Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το λέω με αγανάκτηση ρε φίλε,πώς στο διάολο τα περνάνε μέσα,με αυτό το στυλ
τσπά τι να τα συζητάμε, εδώ έγινε ζημιά που δεν επανορθώνεται,αυτή η κοπέλα θα ζήσει πλέον με το δεξί της χέρι χωρίς 2 δάχτυλα
ξενέρωσα πραγματικά
να γαμηθούνε και οι πρόεδροι με τα λεφτά τους
και οι μαλάκες που πετάνε κροτίδες και ακρωτηριάζουν κόσμο
τι μαλάκες ακρωτηριάζουν κόσμο για ένα άθλημα που έχει καταντήσει πλέον Α.Ε. και κερδοσκοπία
άστο διάολο γαμώ δεν ξανασχολούμαι ξενέρωσα πραγματικά
κοιτα φιλε ειπα και πιο πανω οτι δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος σε τουτο το θεμα
αν φαει ο παο μια μεγααααλη τιμωρια θα βγουν οι προεδροι να μιλησουν περι''πολεμου κατα του παο''
και τα πραματα θα γινουν χειροτερα γιατι απο μαλακες οπαδους ενα σωρο εχουμε.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
κοιτα φιλε ειπα και πιο πανω οτι δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος σε τουτο το θεμα
αν φαει ο παο μια μεγααααλη τιμωρια θα βγουν οι προεδροι να μιλησουν περι''πολεμου κατα του παο''
και τα πραματα θα γινουν χειροτερα γιατι απο μαλακες οπαδους ενα σωρο εχουμε.

να παν να γαμηθούν και οι πρόεδροι και οι "οπαδοί" που ακρωτηριάζουν κόσμο.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
κι εγώ την είδα την κοπέλα την ώρα που τραυματίστηκε και στενοχωρήθηκα και τότε και ακόμα πιο πολύ τώρα που έμαθα τη ζημιά που έπαθε.
τις κροτίδες δεν ξέρω πως τις περνάνε μέσα,
πάντως οι οργανωμένοι μας μοίραζαν καπνογόνα και όχι κροτίδες,τα καπνογόνα τουλάχιστον δεν προκαλούν ακρωτηριασμούς
καλα ρε πλακα κανετε???οι ''σεκιουριτυ'' απο οποια ομαδα και να ειναι ειναι οργανωμενοι,πρεζακηδες και τσιρακια των παε!!!ειδικα σημερα οτι εγινε εγινε εν γνωσει του πατερα!!!οπως κι αλλα εν γνωσει κοκκαλη..μην λεμε οτι θελουμε τωρα!!!!

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
:headbang:

Συνημμένα

• 25489_427865335184_117418060184_5547562_7627318_n.jpg
    25489_427865335184_117418060184_5547562_7627318_n.jpg
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 12

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλα ρε πλακα κανετε???οι ''σεκιουριτυ'' απο οποια ομαδα και να ειναι ειναι οργανωμενοι,πρεζακηδες και τσιρακια των παε!!!ειδικα σημερα οτι εγινε εγινε εν γνωσει του πατερα!!!οπως κι αλλα εν γνωσει κοκκαλη..μην λεμε οτι θελουμε τωρα!!!!
+1000000 ετσι ειναι ξερεις φιλε η ''κολαση'' ενος γηπεδου και μια νικη ειναι το ζητουμενο τους.απο κει και περα ξερεουν οτι θα πληρωσουν και το προστιμο αλλα ειναι μικρο το κακο για αυτους.σε πειπτωσεις οπως σημερα ενταξει θα βγουν θα τα καταδικασουν και μετα παλι στο γραφειο τους

sisypos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:pipa1: :pipa3:πουτσα παλι στο γαμιολη τον βαζελο :fuck1: :fuck1: :zfuck:!!! Τρελανε μας Θρυλαρααααα :rockon: :rockon: :rockon:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
εδώ ένα κορίτσι που έβγαζε το μεροκάματο ακρωτηριάστηκε και πάντα θα υπάρχουν αυτοί που συνεχίζουν να βρίζονται για τις ομάδες
γαμώ και τις ομάδες ΟΛΕΣ έτσι όπως τις καταντήσανε
από ιδέα τις κάνανε Α.Ε. με μισθοφορικούς στρατούς-φονιάδες
ουστ ρε
πείτε στην κοπέλα που έχασε το χέρι της για το σισέ που παίρνει ένα δισ.δραχμές το χρόνο

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
εδώ ένα κορίτσι που έβγαζε το μεροκάματο ακρωτηριάστηκε και πάντα θα υπάρχουν αυτοί που συνεχίζουν να βρίζονται για τις ομάδες
ουστ ρε
πείτε στην κοπέλα που έχασε το χέρι της για το σισέ που παίρνει ένα δισ.δραχμές το χρόνο
και παλι++++++

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μεχρι εκει παει το μυαλο σου ρε βλακα.μιλαμε πιο πανω για ηθος και τωρα βριζεις μαναδες. τετοια νουμερα σα και σενα πετανε τις κροτιδες και πανε μετα και το παιζουν ηθικοι.εισαι επικυνδινος

Τι πετάγεσε ρε τσουτσέκι κ συ, διάβασε μερικές σελίδες πιο πριν κ μετά γράψε την μαλακία σου

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Έτσι ακριβώς. Γαμιούνται όλες οι ομάδες κι η γαμημένη ελληνική κωλοχουλιγκανοβλαχιά

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ουστ ρε
μην τα λες αυτά εδώ μέσα.
εδώ υπάρχουν άλλοι κανόνες.
ο σισέ μπορεί να βάλει 20 γκολ στο πρωτάθλημα και να βγάζει και τόσα λεφτά το χρόνο. δεν κάνει να του πειράζεις τη βαφή.
η κοπελιά ούτε γκολ βάζει ούτε τόσα φράγκα βγάζει.
οπότε εδώ σεβασμός στον σισέ.

