:οκ ρε Σωκρατη,ηρεμησε,οτι πεις!
-Σωκρατης:Ρε συνενοηθηκαμε?
-Τζιγκερ:ενταξει,ενταξει....

Αρα μαζι με τον vakis εχουμε καλυψει ολα τα αποτελεσματα εκτος του να διακοπει ο αγωνας...

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
εγω παλι περνωντας χθες το βραδυ εξω απο τα γραφεια της παε Ολυμπιακος ακουσα τον Σωκρατη να φωναζει παρα πολυ δυνατα (εξου και τον ακουσα μεχρι τον δρομο) στον τζιγκερ:
-Σωκρατης:ακους τι σου λεω ρε?και τα δυο ματς θα τα παρω εγω!το πολυ πολυ να σου δοσω την ευκαιρια να εχουμε επαναληπτικο στο κολογηπεδο σου μπας και παρεις κανα ψιλο απ τα εισητηρια αλλα εκει θα κανω διπλο...Συνενοηθηκαμε?
-Τζιγκερ:οκ ρε Σωκρατη,ηρεμησε,οτι πεις!
-Σωκρατης:Ρε συνενοηθηκαμε?
-Τζιγκερ:ενταξει,ενταξει....

Αρα μαζι με τον vakis εχουμε καλυψει ολα τα αποτελεσματα εκτος του να διακοπει ο αγωνας...

ταυτόχρονα πέρναγες και από την κηφησιά? και άκουγες και τον τζίγγερ?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• tziger.jpg
    tziger.jpg
    138,5 KB · Εμφανίσεις: 40

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα!
απο τότε έχεις να δείς χαρά στα σκέλια σου στερημένε!
απο το 1986, 22 Χρόνια!

Αφιερωμένο! :rockon:

[youtube=425,350]i8cEuACO7e8[/youtube]

Επισκέπτης
και ενα ποιο προσφατο στερημενεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
[youtube=425,350]6QfUuk5obVA[/youtube]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε ρε γλεντιαααααααααααααααα..

Επισκέπτης
παρε & τα 3 που μαζεψες στην ριζουπολη με τους μπασινοκαραγκουνοφυσσαιους σου να στανιαρεις μεσημεριατικα..
[youtube=425,350]OGnPuhGHL98[/youtube]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γεια χαρα μαγκες

το παρακατω βιντεακι αφιερωμενο απο τον laplace σε ολους τους φιλους του Παναθηναικου
Να σαι καλά αδερφέ.... Συγκινήθηκα...... Ημουν μέσα σ αυτό το παιχνίδι...
Ημουν νιος και γέρασα.....Γμτ τον καβουρογαμόσαυρο τον ταξιτζή μου γμ....

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:rockon:

Συνημμένα

• paov (9).jpg
    paov (9).jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 19

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Πάντως γελάω πολύ με εσας τους βάζελους! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαστε απίστευτοι έχετε γεμίσει το threat με βιντεάκια της δεκαετίας του 80!! :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:
Φαντάζομαι ακόμα δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι κερδίσατε τον Θρύλο καταλάθος πέρισυ και καταλάθος με τον Καπουράνη(90s) γι'αυτό και δεν βάζετε βίντεό ε...? :o :o

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
προς τους φιλους συναγωνιστες δεν καταλαβατε τι εγραψα οποτε δεν λεω τιποτε και την κυριακη ΄΄η αν θελετε την τεταρτη το βραδυ εδω θα ειμαι και θα τα πουμε. Αλλα καλο θα ειναι να διαβαζουμε προσεκτικα τι λεει ο αλλος και υστερα να κριτικαρουμε. Προσωπικα θα ηθελα οχι απλα να χασει ο Παναθηναικος αλλα να ειναι και βαρια η ηττα ωστε να γινει της πουτανας μηπως ξεφυγουμε απο την κολοοικογενεια. Δυστυχως ομως μαλλον ο σωφερ θα ειναι απο πανω...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Γιατί ρε παιδιά μας γεμίζετε βιντεάκια του ΟΣΦΠ??Θέλετε να μας ρίξετε το ηθικό εν όψει του ντέρμπυ?

..δεν πειράζει.. εσείς εκτίθεστε.. και αν κάτσει στραβά ο αγώνας θα κρύβεστε :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε londoner ολα σου τα ποστ εχουν διαγραφει διοτι ειναι σε greeklish.

προσθετως, ειπαμε οτι ΔΕΝ βριζουμε.

ευχαριστω

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
παραθετω ενα κομματι της εφημεριδας αξια...αληθεια θα παρεμβει η δικαιοσυνη για αυτα τα λαμογια?

Συνημμένα

• aksia.gif
    aksia.gif
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom