DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
...η Μαντώωωωωωωωωω
ναι αγαθοβιολι ειχε και ΑΝΑΣΤΟ ειχε και ΠΡΟΤΑΣΟΦ και απο ολα ειχεαλεξανδρε περασες τα παιδικα σου χρονια ΜΕ ΠΙΠΕΣ..Μεσα στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΕΡΜΑ η πιο τρυφερη ηλικια..σε καταλαβαινω ΦΟΥΚΑΡΑ..
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΠΙΣΩ..ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΝΕ!!Οτι κ να κανετε,οτι κ να πειτε,στο κερατσινι μεσα θα αναρτηθει ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ..με το καλο ελπιζω,να την σηκωσετε μονες σας..
αλλιως...
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ?ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΧΑ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ!!
δεν νομιζω να εβρισα κανεναν.....Αλέξανδρε ισχύουν τα ίδια που έγραψα και για το ztod όχι προσωπικές ύβρεις.
Έχεις δίκιο αναφερόμουν στον Laplaceδεν νομιζω να εβρισα κανεναν.....
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Προσωπικά με πειράζει να αναφέρει ο άλλος γαμιέται ο Πειραιάς όχι κυρίως για το οτι είναι ΟΣΦΠ σε αυτή αλλά γιατί μένω εγώ και το περιβάλλον μου και δεν γουστάρω να το θίγει κανείς.Στο γήπεδο το φωνάζω -φυσικά δεν το έννοώ- αλλά δεν γουστάρω κανείς να πικάρει την πόλη που μένωΦίλε Ztod συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά το πικάρισμα. Θα παρακαλούσα όμως να μην θίγονται γονείς και μέλη προσωπικά. Αν και οπαδός του ΠΑΟ θα συγχωρούσα ένα "γαμ..ται η Λεωφόρος" όχι όμως το "σου γ..μω την μάνα χχχχχ". Αν θέλεις θα μπορούσα να ζητήσω και συγνώμη για την εικόνα με το Αινστάιν όπου αντι για gamietai θα μπορούσα να είχα βάλει agapietai που αποδίδει το ίδιο νόημα αλλά είναι εύηχο.
Χαίρομαι που συμφωνούμε. Να τονίσω όμως ότι οι έννοιες Πειραιάς , Λεωφόρος, Τούμπα είναι γενικές (αύριο μπορεί να μένεις στα Λιόσια για παράδειγμα) οπότε και οι υβρεις προς αυτές είναι πιο εύπεπτες. Δεν μπορώ όμως να ανεχτώ να βρίζουν αδελφές, μάνες πατεράδες και συγκεκριμένα πρόσωπα τον χχχχχ τον Laplace, εσένα κτλΣυμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Προσωπικά με πειράζει να αναφέρει ο άλλος γαμιέται ο Πειραιάς όχι κυρίως για το οτι είναι ΟΣΦΠ σε αυτή αλλά γιατί μένω εγώ και το περιβάλλον μου και δεν γουστάρω να το θίγει κανείς.Στο γήπεδο το φωνάζω -φυσικά δεν το έννοώ- αλλά δεν γουστάρω κανείς να πικάρει την πόλη που μένω
Εγω το αναφερω σαν γεγονος και μονο ....
Εγω προσωπικα ΔΕΝ τον ψηφισα οπως και κανεναν απο την 7 ....
Απο την αλλη ειναι πολυ ευκολο να λεμε οτι σχεδιαζε το σκηνικο της παιανιας....
και αν σχεδιαζε τι σχεδιαζε????
ενα απλο Ξυλο η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ?
Ενω οι δικοι σας πηγαν με τριανταφυλλα και μαργαριτεσ για να πιασουνε τον μαη???οταν πανε με μαχαιρια και σιδερενια κλομπ δεν πανε για απλο ξυλο φιλε μου........ οπως πηγαν οι επιστημονες οπαδοι σας