εδώ συμπάσχουν μόνο για αυτούς που ανήκουν στην οικογένεια του πάο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Τι πετάγεσε ρε τσουτσέκι κ συ, διάβασε μερικές σελίδες πιο πριν κ μετά γράψε την μαλακία σου
σου ξαναλεω μεχρι εκει .δε φτανεις παραπανω βλακα ε βλακα.και παλι κατι μαλακες σαν εσενα που βριζουν μαναδες και το παιζουν δηθεν με ενα πληκτρολογιο ειναι αυτοι που κανουν αυτα τα σκηνικα.ρε αι γαμησου που θα μου πεις οτι πεταγομαι.κοψε μου το χαρτζιλικι πουτανιτσα

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αν θες να αρχίσουμε με μάνες δεν έχω πρόβλημα... αύριο δεν έχω τίποτα να κάνω οπότε μπορώ να σε γαμάω εσένα και το σόι σου από όπου θες και από το πισι και απ' όπου γουστάρεις.
είστε πούστηδες όλοι σας όταν βρίζατε τον ντάρκο πέρυσι. λούσου το ψωλόχυμα μου τώρα και πήγαινε για ύπνο πουτανίτσα.
δεν κάνει να αντιμιλάς στον γαμιά σου γιατί θα σε βάλει κάτω πάλι και θα σου ξεσκίζει το κωλάντερο μέχρι 13ης γεναιάς

Γαμιά του πληκτρολογίου πρόσεχε γιατί από την μαλακία έχει πάθει και το χέρι σου και ο σκατοεγκεφαλό σου.
Αντε καληνύχτα απόβρασμα. Και είπαμε αυτό που είχε πάθει ο Σισσέ μακάρι να το πάθεις κ συ ρε γαμημένε. Είναι το λιγότερο για κάτι καρκινιάριδες σαν κ εσένα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

το 7 γιατι το κοτσαρεις τοτε διπλα απο το νικ σου?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
το 7 γιατι το κοτσαρεις τοτε διπλα απο το νικ σου?
αυτο δηλωνει την αγαπη μου στην ομαδα μαγκα αλλα και τη σχεση μου μ αυτη απο το 80 και μετα αλλα και το τι εζησα το 81 που εσυ ησουν ισως αγεννητος..σε καλυψα???κι αν εισαι μεσα στα πραγματα τραβα ρωτα πως ηταν τοτε οι σχεσεις μεταξυ μας με τους οπαδους αλλων ομαδων που βρισκομαστε και πως... :sunglasses:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
να είναι κάποιος πιτσιρικάς το δικαιολογώ
κι εγώ στα 16-17 ήμουν πωρωμένος με γήπεδο και τα ρέστα
μόλις τέλειωσα το σχολείο όμως,βλέπεις και λίγο παραπέρα,σκέφτεσαι λες όπα για μισό
ο άλλος έχει την επιχείρησή του και του τ'ακουμπάς κι είσαι και πρόβατο και στρατός του
-είναι βέβαια και οι επαγγελματίες/υπάλληλοι οπαδοί,άλλη κατηγορία αυτοί,τουλάχιστον αυτοί έχουν και προσωπικό συμφέρον-
ό,τι και να πούμε δεν πρόκειται ν'αλλάξει τπτ,άμα λείπει η παιδεία+στην κωλοχώρα που ζούμε
τεσπά ξενέρωσα πολύ μ'αυτό που έγινε γι αυτό μου βγαίνει αυτή ή πίκρα

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αυτο δηλωνει την αγαπη μου στην ομαδα μαγκα αλλα και τη σχεση μου μ αυτη απο το 80 και μετα αλλα και το τι εζησα το 81 που εσυ ησουν ισως αγεννητος..σε καλυψα???κι αν εισαι μεσα στα πραγματα τραβα ρωτα πως ηταν τοτε οι σχεσεις μεταξυ μας με τους οπαδους αλλων ομαδων που βρισκομαστε και πως... :sunglasses:

Αν εξαιρέσεις τους στρατούς, δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε πολλούς αγώνες πηγαίνουν παρέες διαφόρων ομάρων χωρίς πρόβλημα. Εχω ακολουθήσει και χανούμια και γαύρους. Βέβαια φίλους σαν τον καρκινιάρι τον τσολιά δεν είχα...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

για το πρωτο μαγκια σου και τιμη σου και οτι αλλο θες (χωρις την παραμικρη ειρωνεια)... και οντως τοτε δεν τα ειχα ζησει... αλλα γραφεις ανακριβειες και αναληθειες (ΕΣΤΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ). δεν ειναι για εδω μεσα καποιες κουβεντες βεβαια
αν θες κανε μου λιανα το 2ο να καταλαβω τι απο τα 2 που φανταζομαι εννοεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom