talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μήπως μας περιμένεις έτσι?...........Στη στάνη μου είμαι και σας περιμένω...![]()
![]()
![]()
![]()

μήπως μας περιμένεις έτσι?...........Στη στάνη μου είμαι και σας περιμένω...![]()
![]()
![]()
![]()
Η Κερκυρα είναι παράρτημα του γαύρου....θα περιμένειςςςςςςςςςςςςςςς πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ακόμααααααααααααααααααααααα
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα
μη βγάζεις γλώσσα γιατί θα σε ρίξω την τελευταία αγωνιστική όπως έκανα πριν μερικά χρόνια με την Κέρκυρα.....
δανεικά είναι αυτά τζομπάνη μ΄θυμάσαι το πρωτάθλημα που μου στέρησες με τέρμα τον κηπουρό;
(η Κέρκυρα πήγε βου γιατί όταν κέρδιζε το βάζελα επαιρνε πριμ από τον σωκράτη και μετά κατέβαζε σώβρακα απ το 20'..... )
το μαζεψανε τη προηγουμενη αγωνιστικη ;)Διολου απιθανο να το δωσει ο Ολυμπιακος το παιχνιδι στην Ξανθη σημερα για να την σωσει!!!!...ακουγονται διαφορα!!!!!!!Και διολου απιθανο κανενα τσαφ δικο μας με τον Ατρομητο...ωστε να μαζεψουν το χρημα ολο... απο το Προπο και το Στοιχημα!!!!!!!!
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ρε μαλάκα ότι μετά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου,είτε έχω ενδιαφέρον είτε όχι...
Θα γίνει της πουτάνας την τελευταία αγωνιστική...
Αλοίμονο σ'αυτούς που θα έχουν τη φαεινή ιδέα να ανηφορίσουν...
Η Κερκυρα είναι παράρτημα του γαύρου....
Μ'εχει ρίξει δις η ΠΑΡΑΓΚΑ λες να σκιάζομαι????
Αν θα πέσω φέτος θα πέσω από τις δικές μου μαλακίες...
αναρχοπράκτορας γίνομαι μόνο όταν φοράω τη φανέλα του τζόλε και πάω εκδρομή με τον πλέζουρα....
Με ποιον?????εγώ δεν ασχολούμαι με εκδρομές και καταδρομές....
είμαι καναΠΑΟς..........
αναρχοπράκτορας γίνομαι μόνο όταν φοράω τη φανέλα του τζόλε και πάω εκδρομή με τον πλέζουρα....
ελα και συ.... θα ανοιχτεί ένας καινούριος νέος κόσμος μπροστά σου....
Με ποιον?????
Αυτός ρε μαλάκα στα ΒΙΠ κάθεται και τρώει κέϊκ....
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Και θα τα δωσουν τωρα??το μαζεψανε τη προηγουμενη αγωνιστικη ;)
Ελα...κάθε φορά από αυτές πέφτεις......
Υ.Γ.
σου έχω πει ότι τα Γιάννινα φέτοι δε θα πέσουν.........
έχω δώσει 3άδα εδώ και καιρό......
Ποιος καθετε και διαδιδει τετοιες μαλακιες ρε...?Με ποιον?????
Αυτός ρε μαλάκα στα ΒΙΠ κάθεται και τρώει κέϊκ....
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τυπε εγω ειδα και κατι σκληροπυρηνικους του ανταλλασαν και σοκοφρετες![]()
Ποιος καθετε και διαδιδει τετοιες μαλακιες ρε...?![]()
![]()
![]()
Εγώ τελικό ήθελα...
ελα και συ.... θα ανοιχτεί ένας καινούριος νέος κόσμος μπροστά σου....
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.
μη ξεχνάς οτι κουμάντο στον κόσμο κάνουν οι διπλοί πράκτορες (βλέπε πούτιν).
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα
Δεν μπορει να ειναι αληθεια!!ο ίδιος
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα
ασε μην ερθω καλυτερα, θα ανοιχτει κανας νεος κοσμος πισω σου και δε λεει, θα γινεις διπλος εραστης μετα χαχαχα
Υπάρχουν οφειλές από παλιά όπότε είναι πιθανό να δώσει για να σώσει το παράρτημαΔιολου απιθανο να το δωσει ο Ολυμπιακος το παιχνιδι στην Ξανθη σημερα για να την σωσει!!!!...ακουγονται διαφορα!!!!!!!Και διολου απιθανο κανενα τσαφ δικο μας με τον Ατρομητο...ωστε να μαζεψουν το χρημα ολο... απο το Προπο και το Στοιχημα!!!!!!!!
Δεν μπορει να ειναι αληθεια!!Αρνουμαι να το πιστεψω...
![]()