Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
μην τα λες αυτά εδώ μέσα.
εδώ υπάρχουν άλλοι κανόνες.
ο σισέ μπορεί να βάλει 20 γκολ στο πρωτάθλημα και να βγάζει και τόσα λεφτά το χρόνο. δεν κάνει να του πειράζεις τη βαφή.
η κοπελιά ούτε γκολ βάζει ούτε τόσα φράγκα βγάζει.
οπότε εδώ σεβασμός στον σισέ.

εδώ συμπάσχουν μόνο για αυτούς που ανήκουν στην οικογένεια του πάο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Φιλε μου ποτε μην τα βαζεις ολα στο ιδιο καζανι. Φιλικα στο λεω. Εχεις δικια κι εσυ αλλα μην το κανεις

Να παει να γαμηθει και ο Σισε και ο Λετο και ο Νινης και ολοι τους...  το ξενερωμα ειναι μεγαλο μετα απο τετοια σκηνικα.
Σεβασμος στα παιδια που δουλευουν για το μεροκαματο. Η σκεψη μου μαζι με την ατυχη κοπελα σημερα. τιποτε αλλο δεν την αξιζει ..

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Φιλε μου ποτε μην τα βαζεις ολα στο ιδιο καζανι. Φιλικα στο λεω. Εχεις δικια κι εσυ αλλα μην το κανεις

Να παει να γαμηθει και ο Σισε και ο Λετο και ο Νινης και ολοι τους...  το ξενερωμα ειναι μεγαλο μετα απο τετοια σκηνικα.
Σεβασμος στα παιδια που δουλευουν για το μεροκαματο. Η σκεψη μου μαζι με την ατυχη κοπελα σημερα. τιποτε αλλο δεν την αξιζει ..
εγω φωτο ειδα κ τρελαθηκα...
εσυ δεν ειπες οτι εγινε μπροστα σου?
πικρα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φετος τα ντερμπι δεν εδωσαν τιτλο... ο βαζελος κερδισε μονο αεκ και παοκ στον 1ο γυρο και σε ολα τα αλλα εχασε βαθμους. Το μυστικο στο φετινο πρωταθλημα ηταν η σταθερη αποδοση και η σοβαροτητα με τους μικροτερους αντιπαλους,κατι που δεν ειχαν οι υπολοιπες μεγαλες ομαδες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αυτο δηλωνει την αγαπη μου στην ομαδα μαγκα αλλα και τη σχεση μου μ αυτη απο το 80 και μετα αλλα και το τι εζησα το 81 που εσυ ησουν ισως αγεννητος..σε καλυψα???κι αν εισαι μεσα στα πραγματα τραβα ρωτα πως ηταν τοτε οι σχεσεις μεταξυ μας με τους οπαδους αλλων ομαδων που βρισκομαστε και πως... :sunglasses:

έτσι ρε τεράστιε.
έτσι....
τεσπα επί του θέματος.....
είναι μεγάλη η αρρώστια μιας ομάδας που είναι πρώτη και οι οποαδοί της ντρέπονται.
Γιατί η μαγκιά, η ιστορία και η ψυχή δεν αγοράζονται με μύρια.......

Υ.Γ.
όσα γκολ και να βάλει ο Σισέ στ αρχίδια μου τον γράφω. Ακόμα θυμάμαι τον Λύμπε και τη φανέλα που έδειχνε στην πλάτη.
Κάποτε οι γάβροι αντέγραφαν τους βάζελους. Τώρα τους κάνουν πλάκα........

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
ηθελα να ξερα ο πατερας  και η αλλη η πουστρα ο τζιγγερ θα δωσουν τα μουνοπανα που ακρωτηριασανε τη κοπελα?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
σήμερα μάθατε ποιος είναι ο αιώνιος γαμιάς σας και όχι αντίπαλος.
γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάλι πούτσα θα φάτε. είτε βρέχει είτε χιονίζει.
και για να μην ξεχνιόμαστε
πάρε μου τ΄ αρχίδια

πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
μαλάκα βάζελε
πάρε μου τ΄ αρχίδια
:2funny: :2funny: :2funny:
ελπίζω να σας αρέσει η ανάλυση μου... είναι σαν τη δικιά σας φιλοσοφία.

παιχτούρα... τρώγε φασολάδα μέχρι το φθινόπωρο... θα περιμένω μετά χαράς να μου κλάσεις τα αρχίδια όπως κάνεις κάθε φορά. :2funny: :2funny:
Eιπες το ενα.. ειπες το αλλο....κατσε να σου το βαλω τωρα... σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.......Αντε και γαμησου πουστρακι, εφοσον μου γραφεις σε προσωπικο επιπεδο!!!!!!!!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Υ.Γ.
όσα γκολ και να βάλει ο Σισέ στ αρχίδια μου τον γράφω. Ακόμα θυμάμαι τον Λύμπε και τη φανέλα που έδειχνε στην πλάτη.
Κάποτε οι γάβροι αντέγραφαν τους βάζελους. Τώρα τους κάνουν πλάκα........

persona μην απελπιζεσαι ρε, ηταν που λενε η κακια η ωρα  :grin:  :jerking:
θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει και ο φτωχος  :2funny:

περα απ την πικρα ΑΛΛΑ και την πλακα που πρεπει να κανουμε μεταξυ μας... ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ που ενω η ομαδα εχανε πεταγαν κροτιδες με αποτελεσμα να διακοπη ο αγωνας εις βαρος της ομαδας τους  :jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Eιπες το ενα.. ειπες το αλλο....κατσε να σου το βαλω τωρα... σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.......Αντε και γαμησου πουστρακι, εφοσον μου γραφεις σε προσωπικο επιπεδο!!!!!!!!!!!
κλάσε μου τα αρχίδια πρωταθλητή της πλάκας
εσύ τα λες αυτά
πρόκριση στο ουέφα, νίκη στον πειραιά, νίκη στο οάκα, νίκη στο κύπελο στο μπάσκετ.
φάτε φασολάδα μπας και κάνετε καμιά φιέστα... γιατί με πουρδές βάφετε αυγά εσείς.
βεντούζαααααααααααααα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
περα απ την πικρα ΑΛΛΑ και την πλακα που πρεπει να κανουμε μεταξυ μας... ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ που ενω η ομαδα εχανε πεταγαν κροτιδες με αποτελεσμα να διακοπη ο αγωνας εις βαρος της ομαδας τους  :jerking:
Ωραίος ρε παίχτη, η κοπελιά έχασε δάχτυλα από τις κροτίδες και σένα σε πείραξε επειδή διακόπηκε ο αγώνας κι έχασε ρυθμό η ομάδα σου.

Προτού να βγει το κάθε ηθικό καθίκι και να πει ότι γαμιέται ο κάθε μαλάκας που πετάει κροτίδες κι ότι γαμιέται η αστυνομία που αφήνει να μπουν αυτά, να μας πει πότε την είπε σε κάποιον που είδε δίπλα του στο γήπεδο να κρατάει κροτίδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom