Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θα φέρω και την δικιά μου...και μετά την παντόφλα να την φάτε εσείς...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το χει καταφέρει και ο μαλακαζάνι.
ποιός άλλος από ελλάδα το έχει καταφέρει;

καμμιά φορά να μη γράφουμε και μαλακίες ε;
δεν τερμάτισε μπορστά από την Ιντερ.
τερμάτισε μπροστά από την ΙΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ.....
Ναι αυτού που πήγε μπάρτσα με 45 μύρια ευρώ, δανεικό το χλεμπ και χάρισμα τον Ετο....

είπαμε κριτική αλλά η ισοπέδωση έχει γίνει μου φαίνεται έξις στην ελλάδα.
αφου θες να τα λεμε ολα τη εχει κερδισει ο ζλαταν ως παιχτης. οσο για το κυριο μουρινιο μετα τη πορτο αν μου εδιναν τα λεφτα που εχει ξοδεψει σε τσελσι και ιντερ θα επερνα τσουλου!!! αυτος τη καταφερε να τον αποκλεισει η λιβερπουλ που στην αγγλια δεν σταυρωνει πρωταθλημα και πηρε πρωταθλημα στην ιταλια που δεν εχει αντιπαλο.εδω ο κετσαπαγια και τον ισοφαρισε στο 90 αφου θες να τα λεμε ολα αυτη ηταν η ιντερ του μουρινιο και του ιμπραιμοβιτς!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα φέρω και την δικιά μου...και μετά την παντόφλα να την φάτε εσείς...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έλα θα τις δώσουμε τόνι σούζ να σου κάνει ζημιά σαν του Κούγια ...
Κι αυτό της μόδας είναι...
θα είσαι πολύ σέξυ έτσι....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφου θες να τα λεμε ολα τη εχει κερδισει ο ζλαταν ως παιχτης. οσο για το κυριο μουρινιο μετα τη πορτο αν μου εδιναν τα λεφτα που εχει ξοδεψει σε τσελσι και ιντερ θα επερνα τσουλου!!! αυτος τη καταφερε να τον αποκλεισει η λιβερπουλ που στην αγγλια δεν σταυρωνει πρωταθλημα και πηρε πρωταθλημα στην ιταλια που δεν εχει αντιπαλο.εδω ο κετσαπαγια και τον ισοφαρισε στο 90 αφου θες να τα λεμε ολα αυτη ηταν η ιντερ του μουρινιο και του ιμπραιμοβιτς!!!

παρά ταύτα ήταν η ΙΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν ειναι να απαξιωσουμε και τον μουρινιο,ειναι να μπουμε σε ενα καραβι και να το παμε για φουντο... :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα αποτελεσματα μετρανς παραταυτα!! και ο τεν κατε της μπαρτσελονα και της τσελσι ειναι στον παναθηναικο!!!

σωστά.....
μισό να θεοποιήσω τον τιμούρ της ανόρθωσης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν ειναι να απαξιωσουμε και τον μουρινιο,ειναι να μπουμε σε ενα καραβι και να το παμε για φουντο... :headbang:

μέσω του μουρίνιο υπάρχει σαφής πλεκτάνη να απαξιωθεί ο μουνίνιο του σάιτ.

Επισκέπτης
φιλε μου κανεναν δεν απαξιωνουμε. γεγονοτα αναφερω οτι απο το 2004 εχει ξοδεψει οσα εχουν ξοδεψει ολοι οι αλλοι και τσουλου δεν πηρε. οτι ειναι καλος δεν αμφισβητηται αλλα ειναι και τυχερος[πορτο]!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και εν πάση περιπτώσει ρε μαλάκες επειδή τα πήρα κράνα πάλι (πρωτότυπο)

ο βάζελος ο φετινός είναι γιατονμπουτσο καβάλα και το αποφασίσατε από το πρώτο παίγνιο μετά την προετοιμασία της ομάδας τέλη Ιουλίου;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

γαμώ την ιθαγένειά μου τα πήρα πάλι (πρωτότυπο δις)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

ο βάζελος ο φετινός είναι γιατονμπουτσο καβάλα και το αποφασίσατε από το πρώτο παίγνιο μετά την προετοιμασία της ομάδας τέλη Ιουλίου;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Η απαξιωση στην ελλαδα,ειναι τοσο ευκολη οσο και η αποθεωση...ΑΝ αυριο ριξει 4,εκει να δεις γλεντια.
Υ.Γ.Φετος το πρωταθλημα ειναι δωσμενο πριν αρχισει....Ο πατερας καθαριζει... :sunglasses:

Επισκέπτης

περσονα την προβλεψη την κανω απο τωρα που ειναι προετοιμασια και ιουλιος και αυγουστος αν παραμεινει ο τεντας παλι ο ψαξτε ποιος θα ειναι δευτερος και απο το χειμωνα παλι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα την προβλεψη την κανω απο τωρα που ειναι προετοιμασια και ιουλιος και αυγουστος αν παραμεινει ο τεντας παλι ο ψαξτε ποιος θα ειναι δευτερος και απο το χειμωνα παλι.

οκ ίδωμεν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απο μαιο σε δεκεμβριο το πας ρε περσονα!!! δηλαδη τη περιμενεις να δεις απο αυτον που δεν ειδες περσι. ειναι σαν να βλεπω τη περσινη χρονια σε ριπλει!!!!!

χαχα.
με σισέ κατσουράνη και λέτο.....κάπου κόλλησε το ριπλέι μου φαίνεται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom