Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αυτός που υπήρξε και ήταν κάποτε προιστάμενός μου έφυγε Αμερική πριν πολλά χρόνια γιατί δεν άντεξε τους λοιπούς και τα νούμερα που του έφτιαχναν.
Εάν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
ναι, αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω, γιατί τραβάει για αλλού η κουβέντα και υπάρχουν άλλα θρεντ, σχετικότερα για αυτό

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μου γάμησες την ψυχολογία λέμε..... :2funny: :2funny: :2funny:

πού σαι Ζίροοοοοοο
πού σαι ρε μαλάκα να διαβάσεις τι γράφουν οι Τουρκάλεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....
Και εσύ το ίδιο! :2funny:
Αίντε ξεμπουκώσου τώρα!  :pipa2:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ηρθα κι εγώ...πάνω στην ώρα βλέπω... :grin:

Το γαμήσατε και ψόφησε αλάνια... :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
]

αν δουλευα σε ιδιωτικη εταιρια ναι.δεν θα ειχα προβλημα.

δουλευω για το κρατος ομως.. τα χειλη μου ειναι σφραγισμενα.. ;)

στειλτο σε πμ οκ.

χέστο μωρέ. δεν θα ωφεληθείς σε τίποτα κι αν το μάθεις

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Με ανατροπή ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Γκρόϊτερ Φιρτ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία. Οι πράσινοι βρέθηκαν να χάνουν αλλά ανέτρεψαν το σκορ πριν κλείσει το ημίχρονο.
ΓΚΡΟΙΤΕΡ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-2 Στην επανάληψη ο Τεν Κάτε έδωσε την ευκαιρία στον Λέτο και τον Σισέ να αγωνιστούν για πρώτη φορά. Ό νεαρός Γιώργος Μαχλελής κάλυψε με επιτυχία την θέση του δεξιού μπακ και ο Τεν Κάτε για πρώτη φορά στα φιλικά άφησε τον ίδιο δεξιό μπακ σε όλο το 90λεπτο.Πρώτη εμφάνιση στα φιλικά και για τον Μπράις Μουν στη θέση του δεξιού χαφ στα τελευταία 20 λεπτά.

Δείτε τις κυριότερες στιγμές του φιλικού με την Γερμανική ομάδα:

1. Ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Γκάμπριελ σε ρόλο αρχηγού, τον νεαρό Μαχλελή να καλύπτει το δεξιό άκρο της άμυνας και τον Μελίσση το αριστερό.
2. Μερικοί Ελληνες από την Αυστρία και την Γερμανία βρέθηκαν στο Κιτζμπίχελ για να δουν από κοντά τον Παναθηναϊκό.
10. Η Γκρόιτερ ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Τσάϊλερ σε σέντρα του Πριμπ.
12. O Παναθηναϊκός ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ του Καντέ σε κόρνερ του Νίνη.
20. Ματίας Μπιάρσμιρ και Ζιμπέρτο Σίλβα κάθονται δίπλα δίπλα στην άκρη του πάγκου των αναπληρωματικών και παραλουθούν τον αγώνα.
30. Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη.
32. Κεφαλιά του Πετρόπουλου φεύγει άουτ σε καλοκτυπημένο φάουλ του Νίνη.
37. Σπουδαία ευκαιρία με τον Χριστοδουλόπουλο να πλασσάρει άουτ σε κενή εστία.
40. Ο Παναθηναϊκός διπλασιάζει τα τέρματα του με ωραίο πλάγιο πλασέ του Πετρόπουλου σε κάθετη πάσα του Χριστοδουλόπουλου.
42 Κίτρινη στον Γκάμπριελ.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
46 Ο Σεμπάστιαν Λέτο κάνει την πρώτη του εμφάνιση αντικαταστώντας τον Γκάμπριελ.
58 Ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Λέτο, μπλοκάρει ο Λάμπουε.
60 Κίτρινη κάρτα στον Μουχτάρι.
62 Ο Σαριέγκι πήρε την θέση του Κατσουράνη και ο Καντέ από στόπερ έγινε αμυντικό χαφ δίπλα στον Σιμάο.
70 Ο Μουν στη θέση του Χριστοδουλόπουλου.
74 Πρώτη εμφάνιση και για τον Ζιμπρίλ Σισέ στη θέση του Πετρόπουλου. Το ίδιο λεπτό και ο Σπυρόπουλος πήρε τη θέση του Μελίσση.
87 Δοκάρι η Γκρόιτερ σε σουτ του Τσάϊλερ.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καρνέζης, Μαχλελής, Μελίσσης (74' Σπυρόπουλος), Καντέ, Μενσά, Κατσουράνης (62' Σαριέγκι), Σιμάο, Γκάμπριελ (46' Λέτο), Νίνης (83' Σαλπιγγίδης), Χριστοδουλόπουλος (70' Μουν), Πετρόπουλος (74΄Σισέ).
ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ: Λόμπουε, Μπιλίσκοφ, Μαουσμπέργκερ, Μάινερ, Φάλκενμπεργκ, Φέρστνερ, Πριμπ, Μοχτάρι, Σρεκ, Αλάγκουϊ, Τσάϊλερ, Μέλερ.

