Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αρχική / Μπάσκετ / Α1 / Το φύλλο αγώνα Το φύλλο αγώνα
01 Μαρ. 2010 01:43  
Επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον Παναγιώτη Γιαννάκη το φύλλο αγώνα!
σχολιάστε Οι διαιτητές κατέγραψαν όλα τα αντικείμενα και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν αλλά και τον διάλογο του Παναγιώτη Γιαννάκη με την γραμματεία!

Όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα ο Γιαννάκης την πρώτη φορά που απευθύνθηκε στους ανθρώπους της γραμματείας τους φώναξε οργισμένος «τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά που κάνετε; Πρέπει να ντρέπεστε!» ενώ τη δεύτερη φέρεται να τους επιτέθηκε, λέγοντάς τους: «είστε όλοι κότες, ανήκετε στην ίδια μαφία!».  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι ο τεχνικός των Πειραιωτών είναι πολύ πιθανό να κληθεί σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, μαζί με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που οπωσδήποτε θα λάβει ανάλογη... πρόσκληση.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρονται ρίψεις αντικειμένων, καθώς γίνεται λόγος για πέτρες, μπουκάλια, κέρματα και μία φωτοβολίδα που έκαψε το προστατευτικό δίχτυ που είχε τοποθετήσει ο Παναθηναϊκός.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αν και δεν θέλω να το πάρετε εσείς δείχνετε πολυ πιο οργανωμένοι από κάθε άλλη χρονιά.
2 γκολ παθητικό σε 8-9 ματς δεν είναι τυχαίο και πάντα η άμυνα λέει ποιός θα πάρει τίτλο όπως κάναμε και εμείς στο Ευρω και το πήραμε.
Δυστηχώς ή ευτυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
Έτσι όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός είναι εντελώς ψόφιος και καμένος και ακόμα και στα πλευ οφ 3ος θα έρθει γιατί δεν μπορεί.
Ο Παναθηναικός είναι πρωταθλητής πριν αρχίσει το πρωτάθλημα αλλά τώρα με την΅Ευρώπη μπορεί να κολλήσει κάπου λόγω κούρασης.Τον ΟΣΦΠ πάντως θα τον κερδίσει.
Εσεις παρατήσατε το κύππελο και δώσατε όλη την προσοχή σας στο πρωτάθλημα κάτι που είνα εφικτό ακόμη και 2οι αν έρθετε.Ο Άρης σεν νομίζω να σας φέρει εμπόδιο,μέχρι Χ είναι το παιχνίδι.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός είναι εντελώς ψόφιος και καμένος και ακόμα και στα πλευ οφ 3ος θα έρθει γιατί δεν μπορεί.
Ο Παναθηναικός είναι πρωταθλητής πριν αρχίσει το πρωτάθλημα αλλά τώρα με την΅Ευρώπη μπορεί να κολλήσει κάπου λόγω κούρασης.Τον ΟΣΦΠ πάντως θα τον κερδίσει.
Εσεις παρατήσατε το κύππελο και δώσατε όλη την προσοχή σας στο πρωτάθλημα κάτι που είνα εφικτό ακόμη και 2οι αν έρθετε.Ο Άρης σεν νομίζω να σας φέρει εμπόδιο,μέχρι Χ είναι το παιχνίδι.

με καλυψες,εισαι αρχοντας :rockon: :rockon:ετσι εχουν τα πραγματα.μετα απο πολλα ετη ευελπιστω να το παρω.δ ειμαι κ πλ καλα τωρα γ να μιλαω για ομαδες αλλα οκ.αντε βιβες

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πάω να κοιμηθώ και να ονειρευτώ το μεγαλειώδες πέσιμο του Νίνη!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
με καλυψες,εισαι αρχοντας :rockon: :rockon:ετσι εχουν τα πραγματα.μετα απο πολλα ετη ευελπιστω να το παρω.δ ειμαι κ πλ καλα τωρα γ να μιλαω για ομαδες αλλα οκ.αντε βιβες
Για Παοκτζή πολύ προσγειωμένο σε βρίσκω!!!
Αύριο κερνάει λουκουμάδες ο Πατέρας για την μεγάλη νίκη!

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1

Καληνύχτα παπαγαλάκια....κι εσύ tenniskiller....Ονειρέψου τον εαυτό σου στη Β' Εθνική....αλλά όσο έχεις τον Κόκκαλη-Τσακίρη στο τιμόνι σου...δεν εχεις να φοβάσαι κάτι!!!

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καληνύχτα παπαγαλάκια....κι εσύ tenniskiller....Ονειρέψου τον εαυτό σου στη Β' Εθνική....αλλά όσο έχεις τον Κόκκαλη-Τσακίρη στο τιμόνι σου...δεν εχεις να φοβάσαι κάτι!!!

εσυ γτ δ μου λες τι εισαι...μπας κ γμιτωσεις τ μπινελικια????εμ δ ειμαι καλα εμ το τραβας το σχοινι.....φερνω heineken οποιος γουσταρει καθεται κ πινει

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Καλά εγω Β'Εθνική δεν πέφτω που να το θέλατε πολύ μερικοί από εσάς,η παραμονή σώθηκε μετά το μάτς με τον Πας.
Και του χρόνου πάλι θα σας φάω βαθμούς και θα κλαίτε!!!

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσυ γτ δ μου λες τι εισαι...μπας κ γμιτωσεις τ μπινελικια????εμ δ ειμαι καλα εμ το τραβας το σχοινι.....φερνω heineken οποιος γουσταρει καθεται κ πινει

τόσα έγραψα βρε Μπαόκι.....ακόμα να καταλάβεις;;;  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:καλά είπες ότι θέλεις γιατρόοοοο!!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εμείς έχουμε κάνει πλάνο 3ετίας γι αυτό και δεν έχουμε αγχος φέτος.
Το καλό είναι οτι ξεφύγαμε από το συμβόλαιο Ρεκόμπα και του χρόνου θα έρθουν άλλοι 3-4 καλοί παίκτες.
Ήδη με Παράσχο έχει δέσει πολύ η άμυνα και είναι άλλη ομάδα αν και δεν τον πίστευα πολύ!!!
Του χρόνου ο Κόκκαλης θα σας βγάλει κόκκινα προφυλακτικά για τις αδερφούλες σας!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Καλύτερα 8ος παρά ρεζίλης πρωταθλητής!!!
Εσυ ξέρεις απο τέτοια καλά!

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά εγω Β'Εθνική δεν πέφτω που να το θέλατε πολύ μερικοί από εσάς,η παραμονή σώθηκε μετά το μάτς με τον Πας.
Και του χρόνου πάλι θα σας φάω βαθμούς και θα κλαίτε!!!

ονειρέψου ότι θα μας κόψεις βαθμούς του χρόνου
...όταν περνάει ο Ολυμπιακός απο κει, μόνο που δεν του στήνεσαι!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Άμα έχεις ψυχολογικό πρόβλημα και θες να μιλάς μόνος σου μπες στο μπάνιο, άνοιξε τη βρύση και μίλα όσο θες.
Μη μας πρήζεις άλλο!

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλύτερα 8ος παρά ρεζίλης πρωταθλητής!!!
Εσυ ξέρεις απο τέτοια καλά!

Γιατί δε φτιάχνεις ένα θρεντ για τον Πανιώνιο να ξεχαρμανιάσεις;
βγάλε εκεί το κόμπλεξ σου!!!! άει στην ευχή του Θεού και της Παναγίας....
έχω και να σηκωθώ αύριο νωρίς....με τα πατατάκια-Τσακίρης θα μιλάω;;; :2funny: :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τόσα έγραψα βρε Μπαόκι.....ακόμα να καταλάβεις;;;  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:καλά είπες ότι θέλεις γιατρόοοοο!!!!

μλκπιτουρα δεν μπαινω σε διαδικασια να διαβασω τις παπαριες σου.τωρα επεστρεψα σπιτι.σερσερι.ποιος σε γαμει κ σενα μην μ ζαλιζεις τα παπαρια κ πολυ πολυ

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί δε φτιάχνεις ένα θρεντ για τον Πανιώνιο να ξεχαρμανιάσεις;
βγάλε εκεί το κόμπλεξ σου!!!! άει στην ευχή του Θεού και της Παναγίας....
έχω και να σηκωθώ αύριο νωρίς....με τα πατατάκια-Τσακίρης θα μιλάω;;; :2funny: :2funny:

βρε μαλακοβαζελε?γιατι δεν το λες τοση ωρα για να σε μπινελικωσω?ε?ανυπαρκτε? την χορτασες την Μπαοκτσιδικη μου Μπουτσα σε τουμπα?αι σιχτηρ τωρα σερσερικο γτ τα νευρα μ ειναι πανω απτο κεφαλι.μαιμουνι

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
μλκπιτουρα δεν μπαινω σε διαδικασια να διαβασω τις παπαριες σου.τωρα επεστρεψα σπιτι.σερσερι.ποιος σε γαμει κ σενα μην μ ζαλιζεις τα παπαρια κ πολυ πολυ

Εσύ μας τα ζαλιζεις μπαόκι....που μπήκες σε θρεντ παναθηναικών.....βγάλε το κόμπλεξ σου στο θρεντ "ΠΑΟΚ για πάντα" που έχει και πάρε μας  :pipa1: :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom