Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (8 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
θα το δώ το βράδυ γιατί μίλαγα και δεν το πρόσεξα καλά...
 

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.898
Κριτικές
8
Like
34
Πόντοι
16
Αχ αυτή η κωλοφαρδία σας ρε βαζελάκια ... Εύγε για τον αγώνα !
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
H κατάντια του Βάζελου του ταξιτζή αγώνων, έγκειται στο γεγονός ότι καθόμαστε και αναλύουμε ένα πέναλτυ στα χασομέρια από έναν παίκτη που τον έφυγαν ως αποτυχημένο για να φτιάξουν ένα συνονθύλευμα πιτσιρικάδων οι οποίοι δεν μπορούν να κερδίσουν μια ομάδα που δεν έχει πάρει ποτέ πόντο στη Λεωφόρο και μάλιστα στη γιορτή για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Η μόνη σχέση που έχει αυτό το σύνολο με τον Παναθηναικό του παρελθόντος είναι ότι ακόμα παίζει στο ίδιο χωράφι....

ΥΓ1 Ας πει κάποιος σ αυτόν τον Πορτογάλο ότι όταν με μικρές ομάδες δεν μπορείς να πάρεις 3ποντο στο γήπεδό σου, καλό είναι να βρίσκεις τις πταίει γρήγορα γιατί αλλιώς σε περιμένει σκουφάτο απωλεσάτο.
 

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Μηνύματα
683
Like
0
Πόντοι
6
οταν εχεις φορ σα τον τσιγκα και τον βαζεις με την β ομαδα μαλλον δεν εχεις ιδεα απο μπάλα!!
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Νατανε μόνο αυτά αγαπητέ μου βάζελε.... Νατανε μόνο αυτά......
 

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Μηνύματα
683
Like
0
Πόντοι
6
καποτε θα πρεπει να σταματησει αυτο στο ελληνικο ποδοσφαιρο..να παιζεις με το ονομα και μονο..τι προσφερει ο παπαδοπουλος?τι προσφερει ρομερο?
 

google_man

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2006
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
απλά να υπενθυμίσω ότι:
1) χθες ο επόπτης σε μια οριακή φάση είχε δόλο, ενώ σήμερα απλά ο διαιτητής "ξεγελάστηκε" από τον Καραγκούνη
2) οι διαιτητές χρειάζονται πάμπερς μόνο στο Καραϊσκάκι..

Υ.Γ. προσπαθώ να θυμιθώ την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με την αξία του...αλλά δεν μπορώ.. ύμαρτον πια με αντίπαλο την συγκεκριμένη ομάδα..
 

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.837
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ευτυχώς που μας τα υπενθύμισες. Ειδικά για πάμπερς στη Λεωφορο, ναι οι διαιτητές χέζονται όταν βλέπουν τον τζιγγεράκο, όχι όμως από φόβο αλλά από τα γέλια...
 

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.837
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε στην εξέδρα από την παρουσία του Ενιαίου Φορέα των συνδέσμων της θύρας 13 με συνθήματα για τα 100 χρόνια μας, αλλά και κατά της διοίκησης και των παρατρεχάμενων και αγωνιστικά από την επιστροφή του Έκι, την εμπειρία του Καραγκούνη και την ψυχραιμία του Σαλπιγγίδη, νικήσαμε με 1-0 την Καλαμαριά και συνεχίζουμε.

Όπως λοιπόν γράφτηκε χθες στην κεντρική σελίδα μας, οι οπαδοί που ανήκουμε στους συνδέσμους του Ενιαίου Φορέα, ήμασταν εκεί και ήμασταν όπως έπρεπε! Όσα έλεγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της συμφοράς για τα εισιτήρια της θύρας 7 που δόθηκαν, υποτίθεται, στα…σχολεία, αποδείχθηκαν δικαιολογίες της δεκάρας, φτηνιάρικα ψέματα. Οι…μαθητές (εκτός από καμιά 50ριά όλοι-όλοι) δεν φάνηκαν πουθενά και παρά τον πόλεμο που μας έγινε, κατορθώσαμε να γεμίσουμε τη θύρα 7 αλλά και μεγάλα κομμάτια από τις διπλανές (6 και 8). Είχαμε τη γνωστή δυναμική παρουσία, με συνθήματα για τα 100 μας χρόνια, βοηθήσαμε εκεί που έπρεπε τους παίκτες μας να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του ματς και το σύστημα-ταμπούρι της Καλαμαριάς και εκείνοι μας το ανταπέδωσαν με το χειροκρότημά τους μετά απ? το τέλος του αγώνα, ενώ κάποιοι απ? αυτούς ήρθαν και μας πέταξαν και τις φανέλες τους στην εξέδρα μας.