ο Μπιερσμιρ θα σκεφτοταν... πω ρε πουστη μου..εχω να τρεξω.. εμενα περιμεναν για να καλυψω αυτο το χαος?? :cheesy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στημένη ήταν η ανατροπή!Η Γκρόιτερ Φιρτ έχει βεβαρημένο παρελθόν! :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
-Περσόνα...από'σένα τέτοια πατάτα δεν περίμενα...ακούς εκεί αμυντικό χάφ ο Κάϊζερ... :rolleyes:
Πολύ σωστά ανέφερε ο κόμπε ότι ήταν το 1ο σύχγρονο λίμπερο...τελεία και πάυλα :s&m_2:

-Ο Ματαίους ήταν από τα κορυφαία χαφ της δεκαετίας του 80φεύγα και αρχές 90...(όχι τύπου Καραγκούνη ιερόσυλε περσόνα) :birdman:

-Ο Βύντρα καθιερώθηκε σαν σεντερ μπακ στον πανηλειακό...όχι σαν δεξί μπακ,τώρα αν οι φυλλάδες έγραφαν ότι τον πήραν για να καλύψει το κενό του Γιούρκα ποσώς με απασχολεί(αλλά δεν είναι και μεσανατολικο ρε παιδιά η θέση του Λουκά ήμαρτον...) :headbang:

-Τα υπόλοιπα περι ΗΓΕΤΗ και ΣΗΜΑΙΑΣ,σας αρέσει απλά να παίζετε με τις λέξεις :jerking:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Στημένη ήταν η ανατροπή!Η Γκρόιτερ Φιρτ έχει βεβαρημένο παρελθόν! :grin:

δηλαδη τι εννοεις ? καθισαν και εχασαν...

ακομα και στημενο,φαινεται οτι αμυνα μπαζει απο παντου..

ακου εκει γκολ απο κεφαλια..απο την γκροιτερ :(

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει καν τα γκολ!Γιατί να μην φας κεφαλιά από την Γκρόιτερ Φιρτ?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Ελα ντε...αυτοί οι Γερμανοί είναι πιο κοντοί και μικροκαμωμένοι και από τους κιτρινιάρηδες...πώς τα κατάφεραν οι μπαγάσηδες??? :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει καν τα γκολ!Γιατί να μην φας κεφαλιά από την Γκρόιτερ Φιρτ?

Ο Ζιλμπέρτο ήταν από νωρίς στον πάγκο του Παναθηναϊκού και παρακολούθησε από κει τη φιλική αναμέτρηση, ενώ ο Σουηδός Μπιάρσμιρ έφτασε στο γήπεδο πέντε λεπτά μετά την έναρξη και ανέβηκε στην μικρή εξέδρα, που φιλοξενούσε τους εκπροσώπους του Τύπου, τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου και τον Στέφανο Ησαΐα (διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΠΑΕ).
Αντάλλαξε χειραψία και είχε σύντομη κουβέντα με τον Κώστα Αντωνίου, στη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου μίλησε με τον Χενκ Τεν Κάτε, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης γνωρίστηκε με όλο το τεχνικό επιτελείο.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού έχει πολύ τακτική επαφή με τον Μίκαελ Νίλσον και έχει κρατήσει στο κινητό του τηλέφωνο το sms συγχαρητηρίων που δέχθηκε από τον συμπατριώτη του πρώην πράσινο, μόλις έγινε γνωστή η μεταγραφή στο Τριφύλλι.

Εντυπωσιακό ήταν το διώροφο πούλμαν της Γκρόιτερ Φιρτ, το οποίο φυσικά κοσμούσε ένα τεράστιο τριφύλλι. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο, δεν έχασαν την ευκαιρία να το φωτογραφήσουν.

μονο που δεν θα παιζει ο νιλσον η ο χενρικσεν αμυνα το χειμωνα..

ο μπιερσμιρ θα παιζει..θα τρεχει και δεν θα φτανει..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μωρή καργιόλα γατούλα μου στεναχώρησε τον περσόνα κι έφυγε... :tickedoff:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
-Περσόνα...από'σένα τέτοια πατάτα δεν περίμενα...ακούς εκεί αμυντικό χάφ ο Κάϊζερ... :rolleyes:
Πολύ σωστά ανέφερε ο κόμπε ότι ήταν το 1ο σύχγρονο λίμπερο...τελεία και πάυλα :s&m_2:

για κάτσε ρε φίλε. η διαφωνία ξεκίνησε από το ότι κάποιος έγραψε ότι Κάιζερ ήταν στόπερ. ο λίμπερο είναι πάντα στόπερ δηλαδή; σωστά έγραψε κάποιος ότι ήταν mobile λίμπερο. δηλαδή δεν ήταν ο τελευταίος αμυντικός, αλλά ΜΠΡΟΣΤΑ από την άμυνα. εκτός από ανασταλτικά καθήκοντα, κατέβαζε την μπάλα, μοίραζε μπαλιές που δεν τις μοιράζουν ούτε τα 10άρια και τα ψιλοκατάφερνε να ντριπλάρει κιόλας. εγώ δεν ξέρω καν πολλά αμυντικά χαφ που να μπορούν να κάνουν τόσο καλά αυτά τα πράγματα. π.χ ο δικός μας ο Σιμάο που τον λέμε αμυντικό χαφ, πόσες σωστές μπαλιές έβγαλε εφέτος, πόσα καλά σουτ είχε και (το κυριότερο) πόσες φορές δεν χέστηκε πάνω του όταν πέρασε τη σέντρα;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
για κάτσε ρε φίλε. η διαφωνία ξεκίνησε από το ότι κάποιος έγραψε ότι Κάιζερ ήταν στόπερ. ο λίμπερο είναι πάντα στόπερ δηλαδή; σωστά έγραψε κάποιος ότι ήταν mobile λίμπερο. δηλαδή δεν ήταν ο τελευταίος αμυντικός, αλλά ΜΠΡΟΣΤΑ από την άμυνα. εκτός από ανασταλτικά καθήκοντα, κατέβαζε την μπάλα, μοίραζε μπαλιές που δεν τις μοιράζουν ούτε τα 10άρια και τα ψιλοκατάφερνε να ντριπλάρει κιόλας. εγώ δεν ξέρω καν πολλά αμυντικά χαφ που να μπορούν να κάνουν τόσο καλά αυτά τα πράγματα. π.χ ο δικός μας ο Σιμάο που τον λέμε αμυντικό χαφ, πόσες σωστές μπαλιές έβγαλε εφέτος, πόσα καλά σουτ είχε και (το κυριότερο) πόσες φορές δεν χέστηκε πάνω του όταν πέρασε τη σέντρα;
Μα και ο Λίμπερο ουσιαστικά στόπερ είναι επειδή ήξερε πολλά καντάρια μπάλα ο Φράντς και το εκμεταλέυτηκε μέσα στο γήπεδο κι επειδή πολλά αμυντικά χαφ είναι πολύ κατώτεροι του από τεχνικής άποψης πάει να πεί ότι είναι αμυντικό χαφ ο Μπεκενμπάουερ???μην τρελαθούμε τελείως...
Ο μπεκενμπάουερ ήταν αμυντικός με τεράστια προσόντα ΤΕΛΟΣ!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μα και ο Λίμπερο ουσιαστικά στόπερ είναι επειδή ήξερε πολλά καντάρια μπάλα ο Φράντς και το εκμεταλέυτηκε μέσα στο γήπεδο κι επειδή πολλά αμυντικά χαφ είναι πολύ κατώτεροι του από τεχνικής άποψης πάει να πεί ότι είναι αμυντικό χαφ ο Μπεκενμπάουερ???μην τρελαθούμε τελείως...
Ο μπεκενμπάουερ ήταν αμυντικός με τεράστια προσόντα ΤΕΛΟΣ!!!

νομίζω ότι είσαι ψιλοκολλημένος. ο λίμπερο είναι στόπερ όταν είναι ο τελευταίος στην άμυνα.
το θέμα δεν είναι ότι ο Κάιζερ είχε ανώτερη τεχνική από τους επονομαζόμενους ''αμυντικούς χαφ''. το θέμα είναι ότι έκανε ακριβώς την ίδια δουλειά που κάνει ένας τέτοιος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

-Ο Ματαίους ήταν από τα κορυφαία χαφ της δεκαετίας του 80φεύγα και αρχές 90...(όχι τύπου Καραγκούνη ιερόσυλε περσόνα) :birdman:

-Ο Βύντρα καθιερώθηκε σαν σεντερ μπακ στον πανηλειακό...όχι σαν δεξί μπακ,τώρα αν οι φυλλάδες έγραφαν ότι τον πήραν για να καλύψει το κενό του Γιούρκα ποσώς με απασχολεί(αλλά δεν είναι και μεσανατολικο ρε παιδιά η θέση του Λουκά ήμαρτον...) :headbang:

-Τα υπόλοιπα περι ΗΓΕΤΗ και ΣΗΜΑΙΑΣ,σας αρέσει απλά να παίζετε με τις λέξεις :jerking:

ρε μαλάκα ληγμένα παίρνετε;
που έγραψα ότι ο Φραντς είναι αμυντικό χαφ;
απλά είπα ότι ο Φραντς δεν ήταν σέντερ μπακ όπως ο Τζέραρντ δεν είναι αμυντικό χαφ....
Είπα ότι ελάχιστοι παίκτες στον κόσμο μπορεί να είναι κάπου περασμένοι αλλά καμμιά σχέση δεν έχουν στην πραγματικότητα με αυτό.
Αντε να πηδήξεις τη γατούλα τώρα να ηρεμήσετε κι οι δυό.  :pipa1:  :grin:

το θέμα είναι ότι έκανε ακριβώς την ίδια δουλειά που κάνει ένας τέτοιος

και όχι μόνο..... :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βλέπω καμμένε ότι δεν μπορείς να ξεκολλήσεις!Δυστυχώς για εσένα δεν είμαι σαβουρογάμης! :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
[size=20pt]ΥΓ.
ο μπέκενμπαουερ δεν άφησε εποχή ως σέντερ μπακ αλλά ως χαφ ανυμτικό με επιθετικές αρετές[/size].
Να θυμάσαι τι γράφεις κωλοτούμπα...αλλιώς κόψε την πρέζα σε χαλάει,άλλωστε δεν φτάνει και για όλους!!! :2funny:

Σάλτα και γαμήσου τώρα πάπαρίδη :thefinge:

νομίζω ότι είσαι ψιλοκολλημένος. ο λίμπερο είναι στόπερ όταν είναι ο τελευταίος στην άμυνα.
το θέμα δεν είναι ότι ο Κάιζερ είχε ανώτερη τεχνική από τους επονομαζόμενους ''αμυντικούς χαφ''. το θέμα είναι ότι έκανε ακριβώς την ίδια δουλειά που κάνει ένας τέτοιος
Ρε Γιώργη,είπαμε ο Κάιζερ έκανε πάαααααρα πολλές δουλείες μέσα στο γήπεδο,σ'αυτό συμφωνούμε όλοι,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ήταν αμυντικό χαφ,8άρι ,10αρι,σεντερ φορ ή δεν ξέρω εγώ τι...
Ολοι,μα όλοι ξέρουν ότι ο Μπεκενμπάουερ ήταν το κορυφαίο λιμπερο όλων των εποχών...λίμπερο όμως!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom