tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Κάποτε τον θέλατε τσάμπα αλλά φάγατε παντόφλα από τον Τσακίραρο!!!
δώσε λοιπόν, περιμένουν οι 5άρες από μαντσεστερ, κάτι 3άρες από βίσλα γαλατά και άλλες τέτοιες υπερομάδεςέχουμε κι ένα βιντεάκι με ένα τραγούδι της Χρύσπα....για το 7-0 του Θρήνου από τη Γιούβε....αυτό μπορούμε να το βάλουμε; είναι η πιο σύγχρονη ξεφτίλα σας
Μόνο ο Σισσέ κάνει την διαφορά,μήπως θέλετε να δείτε λίγο Μπάλαμπαν να δείτε τι σημαίνει μπαλλίτσα;
Κρίμα που λείπει ο Λόλο να βλέπαμε λίγο σωστή μπάλλα και φάσεις,μακράν ο πιο γρήγορος παίκτης.Όλο οφ-σαιντ τον βγάζουν,δεν τον προλαβαίνει το μάτι τους οι επόπτες ή δεν θέλουνε!
δώσε λοιπόν, περιμένουν οι 5άρες από μαντσεστερ, κάτι 3άρες από βίσλα γαλατά και άλλες τέτοιες υπερομάδες
Το γηπεδάκι σας το φάγανε τώρα που το θυμήθηκα και δεν θα γίνει τελικά έμαθα!!!
Στο ΟΑΚΑ θα την βγάζετε τώρα:
Ένα μόνο έχω να πω:χο,χο,χο,χο.
Ποιόν σου θυμήζει;
Καλά ας μου δίνανε και εμένα πέτσινο πέναλτυ και ας έμενα πίσω με 11 παίκτες να σου έλεγα ποιό θα ήταν το σκορ.ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ....ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ ΠΛΕΟΝ....Βρε Πανιώνιε.... κοίτα να σωθείς αγόρι μου φέτος.....και άσε τα παράπονα....
σου χαρίζουμε το 1ο γκολ και κρατάμε το 2ο..... κερδίσαμε με 1-0 .....είμαστε Ο.Κ. τώρα;
Μόνο που ο Τσακίρης και ο κάθε Τσακίρης, δε βγάζει ανακοινώσεις για τον Κόκκαλη (μη πειράξει τον εθνικό μας αιμοδότη με τις επιχειρήσεις του και τις πάρει και φύγει και πάει αλλού!!)
Και πάλι συγχαρητήρια,να κοιμάστε ήσυχοι ότι παίζουν παραπάνω από 11 στον αγωνιστικό χώρο για εσάς.
Και πέρυσι έκανε ένα καλό παιχνίδι ο Νίνης.
Κερδίστε σαν άντρες και όχι με πέρσινα πεναλτάκια σαν αδερφές.
Μία ζωή τα ίδια σκατά,σας βαρεθήκανε όλοι.
Καλά ας μου δίνανε και εμένα πέτσινο πέναλτυ και ας έμενα πίσω με 11 παίκτες να σου έλεγα ποιό θα ήταν το σκορ.
Μια Β' Εθνική σας χρειάζεται να στρώσετε.....μπας και πάρετε επιτέλους ένα πρωτάθλημα να ηρεμήσετε!!!
Δεν είπε ο Τσακίρης στη τηλεόραση να φύγουν οι του ΠΟΚ να παίξετε μόνοι σας;
Επειδή δεν γίνεται αυτό, πέστε στη Β' και μείνετε εκεί!!!!
Εσύ σε άλλο γήπεδο μάλλον κοίταζες.ε ρε κομπλεξ που χει ο κοσμος....τραβα καμια![]()
ναι .. δεν ημασταν σε καλή φόρμα εκείνη την χρονιά παίρναμε το νταμπλ και κρατάγαμε δυνάμεις.ξεχνάτε το απίστευτο σερί των ΜΗΔΕΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΩΝ και 5-6 ισοπαλιών μέχρι να κερδίσετε τη Βέρντερ;; την οποία τη κερδίσαμε κι εμείς με πιο άνεση από ό,τι εσείς;