Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπέρα φίλε!

Kαι να κριθεί ο αγώνας από τις ομάδες, όχι από σημαιάκια και σφυρίχτρες.

Ας κερδίσει αυτός που θα βρεθεί στη μέρα του. Αυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα στις 2 κούπες.

ΥΓ: ο Άρης και ο ΠΑΟ είναι οι 2 ομάδες που φέτος προσπαθούν να κερδίσουν και όχι να "κλέψουν" τον αγώνα. Λογικά θα είναι ωραίος τελικός..............

....... για τους τρίτους. Βλέπω να σπάνε νεύρα  :2funny:

Μαζί σου φίλε μου, πιστεύω ότι ο ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ Αρης και ο ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ φετινός Παναθηναικος έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, ουσία και σχετικό θέαμα-τακτική, εγγυονται δε ότι μπορούν να παίξουν έναν όμορφο τελικό και να κερδίσει ο καλύτερος. Σέβομαι την ποιότητα σας και το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα σας, αλλά πιστεύω ότι και εμείς ερχόμαστε μαθημένοι από τα λάθη των προηγούμενων 3 πρόσφατων τελικών και με τον ΕΡΚ πλέον στον πάγκο είμαι σίγουρος ότι θα είναι ΣΩΣΤΑ προετοιμασμένη η ομάδα από όλες τις απόψεις!

Τέλος, επιμένω: 22.500 εισητηρια στον καθένα, μπορούμε να είμαστε και οι μεν και οι δε ΟΚ , χωρίς παρατράγουδα!

Eπί του πιεστηρίου: Splish Splash I was Taking a Bath  :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μάθε ρε να κάνεις παραθέσεις... :grin:
Χαμένε... :P

Κατά τ'αλλα μαζί σας... :rockon:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Καλησπέρα φίλε!

Kαι να κριθεί ο αγώνας από τις ομάδες, όχι από σημαιάκια και σφυρίχτρες.

Ας κερδίσει αυτός που θα βρεθεί στη μέρα του. Αυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα στις 2 κούπες.

ΥΓ: ο Άρης και ο ΠΑΟ είναι οι 2 ομάδες που φέτος προσπαθούν να κερδίσουν και όχι να "κλέψουν" τον αγώνα. Λογικά θα είναι ωραίος τελικός..............

....... για τους τρίτους. Βλέπω να σπάνε νεύρα  :2funny:

Eπί του πιεστηρίου: Splish Splash I was Taking a Bath  :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνώ απόλυτα !
Είμαι φόλα αρηανός και πάω γήπεδο σε καμια 10αριά αγώνες τη χρονιά σε κατα βάση εντός έδρας . Στις 24 θα είμαι σίγουρα εκεί και θα πάω ΟΑΚΑ με κάτι φιλαράκια μου βαζέλια . Ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα θα γυρίσω στο ξενοδοχείο , θα δω λίγο ξεδοντιάρη (Γεωργίου) και μετά μπαρότσαρκες με τα παιδιά !
Η μπάλα είναι ψυχαγωγία , και άσε τους άλλος να τρελένονται !!!!

zefuros

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα !
Είμαι φόλα αρηανός και πάω γήπεδο σε καμια 10αριά αγώνες τη χρονιά σε κατα βάση εντός έδρας . Στις 24 θα είμαι σίγουρα εκεί και θα πάω ΟΑΚΑ με κάτι φιλαράκια μου βαζέλια . Ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα θα γυρίσω στο ξενοδοχείο , θα δω λίγο ξεδοντιάρη (Γεωργίου) και μετά μπαρότσαρκες με τα παιδιά !
Η μπάλα είναι ψυχαγωγία , και άσε τους άλλος να τρελένονται !!!!

+1.000.000.

Αυτη πρέπει να ειναι η λογική ρε παιδί μου. Να πάμε να βλέπουμε τα παιχνιδάκια μας, να κάνυμε την καζούρα σε αυτόν που χάνει, και μετά ολα μελι γάλα. Τέλος στους ανεγκέφαλους που εχουν μέσα μίσος

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μάθε ρε να κάνεις παραθέσεις... :grin:
Χαμένε... :P

Κατά τ'αλλα μαζί σας... :rockon:

Ξερω γαμωτο μου να κανω παραθεσεις, αλλα χθες ημουν "εκτος εδρας" και εγραφα απο το γαμηδι το κινητο που δε μου εμφανιζε με ΤΙΠΟΤΑ το τελος του post και αναγκαστικα εγραφε εκει, οταν το ειδα το post που εκανα  :headbang: με δυναμη, αλλα τι να κανεις.... νοημα πιστευω οτι βγηκε παντως!!!!! Χαμενε.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Για το ματς με τον Ηρα εχουν μεινει εισιτηρια καθολου απο τα φθηνα,ξερουμε?  :grin:

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γαμηστε και τα σκουληκακια που βγαλανε και γλωσσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ναι  - 236 (56.2%)
Οχι - 184 (43.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 419

οι 184 ειναι οι πρωταθλητες οι μπαοκτζηδες??    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μέρα χαράς σήμερα! Μετά από τόσον καιρό υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα σήμερα και μάλιστα μέσα στο μέσα στο γήπεδό μας μετά από το 2004.
Ας είναι αυτό απαρχή ξεπλύματων των ντροπών που έχουμε νοιώσει όλα αυτά τα χρόνια!

There is much to be done yet!!!

ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ!!!

Επισκέπτης

Eϊ ψιτ....
Κλεμένο!

URL]]

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Μέρα χαράς σήμερα! Μετά από τόσον καιρό υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα σήμερα και μάλιστα μέσα στο μέσα στο γήπεδό μας μετά από το 2004.
Ας είναι αυτό απαρχή ξεπλύματων των ντροπών που έχουμε νοιώσει όλα αυτά τα χρόνια!

There is much to be done yet!!!

ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ!!!

σήμερα, μόνο τραγούδι!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!

ΠΑΟ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΘΥΡΑ 13 !!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
εδεχομαστεν και συγχαρητηριαν  :dancing:  :rockon:
ενας ενας παρακακλω μην σμπροχνεστε  :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπαααααα........απουσιάζουν οι γάβροι....όλοι σήμερα είχαν να κάνουν επισκέψεις.............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μπαααααα........απουσιάζουν οι γάβροι....όλοι σήμερα είχαν να κάνουν επισκέψεις.............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τί έγινε ρε???Χρόνια Πολλά με την ευκαιρία!!!

Συγχαρητήρια και για τον τίτλο...όντως είσαστε η πιο σταθερή ομάδα...

Αντε...μετά απο το έτος που απολύθηκες απο φαντάρος...ξανά τίτλο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
πρωταθλημα και κυπελο ρεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom