Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χώσε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ταύρε χαίρε και πάλι!

Σεβαστές όλες οι απόψεις! Το '03 καλά κάνατε και παίξατε με πείσμα. Το ότι σας έσπρωχνε ο κόρακας και μάλιστα έδοσε ψεύτικο πέναλτυ δεν είναι δική σας ευθύνη (το χάσατε). Το ότι η πουτάνα ΕΠΟ μας δεν έβαλε να παίξουμε Δευτέρα (την Πέμπτη είχαμε παίξει 120' με Πόρτο) επίσης δεν είναι δική σας ευθύνη.

Το περί "παραρτήματος" πρώτη φορά το αναφέρω για ΠΑΣ. Δεν παρακολουθώ το ....... thread (για λόγους αρχής και αποστροφής-αηδίας)και δεν έχω άποψη (αν κάνω λάθος συγγνώμη εκ των προτέρων), αλλά δεν είμαι σίγουρος πως είχες τον ίδιο ενθουσιασμό εναντίον τους.  Εννοείται πως ό,τι και νάκανες δικαίωμά σου. Απλά μου έχεις δόσει την εντύπωση πως οι 2 σου ομάδες είναι αυτή η πολυπετσινοττλούχος λιμανίσια της κλεψιάς-απάτης-διαιτησίας και ο ΠΑΣ, με όποια σειρά θες εσύ. Και (όπως προείπα) αν κάνω λάθος συγγνώμη προκαταβολικά  ;)

Και κάτι τελευταίο: Ο ΧΟΝΤΡΟΣ είναι μέγιστο αρχίδι και π...ς γ...ς. Και το λέω για αυτά που έκανε στον Ηλυσιακό το μουνόπανο (χωρίς να ξέρω τι κάνει στον ΠΑΣ, δε με ενδιαφέρει). Το ότι πούλησε την ομάδα στο Θωμά, ο οποίος τη βάφτισε "Αιγάλεω" και της άλλαξε έδρα είναι ΙΜΗΟ μέγιστη αλητεία. Λες και δεν ήξερε ποιός ήταν ο κοκκαλιάρης. Και μετά έκανε τον ανήξερο το κωλόχοντρο κωλολαμόγιο.....  :tickedoff:
Mε λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω...επί της ουσίας τίποτα...

Για να σου απαντήσω...
Το 2003 μετά το μεταξύ μας ματς τιμωρηθήκε η έδρα μας λόγω των γνωστών επεισοδίων...
Με ποιον παίζαμε στο καπάκι εντός???με τον γαύρο και παίξαμε στην Πατρα...τυχαίο???
στο συγκεκριμένο ματσάκι ο γαύρος μας πέταξε 3 μπαλάκια με έναν ανεκδιήγητο διαιτητή που δεν μας άφηνε να πάρουμε ανάσα γύρω από την περιοχή μας...
Οταν σε κλείνει ο κόρακας μέσα στην περιοχή με συνεχόμενα ανύπαρκτα φαουλ κάποια στιγμή θα σου το παστελώσει ο αντίπαλος...
Βέβαια κανένας βάζελος δεν είδε το ματσάκι και όλοι έβγαλαν το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι ανοίξαμε τα πόδια... :jerking:

Η ομάδα μου είναι μια και αυτή λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!!
Το πως  εσύ βγάζεις το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι επειδή γράφω στο γαυροθρέντ είμαι γαύρος,εγώ δεν το καταλαβαίνω...
αν θες μου το εξηγείς...

Τον χοντρό σε όση εκτίμηση τον έχεις εσύ για τους δικούς σου λόγους,σε άλλη τόση εκτίμηση τον έχω εγώ για δικούς μου λόγους!!!!

Αυτά...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
OK MAN!

Ρε συ, επί της ουσίας τάπα μια φορά. Να το ξαναπώ πιο χοντρα: ΑΝ μαλακιστήκαμε, ναπαναγαμηθούμε. Τι άλλο να πω? ΑΝ παρανομήσαμε, ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ. ΤΟΜΠΟΥΛΟ!

Αν γράφεις στο ....thread δεν τόξερα, δε μπήκα ποτέ. Aπλά τα γραφόμενά σου (σε διαβάζω άρχοντα  :2funny:) μου έδοσαν (ΚΑΚΩΣ όπως φαίνεται) στο πράσινο και στο κίτρινο thread αυτή την ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ εντύπωση. Δήλωσες μόνο ΠΑΣ, το δέχομαι, ΤΕΛΟΣ. (Συγγνώμη έχω ήδη ζητήσει)  :)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
OK MAN!

