You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
δεν βλεπω πουρουπουδες και κατσαρομαλακες προς το τελος της αθλητικης κυριακης γυριζω να δω λιγο το καυλομουνο την αννουλα την καραμανλη!
τράβα κάψε κανά κάρβουνο
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Eτσι ξεκινηστε απο τωρα την κλαψομουνιαση... Αυτο σας αρμοζει!το χερι μετα μπλονζον δικην τερματοφυλακος!δεν ακουσα κατι?
Μονο εσυ το ειδες αυτο πεναλντυ!! Ουτε οι ιδιοι παιχτες της Λαρσας δεν το ζητησαν!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
γάμα με ρε μαλάκα..... είχες αρχή μέση και τέλος με μισό μηδέν στο 85?
μπάλλα θα δεις... η ποιότητα υπάρχει...
ξεκολλάτε.......
φέτος είμεθα και καλύτεροι απο τον γάβρο και έχουμε και τη διαιτησία 12ο ΠΑΊΚΤΗ......
δες τι θα γίνει σήμερα στο αλκαζάρ....[size=20pt][/size]
www.sport-fm.gr/article/192368]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!![/url]
[move] [/move]
το πεναλτακι μετα το 1-0 του μελμπεργκ το μασησε ο δρακομανωλης του φωτος των σπορ ηταν λεει απο πολυ κοντα!εκτος αν σημερα ο τιμουριος τον εβαλε τερματοφυλακα αντι για σεντερ-μπακ!μπλοζον κανονικο ο σουηδος αλλα no problem οτι και να κανετε φετος γαβροι δεν γλυτωνετε ειδικα τωρα που ειστε και πληρεις μεταγραφων!
ειπαμε ο μελμπεργκ εχει κανει 2 πεναλτι μεχρι τωρα.
ενα με την τοτεναμ. και ενα με την λαρισα.
αλλα δεν δοθηκαν, γιατι ειναι ο ....μελμπεργκ.
οριστε τι κερδιζεις οταν εχεις ενα γνωστο αμυντικο..
κανεις πεναλτι..και ο διαιτητης σου λεει..θα σφυριξω πεναλτι στον μεγα μελμπεργκ? αποκλειεται δεν το κανε.
οχι. ;)
λιγο υπομονη και ερχοντε οι ραψωδιες του ταλληρου θα θυμηθουν παλιες και προσφατες εποχες με μια καλη ομαδα παιξανε φετος και σταματησε το κοντερ στα τρια για πλακα.υπομονη και για το μεγα μελμπεργκ ερχεται και η σειρα του τομασο!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
οχι ρε οργιο!!! Ειδες εσυ κανα πεναλντυ?απο ποιον να το ζητησουν τα τυρια μην χαλασουμε και τις σχεσεις μας.εγω ρωταω εσας ηταν πεναλτυ ναι η οχι?
Αν ειδες, τοτε πολυ απλα δεν ξερεις τους κανονισμους του ποδοσφαιρου,η απλα εισαι ασχετος απο μπαλιτσα
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Καλα εσυ αγορι μου εισαι βγαλμενος απο αλλο παραμυθι!
Καληνυχτα...
Και μην ξεχνας... [move] [size=3 0pt]Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size][/move]
Καληνυχτα...
Και μην ξεχνας... [move] [size=3 0pt]Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size][/move]
Είδα λίγο από Πανάθα στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν χάλια. Σημασία όμως έχει η νίκη. Με μισό μηδέν και στο 92'. Δεν πειράζει. Όπως επίσης δεν είδα και Γαύρο, λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων. Είδα όμως όλο τον αγώνα της ΑΕΚ και έπαθα πλάκα με τον Ατρόμητο. Ο Δώνης έκανε πολύ καλή δουλειά. Αλλά κωλόφαρδη και πάλι η ΑΕΚ. Δύο επιθέσεις έκανε κι έβγαλε γκολ. Πολύ καλός και ο Ούγγρος.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ε τότε σταματήστε να ζαλίζετε όλων τα πελέ για το τσουλου.Σωστό και το πανώ στη 13. Τπ πρωτάθλημα δεν είναι στόχος, είναι αυτοσκοπός. Πολύ καλό. Γι' αυτό λέω: νίκη με μισό μηδέν και στο 92'.
χαμένη χρονιά πέρσι ήταν και μάλιστα εάν δενυπήρχε το έκτρωμα των πλέι οφ θα παίζαμε ΟΥΕΦΑ κατευθείαν.
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
τελικά σεντερ μπακ θα είναι ο βύντρα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ας είναι και ο Αντωνίουτελικά σεντερ μπακ θα είναι ο βύντρα...
εγώ θέλω πρωτάθλημα.
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
να δούμε αν θα τα καταφέρουν και δεν ξαναρχίσουν τις γκέλες και τις μαλακίες.ας είναι και ο Αντωνίου
εγώ θέλω πρωτάθλημα.
Πολύ καθοριστικές οι πρώτες αγωνιστικές. Πρώτη φορά εδω και καιρό ξεκινάμε με δύο νίκες. Αν συνεχίσουμε έτσι με δυο-τρεις αγωνιστικές ακόμα, πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είναι καλύτερα τα πράγματα τόσο από αγωνιστική όσο και -κυρίως- ψυχολογική πλευρά. Γιατί πέρισυ και οι παίκτες χρειάζονταν ψυχίατρο κι εμάς μας οδηγούσαν στον τρελογιατρό με αυτά που βλέπαμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K