Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
κουαξ κουαξ
λες τυπε? :2funny:
Μιας και σε πέτυχα ρε τύπε.
Μπορείς να μου εξηγήσεις το www.sport-fm.gr/article/208109]παρακάτω[/url]...

Ο κ. Tεν Κάτε δήλωσε: « :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω [size=30pt]όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους[/size] και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο».

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ο κ. Tεν Κάτε δήλωσε: « :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω [size=30pt]όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους[/size] και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο».

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
εδω ειπε ρε τυπε οτι παιζουμε μπαλαρα,και στο ντερμπυ με τον ολυμπιακο,οπως και στο παιχνιδι με την γαλατα επρεπε να κερδισουμε :2funny: :2funny:

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

μαλάκας ήταν ο τεν κάτε μαλακίες λέει
ευτυχώς που πήρε τον πούλο

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
πατρίδα μαλάκας ήταν ο τεν κάτε μαλακίες λέει
ευτυχώς που πήρε τον πούλο
Τι λε ρε πατρίδα?
Ο πιο καλός που μπορούσατε να βρείτε...[size=1pt]δεν είμαι βάζελος καρδιά μου[/size]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είχε και μούναρο κόρη  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μικροι-Μεγαλοι,ολοι στο καφενειο.Οταν σας ελεγα οτι ο Τεντας ειναι ακαταλληλος,για την ομαδα μας και πρεπει να απολυθει αμεσως μου απαντουσατε αλλων/νταλων.Οριστε που απολυθηκε με συνοπτικες διαδικασιες.Τον Παιχτουρα να τον ακουτε. :) :) :) :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
εδω ειπε ρε τυπε οτι παιζουμε μπαλαρα,και στο ντερμπυ με τον ολυμπιακο,οπως και στο παιχνιδι με την γαλατα επρεπε να κερδισουμε :2funny: :2funny:

Μάλλον τάβλεπε στο PlayStaion. :2funny:

"Μπάλα" δεν έχουμε παίξει. Στις εξάρσεις παικτών έχουμε στηρικτεί. Οι 11 παίκτες ελάχιστα λειτουργούν σαν ομάδα. Το μόνο θετικό η καλή φυσική κατάσταση, έργο του γυμναστή. Αλλά φοβάμαι πως αυτός πάει πακέτο με τον 10Κ  :sunglasses:

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
αυτό που είχε καλό ήταν η εξαιρετική φυσική κατάσταση
για αυτό και τον είχανε β'προπονητή

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
σε κανα δυο χρονακια ο τεν κατε θα μιλησει και θα πεσει γελιο
προβλεπεται απιστευτος παγκος για λετο και κλωτσιδια στις προπονησεις(ειναι και κοντος ο νιοπλιας να δω πως θα τον πετυχει ο τρελετο?)
Εδώ πέτυχε τον κοντοπούτανο το βαλβίδα, έχει σημάδι λέμε!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
aaaaaaa
Δε νομιζω να καμαρωνουν οι βαζελοι που παιζει Εθνικη...και εγω δεν ειμαι βαζελος  :grin:
σαν γύφτικα σκεπάρνια καμαρώνουνε και μας λένε για την εθνική των βάζελων.
Αφού τον έχετε έτοιμο τον προπονητή....γιατί το σκέπτεστε;;;;
Ρεχαγκλίδης ueber alles

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο νομπλιας τωρα θα φυγει απο την ελπιδων;;;;

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

www.sport-fm.gr/article/208158]Γιαννακόπουλος: «Δεν χρειάζεται Νιόπλια και Βαζέχα ο ΠΑΟ»[/url]

Αντίθετος στην πρόσληψη των Νίκου Νιόπλια και Χριστόφ Βαζέχα δήλωσε πως είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ υποστήριξε πως δεν ήταν ενήμερος για την απόφαση αυτή της ομάδας, ενώ τόνισε πως θα εκφράσει τις αντιρρήσεις του στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ήμουν εκτός Αθηνών και πληροφορήθηκα και εγώ την απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κάτε την ώρα που το έμαθαν και οι δημοσιογράφοι. Δεν θέλω να τοποθετηθώ σχετικά με αυτό, δεν είναι αρμοδιότητά μου».

Αναφερόμενος στους Νιόπλια και Βαζέχα πρόσθεσε πως «Από τη στιγμή, όμως, που αποφάσισαν να διώξουν αυτόν τον προπονητή, θα έπρεπε να προσλάβουν κάποιον αντάξιο του ονόματος της ομάδας. Ο κύριος Νιόπλιας και ο κύριος Βαζέχα έχουν προσφέρει σαν αθλητές στον σύλλογο, τους εκτιμώ, αλλά δεν είναι οι προπονητές που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός».

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τον κύριο Πατέρα, αλλά θα ζητήσω εξηγήσεις στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι δυνατόν η ομάδα να προχωρήσει με τους δύο αυτούς κυρίους. Ήταν απαραίτητη η πρόσληψη ενός προπονητή αναγνωρισμένης αξίας, ένα όνομα αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του Παναθηναϊκού».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενιαιος και αδιαιρετος!!!  Βγηκαν τα μαχαιρια χα χα χα χα χα χα χα χα!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλλίτερα μαχαίρια παρά να παρακαλάει ο θείος τον κάθε ένα να πάρει μετοχές.......

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Από άλλο Forum  (μεταφερμένα κι εκεί από άλλο)

Λοιπον ρωτησα, εμαθα, γραφω.

Ο 10Κ εφυγε γιατι είπε ψεματα στον Πατερα. Χοντρό ψέμα που αφορά τη μη χρησιμοποίηση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Του είπε ότι δεν τον βαζει γιατί είναι καμενος στα εργομετρικά. Ο Πατερας όμως πήρε τα αποτελέσματα μεσα από την Παιανία τα οποία τον άβγαλαν πιο δυνατό και από τον Σισέ!!! Ετσι ακριβως. Ερωτηθηκε στη συνεχεια για την εμμονη του να χρησιμοποιεί συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή παρα το ότι ΔΕν τραβάει, Ε από τη μία μαλακία στην άλλη ο κώουτς. Ο Πατερας σιγουρος ότι ο άνθρωπος είναι γεροπαραξενος και έχει εμμονες με συγκεκριμένους ανθρωπους και στοχοποιεί παίχτες μίλησε με το Βγενό ο οποίος τον παρότρυνε έντονα να τον διώξουν. Ο Πατερας συμφωνησε καταρχήν αλλά ήθελε να γινει μετά το ματς με τον ΗΡΑ. Τελικά προκειμενου να μη χαθεί κι άλλος χρόνος αποφάσισε και το επραξε.

Ο Τζιγκερ ενημερωθηκε λιγο πριν τους ΑΡΔ για να μην υπάρξει παρεξηγηση. Οι Έλληνες παίκτες αλλά και ο Αντωνίου είχανε παράπονα από τον προπονητη που είχε απομονωθεί σε δικές του σκέψεις και εμμονές.

Αυτά και ο Θεός να με βοηθήσει να μην τα δει αυτός που μου τα είπε

Kάλιο αργά παρά ποτέ  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom