δικε μου καπου ειδα και τον αντονοτομαζι!!
ειχε το βλοσυρο βλεμμα και κρατουσε ενα πανο που ελεγε οχι αλλον βυντρα![]()

δικε μου καπου ειδα και τον αντονοτομαζι!!
ειχε το βλοσυρο βλεμμα και κρατουσε ενα πανο που ελεγε οχι αλλον βυντρα![]()
ωραίο μάτς ήταν ο σημερινός τελικος του βόλλευ στο φλοίσβο!Έτσι όπως εξελίχθηκε δεν το περίμενα να το πάρει ο παναθαναικός,αλλά τελικά στο τέλος το πήρε.
Πρόσεχε τι γράφεις εσύ μην το γκαντεμιάσεις και στο τέλος πάρετε τα @@ του Καράμπελα...Πλακα-πλακα αρχιναμε και σηκωνουμε κουπες!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
σάλτα γμσ μουρή προυβατίνα......Πρόσεχε τι γράφεις εσύ μην το γκαντεμιάσεις και στο τέλος πάρετε τα @@ του Καράμπελα...![]()
Καλο!!!!!!Πρόσεχε τι γράφεις εσύ μην το γκαντεμιάσεις και στο τέλος πάρετε τα @@ του Καράμπελα...![]()
σάλτα γμσ μουρή προυβατίνα......![]()
![]()
![]()
![]()
αστονα.
2πλό στο δεκαοχτούρι, άσσος η γριά και ετοιμάσου για φιέστα με παγούρια αγκαλιά......
ααααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχχααχαχαχαχχααχαχαχαχααααα
μα ο μαλάκας....έχει τζαζέψει απ τα πολλά τσίπρα.....σάλτα στην στάνη σου ρεεεεεεε.....αστονα.
2πλό στο δεκαοχτούρι, άσσος η γριά και ετοιμάσου για φιέστα με παγούρια αγκαλιά......
Κι εγώ σ'αγαπώ μουρό μ'...σάλτα γμσ μουρή προυβατίνα......![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ σου το ξαναείπα,κανόνισε να έρθεις αδιάφορος πάνω,αλλιώς θα μάθετε να χορεύετε,πως το τρίβουν το πιπέρι....αστονα.
θα γιορτασεις τελικα τη κουπα ορε?
όχι.
ποτέ δεν το έκανα ούτως ή αλλως.
μόνο το κύπελλο το 2004 είχα γιορτάσει τότε που ο Μιχαλάκηςε έχυνε κατά βούληση τις καράφλες των καραφλών.......
το θέμα δεν είναι να έρθω εγώ αδιάφορος.Κι εγώ σ'αγαπώ μουρό μ'...:-*Εγώ σου το ξαναείπα,κανόνισε να έρθεις αδιάφορος πάνω,αλλιώς θα μάθετε να χορεύετε,πως το τρίβουν το πιπέρι....
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πωπω. μεχρι και οι τουριστες λεγανε το μιχαλακη εισαι τρελα τοτε χαχαχα
Στη στάνη μου είμαι και σας περιμένω...μα ο μαλάκας....έχει τζαζέψει απ τα πολλά τσίπρα.....σάλτα στην στάνη σου ρεεεεεεε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η τελευταία μου πράσινη εκσπερμάτιση ήταν αυτή.........
Στη στάνη μου είμαι και σας περιμένω...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ρε μαλάκα ότι μετά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου,είτε έχω ενδιαφέρον είτε όχι...το θέμα δεν είναι να έρθω εγώ αδιάφορος.
το θέμα είναι να έχεις εσύ ενδιαφέρον........
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα