georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
για όσους θέλουν να δουν μπάσκετ
και πατάτε ΚΑΒΑΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ESTV2
αφήστε, μην το δείτε. προπόνηση είναι
για όσους θέλουν να δουν μπάσκετ
και πατάτε ΚΑΒΑΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ESTV2
ΘΕΕ μου σε ευχαριστω που το 2010 εισαι ΠΡΑΣΙΝΟΣ...
Πια είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον τίτλο πραγματικότητα. Ο GAYρος στραβοπάτησε εκεί που στραβοπατήσαμε κι εμείς. Μην ξεχνάμε ότι πήραμε το βαθμό με γκολ Σισσέ στο τέλος. ΠΟΛΥ σημαντικοί βαθμοί. Εάν μπορέσουμε να πάμε τραίνο όσο γίνεται και να μην έχει σημασία το αποτέλεσμα όταν θα έλθει ο GAYρος στο ΟΑΚΑ τότε κινδυνεύει να τον γλεντήσουμε κιόλας. Και κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και το χρειαζόμαστε.
Πια είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον τίτλο πραγματικότητα. Ο GAYρος στραβοπάτησε εκεί που στραβοπατήσαμε κι εμείς. Μην ξεχνάμε ότι πήραμε το βαθμό με γκολ Σισσέ στο τέλος. ΠΟΛΥ σημαντικοί βαθμοί. Εάν μπορέσουμε να πάμε τραίνο όσο γίνεται και να μην έχει σημασία το αποτέλεσμα όταν θα έλθει ο GAYρος στο ΟΑΚΑ τότε κινδυνεύει να τον γλεντήσουμε κιόλας. Και κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και το χρειαζόμαστε.
Aντέ πνιγείτε βαζέλιααα,πάω για ύπνο !!!
πολύ αέρα πήρατε.....Πια είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον τίτλο πραγματικότητα. Ο GAYρος στραβοπάτησε εκεί που στραβοπατήσαμε κι εμείς. Μην ξεχνάμε ότι πήραμε το βαθμό με γκολ Σισσέ στο τέλος. ΠΟΛΥ σημαντικοί βαθμοί. Εάν μπορέσουμε να πάμε τραίνο όσο γίνεται και να μην έχει σημασία το αποτέλεσμα όταν θα έλθει ο GAYρος στο ΟΑΚΑ τότε κινδυνεύει να τον γλεντήσουμε κιόλας. Και κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και το χρειαζόμαστε.
Το +7 μπορει καλλιστα να γινει και (-) αν αναλογιστει κανεις τα δυσκολα παιγνια με Αρη, Λαρισα, Παοκ, Πανιωνιο κτλ κτλ... Οποτε ας ειμαστε συγκρατημενοι
Και που'στε ΑΜΥΝΤΙΚΟ KILLER...NEXT YEAR...
Αυτο που ξερω ειναι οτι εισαι + 7 και ακομα ο κοσμος γενικα συζηταει εαν εχει τελειωσει το πρωταθλημα η οχι!!
Πραγμα αδιανοητο εαν στην θεση του βαζελου ηταν ο Ολυμπιακος...!!
Σωστα??? Και μονο αυτο ειναι πραγματικα κατι σημαντικο για τον Ολυμπιακο ετσι οπως ειναι αυτη την στιγμη...!!
Και κατι τραγικο για τους loosers του βαζελου!! Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!
Ελεος ρε σεις, φοβαστε την καρδια του πρωταθλητη εεεεεεεεεεεε?? Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!
ποια καρδια του πρωταθλητη ρε παπαρα
[size=15pt]τα μαλακιστιρια τους δικους μας φοβομαστε γιατι ειναι ικανοι για ολα εσας[/size]
και ο σιοντις πολυ καλος 1000 φορες αυτος απο τον μεγαλεξαντροΑυτός ο Βραζιλιάνος ο άραψ ο στόπερ της Καβάλς μια χαρά παίκτης ήταν από ότι είδα χτες. Δεν πάει μια βόλτα ο Αντωνίου στο Μάκαρο να τελειώνει το θέμα?
πολύ αέρα πήρατε.....
ούτε η μπορντώ είσαι είτε έχεις δειξει ότι είσαι ομάδα μοντέλο.
Απλά του γάβρου το χάλι φάνηκε πιο νωρίς.
Και μη ξεχνάς. δεν είσαι εκεί που είσαι επειδη τον αξίζεις.
Είναι εκεί που είναι ο ολυμπιακός επειδή το αξίζει.
Επαναλαμβάνω διότι μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε. Αυτό που είπα είναι για το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό. Εάν έχουν κριθεί όλα ή έχει γύρει η πλάστιγγα πολύ υπέρ μας μπορεί να τον νικήσουμε έως γλεντήσουμε. Εάν κρίνεται κάτι τότε μάλλον το έχουμε χαμένο το παιγνίδι. Το συγκεκριμένο παιγνίδι επαναλαμβάνω.
Όσο για το πρωτάθλημα, εχθές μάθαμε ότι δε μέτρησε η γκέλα που κάναμε στην Καβάλα και που με το ζόρι πήραμε το βαθμό διότι την ίδια έκανε και ο GAYρος. Έχω Νέα Σμύρνη, που έχει και ο GAYρος και έχω ΑΕΚ που έχει νικη-ήττα ενώ εγώ έχω νικη, Άρη που έχει νικη-ήττα ενώ εγώ νίκη και ΠΑΟΚ που έχουμε από 1 νικη αυτός έξω, εγώ μέσα. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Με Χ του και νίκη μου στον Άρη θα ξεφύγει αρκετά η κατάσταση και θα είναι "μη αναστρέψιμη" νομίζω.
Όσο για το κύπελλο δε μιλάω καθόλου διότι έχω κάνει τα τελευταία χρόνια μάγκες Λάρισα και Πανιώνιο.
Αυτά...
είχα πει πολλές φορές παλαιότερα.
Μετά το ντέρμπυ με ΑΕΚ την 20η αγωνιστική θα πω εάν υπάρχει φαβορί.