Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
869
Πόντοι
96
spartah.jpg

ΟΥ ΡΕ ΝΙΑ ΜΟΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να κοιτας τα δικα σου τα αγγουρια καλυτερα εσυ
που αποκλειζεσαι απο κατι βαλκανικες ομαδες

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Εσυ φαινεσαι ενημερωμενος.
Φορας βρακακι πρασινο σαν τον Πατερα;
ναι καλα το ειπες βρακι οχι κυλοτα γιουσουφακι του ΟΠΑΠ.μεχρι και ο Χαρυ Κλυν με τη Καλαμαρια σε αγοραζαν πριν 20 χρονια  :2funny: :2funny: :2funny:.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φιλαθλοι του Παναθηναικου........ η ομαδα μας το βραδυ σημερα, στο δρομο για την κατακτηση του Γιουροπα Λιγκ στο Ευρωπαικο ποδοσφαιρο........ δινει ενα δυσκολο ματς. Ολοι να την υποστηριξουμε και οσοι μπορουμε να παμε στο γηπεδο και απευθυνομαι στους νεους στην ηλικια φιλαθλους....το παιχνιδι ειναι δυσκολο.....θα περασει η ομαδα μας σιγουρα, αλλα ισως στο Βελγιο καθαρισει την υποθεση προκριση και οχι στην Αθηνα!!!!!!!!!!!
Κανω παραθεση στον εαυτο μου να μην πεταχτει κανεις σαν την πουτσα και μου γραψει μαλακιες....το ειχα γραψει απο προχτες οτι το παιχνιδι στην Αθηνα για την ομαδα μου θα ηταν δυσκολο........Ο Παναθηναικος θα παρει την προκριση στο ΒΕΛΓΙΟ!!!!!!!!!!!!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
να κοιτας τα δικα σου τα αγγουρια καλυτερα εσυ
που αποκλειζεσαι απο κατι βαλκανικες ομαδες
ουτε καν Βαλκανικες.Βαλερεγκα!!!!εχεις ακουσει που λενε να σε κλαινε  οι Ρεγκες??? :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οτι πιο ωραιο παντως εχει να κανει ρε πουστη μου τον ελληνα.αν ο παο ειχε κερδισει σημερα θα εβγεναν ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ να που οτι πολυ απλα ειναι καλυτεροι γιατι κερδισαν μια ομαδα που μας εριξε 2 χαλαρα. ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι τωρα δε σχολιαζουν ολο αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο μεσα και η ομαδα μου και ασχολουνται γιατι εχουν καζουρα. αμ τι ρε μαγκα εγινες ομαδα ξαφνικα ?????

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
869
Πόντοι
96
Κανω παραθεση στον εαυτο μου να μην πεταχτει κανεις σαν την πουτσα και μου γραψει μαλακιες....το ειχα γραψει απο προχτες οτι το παιχνιδι στην Αθηνα για την ομαδα μου θα ηταν δυσκολο........Ο Παναθηναικος θα παρει την προκριση στο ΒΕΛΓΙΟ!!!!!!!!!!!!
δεν νομιζεις πως εισαι υπερβολικα σιγουρος και αισιοδοξος?

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
869
Πόντοι
96
πωωω τι ειστε εσεις ρε φιλολογοι φωναξτε τον whitey να με σωσει

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ...ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ  ΡΕ.....ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΤΣΑ ΝΑΡΠΑΞΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
το προβλημα δεν ειναι η πουτσα που φαγαμε,τα ματακια μου πονεσανε απο το θεαμα :new_shocked:

triplex1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

να σας δωσουμε την ενδεκαδα του παοκ για να το παρετε
αλλα φιλε μαλλον χρειαζεσαι depon αναβραζων

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν νομιζεις πως εισαι υπερβολικα σιγουρος και αισιοδοξος?
Οσοι ξερουν απο ποδοσφαιρο (με την εντεκαδα... που εγω την ηξερα απο προχτες, ποιους θα κατεβαζε ο Νομπλιας) δεν ειχαμε τυχη....Μην κανω αναλυσεις και ας κανουμε υπομονη.....το ζητουμενο ειναι οτι τους εχουμε στο Βελγιο...αν το θελουν το παιχνιδι και την Ευρωπαικη διακριση!!!!!! Σε καθε περιπτωση η νεκροψια θα δειξει σε λιγες μερες!!!!!!!!!!

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
869
Πόντοι
96
Οσοι ξερουν απο ποδοσφαιρο (με την εντεκαδα... που εγω την ηξερα απο προχτες, ποιους θα κατεβαζε ο Νομπλιας) δεν ειχαμε τυχη....Μην κανω αναλυσεις και ας κανουμε υπομονη.....το ζητουμενο ειναι οτι τους εχουμε στο Βελγιο...αν το θελουν το παιχνιδι και την Ευρωπαικη διακριση!!!!!! Σε καθε περιπτωση η νεκροψια θα δειξει σε λιγες μερες!!!!!!!!!!
ο γκαλινοβιτς παλτο εντελως

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Καλα ονειρεψου που θα παρεις προκριση.Εξω οσες φορες εχεις κερδισει ηταν μονο οταν οι αλλοι κανανε παιχνιδι για να βαλουνε γκολ  και εσυ κερδιζες με  αντεπιθεσεις,αυτοι που πρεπει να τους βαλεςι 3 γκολ, θα κλειστουνε ολοι πισω και αντιο ζωη σε καμια αντεπιθεση τους.
Βλακες φιλε δεν ειναι,το παιχνιδι που κανεις εσυ θα κανουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom