Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είναι αναμφίβολα ο άρχοντας των… τίτλων του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όμως δεν σταματά εδώ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε «SportDay» αποκάλυψε πως θέλει να μείνει για άλλα δέκα χρόνια στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, θυμήθηκε όλα όσα έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας του στον πράσινο πάγκο ενώ δεν αρνήθηκε να σχολιάσει και τις περιπτώσεις των Λάκοβιτς και Σισκάουσκας.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξης του «Ζοτς» στην «SportDay»:

Πώς γίνατε προπονητής;
«Ημουν με την εθνική της Γιουγκοσλαβίας, πριν από το Ευρωμπάσκετ της Ρώμης, το 1991. Πήγαμε να περάσουμε ένα βράδυ στο Βελιγράδι και ο αντιπρόεδρος της Παρτίζαν, Ντράγκαν Κιτσάνοβιτς, μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους της ομάδας με περίμεναν στο ξενοδοχείο, για να μου πουν: «Αν θες να γίνεις προπονητής, τώρα είναι η ώρα». Τους ζήτησα ένα μήνα και μου είπαν πως είχα μόνο εκείνο το βράδυ. Και απάντησα «ναι». Ακολούθησα το ένστικτό μου».

Πόσο αλλάξατε σε αυτή τη δεκαετία;
«Ελπίζω πραγματικά να είμαι τώρα καλύτερος προπονητής απ' ό,τι ήμουν το 1999! Κάθε χρόνο προσπαθείς να βελτιώνεσαι. Αν σκεφτώ πώς παίζει τώρα ο Παναθηναϊκός και πώς έπαιζε πριν από δέκα χρόνια, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Επίσης, ελπίζω να έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Οι εμπειρίες που έχω αποκομίσει με βοηθούν ως προς αυτό».

Πόσο εύκολο είναι να είσαι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς;
«Πρώτα απ' όλα θα σου πω ότι είναι πολύ δύσκολο να μιλώ για τον εαυτό μου. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που απολαμβάνει τη δουλειά του, τη ζωή, την οικογένεια και τους φίλους του.
Το μόνο που θέλω, όταν ξυπνώ κάθε πρωί, είναι να είμαι χαρούμενος. Και ξέρω πώς δείχνω στον κόσμο που με βλέπει κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Είμαι πολύ διαφορετικός άνθρωπος, όμως. Και συγγνώμη που κάποιες φορές είμαι εκνευρισμένος, που τους επιτίθεμαι και δείχνω σαν τον πιο νευρικό άνθρωπο του πλανήτη, αλλά δεν είμαι έτσι.
Την ημέρα που θα κάθομαι στην καρέκλα και δεν θα έχω την παραμικρή αντίδραση στο οτιδήποτε, θα πω "αντίο"»!

Το 2001 είχατε διώξει τον Ρέμπρατσα από την προπόνηση...
«Ναι, γιατί η συμπεριφορά του ήταν κακή. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί έκανε κακές προπονήσεις.
Όταν ρωτάς κάποιον και σου λέει "δεν ξέρω", ε, αν δεν ξέρεις, βγες έξω. Τόσο απλά! Ρώτησα: "Εχεις κάποιο πρόβλημα;". Δεν πήρα απάντηση. Τον ξαναρώτησα: "Πονάς κάπου;". Πάλι τίποτα. Του είπα λοιπόν ότι "τελείωσες για σήμερα".
Αυτό τον βοήθησε να καταλάβει κάποια πράγματα. Δεν ήταν η πρώτη περίπτωση. Και βέβαια δεν είναι η τελευταία. Σκέψου πόσες προπονήσεις έχουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κανείς δεν έχει στο μέτωπό του κάτι που θα με διευκολύνει να καταλάβω τι γίνεται. Πρέπει να μου το πεις!».

Πάμε, λοιπόν, στο 2002...
«Δύσκολο έτος. Πριν από το φάιναλ φορ στην Μπολόνια υπογράψαμε με έναν παίκτη. Τον Μπακ Τζόνσον από τη Δάφνη. Έκανε δύο προπονήσεις και μετά έφυγε, διότι για κάποιο λόγο πίστευε πως έπρεπε να πληρωθεί την πρώτη μέρα.
Του είπαμε ότι είμαστε ο Παναθηναϊκός, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Παρ' όλα αυτά δεν πείστηκε. Κάποια στιγμή ήθελε να γυρίσει, αλλά του είπα πως αυτό δεν γίνεται. Τι είναι εδώ; Τη μία μέρα έρχεσαι, την άλλη όχι και την τρίτη θες να ξανάρθεις;
Μοιραία αλλάξαμε τον τρόπο που προετοιμαζόμασταν για το φάιναλ φορ. Για πρώτη φορά παίξαμε με τέσσερις περιφερειακούς, τον Μουλαομέροβιτς, τον Μποντιρόγκα, τον Αλβέρτη, τον Κουτλουάι και έναν ψηλό. Πήγαμε στην Μπολόνια. Ολοι είχαν για φαβορί την Κίντερ και αυτό λειτούργησε υπέρ μας».

Αυτή η χρονιά ήταν η μόνη που δεν πήρατε το πρωτάθλημα και αποκλειστήκατε από τον Απόλλωνα στο Κύπελλο.
«Κανείς δεν είπε τίποτα. Θυμάμαι πως γυρίσαμε στην Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας και οι παίκτες δεν είχαν χρόνο να ξεκουραστούν.
Στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό χάσαμε εδώ, στο δεύτερο παιχνίδι είχαμε τα θέματα με τις πέτρες που πέταξαν στο λεωφορείο μας, και στο τρίτο ματς εδώ οι διαιτητές έβγαλαν όλο τον κόσμο έξω από το γήπεδο.
Υπήρχαν προβλήματα μεταξύ των παικτών. Στο Κύπελλο, όμως, ήταν ένα ματς νοκ άουτ. Και σε αυτά τα ματς όλα μπορεί να γίνουν».

Το καλοκαίρι του 2002 είχατε ζητήσει την παραμονή του Μποντιρόγκα, εν τέλει, όμως, έφυγε...
«Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνεις στον Μποντιρόγκα. Πάντα θα είναι στην καρδιά όλων των φαν του Παναθηναϊκού. Είναι ο παίκτης που άλλαξε πολλά πράγματα στην ομάδα και ένας από τους καλύτερους που κοουτσάρισα ποτέ.
Του είχα ευχηθεί τα καλύτερα και του είχα πει πως ίσως στο μέλλον συνεργαστούμε ξανά. Πήρε μια καλή απόφαση γιατί με την Μπαρτσελόνα πήρε αμέσως το Ευρωπαϊκό. Κάποιες φορές συμβαίνουν αυτά στη ζωή».

Το 2003 πήρατε τον Μπατίστ, έναν παίκτη που είχε ακούσει τα εξ αμάξης την πρώτη του χρονιά, μαζί κι εσείς, αλλά είναι ακόμα εδώ!
«Εκείνη τη διετία λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων παίζαμε στον Σπόρτιγκ και ήταν πολύ δύσκολα. Μετά την πρώτη χρονιά συζητήσαμε και του είπα ότι " ήταν δύσκολη η σεζόν, αλλά αν μείνεις, στο μέλλον θα πάρεις ένα εκπληκτικό συμβόλαιο.
Κατ' αρχάς γιατί έχεις εδώ τον Μίντλεντον να δουλεύεις μαζί του και δεύτερον επειδή σε πιστεύουμε. Αν θυμάμαι καλά, δέχτηκε να μείνει για δεύτερη χρονιά με λιγότερα χρήματα από αυτά που πήρε την πρώτη. Μετά, βέβαια, όλα πήγαν εξαιρετικά για τον Μάικ».

Το 2004 γράφτηκε ένα νέο κεφάλαιο με την έλευση του Διαμαντίδη και το νέο συμβόλαιό σας. «Σε ό,τι αφορά τον Διαμαντίδη, από τότε που ήρθε μέχρι σήμερα έχουμε πάρει... τουλάχιστον το νταμπλ.
Για μένα, ήταν το τρίτο συμβόλαιο που υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό, μετά το πρώτο και εκείνο του 2002. Και, όπως κάθε άλλη φορά, η διαδικασία ήταν απλή και σύντομη, γιατί όλοι ξέρουμε τι θέλουμε. Ολες μαζί οι διαπραγματεύσεις και για τα τρία συμβόλαια, πρέπει να είχαν διαρκέσει ένα πεντάλεπτο»!

Μιλάμε για δέκα χρόνια!
«Ελπίζω να γίνουν είκοσι!»