Ρε συ, επί της ουσίας τάπα μια φορά. Να το ξαναπώ πιο χοντρα: ΑΝ μαλακιστήκαμε, ναπαναγαμηθούμε. Τι άλλο να πω? ΑΝ παρανομήσαμε, ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ. ΤΟΜΠΟΥΛΟ!

Αν γράφεις στο ....thread δεν τόξερα, δε μπήκα ποτέ. Aπλά τα γραφόμενά σου (σε διαβάζω άρχοντα  :2funny:) μου έδοσαν (ΚΑΚΩΣ όπως φαίνεται) στο πράσινο και στο κίτρινο thread αυτή την ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ εντύπωση. Δήλωσες μόνο ΠΑΣ, το δέχομαι, ΤΕΛΟΣ. (Συγγνώμη έχω ήδη ζητήσει)  :)

O Bullακος ειναι ξηγημενο παλληκαρι και ΠΑΣσας απο τους λιγους, αν μετραει η γνωμη μου την καταθετω........ επειδη τυγχανει να τον παρακολουθω στο thread του θεου μας (ΑΡΗΣ :rockon: ) και επειδη γενικοτερα οι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΣ ειναι απο τα καλυτερα αλανια του οπαδικου κινηματος στην Ελλαδα!!

Αυτα, την καλησπερα μου, Χρονια Πολλα και να εχουμε εναν ομορφο τελικο με.... ΑΠΟ 22500 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Καλησπέρα φίλε!

Kαι να κριθεί ο αγώνας από τις ομάδες, όχι από σημαιάκια και σφυρίχτρες.

Ας κερδίσει αυτός που θα βρεθεί στη μέρα του. Αυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα στις 2 κούπες.

ΥΓ: ο Άρης και ο ΠΑΟ είναι οι 2 ομάδες που φέτος προσπαθούν να κερδίσουν και όχι να "κλέψουν" τον αγώνα. Λογικά θα είναι ωραίος τελικός..............

....... για τους τρίτους. Βλέπω να σπάνε νεύρα  :2funny:

Eπί του πιεστηρίου: Splish Splash I was Taking a Bath  :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Η ομάδα μου είναι μια και αυτή λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!!

Αυτά...
Εγώ Ταύρε σε καταλαβαίνω κι επίσης ξέρω, ότι ομάδα με πιστούς οπαδούς δε χάνεται ποτέ.
Δες τη Λάρ'σα, σούζα τ' αλογάκ, και μόνο, είναι στον κάμπο. Έτσι και στα Γιάννενα, εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι οι Γιαννιώτες ΠΑΣ είναι...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
OK MAN!

Καλά δεν θα σε μαλώσω κιόλας,δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμες...
Σε όλα τα οπαδικά θρεντ γράφω και όλους τους πειράζω ή αν θεωρώ κάτι στραβό τα χώνω...
Ουτε αντιολουμπιακός,ούτε αντιβάζελος(αν και παρμένος με τα πουστρηλίκια του Δεκεμβρίου,δεν είναι όλοι οι βάζελοι ίδιοι άλλωστε)ούτε αντίτίποτε...
Σόρρυ,μόνο αντιΦΟΦΗ είμαι... :grin:
Τέσπα,με κάλυψες με τις απαντήσεις που έδωσες για το "θέμα",απλά RESPECT!!!!!!

Και για να το κλείσω οριστικά,ούτε εγώ γουστάρω να παίρνω αγώνες στα χαρτιά,αλλά με όλες τις αδικίες που έχω υποστεί από το "κατεστημένο" του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα ήταν μια γλυκιά εκδίκηση,μια γροθιά στο στομάχι,πεστο όπως θες ρε αδερφέ έτσι για το γαμώτο!!!

Θα ήταν πολύ πιο "αντρίκειο" από την δική μας διοίκηση να βγουν στα ίσια και να πούν "Κύριοι δεν αρμόζει στις αρχές και στα πιστεύω μας  μια τέτοια κίνηση γιατί δεν την θεωρούμε ηθική..." παρά οι αερολογίες τύπου,υπάρχει μια ασάφεια και υπάρχει ξεχωριστή προκύρηξη για το κύπελλο :jerking: στην οποία οι 88άρηδες θεωρούνται κάτω των 21 και άλλες τέτοιες πίπες...

Αυτά τα ολίγα και...καλή καρδιά... :sunglasses:

Μόνο μη με ξαναπείς παράρτημα :knuppel:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ Ταύρε σε καταλαβαίνω κι επίσης ξέρω, ότι ομάδα με πιστούς οπαδούς δε χάνεται ποτέ.
Δες τη Λάρ'σα, σούζα τ' αλογάκ, και μόνο, είναι στον κάμπο. Έτσι και στα Γιάννενα, εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι οι Γιαννιώτες ΠΑΣ είναι...
Μίλα ρε Bon...
Λίγοι δυστυχώς έχουν πιάσει την ψυχολογία και τη νοοτροπία των ΠΑΣΟΛΕΔΩΝ...
Μόνο αν κάποιος ζήσει από κοντά,έστω και για λίγες ημέρες,αυτή την πόλη μπορεί να πάρει μια ιδέα για το τι πάστα φιλάθλων είμαστε...

Ο Καρπετόπουλος είχε γράψει ένα πολύ ωραίο άρθρο μετά την πρόκριση επί του γαύρου πριν 3 χρόνια...
Λες και το έγραψε ένας από εμάς ήταν,από τους ελάχιστους που έχουν μπει στην ψυχολογία μας!!!!

Παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα...

Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει...

Οταν ο Κοντογουλίδης πέτυχε το γκολ της πρόκρισης, στα Γιάννενα τα είδαν όλα. Τους δεκαπέντε διαιτητές της Παράγκας (που ξηλώθηκαν από τους πίνακες στη συνέχεια, αλλά κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη γι' αυτούς), οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν το 2001 για να ρίξουν την ομάδα κατηγορία. Τους μηδενισμούς για χρέη, την ώρα που άλλοι έπαιρναν πιστοποιητικά συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χρωστώντας περισσότερα, το ατελείωτο κυνηγητό στη Β' και στη Γ', τον Πολατιάν να τρομάζει στην ιδέα ότι μπορεί να δείξει βούλα στο πρώτο ματς. Μόνο όποιος έχει ζήσει την κόλαση ξέρει πώς είναι να βρίσκεσαι στον παράδεισο...

Τα Γιάννενα απέκλεισαν τον Ολυμπιακό -αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Τα Γιάννενα με το ηρωικό τους παιχνίδι κι αυτό το χωρίς προηγούμενο κατόρθωμα έδωσαν στην πραγματικότητα μια ανάσα οξυγόνου στο σπορ που λέγεται ποδόσφαιρο. Αν μετά τα όσα έκανε ο Κοντογιαννίδης περνούσε ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ψυχορραγούσε. Η κατάστασή του θα ήταν μη αναστρέψιμη. Οχι γιατί οι συνηθισμένες υπερβολές δεν θα επέτρεπαν καμία απολύτως σοβαρή αποτίμηση της πραγματικότητας του αγώνα (ο Ολυμπιακός ήταν για ένα ακόμα ματς ασύνδετος, χωρίς σειρά στην άμυνα και απολύτως προβλέψιμος), αλλά διότι θα περνούσε για μια ακόμα φορά το μήνυμα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το απόλυτο τσιφλίκι του δυνατού, η πιο διεφθαρμένη και αηδιαστική εικόνα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Γελoιοποίηση

Δεν εκτέθηκε ο Ολυμπιακός –ο Ολυμπιακός τόσο μπορεί. Δεν είναι ντροπή για μια ομάδα να αποκλείεται, το 'χουν πάθει όλες οι ομάδες του κόσμου σε τέτοιες κι ακόμα σημαντικότερες διοργανώσεις. [size=15pt]Αυτό που εκτέθηκε χθες είναι ένα ολόκληρο σύστημα διαφθοράς που χρησιμοποιεί τα παιχνίδια του δυνατού ως διαφημιστικά σποτ για νταραβέρι. Εκτέθηκαν εκείνοι που μπαίνουν στη σειρά για να χαιρετήσουν τον πρόεδρο στις δημόσιες εμφανίσεις του, εκείνοι που εξηγούν στους διαιτητές πόσο μάγκας είναι ο μεγάλος, εκείνοι που παίρνουν τηλέφωνα για να ζητήσουν επόπτες, παρατηρητές και λοιπά τσατσόνια, ανθρωπάκια χωρίς υπόληψη που ένας Θεός ξέρει πώς κυκλοφορούν στον δρόμο χωρίς να ντρέπονται. Εκτέθηκαν όσοι τους φτύνει ο κόσμος και λένε «πέρα βρέχει», εκείνοι που θεωρούν γάγγραινα τη διαιτησία, αλλά θέλουν και να την ελέγχουν, εκείνοι που για μια θέση παρατηρητή UEFA (με όλα τα έξοδα πληρωμένα) πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο. Αυτούς γελοιοποίησαν τα υπέροχα Γιάννενα. Τα Γιάννενα που δύο φορές τα έστειλαν στην κόλαση εφαρμόζοντας επιλεκτικά νόμους, που γι' άλλους μπήκαν στα συρτάρια, τα ίδια ανθρωπάκια που χθες καραγκιοζοποιήθηκαν.[/size]

Χθες κέρδισε το ποδόσφαιρο, το αληθινό ποδόσφαιρο...[size=20pt]Κέρδισε το ποδόσφαιρο ενός υπέροχου κόσμου που έχει προτάξει την αξιοπρέπεια από τους τίτλους, τη λεβεντιά από τη σύμπλευση με τους άθλιους, τη μοναξιά που πονάει από τη συναλλαγή που σε κάνει τζάμπα μάγκα.[/size] :rockon:

Δεν ματαιοπονώ. Ξέρω ότι αυτή η χωρίς προηγούμενο εποποιία -που δεν ήταν μόνο δικαίωση μιας ομάδας για το πάθος, την ψυχή, την ψυχραιμία της, αλλά κι ένα τρομερό χαστούκι στη δουλικότητα, στην αλαζονεία, στη χωρίς τσίπα κατάπτυστη συμπεριφορά ενός διαιτητή που εκπροσωπεί ένα σύστημα χαμένων αξιών- δύσκολα θα αλλάξει τα πράγματα. Δυστυχώς ο συρφετός των αθλίων θα συνεχίσει να γλείφει τα σάλια των δυνατών και να τρέφεται από αυτά, ο Τύπος θα ξεχάσει τα όσα έγιναν και θα προτάξει το θαύμα αντί για το καρκίνωμα, οι Κοντογιαννίδηδες θα συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους και κανείς δεν θα απολογηθεί για την εικόνα ντροπής του γηπέδου. Οσοι θέλουν το καλό είναι λίγοι, ασήμαντοι, γραφικοί, εκτός κόλπου, όπως ακριβώς οι Γιαννιώτες. Ομως το ποδόσφαιρο χθες -στη χώρα που ο βιασμός του θεωρείται λειτούργημα- νίκησε κι εγώ ευχαριστώ τον ΠΑΣ που μας θύμισε πόσο όμορφο είναι και τους Γιαννιώτες που το αγαπούν χωρίς σύνορα.

Αυτά και σόρρυ για τα οφ τόπικ...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μας συγκινησες παλιοπαιδο...!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ασε ρε μλκ δουλευεις τον κοσμο οτι εισαι μονο Γιαννενα... :2funny:

Και το διαρκειας στο Καραισκακη για τον μικρο σου ανιψιο το εχεις...???? :grin:
Ετσι έτσι κουφάλα,ρίχνε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει... :birdman:

Διαρκείας στα Γιάννενα,διαρκείας στο τηγάνι...ποιος είμαι ο πούστης ο Ζούπερμαν???? :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Αφου εσεις ολοι την χρονια παιζατε στις 2.30, ε ειχες μπροστα σου 3-4 ωρες να παρεις το αεροπλανο και να εισαι στα vip του Καραισκακη... :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ασε ρε μλκ δουλευεις τον κοσμο οτι εισαι μονο Γιαννενα... :2funny:

Και το διαρκειας στο Καραισκακη για τον μικρο σου ανιψιο το εχεις...???? :grin:
Ρε τι τραβάμε!!!Εκθειάζει και την δεκάρα με πόδια ο κρυφόγαυρος!  :headbang:
Να κάνω μια ρητορική ερώτηση...μήπως τότε που τα έγραψε αυτά ο άμπαλος...προπονητής στον Πας ήταν ο μουστάκιας? :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ρε τι τραβάμε!!!Εκθειάζει και την δεκάρα με πόδια ο κρυφόγαυρος!  :headbang:
Να κάνω μια ρητορική ερώτηση...μήπως τότε που τα έγραψε αυτά ο άμπαλος...προπονητής στον Πας ήταν ο μουστάκιας? :grin:
Οχι...ο Παπακώστας!!!!

Υ.Γ.Είπε ο γαίδαρος τον πετεινό κεφάλα....
Πες μας για τον φαφούτη που ξέρει 1000 καντάρια μπάλλα... :jerking: :jerking: :jerking:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Στα γονατάκια του τον κουνούσε τον κεφτέ αλλά δυστυχώς δεν έμαθε τίποτα! :grin:
Τι να μάθει ρε απ'τον κωλοτούμπα τον άσχετο...ατάκες???? :jerking:

Καλά και τον Πανούτσο τον έκραζες όταν έγραφε για τον Κοζώνη,αλλά επαληθέυτηκε 100%... :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι να μάθει ρε απ'τον κωλοτούμπα τον άσχετο...ατάκες???? :jerking:

Καλά και τον Πανούτσο τον έκραζες όταν έγραφε για τον Κοζώνη,αλλά επαληθέυτηκε 100%... :birdman:
Ότι καταλαβαίνει ο καθένας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom