Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ο καρπαζοεισπράκτορας θα φάει γερή καμπάνα απο την ουέφα........αντε να μπαίνουν τα κεφάλια μέσα.......

ε ρε πούστη πάλι κοντομάνικα δε θα φορέσετε φέτος ρε ψαράδες???? :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μια φορά αυτοί οι γαύροι να μην μπορούν να χαρούν με μια νικη Ελληνικής ομάδας..Τι σύμπλεγμα είναι αυτό πια..Εγω μαλάκας είμαι που χαίρομαι?Και μην πει κανείς ότι χαίρομαι με ξένα κόλυβα..Γιατί όταν παιζουμε έξω,Ελλάδα πρέπει να υποστηρίζουμε...

Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ.
Τέτοιες νίκες πρέπει να μας κάνουν περήφανους,ειδικά σε εποχές που όλη η Ευρώπη μας κυνηγάει.

Αλλά είπαμε:
ΓΑΥΡΟΙ.Όλα τα άλλα έπονται.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ.
Τέτοιες νίκες πρέπει να μας κάνουν περήφανους,ειδικά σε εποχές που όλη η Ευρώπη μας κυνηγάει.

Αλλά είπαμε:

όχι ρε φίλε ...δε θέλω "τζανετάκους" εγώ στην ομάδα μου...........να πάνε να κλάψουνε όλοι μαζί στο πασαλιμάνι....... :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ.

Αλλά είπαμε:
δηλαδη οταν εχασε ο ολυμπιακος απο την μπορντο οι βαζελοι λυπηθηκαν ε;;

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν παμε καλα νομιζω
σιγα να μην αισθανθω και εθνικα υπερηφανος

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν χρειάζεται να υποστηρίζεις τις ελληνικές ομάδες στην ευρώπη. Ο καθένας παίζει για την πάρτη του, για τους οπαδούς του, την ιστορία του. Απλά καλά είναι να αποφεύγονται οι κομπλεξισμοί.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
δεν παμε καλα νομιζω
σιγα να μην αισθανθω και εθνικα υπερηφανος

Αδερφέ,όπως το δει ο καθένας μας.Εγώ τους έβλεπα χθες που τους φόρτωναν τεμάχια κ χαιρόμουνα.Έτσι μου έβγαινε,αυτό λέω.
Μην τρελλαθούμε κιόλας όμως,όταν παίζω με τον ΠΑΟ εδώ όπως κ με τον γαύρο θέλω να τους ξεσκίσω κτλ.
Αλλά τι να κάνω,μου βγήκε έτσι χθες,και είπα κ πολλά τους μπράβο.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
........πουτανα  ολα  απο  8000   Παναθηναικους   μεσα    στο    Ολιμπικο !!!!!   :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καλημέρα βαζελάκια... τα συγχαρητήρια μου για την χθεσινή σας νίκη....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μήν γίνεσαι κακός..... νέε μου, άρκετους μαλάκες άνεγκέφαλους έχουμε !!!!!!!
αυτο γινεται παντου στον κοσμο [ρεαλ-μπατσα, ιντερ-μιλαν, κ.α]  η διαφορα ειναι οτι  εκει θεωρουν επιτυχια αν η ομαδα τους παρει το c.l και οχι να πανυγηριζουν που περασε στους 16 του ουεφα..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω λυπηθηκα που μεινατε απ εξω στο μπασκετ.Ο τιτλος δεν θα εχει την ιδια αξια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αυτο γινεται παντου στον κοσμο [ρεαλ-μπατσα, ιντερ-μιλαν, κ.α]  η διαφορα ειναι οτι  εκει θεωρουν επιτυχια αν η ομαδα τους παρει το c.l και οχι να πανυγηριζουν που περασε στους 16 του ουεφα..

Τη Ρόμα απέκλεισε ο βάζελος κ μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.Να μην πανηγυρίζουν.΄Το ότι απέκλεισε την Ρόμα κ μάλιστα τόσο εύκολο,τους κάνει να πανηγυρίζουν,όχι αυτού καθ'εαυτού η πρόκριση στους 16,και καλά κάνουν κ πανηγυρίζουν.

Επισκέπτης
Τη Ρόμα απέκλεισε ο βάζελος κ μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.Να μην πανηγυρίζουν.΄Το ότι απέκλεισε την Ρόμα κ μάλιστα τόσο εύκολο,τους κάνει να πανηγυρίζουν,όχι αυτού καθ'εαυτού η πρόκριση στους 16,και καλά κάνουν κ πανηγυρίζουν.
ε και???
την ζμπαουγκ της ιταλιας δηλαδη..
Roma have won Serie A three times, first in 1941–42 then in 1982–83 and again in 2000–01, as well as winning nine Coppa Italia titles and two Italian Super Cups. On the European stage Roma won an Inter-Cities Fairs Cup in 1960–61, coming close to European Cup/UEFA Champions League glory in 1983–84 (lost the one-legged final played at home against Liverpool after a penalty shootout), and finishing as runners-up in the UEFA Cup/UEFA Europa League for 1990–91 (two-legged aggregate defeat against Internazionale).

3 πρωταθληματα & αυτα ανα 40 & 20 χρονια..
φοβερα πραγματα δηλαδη..
να σημαιοστολιστει η αθηνα & η 25η Φεβ να ανακυρηχτει εθνικη εορτη..
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ετσιιιιιιιιιιιιιιιι..
καλα κανουν..
ο θειος τους εχει κανει τοσο μικρη ομαδα πλεον που πρεπει να πανυγηριζουν ακομη & την προκριση στους 16 του ουεφα..
Υ.Γ για το μπασκετακι ΓΑΡΓΑΡΑ..
συνεχιστε..
εχω χεστει στο γελιο απο εχτες..
αλλα 2 ματσακια για τα πουστρακια..
αερα θα το σηκωσω οσο & αν μαλακιζονται οι δικοι μας..
μεχρι που παιζει να τερματισουν κατω & απο εσας αν το παρει λιγο σοβαρα ο βατραχας..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μιζερια ειναι δεν ειναι επιτυχια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom