Αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
Δεν είχε πει "Ολυμπιακός" αλλά "Ίντερ Μιλάνου" και το αστειάκι των βάζελων ξεχάστηκε μετά από κανα χρόνο.
Υπάρχουν τύποι που το λένε ακόμα αυτό?
EDIT:
αν υπαρχουν;;;;;και οχι μονο βαζελοι αλλα και ολοι οι δημοσιοκαφροι σε ολα τα μμε.....χωρις να το εχουν διασταυρωσει....
δεν μου λες πως πιστευεις οτι θα υπερασπιστουν το ψωμι τους οι δημοσιοκαφροι αν τους φανερωσουν την πραγματικοτητα και τους ξενερωσουν;;;δεν καταλαβαινεις οτι τους συμφερει να τους κρατανε στη ζωη με παραμυθια και με ανεμομυλους ,και καλα οι ευρωπαιοι με τα κουστουμια που εκει που εχουν ταξιδεψει αυτοι και τα ρεστα...το ξεβρακωμα της ριζουπολης επιχειρειται να ακυρωθει και καλα λογω τρομοκρατιας γιατι εβριζαν λεει τα κοριτσια κατι φουσκωτοι...προσεχε δεν τους ακουμπησε κανενας,δεν υπηρξε σωματικη βια αλλα λεει τους εβριζαν και τους πεταγαν καπνογονα....ελα ρε...σε ελληνικο γηπεδο να βριζουν και να πετανε καπνογονα...απαραδεκτο...ειδικα στα βαζελια που οποτε παμε εμεις στην εδρα τους επικρατει φερπλει και μας χειροκροτανε και το γηπεδο μοιαζει με εκκλησια!!!!!α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο...
εκει που εχουν ταξιδεψει αυτοι...αυτα ειναι...εν τω μεταξυ οι μαλακες δεν μας λενε που εχουν ταξιδεψει....το αφηνουν να το σκεπαζει ενα πεπλο μυστηριου....
που εχεις παει κυριε πρεσβη και δεν εχω παει εγω;;;;
για φαντασου να τους ελεγε την αληθεια το δημοσιογραφικο κυκλωμα και να μην τους παραμυθιαζε με γκαγκατσηδες πρακτορες κλπ....
θα τα παραταγαν μολις καταλαβαιναν την πραγματικοτητα και το δουλεμα που τους τραβανε,και τοτε;;;;;θα εφευγε ενα μεγαλο κομματι της πελατειας ....
μια χωρα 10.000.000 και εχει καμμια 15αρια αθλητικες...τους φταιει το ενα τους φταιει το αλλο ,καμμια φορα μπερδευονται και λενε και καμμια αληθεια,ζουνε σε ονειρα ,εγω εδω παντα να τους ξυπναω και η ζωη συνεχιζεται...
μας ζαλισανε περσι με βγενο,πατερες και τα ρεστα ,φυγε καρκινε σωφερ ,εγω να τους λεω οτι δεν εφυγε ο σωφερ αλλα αν φυγει καποιος θα ειναι ο ξιφομαχος,αυτοι να ουρλιαζουν να βριζουν ,να μου λενε του κοσμου τις μαλακιες ,και στο τελος...τι;;;;
μια απο τα ιδια,,,πληρης επιβεβαιωση δικη μου...
ο σωφερ παντα στις επαλξεις γαντζωμενος στο τιμονι ο ξιφομαχος παρελθον και ο χοντρος με τα μουσια και το πουρο που διαλαλουσε οτι θα γαμουσε τον πρακτορα εφαγε το καβλι του ναυτη και το γυρισε στο σορολοπ....διαιτησιες,παρασκηνια κλπ,κλπ....
βαλανε και αυτην την μαριονεττα τον τεντα στο κολπο και ολα καλα...
και η ζωη συνεχιζεται....διωξανε γκαγκατση και ψυχομανη και πιασανε λεει τα κοζα...
αντε να δουμε τωρα που ελεγχουν (συμφωνα με τα δικα τους λεγομενα) το παρασκηνιο τι θα τους φταιει για την επομενη αποτυχια...
α ρε βαζελια τι καλα που περναμε μαζι σας...μας ομορφαινετε τη ζωη....ειστε το αλατοπιπερο στο φαγητο...
συνεχιστε ετσι....πατε παρα πολυ καλα...