Ο τρόπος που αποχώρησαν οι Λάκοβιτς, Σπανούλης το 2006 και ο Σισκάουσκας το 2007 δεν ήταν και ο καλύτερος...
«Η άποψή μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Πάντα λέω στους παίκτες πως αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος εδώ, η πόρτα είναι εκεί. Δεν έχω πρόβλημα. Αρκεί να το πει. Θα είναι σίγουρα δύσκολο για την ομάδα και για μένα, αλλά δεν είναι το τέλος της ζωής.
Όλοι ξέρουν τι έγινε με τον Λάκοβιτς. Είναι ο μόνος παίκτης που έχει παίξει για μένα και δεν του μιλάω. Και δεν πρόκειται ν' αλλάξει αυτό. Ο Σπανούλης μας ειδοποίησε ότι είχε έρθει η ώρα να δοκιμάσει το ΝΒΑ και του δώσαμε τις καλύτερες ευχές μας.
Στην περίπτωση του "Σίσκα" τώρα, είχε μπάι άουτ στο συμβόλαιό του. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός παίκτης».

Μετά τον αποκλεισμό από την Παρτίζαν η αλήθεια είναι πως η αντίδρασή σας ήταν η καλύτερη δυνατή (σ.σ.: ο ΠΑΟ πήρε Κύπελλο και πρωτάθλημα). Εκείνες, όμως, τις πρώτες ώρες τι έγινε;
«Ξεκινήσαμε να παίζουμε άσχημα στο Top 16 και όλα ήρθαν ως φυσική συνέπεια. Οταν γυρίσαμε από τη Σερβία, κάλεσα τους πέντε πιο σημαντικούς παίκτες μας –για εκείνη την περίοδο– να δούμε το παιχνίδι.
Συζητήσαμε και βρήκαμε ποιο είναι το πρόβλημα. Ας πούμε πως ήμασταν και τυχεροί, γιατί αμέσως μετά τον αποκλεισμό επρόκειτο να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Οπότε το κίνητρο ήταν εξτρά. Στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήμασταν εξαιρετικοί. Αν νικάς τον Ολυμπιακό σε έναν τελικό, όλα αλλάζουν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δημοσίευση: 03 Ιανουαρίου 2010 21:50

PrintShare  Μοιράσου το Στο κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού αλλά στην καλή συνέχεια που τους έδωσε τη νίκη, στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Ζοτς τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη... "Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος παίζει καλά στην έδρα του και έπαιξε με υψηλό κίνητρο. Εμείς κάναμε πολλά λάθη στην πρώτη περίοδο.

Στη συνέχεια είμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγξαμε τον ρυθμό και το παιχνίδι. Για εμάς ήταν μια καλή ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι όταν πήγαμε στο +10. Κάναμε λάθη, αλλά στο τέλος πήραμε μία μεγάλη νίκη, την οποία αξίζαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, δούλεψαν σκληρά ακόμη και στις γιορτές", τόνισε.

Παράλληλα ερωτήθηκε αν η νίκη του Παναθηναϊκού σε μία έδρα όπου ο Ολυμπιακός έχασε, δίνει και ένα αβαντάζ στους πράσινους... "Ο Πανιώνιος παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Έχουμε, όμως, πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό με πολλές ποιοτικές ομάδες που έχουν μεγάλο κίνητρο να σε κερδίσουν».

Οι δηλώσεις του Ζοτς

Πέκοβιτς: "Τα καταφέραμε στο τέλος"

Στην συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο Νίκολα Πέκοβιτς που τόνισε ότι "Έκανε μεγάλο παιχνίδι ο Πανιώνιος. Περιμέναμε αυτή την ατμόσφαιρα. Δείξαμε πώς πρέπει να παίζουμε στη συνέχεια της χρονιάς. Βρεθήκαμε μπροστά με 10 πόντους, ο Πανιώνιος επέστρεψε στο σκορ, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε".

Μάρκοβιτς: "Δεν μιλάω για την διαιτησία"

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς δεν θέλησε να μιλήσει για την διαιτησία... "Εδώ μιλάμε μόνο για τον αγώνα...", ήταν το σχόλιο του.

Όσον αφορά το ματς είπε: "Ήταν ένα καλό ματς. Παίξαμε με τους πρωταθλητές Ευρώπης και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για τίποτα. Αν το παιχνίδι πήγαινε αλλιώς και κερδίζαμε εμείς, επίσης θα αξίζαμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς μείναμε κάποια στιγμή χωρίς ιδέες στην επίθεση. Αλλά ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που δε σου χαρίζει τίποτα. Δεν είχαμε και λύσεις απέναντι στον Πέκοβιτς, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού σούταραν καλά από απόσταση

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δημοσίευση: 03 Ιανουαρίου 2010 19:11

PrintShare3 Μοιράσου το Πρόβλημα από εκεί που δεν το περίμεναν έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό.

Αιτία είναι ο Χενκ Τεν Κάτε και η στάση του στο θέμα της αποζημίωσης που δικαιούται να πάρει από το Τριφύλλι.

Αρχικά, υπήρχε αισιοδοξία ότι το θέμα θα λυνόταν άμεσα, λόγω της εξαιρετικής σχέσης που διατηρεί ο Ολλανδός με τον Νικόλα Πατέρα.

Όμως ο Τεν Κάτε αποδείχτηκε άκαμπτος, ζητώντας 1 εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση.

Ποσό που από τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν.

Οι δύο πλευρές θα τα πουν και πάλι μέσα στις επόμενες ημέρες, μήπως και καταλήξουν σε μια συμβιβαστική λύση.

Διαφορετικά, η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, όπου έχει απειλήσει ότι θα καταφύγει ο Χενκ Τεν Κάτε

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αντε παλι με τον τεντα

τι να πω ρε πουστη μου.

εδω ο συλλογος καιγεται για αλλα θεματα εκει αυτος...

με τον μπακαλογατο να ασχολειται..

Επισκέπτης
ρε οι λαγοι γινανε και χουλιγκανοι ρε
ρε ημαρτον
παντως για την αρτα δεν ξερω τι παιζει....
αν ειναι κανενας απο κει
ας μας ενημερωσει
TRELOGAUROS7 (28 minutes ago) Show Hide +1   Marked as spam Reply tha erthei kai sas i seira sas poutanopaida...poutsa kai xsilo mia zoi vazelia

τα εγραψε ολα ο παιχτης..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ματεράτσι: "Θέλω να μείνω στην Ίντερ"

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στην Ίντερ για τον Μάρκο Ματεράτσι είναι ενεργή, πλην όμως δεν υπάρχει κάποια εντυπωσιακή εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Το μόνο στοιχείο που προστέθηκε είναι η δήλωση του 36αχρονου κεντρικού αμυντικού στην εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», σύμφωνα με την οποία επιθυμεί να μείνει στην Ίντερ.
Ματεράτσι: "Θέλω να μείνω στην Ίντερ"«Θα παίξω ακόμα δύο χρόνια και μετά θα σταματήσω, γιατί θέλω να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Έχω πει στον Μοράτι, ότι θα μου άρεσε να δουλέψω για την ΄Ίντερ. Δεν θα ήθελα να φύγω από την ομάδα με την οποία με συνδέουν πολλά. Δεν θα είναι το ίδιο σε άλλη ομάδα, αφού έχω μεγαλώσει με την Ίντερ από το 2001».

Στην ουσία επιθυμία του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2012.

Επιπλέον ο Ματεράτσι δεν έχει καμία έννοια ή σκοπό να κληθεί στην Εθνική Ιταλίας για το Μουντιάλ, καθώς όπως λέει, έχει αποφασίσει να κάνει τον Ιούνιο τον γύρο των ΗΠΑ με τροχόσπιτο, παρέα με οικογενειακούς φίλους.

Ωστόσο είναι βέβαιο πως η Ίντερ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη, εάν και ο ίδιος συμφωνήσει. Βέβαια η προοπτική να μετακινηθεί ο Ματεράτσι για μισή σεζόν, δεν προκαλεί το ενδιαφέρον μόνον του Παναθηναϊκού, αλλά και των μισών ομάδων του Καμπιονάτο.

Όσο για το οικονομικό ισχύει ότι ο έχει συμβόλαιο με απολαβές 3 εκατ. ευρω ετησίως. Συνεπώς σε όποια ομάδα και αν πάει (αν μετακινηθεί) θα πάρει τα μισά. Είτε καλύψει ένα μέρος των χρημάτων η Ίντερ (αυτό που θέλει η Τζένοα), είτε καλύψει όλο το ποσό η νέα ομάδα, ο Ματεράτσι τα ίδια χρήματα θα πάρει, δηλαδή 1,5 εκατ. ευρώ.

Συνεπώς στο ενδεχόμενο που ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να καλύψει όλο το ποσό, η πρότασή του αποκτά πλεονέκτημα έναντι των άλλων, απέναντι στην Ίντερ η οποία κάνει το παιχνίδι.

Αν λοιπόν ο Μοράτι και ο Μουρίνιο διαμηνύσουν ότι έχουν οριστικά εκτός πλάνων και υπό παραχώρηση τον παίκτη, τότε θα ιεραρχηθούν οι προτάσεις.

Η επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην Αθήνα και οι συσκέψεις με τον Κώστα Αντωνίου και τον Νίκο Νιόπλια, θα έχουν ως θέμα την ιεράρχηση των λύσεων που υπάρχουν για το ζήτημα του κεντρικού αμυντικού.

τον πουλο παλι ο αντωνιου με την μεταγραφη αμυντικου.

ουτε τον κριστιανο ροναλντο να προσπαθουσε να φερει.

αντι να συγκεντρωθουνε να φερουνε μια πραγματοποιησιμη λυση για την αμυνα..κοροιδευουνε..

ελεος . τρομπαρουνε και τον γεναρη. :cussing  :cussing:

θελουνε ντου και ξυλο ετσι και ξανακανουνε παλι μαλακιες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.106
Πόντοι
42.697
τον πουλο παλι ο αντωνιου με την μεταγραφη αμυντικου.

ουτε τον κριστιανο ροναλντο να προσπαθουσε να φερει.

αντι να συγκεντρωθουνε να φερουνε μια πραγματοποιησιμη λυση για την αμυνα..κοροιδευουνε..

ελεος . τρομπαρουνε και τον γεναρη. :cussing  :cussing:

θελουνε ντου και ξυλο ετσι και ξανακανουνε παλι μαλακιες.

κλαψε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.106
Πόντοι
42.697
ρε μαλεα ασχολεισαι με τον αυνονιονι???

ναι, εχω τα βίτσια μου και εγώ, άσε με!
κατά βάθος ειναι καλό παιδί, μου στέλνει και τις συμφοιτητριες του και τις ξεκαπνίζω συχνά-πυκνά

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.106
Πόντοι
42.697
ρε παπαρίδη μόντ...ραντάρ έχεις?...μόλις γράψει, απάντηση καρφωτά μπινελίκι...ρε τιν τούτος ρε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ααααααλόοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςς
URL]]

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ναι, εχω τα βίτσια μου και εγώ, άσε με!
κατά βάθος ειναι καλό παιδί, μου στέλνει και τις συμφοιτητριες του και τις ξεκαπνίζω συχνά-πυκνά

καλα κατι περσονες(πλεζουρες το ιδιο ειναι) και ζίροου τους  εχει καταλαβει ολος ο κοσμος. :2funny:

κρυβονται πισω απο ενα πληκτρολογιο και συνεχιζουν το τσατσιλικι τους γιατι στην πραγματικη

ζωη δεν εχουν αρχιδια.

αν τους βλεπαμε στο δρομο ανετα θα τους καναμε τοπι στο ξυλο.

πουστρακια ειναι σαν κι αυτο.....

[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_5206.html[/url]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.106
Πόντοι
42.697
καλα κατι περσονες(πλεζουρες το ιδιο ειναι) και ζίροου τους  εχει καταλαβει ολος ο κοσμος. :2funny:

κρυβονται πισω απο ενα πληκτρολογιο και συνεχιζουν το τσατσιλικι τους γιατι στην πραγματικη

ζωη δεν εχουν αρχιδια.

[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_5206.html[/url]

συνέχισε βλαμμένε βγάζεις πολύ γέλιο

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

ζωη δεν εχουν αρχιδια.

εσυ προσωπικα εχεις κανει πολλους τοπι στο ξυλο ρε δυσκολε?
Τωρα θα μου πεις που κολλαω, με το δικιο σου εν μερει, αλλα εχουμε πηξει στους hooligans του πληκτρολογιου ρε... εσυ δεν κλαις καθε τοσο για την βια στα γηπεδα και στους δρομους ρε?
'Η γι αυτο βαζεις πληθυντικο, για να καλυπτεσαι?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εσυ προσωπικα εχεις κανει πολλους τοπι στο ξυλο ρε δυσκολε?
Τωρα θα μου πεις που κολλαω, με το δικιο σου εν μερει, αλλα εχουμε πηξει στους hooligans του πληκτρολογιου ρε... εσυ δεν κλαις καθε τοσο για την βια στα γηπεδα και στους δρομους ρε?
'Η γι αυτο βαζεις πληθυντικο, για να καλυπτεσαι?

το ξερεις το τραγουδι?

θα μαι αγγελος με τους αγγελους..

θα μαι σκυλι με τα σκυλια..

σου απαντησα. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom