You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
golden-liquid
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άντε γαυράκια....γρήγορα στο καναπέ σας για ύπνο....αύριο έχουμε και δουλειές!!!
Παρεπιπτόντως....αύριο έχει αθλητικές εφημερίδες....οπότε μη περνάτε από κανένα περίπτερο!!
Παρεπιπτόντως....αύριο έχει αθλητικές εφημερίδες....οπότε μη περνάτε από κανένα περίπτερο!!
golden-liquid
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μαλλον δε με καταλαβες και δεν θα συνεχισω. μεχρι εκει παει το μυαλο σου. keep walking
Εγώ σε κατάλαβα πόσο ζόρι τραβάς!! Μην ανησυχείς...και μη συνεχίζεις!!!
αντε για υπνο μικρε.δε θα ξυπνας το πρωι.ανθρωποι σαν και εσενα δεν πρεπει να ευποστηριζουν καμοια ομαδα.υπαρχουν βαζελοι που γουσταρεις να μιλας.αλλα προσπαθω να μιλσω με κλωνο????καληνυχτα μικρουλη.και διαβασε τι ειπα για παο οταν τελειωσε το ματς. αλλα σου ξαναειπα εκει ειναι το ταβανι σουΕγώ σε κατάλαβα πόσο ζόρι τραβάς!! Μην ανησυχείς...και μη συνεχίζεις!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΕΛΑ ΜΩΡΗ Π Α Ν Α Θ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μόνο εκεί που ταξίδεψες εσύ.
ΜΠΡΑΒΟ!!!!
-Αρχηδάτη ανατροπή
-αρχηδάτη νίκη
-αρχηδάτη πρόκριση
-αρχηδάτος Νίνης
-αρχηδάτος Τζιμπρίλ
-αρχηδάτοι όλοι οι του ΠΑΟ που πήραν πανάξια πρόκριση-νίκες
Έτσι μωρή γαμημένη Ευρώπη,που μας κυνηγάς για να μας ρίξεις στον βούρκο λόγω της οικονομίας.
Θα σε γαμάμε στην μπάλλα όποτε σε βρίσκουμε.
ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑίΚΕ
Μούτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεε εεεεεεε εεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε εεεεεεεε εεεεεεε εεεεεεεε εεεεε
Μόνο εκεί που ταξίδεψες εσύ.
ΜΠΡΑΒΟ!!!!
-Αρχηδάτη ανατροπή
-αρχηδάτη νίκη
-αρχηδάτη πρόκριση
-αρχηδάτος Νίνης
-αρχηδάτος Τζιμπρίλ
-αρχηδάτοι όλοι οι του ΠΑΟ που πήραν πανάξια πρόκριση-νίκες
Έτσι μωρή γαμημένη Ευρώπη,που μας κυνηγάς για να μας ρίξεις στον βούρκο λόγω της οικονομίας.
Θα σε γαμάμε στην μπάλλα όποτε σε βρίσκουμε.
ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑίΚΕ
Μούτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεε εεεεεεε εεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε εεεεεεεε εεεεεεε εεεεεεεε εεεεε
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Αλλαξες ομαδα...?
Ελεος!!!
Ελεος!!!
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Λιγό ψωνάκι μου κάνει και για αυτό όχι τόσο!!!
Πάντως τα μεγαλύτερα αρχίδια που έχουν περάσει από Ελληνικό πρωτάθλημα τελευταία είναι:
Σισέ,Τσιρίλο,Γκαρσία,Καστίγιο(είχε και τσαμπουκά ο τάπας),Ανατολάκης(πήγε και στο Λαος βουλευτής ο μπουχέσας) και Letos,ξερατό λέμεεε!!!
τον Γεωργατο ξεχασες
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αλλαξες ομαδα...?
Ελεος!!!
Και βέβαια όχι,αλλά χάρηκα πολύ με τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟ.Τι είμαι κανένας γκάγκουρας να μην χαίρομαι ή να μην παραδέχομαι τα του Καίσαρως το Καίσαρι(στην κυριολεξία);
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μην στεναχωριεσαι τρελο αγορι θα σε κανουμε ελληνα να σε παρει ο οτο στο μουντιαλ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Χθες την ώρα που έπαιζε ο ΠΑΟ είχα πάει για κούρεμα.Ο κουρέας μου Τ Ρ Ε Λ Λ Ο Σ γαύρος στην 7 χρόνια ΠΑΝΤΑ με διαρκείας κλπ,κλπ.
Την ώρα που πήγα να με κουρέψει ήταν 1-0.Με το που τελείωσε το κούρεμα είχε γίνει το 1-3.Περιττό να σας πω όταν έμπαιναν τα γκολ,πρόσεχα τα αυτιά μου ,μην τα πάρει με καμμιά ξώφαλτση ψαλιδιά κ με ακρωτηρίαζε από τα μπινελίκια του.Και εννοείται ότι μου έριξε πόρτα,και μου είπε να μην ξαναπατήσω στο μαγαζί του,ως γκαντέμης
Την ώρα που πήγα να με κουρέψει ήταν 1-0.Με το που τελείωσε το κούρεμα είχε γίνει το 1-3.Περιττό να σας πω όταν έμπαιναν τα γκολ,πρόσεχα τα αυτιά μου ,μην τα πάρει με καμμιά ξώφαλτση ψαλιδιά κ με ακρωτηρίαζε από τα μπινελίκια του.Και εννοείται ότι μου έριξε πόρτα,και μου είπε να μην ξαναπατήσω στο μαγαζί του,ως γκαντέμης
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Παντως ρε μαγκες,ολοι οι συναδελφοι γαυροι περνανε απ'αλαργα απο τα περιπτερα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧ
Οχι ρε περνάνε,ποιος στο πε.Και διαβάζουν για την ήττα-αποκλεισμό του ΠΑΟ στο μπάσκετ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟΥΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ.
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε στη Ρώμη το 28ο διπλό (!) στην ευρωπαϊκή ιστορία του (το[size=18pt] 1/3[/size] των 84 ελληνικών εκτός έδρας νικών παρακαλώ!).
SportDayΑντώνης Πανούτσος / Σε αυτό το ματς δύσκολα μπορεί να υπάρξει υπερβολή. Στη Ρώμη ο Παναθηναϊκός έπαιξε όχι μόνο σαν πρεσβευτής, αλλά όπως θα έπρεπε να είναι γνωστή η Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη. Σαν μια σοβαρή χώρα, [size=18pt]που αποφεύγει τα θέατρα και τα καραγκιοζιλίκια, που δεν μαγειρεύει τα νούμερα, ούτε προσπαθεί να πάρει κάλπικα πέναλτι και εκνευρίζει τους ξένους όχι επειδή προσπαθεί να προχωρήσει εις βάρος τους αλλά επειδή δεν καταλαβαίνουν πόσο ανώτερη μπορεί να είναι.[/size] Στο "Ολίμπικο" της Ρώμης garter belt and all ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη εμφάνιση του από την ημέρα που τον ανέλαβε ο Νίκος Νιόπλιας.
[size=18pt]ΝΕΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ. [/size]
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε στη Ρώμη το 28ο διπλό (!) στην ευρωπαϊκή ιστορία του (το[size=18pt] 1/3[/size] των 84 ελληνικών εκτός έδρας νικών παρακαλώ!).
SportDayΑντώνης Πανούτσος / Σε αυτό το ματς δύσκολα μπορεί να υπάρξει υπερβολή. Στη Ρώμη ο Παναθηναϊκός έπαιξε όχι μόνο σαν πρεσβευτής, αλλά όπως θα έπρεπε να είναι γνωστή η Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη. Σαν μια σοβαρή χώρα, [size=18pt]που αποφεύγει τα θέατρα και τα καραγκιοζιλίκια, που δεν μαγειρεύει τα νούμερα, ούτε προσπαθεί να πάρει κάλπικα πέναλτι και εκνευρίζει τους ξένους όχι επειδή προσπαθεί να προχωρήσει εις βάρος τους αλλά επειδή δεν καταλαβαίνουν πόσο ανώτερη μπορεί να είναι.[/size] Στο "Ολίμπικο" της Ρώμης garter belt and all ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη εμφάνιση του από την ημέρα που τον ανέλαβε ο Νίκος Νιόπλιας.
Επισκέπτης
χαιροσαστε πουστρακια???
παρτε να χαρειτε & αλλο..
28/02 19:00 Πανιώνιος-Πουστρακια
07/03 16:45 Πουστρακια-Λεβαδειακός
11/03 Πουστρακια-Στανταρ
14/03 16:45 Αστέρας Τρίπολης-Πουστρακια
18/03 Στανταρ-Πουστρακια
21/03 19:00 Πουστρακια-ΘΡΥΛΟΣ
ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ & ΠΑΛΟΥΚΟΚΑΥΤΗΣ..
ερχονται οι σφαλιαρες..
ετοιμαστειτε για το γνωστο σπορ,πηδημα μαντρας..
Υ.Γ γαργαρα το μπασκετακι..
αααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μονιμοι κωλοτουμπες,πουστρακια εκ γεννετης..
παρτε να χαρειτε & αλλο..
28/02 19:00 Πανιώνιος-Πουστρακια
07/03 16:45 Πουστρακια-Λεβαδειακός
11/03 Πουστρακια-Στανταρ
14/03 16:45 Αστέρας Τρίπολης-Πουστρακια
18/03 Στανταρ-Πουστρακια
21/03 19:00 Πουστρακια-ΘΡΥΛΟΣ
ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ & ΠΑΛΟΥΚΟΚΑΥΤΗΣ..
ερχονται οι σφαλιαρες..
ετοιμαστειτε για το γνωστο σπορ,πηδημα μαντρας..
Υ.Γ γαργαρα το μπασκετακι..
αααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μονιμοι κωλοτουμπες,πουστρακια εκ γεννετης..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ
[move][size=18pt]
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
[/size][/move]
ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ
[move][size=18pt]
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
[/size][/move]
ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.412
- Πόντοι
- 12.056
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟΥΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ.
Aμα επαιζε ο Καραγκουνης θα σου ελεγα εγω για ανυπαρκτα πεναλτυ....
Κατα τα αλλα...αξια νικη
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Aμα επαιζε ο Καραγκουνης θα σου ελεγα εγω για ανυπαρκτα πεναλτυ....
Κατα τα αλλα...αξια νικη
Εσύ
[move][size=18pt]ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ [/size][/move]
εδώ και 15 χρόνια.
αλλά σε αγαπάμε για τις χαρές που μας προσφέρεις στην Ψωροκώσταινα...
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K