Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εντάξει ρε περσόνα, αλλά...δεν βλέπει ότι δεν έχει άμυνα?......10.000.000 έλληνες το βλέπουν..αυτός?.....πάει και παίρνει τον καντέ.....ρε μας δουλεύουν.....οι 3 γαμημένοι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εντάξει ρε περσόνα, αλλά...δεν βλέπει ότι δεν έχει άμυνα?......10.000.000 έλληνες το βλέπουν..αυτός?.....πάει και παίρνει τον καντέ.....ρε μας δουλεύουν.....οι 3 γαμημένοι...

δε με ενδιαφέρει να έχει άμυνα. μ ενδιαφέρει ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
καλό βραδάκι ταλούλη μου.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γάβροι θα πεθάνετε......ο μαύρος περσόνα ξαναχτυπά....... :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και που άλλαζαν σαν τα πουκάμισα δεν είδα προκοπή τόσα χρόνια...
είπα μια χρονιά να το πάρω ευρωπαικά ......
όπως προπονητές που τρώνε πούτσες για χρόνια αλλά στο τέλος φτιάχνουν Αρσεναλ, Μπάρτσα, Μίλαν, Μάντζεστερ....
Ετσι για αλλαγή είπα να πάψω να είμαι ο ίδιος μαλάκας ψυχάκιας που από την προετοιμασία θέλω να πάρω το τρέμπλ.
ρε περσονα εδω μιλαμε οτι ο ανθρωπος εχει εμονες-αντιπαθειες. δεν μπορει ο ματος ξαφνικα να μην μπορει να ειναι ουτε 18αδα. δεν μπορει ο μαντζιος περσι να ειναι βασικοτατος και φετος να μην ντου κανει,δεν μπορει να διωχνεις τον ιβανσιτς απο τη στιγμη που δεν εχεις βρει αντικαταστατη. δεν μπορει το νινη να μην τον βαζεις καθολου και να τον εχεις μεταξυ εξεδρας και παγκου τον κατεστρεψες τον πιτσιρικα αν δεν τον βαλεις και φετος δυο χρονια απραξιας ειναι πολλα. δεν μπορει να διωχνεις το γκουμα που εγω λεω ειναι ρουφιανος και δεν τον γουσταρεις και να περνεις το καντε που γελαει ολο το γηπεδο που δεν μπορει οχι κεφαλια να παρει αλλα ουτε να περπατησει και να λες δεν θελω αμυντικο και στο τελος να παιζεις το κρισιμοτερο ματς με βυντρα σαριεγκι. ελεος ρε μαγκες ο ανθρωπος δεν λεω οτι δεν εχει γνωσεις αλλα οι εμονες του εχουν καταστρεψει ολες τις επενδυσεις που εκανε με παιχτες ταλαντουχους και μικρους [ιβανσιτς ματος χριστοδουλοπολος νινης]δε λεω οτι οι αλλαγες κανουν καλο αλλα αυτος ειναι απλα επικυνδυνος προβλεπω αν μεινει οτιο γαυρος θα κανει περιπατο και φετος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσονα εδω μιλαμε οτι ο ανθρωπος εχει εμονες-αντιπαθειες. δεν μπορει ο ματος ξαφνικα να μην μπορει να ειναι ουτε 18αδα. δεν μπορει ο μαντζιος περσι να ειναι βασικοτατος και φετος να μην ντου κανει,δεν μπορει να διωχνεις τον ιβανσιτς απο τη στιγμη που δεν εχεις βρει αντικαταστατη. δεν μπορει το νινη να μην τον βαζεις καθολου και να τον εχεις μεταξυ εξεδρας και παγκου τον κατεστρεψες τον πιτσιρικα αν δεν τον βαλεις και φετος δυο χρονια απραξιας ειναι πολλα. δεν μπορει να διωχνεις το γκουμα που εγω λεω ειναι ρουφιανος και δεν τον γουσταρεις και να περνεις το καντε που γελαει ολο το γηπεδο που δεν μπορει οχι κεφαλια να παρει αλλα ουτε να περπατησει και να λες δεν θελω αμυντικο και στο τελος να παιζεις το κρισιμοτερο ματς με βυντρα σαριεγκι. ελεος ρε μαγκες ο ανθρωπος δεν λεω οτι δεν εχει γνωσεις αλλα οι εμονες του εχουν καταστρεψει ολες τις επενδυσεις που εκανε με παιχτες ταλαντουχους και μικρους [ιβανσιτς ματος χριστοδουλοπολος νινης]δε λεω οτι οι αλλαγες κανουν καλο αλλα αυτος ειναι απλα επικυνδυνος προβλεπω αν μεινει οτιο γαυρος θα κανει περιπατο και φετος

ας μην τα ξαναλέω γιατί θα κουράσω...

ο τελειωμένος λοιπόν τεντάς και ενώ βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου με όποιες εμμονές έχει κατάφερε μέσα σε 3 βδομάδες να τερματίσει πρώτος στους ομίλους τσου λου ενώ την προηγούμενη του ματς με τη Βέρντερ οι φυλλάδες είχαν ήδη πρωτοσέλιδο την έλευση του ντούσαν.....
δε λέω άλλα.
θα τα πούμε ξανά αύριο......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ είμαι παιδί της εκκλησίας...δεν τα κάνω αυτά...... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σωστος περσονα απο αυριο το βραδυ στις 12 τα σχολια μεχρι αυριο ολοι στο ΟΑΚΑ για την προκριση δεν διανοουμαι οτι δεν θα περασουμε τη β'τσεχιας σπαρτα!

Επισκέπτης
ας μην τα ξαναλέω γιατί θα κουράσω...

ο τελειωμένος λοιπόν τεντάς και ενώ βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου με όποιες εμμονές έχει κατάφερε μέσα σε 3 βδομάδες να τερματίσει πρώτος στους ομίλους τσου λου ενώ την προηγούμενη του ματς με τη Βέρντερ οι φυλλάδες είχαν ήδη πρωτοσέλιδο την έλευση του ντούσαν.....
δε λέω άλλα.
θα τα πούμε ξανά αύριο......
το να τεματησεις πρωτος με την πιο κομπλεξικη ομαδα του τσουλου δεν μου λεει κατι και αλλοι τοι εχουν καταφερει. το να χανεις το πρωταθλημα απο τον εργοτελη και τον ηρακλη αυτο λεει κατι γιαυτο τον πηραν οχι για τις πορειες αυτες υπηρχαν και πριν τον τεντα και καλυτερες μαλιστα. το να χανεις το πρωταθλημα απο το γεναρη αυτο μονο αυτος το καταφερε τα αλλα ειναι αλλα λογια!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωχ...σύρμαααααααααααααααα...............μας την πέσανε μεγάλεεεεεεεεε............γειά σου αγαπητή οχιά..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το να τεματησεις πρωτος με την πιο κομπλεξικη ομαδα του τσουλου δεν μου λεει κατι και αλλοι τοι εχουν καταφερει. το να χανεις το πρωταθλημα απο τον εργοτελη και τον ηρακλη αυτο λεει κατι γιαυτο τον πηραν οχι για τις πορειες αυτες υπηρχαν και πριν τον τεντα και καλυτερες μαλιστα. το να χανεις το πρωταθλημα απο το γεναρη αυτο μονο αυτος το καταφερε τα αλλα ειναι αλλα λογια!!

το χει καταφέρει και ο μαλακαζάνι.
ποιός άλλος από ελλάδα το έχει καταφέρει;

καμμιά φορά να μη γράφουμε και μαλακίες ε;
δεν τερμάτισε μπορστά από την Ιντερ.
τερμάτισε μπροστά από την ΙΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ.....
Ναι αυτού που πήγε μπάρτσα με 45 μύρια ευρώ, δανεικό το χλεμπ και χάρισμα τον Ετο....

είπαμε κριτική αλλά η ισοπέδωση έχει γίνει μου φαίνεται έξις στην ελλάδα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ωχ...σύρμαααααααααααααααα...............μας την πέσανε μεγάλεεεεεεεεε............γειά σου αγαπητή οχιά..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Γεια σου Ταλούλη
Κοίτα να δεις, μπορεί να είμαι ΟΧΙΑ όνομα κ πράμα, αλλά για χάρη του βάζελου πηγαίντε όπου θέτε :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom