RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 869
- Πόντοι
- 96
να κοιτας τα δικα σου τα αγγουρια καλυτερα εσυ![]()
ΟΥ ΡΕ ΝΙΑ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που αποκλειζεσαι απο κατι βαλκανικες ομαδες
να κοιτας τα δικα σου τα αγγουρια καλυτερα εσυ![]()
ΟΥ ΡΕ ΝΙΑ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι καλα το ειπες βρακι οχι κυλοτα γιουσουφακι του ΟΠΑΠ.μεχρι και ο Χαρυ Κλυν με τη Καλαμαρια σε αγοραζαν πριν 20 χρονιαΕσυ φαινεσαι ενημερωμενος.
Φορας βρακακι πρασινο σαν τον Πατερα;
Κανω παραθεση στον εαυτο μου να μην πεταχτει κανεις σαν την πουτσα και μου γραψει μαλακιες....το ειχα γραψει απο προχτες οτι το παιχνιδι στην Αθηνα για την ομαδα μου θα ηταν δυσκολο........Ο Παναθηναικος θα παρει την προκριση στο ΒΕΛΓΙΟ!!!!!!!!!!!!Φιλαθλοι του Παναθηναικου........ η ομαδα μας το βραδυ σημερα, στο δρομο για την κατακτηση του Γιουροπα Λιγκ στο Ευρωπαικο ποδοσφαιρο........ δινει ενα δυσκολο ματς. Ολοι να την υποστηριξουμε και οσοι μπορουμε να παμε στο γηπεδο και απευθυνομαι στους νεους στην ηλικια φιλαθλους....το παιχνιδι ειναι δυσκολο.....θα περασει η ομαδα μας σιγουρα, αλλα ισως στο Βελγιο καθαρισει την υποθεση προκριση και οχι στην Αθηνα!!!!!!!!!!!
[size=20pt] αποκλειζεσαι[/size]
ουτε καν Βαλκανικες.Βαλερεγκα!!!!εχεις ακουσει που λενε να σε κλαινε οι Ρεγκες???να κοιτας τα δικα σου τα αγγουρια καλυτερα εσυ
που αποκλειζεσαι απο κατι βαλκανικες ομαδες
δεν νομιζεις πως εισαι υπερβολικα σιγουρος και αισιοδοξος?Κανω παραθεση στον εαυτο μου να μην πεταχτει κανεις σαν την πουτσα και μου γραψει μαλακιες....το ειχα γραψει απο προχτες οτι το παιχνιδι στην Αθηνα για την ομαδα μου θα ηταν δυσκολο........Ο Παναθηναικος θα παρει την προκριση στο ΒΕΛΓΙΟ!!!!!!!!!!!!
Ο Παναθηναικος θα παρει την προκριση στο ΒΕΛΓΙΟ!!!!!!!!!!!!
Κανω παραθεση στον εαυτο μου να μην πεταχτει κανεις σαν την πουτσα και μου γραψει μαλακιες....το ειχα γραψει απο προχτες οτι το παιχνιδι στην Αθηνα για την ομαδα μου θα ηταν δυσκολο........Ο Παναθηναικος θα παρει την προκριση στο ΒΕΛΓΙΟ!!!!!!!!!!!!
παρε καμια πιπα εσυ ρεΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ...ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ.....ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΤΣΑ ΝΑΡΠΑΞΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Κανω παραθεση στον εαυτο μου να μην πεταχτει κανεις σαν την πουτσα και μου γραψει μαλακιες....το ειχα γραψει απο προχτες οτι το παιχνιδι στην Αθηνα για την ομαδα μου θα ηταν δυσκολο........Ο Παναθηναικος θα παρει την προκριση στο ΒΕΛΓΙΟ!!!!!!!!!!!!
γελας για τις μαλακιες που λεςΒΟΥΒΑ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕ ΕΣΥ![]()
γελας για τις μαλακιες που λες
Οσοι ξερουν απο ποδοσφαιρο (με την εντεκαδα... που εγω την ηξερα απο προχτες, ποιους θα κατεβαζε ο Νομπλιας) δεν ειχαμε τυχη....Μην κανω αναλυσεις και ας κανουμε υπομονη.....το ζητουμενο ειναι οτι τους εχουμε στο Βελγιο...αν το θελουν το παιχνιδι και την Ευρωπαικη διακριση!!!!!! Σε καθε περιπτωση η νεκροψια θα δειξει σε λιγες μερες!!!!!!!!!!δεν νομιζεις πως εισαι υπερβολικα σιγουρος και αισιοδοξος?
οι γιατροι ειπαν να λεμε παντοτε ναιΣΚΑΣΕ ΡΕ ΝΕΟ......ΜΟΝΟ [size=30pt]ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ[/size]
ο γκαλινοβιτς παλτο εντελωςΟσοι ξερουν απο ποδοσφαιρο (με την εντεκαδα... που εγω την ηξερα απο προχτες, ποιους θα κατεβαζε ο Νομπλιας) δεν ειχαμε τυχη....Μην κανω αναλυσεις και ας κανουμε υπομονη.....το ζητουμενο ειναι οτι τους εχουμε στο Βελγιο...αν το θελουν το παιχνιδι και την Ευρωπαικη διακριση!!!!!! Σε καθε περιπτωση η νεκροψια θα δειξει σε λιγες μερες!!!!!!!!!!