Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οταν πανε με μαχαιρια και σιδερενια κλομπ δεν πανε για απλο ξυλο φιλε μου........ οπως πηγαν οι επιστημονες οπαδοι σας
ενω οι αλλοι πηγαν με γυμνα χερια και πεσαν στην παγιδα των επιστημονων....ημαρτον!!!τι αλλο θα ακουσουμε!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ενω οι δικοι σας πηγαν με τριανταφυλλα και μαργαριτεσ για να πιασουνε τον μαη???
Ρε κανε μας την χαρη ρε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΝΤΕ ΓΕΙΑ
το ιδιο....λογικο....σκεφτηκαμε να npap....

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
το ιδιο....λογικο....σκεφτηκαμε να npap....
Τι να πω ρε psaxnw
Μερικοι ή είναι η το παίζουν πολυ μαλάκες ή νομιζουν οτι ειμαστε απο αλλο πλανήτη...
Γαματα φιλε ΓΑΜΑΤΑ με ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Παντως επειδη εχω ΤΡΕΛΑ με την ιστορια του Ποδοσφαιρου.....
Η φανελα ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη!!!
αυτη πρεπει να φοραει ο παο
αλλα ΔΕΝ ειναι η φανελα του γουεμπλει....

Για ρέπλικα της  φανέλας του Wembley στο
Έχει πολλών ομάδων ιστορικές φανέλες. Η ποιότητα δεν είναι ο,τι καλύτερο όμως....

ΜΟΥΤΣΕ!!! Όλα καλά?  :dancing: :dancing: :dancing:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και τώρα στα καλά:
Κρίνοντας την συμπεριφορά του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟ όσο καιρό είναι "κοντά μας" και πόσο μόνο άφησε το σωματείο μας στα χειρότερα των χειροτέρων, η χθεσινή προβοκατόρικη δήλωσή του (με το γνωστό σύνθημα) εν αναμονή του αγώνα μόνο αθώα δεν μπορεί να χαρκατηριστεί από όσους από εμάς είμαστε απέναντί του. Γιατί τι άλλο από προβοκάτσια μπορεί να είναι(ενώ γνωρίζουμε τα κολλητηλίκια του με τον υιό Κόκκαλη και το σωματείο που αυτός εκπροσωπεί) μια τέτοια αισχρολογία που δεν συνάδει με το επίπεδο του σωματείου που εκπροσωπεί εμάς που έχουμε διαφορετικές ιδέες για τον ΠΑΟ μας, την ώρα που θα παίξουμε με τους πλέον πορωμένους οπαδούς στην Ελλάδα και μάλιστα στην έδρά τους και μάλιστα άνευ διοικητικής στήριξης στην έδρα τους, άνευ οπαδών(ο ίδιος δήλωσε προχθές ότι ΔΕΝ θα πάει στο γήπεδό τους γιατί δεν το συνηθίζει). Τι περιμένει δηλαδή ο μεγαλομέτοχος με αυτά που είπε? Ότι θα μας υποδεχτούν με ροδοπέταλα??? Και από την άλλη, το παίζεις καμπόσος(ενώ δεν ισχύει βέβαια, μιας και άλλος είναι ο σκοπός του) αλλά εκ του ασφαλούς??? Αν είσαι απόγονος του πατέρά σου, να δείξεις θάρρος και να συνοδεύσεις τό σωματείό του οποίου ηγείσαι στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου. Αλλά είπαμε, δεν είναι αυτός ο σκοπός σου... Κρυψίνοα... Ευτελές το κόλπό σου για διασυρμό του σωματείου σε δύο κολλητά παιχνίδια.
Οι αθλητές μας είναι μόνοί τους(κάποιοι βέβαια θα νιώσουν στο φυσικό τους περιβάλλον, έτσι Βαγγε-λάκη??? )

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Για τα γεγονότα στη Λαυρίου πολλά άσχετα με την πραγματικότητα γράφονται απο τους υποστηρικτές των δολοφόνων. Ισοπεδώνουν τα πάντα. Ξεχνάνε  χειροβομβίδες κρότου - λάμψης, αλεξίσφαιρα γιλέκα και "στρατό" από Σερβία. Ξεχνάνε τον κώδικα ότι σε οποιαδήποτε φάση "δεν πειράζουμε άνθρωπο πεσμένο κάτω"

Δεν μιλάω με τέτοια άτομα. Δεν έχει νόημα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τώρα εδώ που τα λέμε η σωφεράντζα δεν είπε τίποτα περισσότερο απ ότι λέμε όλοι οι οπαδοί για τον θρύνο...απλά λόγω θέσης δεν έπρεπε να τα πεί δημόσια....το πολύ πολύ να γίνει σφαγή στα τηγάνι και να δούμε πόσα αρχ...έχουν οι παίκτες μας για να αντέξουν ή είναι σαν την ριζούπολη.....ΚΥΡΙΟΙ..οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται..άμα θέλουν να λέγονται ομάδα να μπούνε μέσα στην κόλαση και να τους πατήσουν 2 φορές...αλλιώς ομαδίτσα θα είμαστε...εγώ σαν μεγαλύτερος θυμάμαι κάτι δομαζους,ελευθεράκηδες,αντωνιάδηδες κ.λ.π. που έμπαιναν στο τηγάνι τους πάταγαν και τους έδειχναν τ αρχ....τους μετά....αυτή ήταν ψυχή και ο κωνσταντίνου να κυνηγάει μέσα εκεί τον συνετόπουλο....όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες...όπως τα σημερινά καλοπληρωμένα χαιδεμένα μας......ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 ΦΟΡΕς τον γαύρο και μην πάρετε τίποτα..σκασίλα μας.....αυτά και....φέρτε μου τον ΠΟΔΟ να του πιώ το αίμα του..αυγούστη... :2funny:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
τώρα εδώ που τα λέμε η σωφεράντζα δεν είπε τίποτα περισσότερο απ ότι λέμε όλοι οι οπαδοί για τον θρύνο...απλά λόγω θέσης δεν έπρεπε να τα πεί δημόσια....το πολύ πολύ να γίνει σφαγή στα τηγάνι και να δούμε πόσα αρχ...έχουν οι παίκτες μας για να αντέξουν ή είναι σαν την ριζούπολη.....ΚΥΡΙΟΙ..οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται..άμα θέλουν να λέγονται ομάδα να μπούνε μέσα στην κόλαση και να τους πατήσουν 2 φορές...αλλιώς ομαδίτσα θα είμαστε...εγώ σαν μεγαλύτερος θυμάμαι κάτι δομαζους,ελευθεράκηδες,αντωνιάδηδες κ.λ.π. που έμπαιναν στο τηγάνι τους πάταγαν και τους έδειχναν τ αρχ....τους μετά....αυτή ήταν ψυχή και ο κωνσταντίνου να κυνηγάει μέσα εκεί τον συνετόπουλο....όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες...όπως τα σημερινά καλοπληρωμένα χαιδεμένα μας......ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 ΦΟΡΕς τον γαύρο και μην πάρετε τίποτα..σκασίλα μας.....αυτά και....φέρτε μου τον ΠΟΔΟ να του πιώ το αίμα του..αυγούστη... :2funny:
Γειά σου ρε συνομίληκε πέστα. (Υποθέτω ότι το 43 είναι ηλικία)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βάλε και κάτι ακόμα και είσαι μέσα...... :2funny:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ θυμάμαι τον Παυλάρα, σε αντίστοιχο σκηνικό στο ΣΕΦ, να παίρνει τους αθλητές μας και να φεύγει συγκινημένος από την φιλοξενία αλά Ριζούπολη. Και μετά οι δαφνοστεφανωμένοι γιόρταζαν ευχάριστα την φιλοξενίά τους παρέα με κωλούδες από τις παρακείμενες Musses...

Έτσι κάνει ο ηγέτης. Προστατεύει τα παιδιά του και δεν μετέχει σε προσχεδιασμένα εγκλήματα.
Και οι αθλητές μας είναι παιδιά του ΠΑΟ, δεν είναι μόνοί τους. Και δεν πρέπει να νιώθουν μόνοι ή εγκαταλειμένοι στο έλεος της τύχης.

Επισκέπτης
τον καψουρεψες καλα-καλα με την μαρινα & τωρα τον ψαχνεις & καλα..τετοιες κουφαλες εισαστε οι βαζελοι..χασαμε το καλυτερο παιδι εξαιτιας σου παππουλη..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τον καψουρεψες καλα-καλα με την μαρινα & τωρα τον ψαχνεις & καλα..τετοιες κουφαλες εισαστε οι βαζελοι..χασαμε το καλυτερο παιδι εξαιτιας σου παππουλη..
ρε χωρις πλακα...ο ποδολαγνος που χαθηκε?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναι ρε γαμώτο...και αλήθεια θα ήθελα να μου δώσει το τηλ της μαρίνας..είδατε το βινταάκι στο θρέντ της?...μιλάμε μαρία κάλλας η κυρία.....το τηλ ρεεεεεεεεεεεε......

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Εγώ θυμάμαι τον Παυλάρα, σε αντίστοιχο σκηνικό στο ΣΕΦ, να παίρνει τους αθλητές μας και να φεύγει συγκινημένος από την φιλοξενία αλά Ριζούπολη. Και μετά οι δαφνοστεφανωμένοι γιόρταζαν ευχάριστα την φιλοξενίά τους παρέα με κωλούδες από τις παρακείμενες Musses...

Έτσι κάνει ο ηγέτης. Προστατεύει τα παιδιά του και δεν μετέχει σε προσχεδιασμένα εγκλήματα.
Και οι αθλητές μας είναι παιδιά του ΠΑΟ, δεν είναι μόνοί τους. Και δεν πρέπει να νιώθουν μόνοι ή εγκαταλειμένοι στο έλεος της τύχης.

Έτσι!   :sunglasses:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε αλφα μου..μιλάμε για ηγέτες..όχι για παπάρια....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΑΥΛΑΡΑΣ.ΚΟΥΦΑΛΕΣ.....αέραααααααααααααααα............

Επισκέπτης
www.freeimagehost.eu/image/5604952081152] [/URL]
"Θεέ μου... Ούτε την Καλαμαριά δεν μπορούμε να κερδίσουμε..."
www.freeimagehost.eu/image/3d621a2081153] [/URL]
"Θεέ μου... Δείξε μου ένα σημάδι..."
"....."
www.freeimagehost.eu/image/d28cbe2081154] [/URL]
"....."
"Ε;..."
www.freeimagehost.eu/image/5604952081152] [/URL]
"Θεέ μου... Δεν είμαι καλά,θα μας πηδηξουν οι γαυροι..."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τώρα αν σου πω ότι θα πάρετε φόρα απο το πασαλιμάνι και θα μας τα κλάσετε..θα μου κάνουν μπάν ή δεν θα μου δώσεις το τηλ της μαρίνας?..... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom