DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Χώσε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ....
Mε λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω...επί της ουσίας τίποτα...Ταύρε χαίρε και πάλι!
Σεβαστές όλες οι απόψεις! Το '03 καλά κάνατε και παίξατε με πείσμα. Το ότι σας έσπρωχνε ο κόρακας και μάλιστα έδοσε ψεύτικο πέναλτυ δεν είναι δική σας ευθύνη (το χάσατε). Το ότι η πουτάνα ΕΠΟ μας δεν έβαλε να παίξουμε Δευτέρα (την Πέμπτη είχαμε παίξει 120' με Πόρτο) επίσης δεν είναι δική σας ευθύνη.
Το περί "παραρτήματος" πρώτη φορά το αναφέρω για ΠΑΣ. Δεν παρακολουθώ το ....... thread (για λόγους αρχής και αποστροφής-αηδίας)και δεν έχω άποψη (αν κάνω λάθος συγγνώμη εκ των προτέρων), αλλά δεν είμαι σίγουρος πως είχες τον ίδιο ενθουσιασμό εναντίον τους. Εννοείται πως ό,τι και νάκανες δικαίωμά σου. Απλά μου έχεις δόσει την εντύπωση πως οι 2 σου ομάδες είναι αυτή η πολυπετσινοττλούχος λιμανίσια της κλεψιάς-απάτης-διαιτησίας και ο ΠΑΣ, με όποια σειρά θες εσύ. Και (όπως προείπα) αν κάνω λάθος συγγνώμη προκαταβολικά ;)
Και κάτι τελευταίο: Ο ΧΟΝΤΡΟΣ είναι μέγιστο αρχίδι και π...ς γ...ς. Και το λέω για αυτά που έκανε στον Ηλυσιακό το μουνόπανο (χωρίς να ξέρω τι κάνει στον ΠΑΣ, δε με ενδιαφέρει). Το ότι πούλησε την ομάδα στο Θωμά, ο οποίος τη βάφτισε "Αιγάλεω" και της άλλαξε έδρα είναι ΙΜΗΟ μέγιστη αλητεία. Λες και δεν ήξερε ποιός ήταν ο κοκκαλιάρης. Και μετά έκανε τον ανήξερο το κωλόχοντρο κωλολαμόγιο.....
Χώσε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
OK MAN!
Ρε συ, επί της ουσίας τάπα μια φορά. Να το ξαναπώ πιο χοντρα: ΑΝ μαλακιστήκαμε, ναπαναγαμηθούμε. Τι άλλο να πω? ΑΝ παρανομήσαμε, ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ. ΤΟΜΠΟΥΛΟ!
Αν γράφεις στο ....thread δεν τόξερα, δε μπήκα ποτέ. Aπλά τα γραφόμενά σου (σε διαβάζω άρχοντα ) μου έδοσαν (ΚΑΚΩΣ όπως φαίνεται) στο πράσινο και στο κίτρινο thread αυτή την ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ εντύπωση. Δήλωσες μόνο ΠΑΣ, το δέχομαι, ΤΕΛΟΣ. (Συγγνώμη έχω ήδη ζητήσει)
Εγώ Ταύρε σε καταλαβαίνω κι επίσης ξέρω, ότι ομάδα με πιστούς οπαδούς δε χάνεται ποτέ.Η ομάδα μου είναι μια και αυτή λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!!
Αυτά...
Καλά δεν θα σε μαλώσω κιόλας,δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμες...OK MAN!
Ρε συ, επί της ουσίας τάπα μια φορά. Να το ξαναπώ πιο χοντρα: ΑΝ μαλακιστήκαμε, ναπαναγαμηθούμε. Τι άλλο να πω? ΑΝ παρανομήσαμε, ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ. ΤΟΜΠΟΥΛΟ!
Αν γράφεις στο ....thread δεν τόξερα, δε μπήκα ποτέ. Aπλά τα γραφόμενά σου (σε διαβάζω άρχοντα ) μου έδοσαν (ΚΑΚΩΣ όπως φαίνεται) στο πράσινο και στο κίτρινο thread αυτή την ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ εντύπωση. Δήλωσες μόνο ΠΑΣ, το δέχομαι, ΤΕΛΟΣ. (Συγγνώμη έχω ήδη ζητήσει)
Μίλα ρε Bon...Εγώ Ταύρε σε καταλαβαίνω κι επίσης ξέρω, ότι ομάδα με πιστούς οπαδούς δε χάνεται ποτέ.
Δες τη Λάρ'σα, σούζα τ' αλογάκ, και μόνο, είναι στον κάμπο. Έτσι και στα Γιάννενα, εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι οι Γιαννιώτες ΠΑΣ είναι...
ΟΥΣΤ ρε σκατόγαυρε...Μας συγκινησες παλιοπαιδο...!!!
Ασε ρε μλκ δουλευεις τον κοσμο οτι εισαι μονο Γιαννενα...ΟΥΣΤ ρε σκατόγαυρε...
Ετσι έτσι κουφάλα,ρίχνε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει...Ασε ρε μλκ δουλευεις τον κοσμο οτι εισαι μονο Γιαννενα...
Και το διαρκειας στο Καραισκακη για τον μικρο σου ανιψιο το εχεις...????
Ρε τι τραβάμε!!!Εκθειάζει και την δεκάρα με πόδια ο κρυφόγαυρος!Ασε ρε μλκ δουλευεις τον κοσμο οτι εισαι μονο Γιαννενα...
Και το διαρκειας στο Καραισκακη για τον μικρο σου ανιψιο το εχεις...????
Οχι...ο Παπακώστας!!!!Ρε τι τραβάμε!!!Εκθειάζει και την δεκάρα με πόδια ο κρυφόγαυρος!
Να κάνω μια ρητορική ερώτηση...μήπως τότε που τα έγραψε αυτά ο άμπαλος...προπονητής στον Πας ήταν ο μουστάκιας?
Στα γονατάκια του τον κουνούσε τον κεφτέ αλλά δυστυχώς δεν έμαθε τίποτα!Πες μας για τον φαφούτη που ξέρει 1000 καντάρια μπάλλα...
Τι να μάθει ρε απ'τον κωλοτούμπα τον άσχετο...ατάκες????Στα γονατάκια του τον κουνούσε τον κεφτέ αλλά δυστυχώς δεν έμαθε τίποτα!
Ότι καταλαβαίνει ο καθένας...Τι να μάθει ρε απ'τον κωλοτούμπα τον άσχετο...ατάκες????
Καλά και τον Πανούτσο τον έκραζες όταν έγραφε για τον Κοζώνη,αλλά επαληθέυτηκε 100%...