Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ακου αδερφε μου. εγω πανηγυριζω μονο για τον Ολυμπιακο και την εθνικη. δεν μπορω να πανηγυρισω ουτε για παο ουτε για αεκ ουτε για τιποτα. αλλο ομως να πανηγυρισω και αλλο να αναγνωρισω μια μεγα΄λη νικη. ειναι πιο τιμιο πιστευω.

εγώ χαίρομαι κυρίως όταν τρώει τις ψωλιές ο γαυρούλης στην Ευρώπη........

την άλλη εβδομάδα με τη Μπορντό θα ψήσω 3 αρνιά.......και το Σαββατο θα κλείσω τραπέζι στο Ρέμο :rockon: :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ρουφα το τρομπονι & εγω ευχομαι απλα να σε γαμησω για αλλη μια φορα μεσα στο οακα..
η καλυτερη μου να το παρει η ζμπαουγκ για να σε ξεκωλιασω αλλες 2 φορες..

Θες   ένα πίπερμαν ?

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16

την άλλη εβδομάδα με τη Μπορντό θα ψήσω 3 αρνιά.......και το Σαββατο θα κλείσω τραπέζι στο Ρέμο :rockon: :rockon:
μπορντω εισαι?

Επισκέπτης

ετσιιιιιιιιιιιι..
τοσο κομπλεξικο σε εχω καταντησει..
ρουφα τα δικα μου αρχιδια λοιπον..

Συνημμένα

• etsi apantoun oi antres.jpg
    etsi apantoun oi antres.jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 20

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
μπραβο παναθηναικε
απο τις μεγαλυτερες προκρισεις ελληνικων ομαδων στην ευρωπη

....περιμενω  να  δω   ποιος  γαβρος  θα  βγει να πει  συγχαρητηρια.......το  απολυτο  τεστ σημερα........ποιος  εχει  τα  καρυδια  να  το  πει.....ξερω  εινα  πολλοι........ειναι  νικη   ολης της   Ελλαδας  σημερα.........σε  πεισμα   ολων   αυτων  των  μουνοπανων(βλ.Financial Times και λοιπα   διεθνη  λαμογια)  που   μας  περνανε  γενεες 14  για την οικονομια  κλπ κλπ............μουνια , η  Ελλαδα  ποτε  δεν πεθαινει  :2funny: :grin: :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

ξερεεις κατι επειδη σου ειπα και εγω ετσι θελω να συμβαινει με ολες τις αλλες ομαδες πλην της δικης μου θελω να δω που ειναι η μαγκια του καθενα αν ο ολυμπιακος παρει μια μεγαλη προκριση να το αναγνωρισει.αυτη ειναι η διαφορα φιλε μου. οσο και να εφαγα τα λισακα μου σημερα δεν μπορω να πω οτι δεν το αξιζε ο βαζελος

Επισκέπτης
....περιμενω  να  δω   ποιος  γαβρος  θα  βγει να πει  συγχαρητηρια.......το  απολυτο  τεστ σημερα........ποιος  εχει  τα  καρυδια  να  το  πει.....ξερω  εινα  πολλοι........ειναι  νικη   ολης της   Ελλαδας  σημερα.........σε  πεισμα   ολων   αυτων  των  μουνοπανων(βλ.Financial Times και λοιπα   διεθνη  λαμογια)  που   μας  περνανε  γενεες 14  για την οικονομια  κλπ κλπ............μουνια , η  Ελλαδα  ποτε  δεν πεθαινει  :2funny: :grin: :rockon:
μαθε να διαβαζεις..
το εχω ηδη γραψει στον ταλος..
& ευγε & μπραβο..
αλλα δεν μπορειτε ρε μαλακες να χαρειτε τιποτε..
αντι να ασχολειστε με την ομαδουλα σας,ασχολειστε με τον μονιμο ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ..

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ετσιιιιιιιιιιιι..
τοσο κομπλεξικο σε εχω καταντησει..
ρουφα τα δικα μου αρχιδια λοιπον..

φέτος τα ρουφάς εσύ και γουστάρεις κιόλας. -2 δεν είσαι ψαράκι? :2funny: :2funny: :2funny:

εκτός κυπέλου και Ευρώπης...

τι θές λοιπόν? άντε για ύπνο τώρα...γαλατάκι και νάνι πλεζουρίνο :pipa3:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Στο μπάσκετ δεν μας πάει τπτ καλά φέτος, τα βουντού έπιασαν...

Επισκέπτης
φέτος τα ρουφάς εσύ και γουστάρεις κιόλας. -2 δεν είσαι ψαράκι? :2funny: :2funny: :2funny:

εκτός κυπέλου και Ευρώπης...

τι θές λοιπόν? άντε για ύπνο τώρα...γαλατάκι και νάνι πλεζουρίνο :pipa3:
οτι πεις..
ημουν & -8..
αλλαξε σωβρακακι γιατι αυτο το εχω χυσει απειρες φορες..

Συνημμένα

• M VAZELOS.jpg
    M VAZELOS.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 14

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

τι να πούνε ρε μάγκα...αφρίζουνε απ το κακό και τη ζήλια τους που δε μπορούνε αυτοί να περάσουν μια φάση παραπέρα στην Ευρώπη....(σεντ ετιέν πέρισυ  :2funny: :2funny: :2funny:)

έχεις δει εσύ αγάμητη 60άρα παρθένα να χαίρεται όταν βλέπει την 25 άρα μουνάρα να μελώνεται με πέδαρους??? :2funny: :2funny:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
:s&m_2:

Συνημμένα

• 6r1qMe596228-02.jpg
    6r1qMe596228-02.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 7mqa4g792807-02.jpg
    7mqa4g792807-02.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 6r1qMe596228-02.jpg
    6r1qMe596228-02.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λάθος
δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα.
μόνο ι κοντόφθαλμοι κομπλεξικοί Έλληνες το βλέπουμε έτσι.
Σε όλες τις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρκά προηγμένες χώρες οι οπαδοί ή δεν ενδιαφέρονται για το τι κάνει μια αντίπαλη εντός της χώρας ομάδα στην Ευρώπη (Λίβερπουλ - Μάντσεστερ, Ρεάλ-Μπαρτσελόνα κλπ) ή προτιμούν να χάσει για να πέσει πείραγμα.

Αλλά όλοι το βλέπουνε ΟΠΑΔΙΚΑ, όχι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ. παπάρια τούμπανα. Λες και δεν παίζει η μισή ομάδα του καθενός με ξένους.
Λες και δεν είναι Ανώνυμες εταιρίες όλες οι ομάδες. Τι σχέση έχει με την Ελλάδα;;

Συγχαρητήρια που περάσατε αλλά μεταξύ μας...στα αρχίδια μας κιόλας.
δεν κοιτάμε τι κάνετε εσείς. Δεν είδα κανέναν σας να μας έδωσε συγχαρητήρια που νικήσαμε την Τσιμπόνα και καλά κανετε. Και που σας δίνουμε συγχαρητήρια...πολύ σας είναι. Απλά σας ανεβάζουμε λιγάκι τον εγωισμό μπας και το χαρείτε για την ομάδα σας λιγάκι.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε κάλυψα????

δε σοθ κάνω πλάκα..........νιώθω απέραντο οργασμό όταν ψωλιάζεται ο ολυμπιακός στην Ευρώπη..... :sunglasses: :grin:

Δεν το ξέρεις καλά ! Και εκεί  για  μας  δουλέυονε  για  να  ανεβαίνουμε  στην κατάταξη  και να έχουμε   καλές  κληρώσεις .

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
μαθε να διαβαζεις..
το εχω ηδη γραψει στον ταλος..
& ευγε & μπραβο..
αλλα δεν μπορειτε ρε μαλακες να χαρειτε τιποτε..
αντι να ασχολειστε με την ομαδουλα σας,ασχολειστε με τον μονιμο ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ..

.....με   εξεπληξες  ευχαριστα  αποψε......δεν  το  περιμενα   πραγματικα.....

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ 67-70