Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ο θειος δεν παρακαλαει κανενα ρεεεεεεεεεεε...

Πλακα σας κανει για ψωμοτυρι σας εχει και το ξερετε!!!

Αντε κλαψτε τωρα ! χα χα χα χα χα χα χα χα!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
στα παπάρια μου ρε αν θα κάτσει ή θα φύγει..καρφί δεν μου καίγεται...μόνο για την πανάθα με νοιάζει.....
ναι αλλα το βρισκεις ηθικο και σωστο;;;θυμησου τι λεγατε και πως ξηγηθηκατε στον γιαννακη στο μπασκετ...τον καθαρισανε οι ρουφιανοι οι κοντοι σε ενα βραδυ μεσα....
η εκει υπαρχει αλλος θεος;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Από άλλο Forum  (μεταφερμένα κι εκεί από άλλο)

Λοιπον ρωτησα, εμαθα, γραφω.

Ο 10Κ εφυγε γιατι είπε ψεματα στον Πατερα. Χοντρό ψέμα που αφορά τη μη χρησιμοποίηση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Του είπε ότι δεν τον βαζει γιατί είναι καμενος στα εργομετρικά. Ο Πατερας όμως πήρε τα αποτελέσματα μεσα από την Παιανία τα οποία τον άβγαλαν πιο δυνατό και από τον Σισέ!!! Ετσι ακριβως. Ερωτηθηκε στη συνεχεια για την εμμονη του να χρησιμοποιεί συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή παρα το ότι ΔΕν τραβάει, Ε από τη μία μαλακία στην άλλη ο κώουτς. Ο Πατερας σιγουρος ότι ο άνθρωπος είναι γεροπαραξενος και έχει εμμονες με συγκεκριμένους ανθρωπους και στοχοποιεί παίχτες μίλησε με το Βγενό ο οποίος τον παρότρυνε έντονα να τον διώξουν. Ο Πατερας συμφωνησε καταρχήν αλλά ήθελε να γινει μετά το ματς με τον ΗΡΑ. Τελικά προκειμενου να μη χαθεί κι άλλος χρόνος αποφάσισε και το επραξε.

Ο Τζιγκερ ενημερωθηκε λιγο πριν τους ΑΡΔ για να μην υπάρξει παρεξηγηση. Οι Έλληνες παίκτες αλλά και ο Αντωνίου είχανε παράπονα από τον προπονητη που είχε απομονωθεί σε δικές του σκέψεις και εμμονές.

Αυτά και ο Θεός να με βοηθήσει να μην τα δει αυτός που μου τα είπε

Kάλιο αργά παρά ποτέ  :sunglasses:
ο βυντρα ηταν ο ενας?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
στα παπάρια μου είπαααα......ρε με τι ασχολείται ο άνθρωπος.......
Ο θειος δεν παρακαλαει κανενα ρεεεεεεεεεεε...

Πλακα σας κανει για ψωμοτυρι σας εχει και το ξερετε!!!

Αντε κλαψτε τωρα ! χα χα χα χα χα χα χα χα!!
για να δούμε αν θα κλάψουμε εμείς ή κανένας άλλος.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

Επισκέπτης
ναι αλλα το βρισκεις ηθικο και σωστο;;;θυμησου τι λεγατε και πως ξηγηθηκατε στον γιαννακη στο μπασκετ...τον καθαρισανε οι ρουφιανοι οι κοντοι σε ενα βραδυ μεσα....
η εκει υπαρχει αλλος θεος;;;
ρε μαλακα δεν χαιρεσαι που εφυγε ο αταλαντος . ημαλακια ειναι οτι τον φορτωθηκατε εσεις και ο ομπραντοβιτς καθοτι μεγαλη γατα του εδωσε το παιχνιδι και τον κρατησατε στο λιμανι ειδαλως ηταν για φευγαλα. αν εισασταν εξυπνοι δεν θα κερδιζατε το βαζελο και θα εμενε ο τεντας που σιγουρα θα εκανε αλλου γκελες. τωρα μονοι σας βγαλατε τα ματια σας!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δεν απαντησες μωρη θειτσα...θα φυγει απο την ελπιδων ο νιομπλιας;;;;
Αντε ρε να σου λυθει και η αποροια ...   χα χα χα χα χα χα!!

Ζητησε λεει ο ιδιος να φυγει!!   ειναι μεγαλη η προκληση στην καριερα του ειπε και οτι θελει να αφοσιωθει στο βαζελο!!! χα χα χα χα!!

Αρε πουσταρες μονο με τον Γιαννακη  ειχατε βγαλει τα λαρυγγια σας και ειχατε φαγωθει!!

Τωρα ειναι ολα καλα ε  Που παραταει στα κρυα του λουτρου την Εθνικη....

Και η ομοσπονδια λεει δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Π. Γιαννακόπουλος: «Θα ζητήσω εξηγήσεις»
Δημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2009 20:03

PrintShare6 Μοιράσου το Ο Παύλος Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ και εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ μίλησε στην «Βραδινή ραδιοεφημερίδα» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και σχολίασε την απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κάτε από τον πάγκο του Τριφυλλιού.

«Ήμουν εκτός Αθηνών και πληροφορήθηκα και εγώ την απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κάτε την ώρα που το έμαθαν και οι δημοσιογράφοι. Δεν θέλω να τοποθετηθώ σχετικά με την απομάκρυνση του Τεν Κάτε, δεν είναι αρμοδιότητά μου. Από τη στιγμή, όμως, που αποφάσισαν να διώξουν αυτόν τον προπονητή, θα έπρεπε να προσλάβουν κάποιον αντάξιο του ονόματος της ομάδας» τόνισε αρχικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΑΕ δήλωσε: «Ο κύριος Νιόπλιας και ο κύριος Βαζέχα έχουν προσφέρει σαν αθλητές στον σύλλογο, τους εκτιμώ, αλλά δεν είναι οι προπονητές που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον κύριο Πατέρα, αλλά θα ζητήσω εξηγήσεις στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι δυνατόν η ομάδα να προχωρήσει με τους δύο αυτούς κυρίους. Ήταν απαραίτητη η πρόσληψη ενός προπονητή αναγνωρισμένης αξίας, ένα όνομα αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του Παναθηναϊκού

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δομάζος: «Τους δίνεται η ευκαιρία να πάνε πιο ψηλά την ομάδα»
Δημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2009 20:25

PrintShare  Μοιράσου το Ένας από τους ανθρώπους που είχε επικρίνει πολλές φορές στο παρελθόν το έργο του Χενκ Τεν Κάτε ήταν και ο Μίμης Δομάζος.

Ο «στρατηγός» του Τριφυλλιού μίλησε στην «Βραδινή ραδιοεφημερίδα» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και σχολίασε την απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κάτε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αλλά και την πρόσληψη των Νιόπλια και Βαζέχα.

Αρχικά ο Μίμης Δομάζος είπε: «Η απόφαση ήταν απολύτως σωστή. Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε απολύτως τίποτα. Δώσαμε πολλά λεφτά και δεν βλέπαμε μπάλα. Κερδίζαμε μόνο με τη φανέλα. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Είμαστε στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι με τον Νιόπλια και τον Βαζέχα στον πάγκο ίσως και να είμαστε στην πρώτη θέση την επόμενη αγωνιστική».

Σε ότι αφορά τη δική του άποψη για το νέο τεχνικό δίδυμο του Τριφυλλιού είπε: «Είναι πολύ θετικό ότι ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να εμπιστευτεί δύο νέους ανθρώπους, που είναι Έλληνες, και γνωρίζουν πολύ καλά την νοοτροπία και των παικτών και του πρωταθλήματος. Και οι δύο έχουν παίξει μπάλα σε αυτό το σύλλογο, έχουν ματώσει για τη φανέλα και τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να την πάνε πιο ψηλά.

Δεν νομίζω ότι θα έχουν κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι προπονητής στον Παναθηναϊκό από ότι σε μια ομάδα της Β’ εθνικής. Ο Νιόπλιας έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό στις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ ο Βαζέχα θα βάλει την προσωπικότητά του, που είναι κάτι που έλειπε από την ομάδα.

Θα δώσουν και την ψυχή του για να την πάνε ψηλά. Αυτοί θα μας φέρουν το πρωτάθλημα και αν θέλουν θα τους βοηθήσω όσο μπορώ. Δεν είναι ανάγκη να είσαι μεγάλο όνομα, αλλά να έχεις προσωπικότητα. Χαίρομαι, επίσης, διότι οι δυο τους θα αξιοποιήσουν τους Έλληνες παίκτες, που είναι η περιουσία του Παναθηναϊκού»

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πατέρας: "Δική μου επιλογή"
Δημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2009 20:47

PrintShare3 Μοιράσου το Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας, με δήλωσή του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ξεκαθάρισε τα πράγματα ως προς την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και για την επιλογή των Νιόπλια και Βαζέχα, απαντώντας έτσι σε απορίες και ενστάσεις που πιθανόν είχαν δημιουργηθεί, ενώ ζήτησε συσπείρωση όλης, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, της Παναθηναϊκής οικογένειας γύρω από τη νέα προσπάθεια, με σκοπό την επιτυχία, που προφανώς δεν είναι άλλη από την κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά η δήλωση του Νικόλα Πατέρα: «Η απόφαση για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν προσωπική μου επιλογή με γνώμονα την εικόνα της ομάδας και ορίζοντα την προοπτική και την επιτυχία της. Πιστεύω πολύ στον καινούργιο μας τεχνικό και περιμένω όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού να στηρίξει αμέριστα τη νέα αυτή προσπάθεια και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και της νέας της τεχνικής ηγεσίας».

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η σταγόνα του Κατσουράνη ξεχείλισε το ποτήρι...

απο novasports.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και γι αυτό ο Νικόλας Πατέρας συμφώνησε με τους υπόλοιπους μετόχους (άγνωστο αν σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο Ανδρέας Βγενόπουλος) στην απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κάτε πριν επέλθει και νέα... γκέλα στο πρωτάθλημα.

Η απόφαση ελήφθη μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά υλοποιήθηκε μετά από αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια της ομάδας πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Όταν ο Τεν Κάτε είχε αποφασίσει να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Κώστα Κατσουράνη γιατί έκρινε ότι είναι κουρασμένος και δεν θα προσέφερε τα αναμενόμενα, αλλά ο διεθνής μέσος «στύλωσε τα πόδια», αρνήθηκε να καθίσει στον πάγκο, είχε έντονο διάλογο με τον Ολλανδό τεχνικό, μπήκε στην βασική ομάδα με το «έτσι θέλω» και πέτυχε τα 2 από τα 3 γκολ των πρασίνων κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου!

Μόλις το γεγονός αυτό έφτασε στα αυτιά της διοίκησης, λειτούργησε ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά το ματς του Φαλήρου ήταν κοινό μυστικό στους κύκλους των μεγάλων μάνατζερ ότι ο Παναθηναϊκός έψαχνε για προπονητή. Γι αυτό και ο Τεν Κάτε ήταν πολύ βαρύς τις τελευταίες ημέρες στην Παιανία. Το έμαθε από δικούς του ανθρώπους, αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει.

Η επόμενη μέρα στην Παιανία ανήκει στο Νίκο Νιόπλια και στον Κριστόφ Βαζέχα, οι οποίοι σαφώς και θα έχουν δύσκολο έργο, αλλά θα πρέπει να στηριχτούν περισσότερο όχι μόνο από τον Ολλανδό τεχνικό, αλλά και τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, που ήταν ο προπονητής που στηρίχθηκε όσο κανένας άλλος στην πρόσφατη ιστορία του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Και η στήριξη πρέπει να περιλαμβάνει και το σενάριο της απώλειας του πρωταθλήματος. Ήδη ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι διχασμένος από την ξαφνική απόφαση της απομάκρυνσης του Τεν Κάτε. Αν ο Νιόπλιας χάσει ένα ή δύο ματς και πολύ περισσότερο το πρωτάθλημα, θα πρέπει να νιώσει ότι είναι πράγματι το αφεντικό της Παιανίας. Γιατί αν αισθανθεί διαφορετικά, δεν το ΄χει σε τίποτα να επιστρέψει στην όμορφη Κρήτη.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν θα βγει καλός ο Νιόπλιας δεν ξέρω. το ότι δεν είναι έμπειρος ίσως να μην έχει και μεγάλη σημασία. πολλές μεγάλες ομάδες εμπιστεύονται παιδαρέλια: Γκουαρδιόλα, Φεράρα, Λεονάρντο, κ.λπ. ο ίδιος ο Ζοτς ξεκίνησε τις επιτυχίες πριν προλάβει καλά καλά να σταματήσει από παίχτης.

Υ.Γ.: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΝ ΚΑΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom