Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ξεκολλατε ρε κ μην βριζετε μαναδες κ σπιτια.
Σπίτια δε βρίσαμε ακόμα
το κόψανε από την γιουροβίζιον γιατί πήγε στο ουέφα πρώτακομματαρα!!!!![]()
μ ελληνικο στιχο δεν ειχε καμια τυχη.το κόψανε από την γιουροβίζιον γιατί πήγε στο ουέφα πρώτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην τα λες αυτά εδώ μέσα.
εδώ υπάρχουν άλλοι κανόνες.
ο σισέ μπορεί να βάλει 20 γκολ στο πρωτάθλημα και να βγάζει και τόσα λεφτά το χρόνο. δεν κάνει να του πειράζεις τη βαφή.
η κοπελιά ούτε γκολ βάζει ούτε τόσα φράγκα βγάζει.
οπότε εδώ σεβασμός στον σισέ.
εδώ συμπάσχουν μόνο για αυτούς που ανήκουν στην οικογένεια του πάο![]()
![]()
![]()
![]()
εγω φωτο ειδα κ τρελαθηκα...Φιλε μου ποτε μην τα βαζεις ολα στο ιδιο καζανι. Φιλικα στο λεω. Εχεις δικια κι εσυ αλλα μην το κανεις
Να παει να γαμηθει και ο Σισε και ο Λετο και ο Νινης και ολοι τους... το ξενερωμα ειναι μεγαλο μετα απο τετοια σκηνικα.
Σεβασμος στα παιδια που δουλευουν για το μεροκαματο. Η σκεψη μου μαζι με την ατυχη κοπελα σημερα. τιποτε αλλο δεν την αξιζει ..
Ξαναδές το καλύτερα και να λες καλά που γλυτώσατε την τριάρα.........οι γαβροι ειχαν κωλοφαρδια , μια φαση ενα γκολ......
αυτο δηλωνει την αγαπη μου στην ομαδα μαγκα αλλα και τη σχεση μου μ αυτη απο το 80 και μετα αλλα και το τι εζησα το 81 που εσυ ησουν ισως αγεννητος..σε καλυψα???κι αν εισαι μεσα στα πραγματα τραβα ρωτα πως ηταν τοτε οι σχεσεις μεταξυ μας με τους οπαδους αλλων ομαδων που βρισκομαστε και πως...![]()
Eιπες το ενα.. ειπες το αλλο....κατσε να σου το βαλω τωρα... σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.......Αντε και γαμησου πουστρακι, εφοσον μου γραφεις σε προσωπικο επιπεδο!!!!!!!!!!!σήμερα μάθατε ποιος είναι ο αιώνιος γαμιάς σας και όχι αντίπαλος.
γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάλι πούτσα θα φάτε. είτε βρέχει είτε χιονίζει.
και για να μην ξεχνιόμαστε
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
πάρε μου τ΄ αρχίδια
μαλάκα βάζελε
πάρε μου τ΄ αρχίδια
![]()
![]()
ελπίζω να σας αρέσει η ανάλυση μου... είναι σαν τη δικιά σας φιλοσοφία.
παιχτούρα... τρώγε φασολάδα μέχρι το φθινόπωρο... θα περιμένω μετά χαράς να μου κλάσεις τα αρχίδια όπως κάνεις κάθε φορά.![]()
![]()
Υ.Γ.
όσα γκολ και να βάλει ο Σισέ στ αρχίδια μου τον γράφω. Ακόμα θυμάμαι τον Λύμπε και τη φανέλα που έδειχνε στην πλάτη.
Κάποτε οι γάβροι αντέγραφαν τους βάζελους. Τώρα τους κάνουν πλάκα........
κλάσε μου τα αρχίδια πρωταθλητή της πλάκαςEιπες το ενα.. ειπες το αλλο....κατσε να σου το βαλω τωρα... σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.......Αντε και γαμησου πουστρακι, εφοσον μου γραφεις σε προσωπικο επιπεδο!!!!!!!!!!!
Ωραίος ρε παίχτη, η κοπελιά έχασε δάχτυλα από τις κροτίδες και σένα σε πείραξε επειδή διακόπηκε ο αγώνας κι έχασε ρυθμό η ομάδα σου.περα απ την πικρα ΑΛΛΑ και την πλακα που πρεπει να κανουμε μεταξυ μας... ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ που ενω η ομαδα εχανε πεταγαν κροτιδες με αποτελεσμα να διακοπη ο αγωνας εις βαρος της ομαδας τους![]()