Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Δεν θυμάμαι για κάγκελα τίποτε. Θυμάμαι τον Κυριάκο στο Καραϊσκάκη να παίρνει φόρα, να τον φθάνει και να τον σπρώχνει εκτός γηπέδου (μιλάμε τον απογείωσε) διότι δεν σταμάτησε το παιγνίδι ενώ ήταν τραυματίας παίκτης κάτω. Όλος ο Ολυμπιακός το σταμάτησε και το κωλοπαίδι συνέχισε μόνο του.

[/quo
Δίκιο έχεις. Μάλλον αυτή τη φάση θυμάμαι.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν θυμάμαι για κάγκελα τίποτε. Θυμάμαι τον Κυριάκο στο Καραϊσκάκη να παίρνει φόρα, να τον φθάνει και να τον σπρώχνει εκτός γηπέδου (μιλάμε τον απογείωσε) διότι δεν σταμάτησε το παιγνίδι ενώ ήταν τραυματίας παίκτης κάτω. Όλος ο Ολυμπιακός το σταμάτησε και το κωλοπαίδι συνέχισε μόνο του.

Ο Καστίγιο είχε την προστασία του Ζιοβάνι στα αποδυτήρια. Όταν έφυγε ο Ζιοβάνι ανέλαβε ο Σούρερ. Αυτός τον γλίτωσε από τον Τουρέ. Για αυτό τον έπιασε από το λαιμό μέσα στο Καραϊσκάκη όταν βάρεσε το πέναλτυ. Ρε κωλόπαιδο εγώ μπαίνο μπροστά και σε γλιτώνω μια, δύο, τρεις και εσύ συνεχίζεις τις μαλακίες; Φανταστείτε, απήυδησε ο ίδιος ο προστάτης του!

καλα του εκανε του κωλοπαιδου.

τετοιους παικτες δεν θελουμε στον παναθηναικο. ;)

ελπιζω ο λετο να αλλαξει μυαλα,αλλιως βλεπω απο γεναρη να ψαχνουμε ομαδα να τον πουλησουμε

αλλιως θα χουμε 5 εκατομμυρια καθισμενα στην εξεδρα.

το θεμα ειναι πως γινεται να αλλαξει ενας χαρακτηρας.

κομμωση αλλαζεις,διατροφικες συνηθειες επισης..χαρακτηρα ομως? αλλαζει κανεις πραγματικα? :huh:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σ' έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό ποιός ήταν αυτόσ που τον πήγε "καροτσάκι" και τον κόλλησε στα κάγκελα; Ο Κυριάκος; Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. Υπάρχει κανένα βίντεο;
Είχε κλωτσήσει και έναν μούσια Γάλλο στο πρωτάθλημα, ο οποίος στη συνέχεια τον άρπαξε απ'το λαιμό.

Ναι οντως δεν κολωνει πουθενα οταν τον επιασαν καποιοι βαζελοι σε μια καφετερια τα εκανε πανω του και του αλλαζαν συνεχεια πανες απο το σοκ  :rockon: :rockon: :rockon:
Άλλο ο καβγάς με έναν επαγγελματία αθλητή, που το πολύ να του ανοίξει τη μύτη κ'άλλο να του την πέσουν 10 κάφροι άπλυτοι να του ανοίξουν το κεφάλι σαν καρπούζι. Ελπίζω να μη βρεθείς σε τέτοια θέση (ή οποιοσδήποτε άλλος), γιατί θα πρέπει να κάνει κάποιος ρεκόρ στο 100άρι για να γλιτώσει το τομάρι του.
Tο λες για μαγκιά των χουλιγκάνων που του την έπεσαν;;

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Νά γιατί δεν τον θέλω στον ΠΑΟ. Γιατί είναι κωλοχαρακτήρας καί τα προβλήματα που θα δημιουργήσει θα είναι περισσότερα από αυτά που θα λύσει αν έρθει.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οταν καποιος ειναι εριστικος σαν και αυτον τοτε τετοια συμβαινουν μια χαρα του ξηγηθηκαν την ειχε δει ο τσουκαλας του χορτου χαρηκε ο καημενουλης που του φωναζε η επιχειρηση ρυθμικα το ονομα!!!Για αυτο δεν χρειαζετε να κανεις τετοιες μαλακιες ηθελε τα και παθετα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Διερωτάσαι το γιατί ο γαύρος δεν έδωσε τα λεφτά να τον κρατήσει;
αποκλείεται μια ομάδα να κάνει λάθος επιλογή; οι οπαδοί του γαύρου πάντως τον ήθελαν

Διερωτάσαι το γιατί η Λίβερπουλ θέλησε να τον ξεφορτωθεί;
δεν τον έχει ξεφορτωθεί η Λίβερπουλ. υπάρχει όρος στο συμβόλαιο με τον οποίο διατηρεί δικαιώματα. το πρόβλημα είναι ότι είναι ξένος. αν ήταν άγγλος ή κοινοτικός ίσως τον κρατούσε

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Μου αρέσει πάντω που η συζήτηση κινείται σε πολιτισμένο επίπεδο και μου κάνει εντύπωση που αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού συμμετέχουν.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μου αρέσει πάντω που η συζήτηση κινείται σε πολιτισμένο επίπεδο και μου κάνει εντύπωση που αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού συμμετέχουν.

Ε, κάτσε να ξυπνήσει η persona ντε.  :2funny:  :dancing:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Μομφή για το μέσο γαύρο είναι αυτό;; Γιατί και ο μέσος ΑΕΚτζής είδες παραπάνω τι έγραψε...
Ή τα αντι-Ολυμπιακά παραληρήματα ορισμένων κατά διαστήματα. (Υπάρχουν και αντι-βαζελικά, αλλά όχι από εμένα τουλάχιστον)
Υπάρχουν πολλοί οπαδοί ΓΤΠ σε κάθε ομάδα και μου κάνει εντύπωση αν θεωρείτε ότι όλοι είναι μαζεμένοι στο Γαύρο.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Μομφή για το μέσο γαύρο είναι αυτό;; Γιατί και ο μέσος ΑΕΚτζής είδες παραπάνω τι έγραψε...
Υπάρχουν πολλοί οπαδοί ΓΤΠ σε κάθε ομάδα και μου κάνει εντύπωση αν θεωρείτε ότι είναι μόνο στο Γαύρο.
Καμία μομφή. Αλλά αυτό το ΓΤΠ με μπέρδεψε. Τι είναι;

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Το σχόλιό μου είναι για το γεγονός ότι πολλοί Ολυμπιακοί συμμετέχουν σε thread που αφορά τον "αιώνιο".

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν με θεωρεις ΓΤΠ λεω εγω τωρα!!!Δεν με αφορα καν αυτο κανεις δεν ειπε οτι ο νερυ δεν ξερει μπαλα απλα η συμπεριφορα του εκανε πολλους να τον σιχαθουν , μισησουν ..Μια χαρα του ξηγηθηκαν τα παιδια,, δεν θυμαμαι καποιο παιχτη με την δικη του παραβατικη συμπεριφορα!!!Α και που 'σαι η γνωμη μου δεν ειναι του μεσου ΑΕΚτζη ειναι δικια μου προσωπικη αντε Καλημερα σου

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Το σχόλιό μου είναι για το γεγονός ότι πολλοί Ολυμπιακοί συμμετέχουν σε thread που αφορά τον "αιώνιο".
Αφού το δικό μας είναι ψόφιο αυτές τις μέρες, εν αναμονή κάποιας μεταγραφής...
Πιο πολύ κίνηση έχει το thread με τις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες.

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,62525.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,62525.0[/url]

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Αφού το δικό μας είναι ψόφιο αυτές τις μέρες, εν αναμονή κάποιας μεταγραφής...
Πιο πολύ κίνηση έχει το thread με τις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες.

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,62525.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,62525.0[/url]
Ήδη έχω κάνει ένα μικρό σχόλιο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν με θεωρεις ΓΤΠ λεω εγω τωρα!!!Δεν με αφορα καν αυτο κανεις δεν ειπε οτι ο νερυ δεν ξερει μπαλα απλα η συμπεριφορα του εκανε πολλους να τον σιχαθουν , μισησουν ..Μια χαρα του ξηγηθηκαν τα παιδια,, δεν θυμαμαι καποιο παιχτη με την δικη του παραβατικη συμπεριφορα!!!Α και που 'σαι η γνωμη μου δεν ειναι του μεσου ΑΕΚτζη ειναι δικια μου προσωπικη αντε Καλημερα σου

τι λες ρε γίγαντα που του έκαναν καλά; επειδή έχει παραβατική συμπεριφορά στο γήπεδο η τιμωρία που του αρμόζει είναι να φάει ξύλο από οπαδούς; ούτε καν αυτοδικία δεν είναι αυτό. αν είχε πειράξει τους ίδιους, ας τον έδερναν

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
τι λες ρε γίγαντα που του έκαναν καλά; επειδή έχει παραβατική συμπεριφορά στο γήπεδο η τιμωρία που του αρμόζει είναι να φάει ξύλο από οπαδούς; ούτε καν αυτοδικία δεν είναι αυτό. αν είχε πειράξει τους ίδιους, ας τον έδερναν
Και φυσικά δεν είναι μαγκιά να την πέσουν 10 σε 1...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άνθρωπος που παίζει ξύλο (ή έστω παρεξηγείται) με σχεδόν όλη την ομάδα είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ποδοσφαιριστής.

πάμε:

1. Μαραντόνα.
2. Κρόιφ.
3. Ζιντάν

Ακου τελειωμένοι.

Και εν πάση περιπτώσει τι σκατά θέλετε. Το 2003 ήταν κότες που κρύβονταν στ αποδυτήρια.
Τώρα δε γουστάρετε κωλοπαίδια και θέλετε γκουμομπασινάδες;
μέχρι και ο αντωνάκης της διπλανής πόρτας ρε το κατάλαβε το παραμύθι στην Ελλάδα.

Ξυπνάτε αλλιώς να μείνετε με το βάζελο του κομμουνιστή τομμάσο που θεωρεί πρόοδο το 8.5% από το 8 μέσα σε 30 χρόνια.........
:2on1:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Αν το να του ανοίξουν το κεφάλι στην καφετέρια είναι λύση, τι να πω...Καλύτερα να πάμε στην Τανζανία, να λύνουμε τις διαφωνίες μας με χατζάρια και Καλάζνικοφ.

Εσύ έβαλες αυτό το συμβολάκι :  :rockon: :rockon:
Αν και λατρεύω τις πολεμικές τέχνες ως αθλήματα,είμαι κατά της βίας σε όλες τις μορφές της και ανεξαρτήτως ποιος είναι ο επιτιθέμενος και ποιος ο αποδέκτης.
Αν σαπίσουν στο ξύλο τον Κυριάκο, τον Μπαρκαουάν ή τον Καραγκούνη που μου είναι αντιπαθέστατοι, θα πρέπει να χαρώ;;;

Παραβατική συμπεριφορά τι εννοείς, ότι έκανε σούζες στα λιμανάκια;;; :2funny: :2funny:
Απ'τη στιγμή που κλωτσάει στο γήπεδο, έχει δικαίωμα ο κάθε Γάλλος μούσιας να τον αρπάξει απ'το λαιμό (ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΙΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΕΙ ΟΜΩΣ. Γι'αυτό και τον άφησε στη συνέχεια ο συγκεκριμένος) και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ο διαιτητής να τον αποβάλλει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom