Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Settapong-Lippel

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δύσκολα τα πράγματα στο μπασκετάκι. Στο +33 αυτή την ώρα η Πανάθα. :grin: :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πια είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον τίτλο πραγματικότητα. Ο GAYρος στραβοπάτησε εκεί που στραβοπατήσαμε κι εμείς. Μην ξεχνάμε ότι πήραμε το βαθμό με γκολ Σισσέ στο τέλος. ΠΟΛΥ σημαντικοί βαθμοί. Εάν μπορέσουμε να πάμε τραίνο όσο γίνεται και να μην έχει σημασία το αποτέλεσμα όταν θα έλθει ο GAYρος στο ΟΑΚΑ τότε κινδυνεύει να τον γλεντήσουμε κιόλας. Και κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και το χρειαζόμαστε.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πια είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον τίτλο πραγματικότητα. Ο GAYρος στραβοπάτησε εκεί που στραβοπατήσαμε κι εμείς. Μην ξεχνάμε ότι πήραμε το βαθμό με γκολ Σισσέ στο τέλος. ΠΟΛΥ σημαντικοί βαθμοί. Εάν μπορέσουμε να πάμε τραίνο όσο γίνεται και να μην έχει σημασία το αποτέλεσμα όταν θα έλθει ο GAYρος στο ΟΑΚΑ τότε κινδυνεύει να τον γλεντήσουμε κιόλας. Και κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και το χρειαζόμαστε.
      :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Aντέ πνιγείτε βαζέλιααα,πάω για ύπνο  :sleeping:!!! :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολύ αέρα πήρατε.....
ούτε η μπορντώ είσαι είτε έχεις δειξει ότι είσαι ομάδα μοντέλο.
Απλά του γάβρου το χάλι φάνηκε πιο νωρίς.
Και μη ξεχνάς. δεν είσαι εκεί που είσαι επειδη τον αξίζεις.
Είναι εκεί που είναι ο ολυμπιακός επειδή το αξίζει.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Το +7 μπορει καλλιστα να γινει και (-) αν αναλογιστει κανεις τα δυσκολα παιγνια με Αρη, Λαρισα, Παοκ, Πανιωνιο κτλ κτλ... Οποτε ας ειμαστε συγκρατημενοι

Και που'στε ΑΜΥΝΤΙΚΟ KILLER...NEXT YEAR...
  :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το +7 μπορει καλλιστα να γινει και (-) αν αναλογιστει κανεις τα δυσκολα παιγνια με Αρη, Λαρισα, Παοκ, Πανιωνιο κτλ κτλ... Οποτε ας ειμαστε συγκρατημενοι

Και που'στε ΑΜΥΝΤΙΚΟ KILLER...NEXT YEAR...
  :headbang:

είχα πει πολλές φορές παλαιότερα.
Μετά το ντέρμπυ με ΑΕΚ την 20η αγωνιστική θα πω εάν υπάρχει φαβορί.

εάν ο βάζελας πάει στο ντέρμπυ με +4 όλα έχουν τελειώσει.
Μέχρι τότε υπάρχουν 8 παίγνια δλδ περίπου το 25% του πρωταθλήματος.
το μόνο θετικό είναι πως είναι η πρώτη χρονιά που επιτέλους ο βάζελας έχει την καλύτερη επίθεση. Αυτό λέει πολλά αλλά όχι όλα.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ειναι και θεμα ψυχολογιας και ο παναθηναικος εχει το πανω χερι αυτη την στιγμη σε αυτο το θεμα
τα ματς τα κοιταμε ενα-ενα ολα ειναι δυσκολα εχουμε 6 αγωνες φωτια αν παρουμε 14 βαθμους μπορω να πω ειμαστε φαβορι

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Αυτο που ξερω ειναι οτι εισαι + 7 και ακομα ο κοσμος γενικα συζηταει εαν εχει τελειωσει το πρωταθλημα η οχι!!

Πραγμα αδιανοητο εαν στην θεση του βαζελου ηταν ο Ολυμπιακος...!!

Σωστα???      Και μονο αυτο ειναι πραγματικα κατι σημαντικο για τον Ολυμπιακο ετσι οπως ειναι αυτη την στιγμη...!!

Και κατι τραγικο για τους loosers του βαζελου!!    Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!

Ελεος ρε σεις, φοβαστε την καρδια του πρωταθλητη εεεεεεεεεεεε?? Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Αυτο που ξερω ειναι οτι εισαι + 7 και ακομα ο κοσμος γενικα συζηταει εαν εχει τελειωσει το πρωταθλημα η οχι!!

Πραγμα αδιανοητο εαν στην θεση του βαζελου ηταν ο Ολυμπιακος...!!

Σωστα???      Και μονο αυτο ειναι πραγματικα κατι σημαντικο για τον Ολυμπιακο ετσι οπως ειναι αυτη την στιγμη...!!

Και κατι τραγικο για τους loosers του βαζελου!!    Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!

Ελεος ρε σεις, φοβαστε την καρδια του πρωταθλητη εεεεεεεεεεεε?? Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!

ποια καρδια του πρωταθλητη ρε παπαρα
τα μαλακιστιρια τους δικους μας φοβομαστε γιατι ειναι ικανοι για ολα εσας σας γραφουμε στα παπαρια μας
επιστημονες...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ποια καρδια του πρωταθλητη ρε παπαρα
[size=15pt]τα μαλακιστιρια τους δικους μας φοβομαστε γιατι ειναι ικανοι για ολα εσας[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα αυτο ακριβως λεω!!!  Και ξανα ρωταω εαν στην θεση σας ηταν ο Ολυμπιακος υπηρχε περιπτωση να συζηταγαμε για το ποιος θα ειναι πρωταθλητης?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στρατηγάκο είδαμε τη χούντα και την καρδιά της χωρίς τη στήριξη των αμερικανών........ :pipa3: :pipa3:
μια χούφτα μπάσταρδα άοπλα 20χρονα τους έκαναν γιογιό
ήρθαν και οι τούρκοι και τους γάμησαν τα κωλάρια ΑΣΑΛΙΩΤΑ

Υ.Γ.
κάνε τις αναγωγές σου. 

τα μπάσταρδα έκαναν την προετοιμασία. ΟΙ τούρκοι έρχονται.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αυτός ο Βραζιλιάνος ο άραψ ο στόπερ της Καβάλς μια χαρά παίκτης ήταν από ότι είδα χτες. Δεν πάει μια βόλτα ο Αντωνίου στο Μάκαρο να τελειώνει το θέμα?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Αυτός ο Βραζιλιάνος ο άραψ ο στόπερ της Καβάλς μια χαρά παίκτης ήταν από ότι είδα χτες. Δεν πάει μια βόλτα ο Αντωνίου στο Μάκαρο να τελειώνει το θέμα?
και ο σιοντις πολυ καλος 1000 φορες αυτος απο τον μεγαλεξαντρο

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πολύ αέρα πήρατε.....
ούτε η μπορντώ είσαι είτε έχεις δειξει ότι είσαι ομάδα μοντέλο.
Απλά του γάβρου το χάλι φάνηκε πιο νωρίς.
Και μη ξεχνάς. δεν είσαι εκεί που είσαι επειδη τον αξίζεις.
Είναι εκεί που είναι ο ολυμπιακός επειδή το αξίζει.

Επαναλαμβάνω διότι μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε. Αυτό που είπα είναι για το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό. Εάν έχουν κριθεί όλα ή έχει γύρει η πλάστιγγα πολύ υπέρ μας μπορεί να τον νικήσουμε έως γλεντήσουμε. Εάν κρίνεται κάτι τότε μάλλον το έχουμε χαμένο το παιγνίδι. Το συγκεκριμένο παιγνίδι επαναλαμβάνω.

Όσο για το πρωτάθλημα, εχθές μάθαμε ότι δε μέτρησε η γκέλα που κάναμε στην Καβάλα και που με το ζόρι πήραμε το βαθμό διότι την ίδια έκανε και ο GAYρος. Έχω Νέα Σμύρνη, που έχει και ο GAYρος και έχω ΑΕΚ που έχει νικη-ήττα ενώ εγώ έχω νικη, Άρη που έχει νικη-ήττα ενώ εγώ νίκη και ΠΑΟΚ που έχουμε από 1 νικη αυτός έξω, εγώ μέσα. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Με Χ του και νίκη μου στον Άρη θα ξεφύγει αρκετά η κατάσταση και θα είναι "μη αναστρέψιμη" νομίζω.

Όσο για το κύπελλο δε μιλάω καθόλου διότι έχω κάνει τα τελευταία χρόνια μάγκες Λάρισα και Πανιώνιο.

Αυτά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επαναλαμβάνω διότι μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε. Αυτό που είπα είναι για το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό. Εάν έχουν κριθεί όλα ή έχει γύρει η πλάστιγγα πολύ υπέρ μας μπορεί να τον νικήσουμε έως γλεντήσουμε. Εάν κρίνεται κάτι τότε μάλλον το έχουμε χαμένο το παιγνίδι. Το συγκεκριμένο παιγνίδι επαναλαμβάνω.

Όσο για το πρωτάθλημα, εχθές μάθαμε ότι δε μέτρησε η γκέλα που κάναμε στην Καβάλα και που με το ζόρι πήραμε το βαθμό διότι την ίδια έκανε και ο GAYρος. Έχω Νέα Σμύρνη, που έχει και ο GAYρος και έχω ΑΕΚ που έχει νικη-ήττα ενώ εγώ έχω νικη, Άρη που έχει νικη-ήττα ενώ εγώ νίκη και ΠΑΟΚ που έχουμε από 1 νικη αυτός έξω, εγώ μέσα. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Με Χ του και νίκη μου στον Άρη θα ξεφύγει αρκετά η κατάσταση και θα είναι "μη αναστρέψιμη" νομίζω.

Όσο για το κύπελλο δε μιλάω καθόλου διότι έχω κάνει τα τελευταία χρόνια μάγκες Λάρισα και Πανιώνιο.

Αυτά...

στο μεταξύ σας είσαι -6.
και πρόσεχε αυτό που γράφω......
εάν είσαι στο -3 στο ΟΑΚΑ χαλαρά σε παίρνει και χωρίς προπονητή και ας είσαι πλήρης.
Ειδικά εάν πάς στο ντέρμπυ με διαφορά ανατρέψιμη γάμησε τα χαράλαμπε.
Ο βάζελας απέδειξε φέτο ότι στα μάτια το γάβρο δεν μπορεί να τον κοιτάξει ακόμα.
Το κόμπλεξ που του έχει δημιουργήσει η πουτανοοικογένεια θέλει χρόνια και κούπες να φύγει....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
είχα πει πολλές φορές παλαιότερα.
Μετά το ντέρμπυ με ΑΕΚ την 20η αγωνιστική θα πω εάν υπάρχει φαβορί.

Ακριβως!!!!!
  Και να το παρουμε ,μικρη αξια θα εχει για μενα....
  Εδω τρεμουμε τον ισκιο μας,εχουμε "πηλινα ποδια" γενικοτερα σαν
  ομαδα,με διοικηση κουκουρουκου και αγωνιστικως δεν μπορουμε να
  αλλαξουμε πανω απο δυο φορες την μπαλα ...
  Παλι καλα να λεμε που υπαρχει και ο "αμπαλλος" ο μαυρος και βλεπει
  πλεχτο συνεχεια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom