Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
869
Πόντοι
96
....Η  πλακα  ειναι  οτι  ξεμυτισαν ολα τα  πουστρακια   να  βγαλουν  τα  απυθμενα   κομπλεξ   τους ....τι  εγινε  ρε  ,  βγηκατε  εξω  ολες  μαζι  σαν  τις  πουτανες ?  Να  μας  πειτε   τι  ρε  πουστρακια  απο  τις   ζωες  σας ?    Για  τις  7αρες ?     Πουστρακια  , ενα θα σας πω.........μην θεωρειτε τον ΠΑΟ ξοφλημενο , το  διπλο  στην  Ρωμη   εδειξε  οτι  αυτη  η ομαδα  εχει  τσαμπουκα.........αντε  μπειτε  στις  τρυπες  τωρα......    
:rockon: :2funny:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καληνύχτα πουστράκια.
Και εντάξει οι κομπλεξικοί που βλέπουν ευρωπαικά ματς των ομάδων τους μία φορά την δεκαετία δικαιολογούνται ( κατι ζμπαοκ, πανιώνιος(βγάζει και κάνα φράγκο από τα στημένα). Ανύπαρκτοι είναι. Αλλά να χαίρονται οι απόγονοι του στόλου με την γαλλική πούτσα ακόμη στο κώλο τους και άλλη μία να τους περιμένει εκεί, ε αυτοί είναι όντως

[size=40pt]ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ[/size]

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε μαγκες λογικο δεν ειναι???αυτοι που βγηκαν οταν εχασε ο ολυμπιακος και θα βγουν οταν θα ξαναχασει ειναι αυτοι που τωρα γκρινιαζουν λεγοντας οτι και καλα ....χαλαρωστε ηταν ενα ωραιο παιχνιδι απλα αυτη τη φορα ο ευρωπαιος δεν ειχε και την τυχη με το μερος του .ειναι τοσο απλα τα πραματα.
ΥΓ.προεδρε καλα εκανες και δε πηρες το γιοβανοβιτς.εξαλλου με τα ιδια λεφτα μπορουμε να παρουμε και αλλον ενα ντιογοοοοοο :grin: :headbang: :grin: :headbang: :grin: :headbang:

triplex1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
και μη ξεχνατε

iontar.jpg

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
δηλαδη ρε παιδια εκει μεσα ποσα θα'ναι τα γκολακια. :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

....οσα   ηταν  και  στην  Ρωμη  ρε μαλακα......αντε  παρακαλα  τον  Λαυρεντιαδη τωρα να σου φερει τον Βαλβερδε  :jerking:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ρε μαγκες λογικο δεν ειναι???αυτοι που βγηκαν οταν εχασε ο ολυμπιακος και θα βγουν οταν θα ξαναχασει ειναι αυτοι που τωρα γκρινιαζουν λεγοντας οτι και καλα ....χαλαρωστε ηταν ενα ωραιο παιχνιδι απλα αυτη τη φορα ο ευρωπαιος δεν ειχε και την τυχη με το μερος του .ειναι τοσο απλα τα πραματα.
ΥΓ.προεδρε καλα εκανες και δε πηρες το γιοβανοβιτς.εξαλλου με τα ιδια λεφτα μπορουμε να παρουμε και αλλον ενα ντιογοοοοοο :grin: :headbang: :grin: :headbang: :grin: :headbang:
ρε εσυ που το ειδες το ωραιο ματς?πονεσανε τα ματια μας :cheesy:

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
869
Πόντοι
96
[size=30pt]ΠΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΡΕ ΜΑΙΝΟΥΝΙΑ ΛΑΓΟΙ..[/size] :2funny:
καλα ρε εσας τους ΜΠΑΟΚτζηδες δεν μπορω να σας καταλαβω
μιλατε συνεχως χωρις να βλεπουμε πραξεις και παντοτε γαματε με ξενια αρχιδια

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εμενα μου αρεσε.καφρος και προκλητικος δεν ειμαι ποτε εδω μεσα.αλλα σπιτι μου ρε φιλε οταν βλεπω να χανει ο παο βλεπω ωραιο ματς.δεν ενοχλω κανενα και ειμαι και σιγουρος οτι τα αισθηματα ειναι τα ιδια με τους αλλοθρησκους φιλους μου

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
869
Πόντοι
96
εμενα μου αρεσε.καφρος και προκλητικος δεν ειμαι ποτε εδω μεσα.αλλα σπιτι μου ρε φιλε οταν βλεπω να χανει ο παο βλεπω ωραιο ματς.δεν ενοχλω κανενα και ειμαι και σιγουρος οτι τα αισθηματα ειναι τα ιδια με τους αλλοθρησκους φιλους μου
ωραιο αβαταρ :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν λεω πως δεν γινεται αλλα φετος δεν ειστε και στα καλυτερα σας
Αμ αυτο ειναι το προβλημα,αλλοιως η προετοιμασια για τα αρνια θα ειχε αρχισει στο πασαλιμανι ακομα και που ειναι 5 ποντους μπροστα.
Εμεις το χανουμε δεν το παιρνουν αυτοι.Το μονο καλο που μπορω να πω για τους λαγους φετος ειναι οτι ειναι βελτιωμενοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom