Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
geremy σέβομαι την άποψη σου...
Δεκτό και δεν λέω ότι δεν θίγω καθόλου το αν οι mods/admins κάνουν σωστά την δουλειά τους. Είμαι σιγουρος και το ξέρω ότι την κάνουν. Δεν ξεθάρεψα επειδή πήρα ένα αστέρι ακόμα στο προφίλ μου (ευχαριστώ άυτούς που μου το έδωσαν και δεν αλλάζει τον τρόπο και την συμποεριφορά μου) ή επειδή έφτασα τα 100+ Posts. Εντάξει είμαι πορωμένος με το Θρύλο όπως και άλλοι με την δικιά τους ομάδα.Οταν ανοίγονται τέτοια threats είναι λογικό να υπάρχει και το πικάρισμα(χοντρό ή ελαφρύ δεν έχει σημασία) και από άλλους οπαδούς και είναι λογικό επείσης να είναι οι αντιδράσεις οπαδικές και γηπεδικές. Κανένας δεν έχει κανενα προσωπικό με οποιονδήποτε από εδώ και ότι λέω είναι ΚΑΘΑΡΑ στα πλαίσια του πικαρίσματος που υπάρχει μεταξύ γαύρων και βάζελων. Το πικάρισμα περιλαμβάνει και μια χυδαιολογία πολλές φορές ειδικά με το  συγκεκριμένο θέμα, οπότε ας δειξουν οι mods και oi admin μια επιοικεια.Δεν θεωρώ τουλάχιστον εγώ ότι πλακωνόμαστε απλάμ πικαριζόμαστε. Αν κάποιος θιχτεί από τα λεγόμενα μου ας το πει δημόσια να "απολογηθώ" και εγώ δημόσια και αν σφάλω θα ζητήσω δημόσια συγνώμη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...και το νέο μεγάλο αστέρι μου η ΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΟιους να φοβόμαστε εσας?????!!!!!!!????!!!!
Να'σαι καλά γελάσαμε και σήμερα@!@!!!!

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Φίλε Ztod συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά το πικάρισμα. Θα παρακαλούσα όμως να μην θίγονται γονείς και μέλη προσωπικά. Αν και οπαδός του ΠΑΟ θα συγχωρούσα ένα "γαμ..ται η Λεωφόρος" όχι όμως το "σου γ..μω την μάνα χχχχχ". Αν θέλεις θα μπορούσα να ζητήσω και συγνώμη για την εικόνα με το Αινστάιν όπου αντι για gamietai θα μπορούσα να είχα βάλει agapietai που αποδίδει το ίδιο νόημα αλλά είναι εύηχο.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Εσένα είχε πολύ Αναστόπουλο, Ιβιτσ και Αλεξανδρή
Α ρε κατακαημένοι μαύροι...Από το Σαραβάκο και Βαζέχα έχετε να δείτε χαρές, το παραδέχεστε και οι ίδιοι!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ztod δεν εχει να κανει αν θα θιξεις καποιον η ολους η κανεναν. ειναι οτι χωρις να υπαρχει λογος πραγματικα ξαφνικα ενας παπαρας λεει μια πιπα σε σχεση με μια ομαδα, ενα thread γινετε εξεδρα και μετα αρχιζει ο καυγας και φευγει και σε αλλα threads και το site κατανταει bourdelo.com αντι bourdela.com. το νοημα ειναι να μην δινεις σημασια....

και προφανος τα πιο πανω πανε προς ολους οσους λαμβανουν μερος...  :jerking:

dark ολο δυσκολα μας βαζεις. παντως νομιζω η νανα ειναι ολα τα λεφτα!!! :cheesy:  :rockon: :rockon:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αλεξανδρε περασες τα παιδικα σου χρονια ΜΕ ΠΙΠΕΣ..Μεσα στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΕΡΜΑ η πιο τρυφερη ηλικια..σε καταλαβαινω ΦΟΥΚΑΡΑ.. :rockon: :boobies: :boobies:

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΠΙΣΩ..ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΝΕ!!Οτι κ να κανετε,οτι κ να πειτε,στο κερατσινι μεσα θα αναρτηθει ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ..με το καλο ελπιζω,να την σηκωσετε μονες σας..
αλλιως...

ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ?ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΧΑ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ!!  :boobies: :boobies:
ναι αγαθοβιολι ειχε και ΑΝΑΣΤΟ ειχε και ΠΡΟΤΑΣΟΦ και απο ολα ειχε
και που να δεις μετα που ειχε ΤΖΟΛΕ και ΖΙΟΒΑΝΝΙ
και ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ να σας ΚΕΡΝΑΕΙ μεσα στο "σπιτι" σας

απο μικρο παιδι μια ζωη ΒΟΥΡΤΣΑ>>>>>>>

Συνημμένα

• dwrodokiacu4.jpg
    dwrodokiacu4.jpg
    275,9 KB · Εμφανίσεις: 17

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Αλέξανδρε ισχύουν τα ίδια που έγραψα και για το ztod όχι προσωπικές ύβρεις.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αυτος ο Laplace επαθε παλι παρακρουση......
Ειδα κατι "οταν θα μιλατε για τον παο θα δειχνετε σεβασμο" και κατι τετοια παλαβά
Περασε η Χουντα αγοριιιιι μου... Οπαπαδοπουλος ο φιλος σου ψοφησε και πισω έμεινε μονο η χείρα του να μας υπενθυμίζει πόσο αλητοβρώμικο σωματειο ηταν , ειναι , και θα ειναι ο ΠΑΟ
Φερτε εναν γιατρο... Κριμα το παλικαρι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως ζωντάνεψε το βαζέλικο μετά από ακιρό.Άντε κ καλά μυαλά σε όλους.Σας αφήνω.

ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Φίλε Ztod συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά το πικάρισμα. Θα παρακαλούσα όμως να μην θίγονται γονείς και μέλη προσωπικά. Αν και οπαδός του ΠΑΟ θα συγχωρούσα ένα "γαμ..ται η Λεωφόρος" όχι όμως το "σου γ..μω την μάνα χχχχχ". Αν θέλεις θα μπορούσα να ζητήσω και συγνώμη για την εικόνα με το Αινστάιν όπου αντι για gamietai θα μπορούσα να είχα βάλει agapietai που αποδίδει το ίδιο νόημα αλλά είναι εύηχο.
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Προσωπικά με πειράζει να αναφέρει ο άλλος γαμιέται ο Πειραιάς όχι κυρίως για το οτι είναι ΟΣΦΠ σε αυτή αλλά γιατί μένω εγώ και το περιβάλλον μου και δεν γουστάρω να το θίγει κανείς.Στο γήπεδο το φωνάζω -φυσικά δεν το έννοώ- αλλά δεν γουστάρω κανείς να πικάρει την πόλη που μένω

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ασχετο:πριν λιγο εδειξε η νετ την κοπη πιτας του βαζελου και δεν εκανε καν λογο για τα οσα ειπε ο καραγκιοζης χτες ενω ηδη εχει παραγγελθει εισαγγελικη ερευνα...χαιρε αντικειμενικοτητα της κρατικης τηλεορασης!!!

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Προσωπικά με πειράζει να αναφέρει ο άλλος γαμιέται ο Πειραιάς όχι κυρίως για το οτι είναι ΟΣΦΠ σε αυτή αλλά γιατί μένω εγώ και το περιβάλλον μου και δεν γουστάρω να το θίγει κανείς.Στο γήπεδο το φωνάζω -φυσικά δεν το έννοώ- αλλά δεν γουστάρω κανείς να πικάρει την πόλη που μένω
Χαίρομαι που συμφωνούμε. Να τονίσω όμως ότι οι έννοιες Πειραιάς , Λεωφόρος, Τούμπα είναι γενικές (αύριο μπορεί να μένεις στα Λιόσια για παράδειγμα) οπότε και οι υβρεις προς αυτές είναι πιο εύπεπτες. Δεν μπορώ όμως να ανεχτώ να βρίζουν αδελφές, μάνες πατεράδες και συγκεκριμένα πρόσωπα τον χχχχχ τον Laplace, εσένα κτλ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κάπου άκουσα ότι στην αναμετάδοση της νετ είχαν απομονώσει τον ήχο από την κερκίδα, με συνέπεια να μην ακουστούν οι πανηγυρισμοι στο πεναλτυ αλλά και όλα τα μπινελικια κατά τζιγκερ στο δευτερο ημίχρονο.
Το πρόσεξε κανένας;

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
769
Πόντοι
81
Εγω το αναφερω σαν γεγονος και μονο ....
Εγω προσωπικα ΔΕΝ τον ψηφισα οπως και κανεναν απο την 7 ....

Απο την αλλη ειναι πολυ ευκολο να λεμε οτι σχεδιαζε το σκηνικο της παιανιας....
και αν σχεδιαζε τι σχεδιαζε????
ενα απλο Ξυλο η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ?

οταν πανε με μαχαιρια και σιδερενια κλομπ δεν πανε για απλο ξυλο φιλε μου........ οπως πηγαν οι επιστημονες οπαδοι σας

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
οταν πανε με μαχαιρια και σιδερενια κλομπ δεν πανε για απλο ξυλο φιλε μου........ οπως πηγαν οι επιστημονες οπαδοι σας
Ενω οι δικοι σας πηγαν με τριανταφυλλα και μαργαριτεσ για να πιασουνε τον μαη???
Ρε κανε μας την χαρη ρε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΝΤΕ ΓΕΙΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom