dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
λάθος
δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα.
μόνο ι κοντόφθαλμοι κομπλεξικοί Έλληνες το βλέπουμε έτσι.
Σε όλες τις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρκά προηγμένες χώρες οι οπαδοί ή δεν ενδιαφέρονται για το τι κάνει μια αντίπαλη εντός της χώρας ομάδα στην Ευρώπη (Λίβερπουλ - Μάντσεστερ, Ρεάλ-Μπαρτσελόνα κλπ) ή προτιμούν να χάσει για να πέσει πείραγμα.
Αλλά όλοι το βλέπουνε ΟΠΑΔΙΚΑ, όχι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ. παπάρια τούμπανα. Λες και δεν παίζει η μισή ομάδα του καθενός με ξένους.
Λες και δεν είναι Ανώνυμες εταιρίες όλες οι ομάδες. Τι σχέση έχει με την Ελλάδα;;
Συγχαρητήρια που περάσατε αλλά μεταξύ μας...στα αρχίδια μας κιόλας.
δεν κοιτάμε τι κάνετε εσείς. Δεν είδα κανέναν σας να μας έδωσε συγχαρητήρια που νικήσαμε την Τσιμπόνα και καλά κανετε. Και που σας δίνουμε συγχαρητήρια...πολύ σας είναι. Απλά σας ανεβάζουμε λιγάκι τον εγωισμό μπας και το χαρείτε για την ομάδα σας λιγάκι.
ακου αδερφε μου. εγω πανηγυριζω μονο για τον Ολυμπιακο και την εθνικη. δεν μπορω να πανηγυρισω ουτε για παο ουτε για αεκ ουτε για τιποτα. αλλο ομως να πανηγυρισω και αλλο να αναγνωρισω μια μεγα΄λη νικη. ειναι πιο τιμιο πιστευω.
αστεια λαθη επιπεδου α2 τυπεΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ 67-70
πατερα θεε παρε την καε
τουμπεκιασου ρε ασχετε πουρουλη..Δεν το ξέρεις καλά ! Και εκεί για μας δουλέυονε για να ανεβαίνουμε στην κατάταξη και να έχουμε καλές κληρώσεις .
Μουνάρααααααααααααααααααααααααα...έχεις δει εσύ αγάμητη 60άρα παρθένα να χαίρεται όταν βλέπει την 25 άρα μουνάρα να μελώνεται με π[size=20pt]έ[/size]δαρους???![]()
![]()
ρε καθυστερημενο.......για πε μου...για να πάω ίσια από πού θα στρίψω?.......ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΜΕΤΣΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΓΕΥΤΗΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΤΤ
ΑΧ ΤΗ ΗΔΟΝΗ ΘΕΕ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
επαναλαμβανω.......με εξεπληξες ευχαριστα αποψε......δεν το περιμενα πραγματικα.....
μα έτσι είναι φίλε μου.Μοικανε , μην με απογοητευεις.......εχω απαιτησεις απο ατομα με το την δικη σου νοημοσυνη.....
τουμπεκιασου ρε ασχετε πουρουλη..
περασμενα μεγαλεια λεμε..
ποια καταταξη???
ποτε???
στο ουεφα παιζεις..
οι μαλακιες εχουν & οριο..
ελεος..
πολυ σωστοςλάθος
δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα.
μόνο ι κοντόφθαλμοι κομπλεξικοί Έλληνες το βλέπουμε έτσι.
Σε όλες τις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρκά προηγμένες χώρες οι οπαδοί ή δεν ενδιαφέρονται για το τι κάνει μια αντίπαλη εντός της χώρας ομάδα στην Ευρώπη (Λίβερπουλ - Μάντσεστερ, Ρεάλ-Μπαρτσελόνα κλπ) ή προτιμούν να χάσει για να πέσει πείραγμα.
Αλλά όλοι το βλέπουνε ΟΠΑΔΙΚΑ, όχι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ. παπάρια τούμπανα. Λες και δεν παίζει η μισή ομάδα του καθενός με ξένους.
Λες και δεν είναι Ανώνυμες εταιρίες όλες οι ομάδες. Τι σχέση έχει με την Ελλάδα;;
Συγχαρητήρια που περάσατε αλλά μεταξύ μας...στα αρχίδια μας κιόλας.
δεν κοιτάμε τι κάνετε εσείς. Δεν είδα κανέναν σας να μας έδωσε συγχαρητήρια που νικήσαμε την Τσιμπόνα και καλά κανετε. Και που σας δίνουμε συγχαρητήρια...πολύ σας είναι. Απλά σας ανεβάζουμε λιγάκι τον εγωισμό μπας και το χαρείτε για την ομάδα σας λιγάκι.
σόρρυ κιόλας ...αλλά και πάλι στα αρχίδια μας.Παρακαλω μην μου στενοχωρειτε τα Βαζελια που και +12 Νικαγανε και τελικα καταφερανε και χασανε!!![]()
![]()
εσυ θα μου πεις..Του χρόνου όμως ?