Εκτός όμως απ? αυτό, αυτή τη φορά τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και οι παρατρεχάμενοι (την…τιμητική του σήμερα είχε ο επικοινωνιολόγος της κοπριάς Αθανασόπουλος, χωρίς να μείνει απέξω και ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης), τα άκουσαν για τα καλά, με συνθήματα που φωνάχτηκαν απ? όλους μας, για πολλή ώρα, σε διάφορα σημεία του αγώνα (ενδεικτικά αναφέρουμε το «έναν αιώνα γράφουμε ιστορία, τριάντα χρόνια μας φέρνεις αηδία», "ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΕ" καθώς και το γνωστό, τραγουδιστό «…ποιος θ? αποφασίσει, ποιος θα μου στερήσει την ομάδα που αγαπώ…», υπήρξαν όμως και πολλά άλλα). Και πραγματικά, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ, δηλαδή να μας στερήσει την ομάδα μας! Όσο ανεπιθύμητους μας θεωρείτε, τόσο θα μας βρίσκετε μπροστά σας! Όσο σας ενοχλεί η κριτική μας, τόσο θα τ? ακούτε! Όσο θα πιστεύετε ότι ο Παναθηναϊκός είναι τσιφλίκι σας, τόσο θα αντιστεκόμαστε! Ο μόνος τρόπος για να «γλιτώσετε» από εμάς είναι ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, τόσο αγωνιστικά όσο και ως προς τη σχέση της με τον κόσμο – και τότε δεν θα υπάρχει λόγος για γκρίνιες και συνθήματα εναντίον σας...

Στο αγωνιστικό τώρα μέρος, το πιο αξιοσημείωτο ήταν κατ? αρχήν η επιστροφή του Έκι Γκονζάλες, ο οποίος ήταν στην αρχική ενδεκάδα, αποθεώθηκε απ? όλο τον κόσμο, ενώ όσον αφορά την απόδοσή του, ήταν φανερό ότι είχε δικαιολογημένο τρακ και ότι του λείπουν παιχνίδια. Σημασία όμως έχει ότι επέστρεψε και του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι σιδερένιος και να μην έχει άλλες περιπέτειες! Με την επιφυλακτικότητα πάντως του Έκι καθώς και με την έλλειψη κάποιου άλλου παίκτη που θα μπορούσε να φτιάξει λίγο παιχνίδι και να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Καλαμαριάς, που έπαιζε σύστημα «ταμπούρι κι άγιος ο Θεός», το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια μεγάλη φάση (εκτός από μια καλή ευκαιρία μας με ένα σουτ του Σαλπιγγίδη που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα στο 2ο λεπτό) και έληξε…όπως το ήθελαν οι αντίπαλοι, δηλαδή χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πεσέιρο έκανε το αυτονόητο: έβγαλε τον Έκι και πέρασε στη θέση του το Τζιόλη καθώς και το Ρομέρο (που ήδη είχε κάποιο πρόβλημα, όχι σοβαρό ελπίζουμε, τραυματισμού απ? το 44ο λεπτό) βάζοντας στη θέση του τον Ίβανσιτς. Άμεσα γίναμε πολύ πιο πιεστικοί, είχαμε ένα δοκάρι στο 47ο λεπτό με ένα σουτ του Αυστριακού από πλάγια θέση και γενικά κλείσαμε εντελώς την Καλαμαριά στην περιοχή της. Όμως, όσο περνούσε η ώρα, το άγχος και η νευρικότητα αυξάνονταν και η ανάπτυξή μας άρχισε να γίνεται ανορθόδοξη, ενώ οι ευκαιρίες υπήρξαν μεν 3-4 φορές, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν.

Στο 70ο λεπτό ο Πεσέιρο έβγαλε τον Μάντζιο που δεν κατόρθωσε να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς δεν μπορούσε να πατήσει γερά στην περιοχή και έβαλε στη θέση του τον Ν? Ντόι. Ο τελευταίος, χωρίς να έχει την τρομερή απόδοση, ήταν πιο ζωντανός και έφερε το παιχνίδι πιο κοντά στο τέρμα της Καλαμαριάς, ενώ στο 82ο λεπτό σπρώχτηκε από κάποιον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν υπήρξε πέναλτι. Παρόλα αυτά, το γκολ δεν ερχόταν, η κανονική διάρκεια του ματς πέρασε και μπήκαμε στις καθυστερήσεις. Στο 91ο λεπτό λοιπόν, ο Καραγκούνης βρέθηκε με τη μπάλα μέσα στην περιοχή, είδε τον Μπρίτο να έρχεται άτσαλα κατά πάνω του και…τον έκανε να τον ανατρέψει – και θέλουμε να πούμε μ? αυτό, όχι ότι δεν υπήρξε πέναλτι (ήταν πέναλτι), αλλά ότι ο Καραγκούνης αξιοποίησε την εμπειρία του και δεν προσπάθησε να σταθεί όρθιος, όπως ίσως θα έκανε κάποιος άλλος συμπαίκτης του, οπότε ο διαιτητής δεν θα έδινε προσοχή στη φάση! Εννοείται ότι στην εκτέλεση του πέναλτι η μπάλα έκαιγε, αλλά ο Σαλπιγγίδης έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει: πήρε φόρα και ξετίναξε τα δίχτυα του Κόβατς προσφέροντας τη λύτρωση σε συμπαίκτες και κόσμο.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ήταν απ? τα ματς που δεν κερδίζεις τίποτα όταν τα κερδίσεις, ενώ χάνεις πάρα πολλά αν κάνεις γκέλα. Αυτή τη φορά όμως υπήρξε ένα κέρδος και αυτό ήταν Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ (εννοείται ότι εκτός απ? τα συνθήματα που γράψαμε παραπάνω, έδωσε και πήρε το γνωστό «οεεεε, αιώνια πιστός, δεν γίνεται αλλιώς, 100 χρόνια Παναθηναϊκός»). Το γεγονός αυτό, της εισόδου στη 2η εκατονταετία μας τιμήθηκε και απ? την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με δυο καλές κινήσεις (όταν βλέπουμε το σωστό, το λέμε…), δηλαδή με την απονομή αναμνηστικού στο γηραιότερο εν ζωή παλαίμαχο της ομάδας μας, τον Μάριο Μαρινάκο (είναι 96 χρόνων και του ευχόμαστε να τα χιλιάσει!) καθώς και με το λανσάρισμα της καινούριας επετειακής εμφάνισης, η οποία είναι πάρα πολύ καλή (είναι καταπράσινη, με άσπρο τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς, θυμίζει τη φανέλα της ομάδας του Γουέμπλεϊ, πραγματικά «αποπνέει» Παναθηναϊκό και δεν έχει σχέση με τις λαχανί «εμπνεύσεις» του πρόσφατου παρελθόντος).

Επόμενο ματς…αυτό που όλοι ξέρουμε. Στο τηγάνι με τους αρουραίους. Ένας καλός Παναθηναϊκός, αν παίξει έξυπνα, μπορεί σαφέστατα να φύγει νικητής, όπως πέρσι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μάλαρτζ, Νίλσον, Σαριέγκι, Γκούμας, Σέριτς, Μάτος, Καραγκούνης, Ρομέρο (46΄ Ίβανσιτς), Γκονζάλες (46΄ Τζιόλης), Μάντζιος (70΄ Ν? Ντόι), Σαλπιγγίδης

ΥΓ: Όσον αφορά τις δηλώσεις του "κου" εκπροσώπου λιπασμάτων δεν ξέρουμε αν πρέπει να εξοργιστούμε ή να γελάσουμε. Απορούμε πραγματικά τί τον συνδέει με την ζωντανή ιστορία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. και τον γηραιότερο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ομίλου και ποιός διόρισε αυτόν που εκπροσωπεί τα άκρως αντίθετα, το μάρκετινγκ της κακιάς ώρας, την κονόμα και την διχόνοια να υπερασπιστεί τα "περασμένα" μεγαλεία,τα οποία ακριβώς λόγω των ομοίων του και του αφεντικού του έχουν γίνει περασμένα. Και για να είμαστε ξεκάθαροι, ο στόχος της κριτικής μας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ο εκάστοτε Αθανασόπουλος,Στράτος,Φιλιππίδης και κάθε άλλη γλάστρα που βάζουν μπροστά για κυματοθραύστη αλλά Ο ΤΖΙΓΓΕΡ και γενικά η ιδιοκτησία της ομάδας που συνεχίζει εδώ και χρόνια να ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ για να διαχεριστεί το μεγαλείο του ΠΑΟ μας.
Τη σημερινή γιορτή λοιπόν την είχαν ήδη χαλάσει πριν ξεκινήσει όλοι αυτοί που ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ να κάνουν τον ΠΑΟ όπως τον ονειρεύεται ο κόσμος του. Κι εμείς χειροκροτητές στην αποτυχία αυτή και στο βιασμό της ιστορίας της ομάδας μας δεν πρόκεται να γίνουμε.Χρόνια ζητάμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στην ιστορία της ομάδας.Πλέον είμαστε πεπεισμένοι πως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ένα:ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ!



 
 

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
247
Like
2
Πόντοι
1
πως και ποτε θα πεσει η χουντα του τζιγγερ? μημπως η βομβα δεν επρεπε να σκασει στα καμινια αλλα εξω απο την εταιρεια του τζιγγερ?
 

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.837
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Στο σπίτι του καλύτερα, μην έχουμε κ αθώα θύματα...
 

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
247
Like
2
Πόντοι
1
Επίθεση σε Αθανασόπουλο!

Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε η γιορτή του Παναθηναϊκού για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Συγκεκριμένα, πριν από το παιχνίδι με την Καλαμαριά, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστος Αθανασόπουλος, δέχτηκε έντονη φραστική επίθεση από αρκετούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον περικύκλωσαν!

Μάλιστα, λίγο έλειψε η κατάσταση να ξεφύγει, αφού κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το θέμα έληξε και ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Παναθηναϊκού αποχώρησε μέσω πολλών αποδοκιμασιών...
 

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Μηνύματα
292
Like
4
Πόντοι
1
Επίθεση σε Αθανασόπουλο!

Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε η γιορτή του Παναθηναϊκού για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Συγκεκριμένα, πριν από το παιχνίδι με την Καλαμαριά, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστος Αθανασόπουλος, δέχτηκε έντονη φραστική επίθεση από αρκετούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον περικύκλωσαν!

Μάλιστα, λίγο έλειψε η κατάσταση να ξεφύγει, αφού κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το θέμα έληξε και ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Παναθηναϊκού αποχώρησε μέσω πολλών αποδοκιμασιών...
καλα του κανανε,κατα την γνωμη μου,και ειναι καιρος ολος ο κοσμος σας να λαβει θεση,γιατι υπαρχουν και χειροτερα !!Οι...."επετειακες φανελες"δεν πρεπει να ενδιαφερουν κανενα,γιατι ειναι "σταχτη στα ματια" του κοσμου σας,απο τους ανικανους.Το μονο που δεν χρειαζεται ο βαζελος,ειναι αυτο που του συμβαινει ολα τα χρονια,με τους βαρδινογιανοκαπετανεους,και δη τον τζιγγερ και τους ασχετους κολλητους του που σας εβαλε στο μαγαζι,και διαχειριζονται την τυχη σας,και πανω απο ολα,την καβλα σας για την ομαδα σας,εχοντας σας ομως γραμμενους στα παλια τους τα Armani.....Τελος,παρτε να δειτε ποιος θα σας..."χορεψει" τον Σαλπι-γιδι και τον καρα-κουνα χορευταρα σας,την επομενη εβδομαδα,πλην του Νταρκο: ο 7 μυρια μεταγραφη,οσο δηλαδη αξιζει η "ομαδα"σας μαζι με την αδεκαρα ! :rockon:
 

Συνημμένα

  • belluschi%20afixi.jpg
    belluschi%20afixi.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 31

castrol

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ηταν λιγο τραβηγμενο το πεναλτυ σημερα??γιατι δεν το ειδα καλα,μου καηκε η τιβι πανω στην φαση γμτ
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παιδια ηταν λιγο τραβηγμενο το πεναλτυ σημερα??γιατι δεν το ειδα καλα,μου καηκε η τιβι πανω στην φαση γμτ
τη μια σου καιγεται η τι βι πανω στη φαση, την αλλη βλεπεις πουτανες να εργαζονται στην εντατικη..

και γαμω !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

castrol

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
γιατι περιεργο σου φαινεται??επειδη ειναι πουτανα σημαινει οτι ειναι και αμορφωτη??ΓΙα εξτρα χρηματα το κανουν οι περισσοτερες...
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.237
Like
452
Πόντοι
36
Στο γήπεδο μου φάνηκε βουτιά. Όπως και αυτό στον Νταμέ Εντόι. Στην τηλεόραση φαίνονται και τα 2 καραμπινάτα πέναλτυ. Και τα 2 έγιναν απέναντι από εκεί που καθόμουνα...   ;)

Περίμενα να τα δω για να ποστάρω.  :sunglasses:

Πρέπει να κάνω την αυτοκριτική μου....   :headbang:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom