Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.518
Πόντοι
216
Οταν παιζεται μπουνιες για ενα εισητηριο τον Σεπτεμβρη τα ξαναλεμε.Τωρα βριστε τον Αντωνιου,τον Πατερα,τον Φροντιστη,τα ballboys κτλ.

Φίλε μου, εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα και οκ, περιμένω, δεν έχω αρχίσει ακόμα το κράξιμο, αλλά πως είσαι τόσο σίγουρος ότι όχι μόνο θα γίνουνε μεταγραφές για τα κενά που έχουμε, αλλά "θα παίζουμε μπουνιές για ένα εισιτήριο" επειδή θα έχουμε αποκτήσει high-tech παίκτες?
Μπορείς να το αναλύσεις?

fantomas1000

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου, εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα και οκ, περιμένω, δεν έχω αρχίσει ακόμα το κράξιμο, αλλά πως είσαι τόσο σίγουρος ότι όχι μόνο θα γίνουνε μεταγραφές για τα κενά που έχουμε, αλλά "θα παίζουμε μπουνιές για ένα εισιτήριο" επειδή θα έχουμε αποκτήσει high-tech παίκτες?
Μπορείς να το αναλύσεις?

Δηλαδή ρε μάγκα τι εννοείς high-tech θες τον Κακά και τον Μέσι??Ο Λέτο σε χαλάει δηλαδεί και ο Κατσουράνης για αρχή?Θα έρθουν ονόματα αλλά μην περιμένεις και Owen.Τώρα που το στηρίζω θα το δεις σε λίγο καιρό.Βασικά το λάθος ήταν επικοινωνιακό που περιμέναμε παίκτες από Μαη.Έγινε και η μαλακία με τον Ολλανδό που τελευταία στιγμή δεν ήρθε και δέσαμε.Στην Ελλάδα δεν έρχονται εύκολα παίκτες πάρε παράδειγμα τον Ολλανδό που είχε την καλύτερη πρόταση από εμάς όπως και ο Γιοβάνοβιτσ κτλ.Όλα στην ώρα τους.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ειναι τραμακτική η απουσία στρατιγικής στις μεταγραφές και η απειρία χειρισμών τους. Απορώ αυτός ο Πατέρας πως κουμαντάρει τα καράβια του. Ο Κωστάκη ς ο Αντωνίου, ειναι αξιολύπητος. Ένα χρόνο γνωρίζουμε τις αναγκες της ομάδας και 5 μερες πριν την εναρξη της προετοιμασίας τίποτα. Από περιέργεια και μόνο, τη λίστα του Πότσα που τον στείλαν 6 μήνες στην νότια αμερική τί την έκαναν? Για πλάκα τον έστειλαν?

Ξέρετε που θα καταλήξουμε? Σας το υπογράφω. Στο παρά 5, θα γίνουν 2-3 μεταγραφες εντυπωσιασμού, παίκτες που δεν χρειαζόμαστε, ακριβοπληρωμένοι που θα περπατάν - καλή ώρα σαν τον Ζιλμπε΄ρτο Σίλβα- και θα βγάλουν άκοπα 2-3 εκατομυριάκια ο καθένας.

Μακάρι να διαψευστω. ΜΑΚΑΡΙ.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Δηλαδή ρε μάγκα τι εννοείς high-tech θες τον Κακά και τον Μέσι??Ο Λέτο σε χαλάει δηλαδεί και ο Κατσουράνης για αρχή?Θα έρθουν ονόματα αλλά μην περιμένεις και Owen.Τώρα που το στηρίζω θα το δεις σε λίγο καιρό.Βασικά το λάθος ήταν επικοινωνιακό που περιμέναμε παίκτες από Μαη.Έγινε και η μαλακία με τον Ολλανδό που τελευταία στιγμή δεν ήρθε και δέσαμε.Στην Ελλάδα δεν έρχονται εύκολα παίκτες πάρε παράδειγμα τον Ολλανδό που είχε την καλύτερη πρόταση από εμάς όπως και ο Γιοβάνοβιτσ κτλ.Όλα στην ώρα τους.
καλα ρε φίλε με τον Κατσουράνη θα χτυπήσουμε τον γαυρο ???

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Ειναι τραμακτική η απουσία στρατιγικής στις μεταγραφές και η απειρία χειρισμών τους. Απορώ αυτός ο Πατέρας πως κουμαντάρει τα καράβια του.

Επειδη δουλευα σε εφοπλιστη και ξερω. Δε φταιει ο Πατερας. Κι αυτος κι ο καθε ενας τους ειναι πανεξυπνοι φιλε μου, ειναι αλεπουδες. Αν ηταν τα πραγματα στα χερια του, παπαδες θα ειχε κανει. Αυτοι οι ανθρωποι σου μιλανε και μενεις κοκκαλο λες και σου μιλαει Στρατηγος. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι στην επιχειρηση του. Οκ υπαλληλος ειναι κι ο Αντωνιου αλλα δε ξερω αν θα παει να μιλησει ο Πατερας οπως μιλαει πχ στο Νο 2 του στη δουλεια. Μιλαμε οταν τσατιζονται αυτοι οι ανθρωποι τα γραφεια παιρνουν πουλαδα..

Δεν εχει χρονο ο ανθρωπος για Παναθηναικο, εχει τις δουλειες του και τα δικα του. Κι εξαρταται αναγκαστικα απο τους γυρω που χει η ομαδα, αντωνιου, λιβαθηνο, ροτσα κλπ..Αμα αυτοι μαλακιζονται και ΠΡΑΚΤΙΚΑ λογω χρονου κι υποχρεωσεων δε μπορει καποιος να τους ελεγχξει σωστα τοτε εχουμε τα αποτελεσματα που βλεπουμε. Οταν θα παρει ο ιδιος ο Πατερας τηλεφωνο τον ομολογο του πχ στη Μπενφικα και του πει θελω να μιλησουμε να κλεισουμε το παιχτη, σε 2 μερες εχει τελειωσει η ιστορια. Φυσικα κι ο Κοκκαλης μπορει να κανει το ιδιο.

Οι γυρω γυρω φταινε..Φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι. Ορισμενοι ειναι τοσο αδαεις και αχρηστοι (βλεπε βαρδινογιαννεους) που ειναι hopeless η κατασταση..

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.518
Πόντοι
216

Ο Κατσουράνης δε με χαλάει, αλλά δε με τρελαίνει κιόλας (για να πάω να παίξω μπουνιές για ένα εισιτήριο).
Το ίδιο ισχύει και για τον Λέτο (αν τελικά κλείσει), του οποίου τα ποδοσφαιρικά προσόντα είναι πλούσια, η ηλικία του πολύ καλή καθότι έχει περιθώρια εξέλιξης, αλλά έχω ενδοιασμούς για τον (αποδεδειγμένα) "περίεργο" χαρακτήρα του σε συνδυασμό με την (αποδεδειγμένα) μειωμένη ικανότητα του Τεν Κάτε να χειρίζεται το θέμα της ψυχολογίας.
Με τη λέξη "high-tech" δεν εννοώ βέβαια Κακά, Ετό κ' ΣΙΑ, δεν παραλογίζομαι, ούτε κάποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού έχει τέτοιες προσδοκίες/απαιτήσεις. Τον πήχη τον έβαλαν οι μέτοχοι ψηλά και έχουν δηλώσει ως βασικό στόχο το πρωτάθλημα.
Αυτό που περιμένω είναι να έρθουν οι κατάληλοι παίκτες, έτοιμοι να προσφέρουν, όχι να θέλουν και 6 μήνες "ψήσιμο".
Όλα στην ώρα τους που λες κι εσύ και γι αυτό δεν έχω αρχίσει ακόμα κράξιμο, απλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα "παίξω μπουνιές για ένα εισιτήριο" όπως είσαι εσύ και γι αυτό ήθελα να μου διευκρινίσεις από που πηγάζει αυτή η σιγουριά.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Οταν παιζεται μπουνιες για ενα εισητηριο τον Σεπτεμβρη τα ξαναλεμε.Τωρα βριστε τον Αντωνιου,τον Πατερα,τον Φροντιστη,τα ballboys κτλ.
τα πιστευεις αυτα που λες??? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ???? με κατσουρανη, και τους Γαλλους που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους???
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Επειδη δουλευα σε εφοπλιστη και ξερω. Δε φταιει ο Πατερας. Κι αυτος κι ο καθε ενας τους ειναι πανεξυπνοι φιλε μου, ειναι αλεπουδες. Αν ηταν τα πραγματα στα χερια του, παπαδες θα ειχε κανει. Αυτοι οι ανθρωποι σου μιλανε και μενεις κοκκαλο λες και σου μιλαει Στρατηγος. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι στην επιχειρηση του. Οκ υπαλληλος ειναι κι ο Αντωνιου αλλα δε ξερω αν θα παει να μιλησει ο Πατερας οπως μιλαει πχ στο Νο 2 του στη δουλεια. Μιλαμε οταν τσατιζονται αυτοι οι ανθρωποι τα γραφεια παιρνουν πουλαδα..

Δεν εχει χρονο ο ανθρωπος για Παναθηναικο, εχει τις δουλειες του και τα δικα του. Κι εξαρταται αναγκαστικα απο τους γυρω που χει η ομαδα, αντωνιου, λιβαθηνο, ροτσα κλπ..Αμα αυτοι μαλακιζονται και ΠΡΑΚΤΙΚΑ λογω χρονου κι υποχρεωσεων δε μπορει καποιος να τους ελεγχξει σωστα τοτε εχουμε τα αποτελεσματα που βλεπουμε. Οταν θα παρει ο ιδιος ο Πατερας τηλεφωνο τον ομολογο του πχ στη Μπενφικα και του πει θελω να μιλησουμε να κλεισουμε το παιχτη, σε 2 μερες εχει τελειωσει η ιστορια. Φυσικα κι ο Κοκκαλης μπορει να κανει το ιδιο.

Οι γυρω γυρω φταινε..Φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι. Ορισμενοι ειναι τοσο αδαεις και αχρηστοι (βλεπε βαρδινογιαννεους) που ειναι hopeless η κατασταση..

Τι λές ρε συροπιαστέ θα μας τρελάνεις???
ο Κόκκαλης δηλ δεν έχει άλλες δουλειές? μόνο τον Ολυμπιακο?
οι κοντοί στο μπασκετ δεν έχουν τις φαρμακοβιομηχανίες? ΄
πως τότε βρίσκουν χρόνο και τα κάνουν όλα???

και στο κάτω κάτω αν είναι έτσι που τα λές- που δεν είναι- άς πάρει τον πούλο και ας πάει στο κότερο, τι το θέλει και ασχολείται με τα αθλητικά, αφού έιναι άσχετος???

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μάλλον θα ξαναπαίξει ο Τζόλε.
Θα παίξει ο "Σόλε" :rockon:

παίκτες που δεν χρειαζόμαστε, ακριβοπληρωμένοι που θα περπατάν - καλή ώρα σαν τον Ζιλμπε΄ρτο Σίλβα- και θα βγάλουν άκοπα 2-3 εκατομυριάκια ο καθένας.

Μα ο Ζιλμπέρτο έκανε 24/24 σωστές πάσες με την Ιταλία (βέβαια το αν μπορούσαμε ΟΛΟΙ μας να τις βγάλουμε και τις 24, είναι άλλο θέμα...). Δε χαλάει το Ντούγκα και χαλάει εσένα;;; Θέλετε μήπως να τον ανταλλάξετε με το παλτό τον Ντουντού που δεν τον καλεί με τίποτα;; :2funny: :2funny:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

και στο κάτω κάτω αν είναι έτσι που τα λές- που δεν είναι- άς πάρει τον πούλο και ας πάει στο κότερο, τι το θέλει και ασχολείται με τα αθλητικά, αφού έιναι άσχετος???

οχι δεν εννοω τα παραπανω, εννοω ακριβως αυτα που λες. Οι κοντοι εχουν τις δουλειες τους ααλλα 1) εχουν ΜΕΓΑΛΗ τρελα με τον ΠΑΟ οποτε ασχολουνται περισσοτερο απ'οτι θα περιμενε κανεις και 2) εχουν ενα προπονητικο τιμ που ξερει ακριβως τι του γινεται..Ο Κοκκαλης απο την αλλη, εκτος του οτι εχει κι εκεινος τρελα με τον ΟΣΦΠ, ειναι ΕΝΑΣ. Αντε εχει κι ενα Λουβαρη, γενικως ομως ο Κοκκαλης, λυνει και δενει μονος του, πλεον ουτε το γιο του δεν εχει. Οι του ΠΑΟ, ειδικα τωρα που χουν γινει και πολλοι εχουν μπλεξει τα μπουτια τους..Ο Βγενο γιατι δεν ασχοληθηκε παραπανω;; το ειπε και μονος του, ο ΠΑΟ ειναι χομπι..δεν εχει χρονο να ασχολειται με μαλακιες..

Οι Βαρδινογιαννεοι, νομιζουν οτι τους ανηκει και τωρα και για παντα ο ΠΑΟ, τωρα ο Πατερας γιατι μπηκε κι ασχοληθηκε..δεν ξερω..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέτο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον ίδιο τον παίκτη.
Λέτο: Είμαι πολύ κοντά σε ΠΑΟΣυγκεκριμένα, ο 23χρονος Αργεντινός χαφ, με δηλώσεις του στο δίκτυο «skysports.com» τόνισε πως κατά 90% την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
«Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό», υποστήριξε ο αριστεροπόδαρος μέσος και συνέχισε: «Ξέρω πως αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της Λίβερπουλ και του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και όπως μαθαίνω, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία».

Ο Λέτο πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέλει ο Τεν Κάτε για τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση αριστερά του επιθετικού περιοχής. Είναι διεμβολιστής, πατάει περιοχή, απειλεί, έχει καλή ντρίμπλα και επιτάχυνση στο ένας εναντίον ενός και σίγουρα υψηλή τεχνική κατάρτιση.

Ο Αργεντινός έδωσε μεγάλο ποσοστό στο ενδεχόμενο να είναι παίκτης του τριφυλλιού τη νέα σεζόν. «Νομίζω ότι οι πιθανότητες να παίζω στον Παναθηναϊκό την επόμενη περίοδο είναι πάνω από 90% αυτή τη στιγμή. Περίμενα μία κίνηση από τον Ολυμπιακό τόσες εβδομάδες, αλλά εκείνοι δεν έκαναν κάτι για να με αγοράσουν από την Λίβερπουλ. Δεν είναι θέμα χρημάτων.
Εγώ ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά από τη στιγμή που εκείνοι δεν έκαναν καμία κίνηση για να υπογράψω μαζί τους, πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο τεχνίτης άσος, που αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός από την Λίβερπουλ στους ερυθρόλευκους.

Ο Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνει το δημοσίευμα και την ύπαρξη διαπραγματεύσεων με τη Λίβερπουλ. Για να δούμε…

Ο μάνατζερ του Λέτο

Ο εκπρόσωπος του Λέτο, Φερνάντο Κονσεντίνο, μίλησε στην ιστοσελίδα SPORT24, για το φημολογούμενο ειδύλλιο:
Αληθεύει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σεμπαστιάν Λέτο;
"Βεβαίως και είναι αληθές, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο".

Γνωρίζετε ότι ο Λέτο έχει κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι "θα συνεχίσει κατά 90% την καριέρα του στον Παναθηναϊκό;
"Δεν το γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις".

Γιατί θεωρείτε δύσκολο να έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις;
"Δεν γνωρίζω, αν όντως τις έκανε. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να το αποκλείσω".

Είναι αλήθεια ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο;
"Η αλήθεια είναι ότι έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις, απλά θα προτιμούσα να μιλήσουμε όταν θα έχουμε κάτι ολοκληρωμένο".

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες και απρόθυμος ο Παναθηναϊκός να διαλευκάνει το τοπίο (φυσιολογικό ακούγεται, με βάση τα ατοπήματα των προηγουμένων ημερών).
Στο εξωτερικό ο Αντωνίου κλείνει κι άλλη μεταγραφήΈτσι με σιγουριά μεν μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται από χθες στο εξωτερικό και ολοκληρώνει υποθέσεις που είχαν προχωρήσει οι πράσινοι σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, με κάθε επιφύλαξη θα σημειώσουμε ότι ένας από τους προορισμούς του ήταν η Αγγλία.

Παραμένει άγνωστο το θέμα στο οποίο επικεντρώθηκε, με δεδομένο ότι θα μπορούσε να είναι το Λίβερπουλ για την υπόθεση του Λέτο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Λονδίνο για παράδειγμα είναι ένα από τα βασικά κέντρα των μάνατζερ, όπως και η Βαρκελόνη.

Ανεπισήμως από τον Παναθηναϊκό υπήρξε παραδοχή ότι ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται στην Αγγλία και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ολοκληρώνει το θέμα της απόκτησης του Σεμπαστιάν Λέτο από την Λίβερπουλ.
Βεβαίως αυτός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν επαφές και για το θέμα του επιθετικού, ο οποίος μετά την εξέλιξη Λέτο θα είναι εκτός συγκλονηστικού απροόπτου κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.518
Πόντοι
216
Φίλε tommaso πιστεύω ότι θα ήταν καλό να βάζεις και τα link από εκεί που παίρνεις τα άρθρα.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Εντομεταξυ δεν καταλαβαινω τι τους επιασε να διωξουν τον κλειτον. τους χαλαει να εχουν στο ροστερ κ εναν παιχτη με φαντασια? οπως παλαιοτερα ειχαν διωξει χωρις λογο τον εντοι...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εντομεταξυ δεν καταλαβαινω τι τους επιασε να διωξουν τον κλειτον. τους χαλαει να εχουν στο ροστερ κ εναν παιχτη με φαντασια? οπως παλαιοτερα ειχαν διωξει χωρις λογο τον εντοι...

ναι,θα παρουν το σισε...

αν παρουν τον σισε δεν παει κανεις στο γηπεδο .προκειται για σαπακι.για τον κρουζ χαρηκα που δεν ηρθε. ;)

ενας ισπανος φορ που γραφτηκε για τον παο τι εγινε τελικα?

εχουμε εξελιξεις? ας παραθεσει καποιος δημοσιευμα επιτελους..

αντε παναθηναικοι ξυπνατε! ;)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

......ετσι ειναι......και οι φαρμακοτριφτηδες εχουν δουλειες αλλα οπως ειπε και ο Ζοτς προσφατα  πανε 3-4 φορες την εβδομαδα στις προπονησεις........θα μου πεις τωρα οτι στο μαπσκετ ο ΠΑΟ  εχι 2 Προεδρους  και θα εχεις δικιο.............το  θεμα ειναι οτι στο μπασκετ οι ανθρωποι ειναι κορυφαιοι στον χωρο τους παγκοσμιως(Ζοτς,Ιτουδης,Μανος Παπαδοπουλος).........εγω εχω μια απορια...........αυτος ο Τεν Κατε με τις δηθεν γνωριμιες του ενα παικτη δεν μπορει να φερει ?   Ακομα δεν εχει συνειδητοποιησει οτι στον ΠΑΟ δεν ειναι δευτερος προπονητης ?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ναι,θα παρουν το σισε...

αν παρουν τον σισε δεν παει κανεις στο γηπεδο .προκειται για σαπακι.για τον κρουζ χαρηκα που δεν ηρθε. ;)

ενας ισπανος φορ που γραφτηκε για τον παο τι εγινε τελικα?

εχουμε εξελιξεις? ας παραθεσει καποιος δημοσιευμα επιτελους..

αντε παναθηναικοι ξυπνατε! ;)

τι δημοσίευμα θες ρε; αφού δεν γράφεται τίποτα γι' αυτόν. απ' το μυαλό μας να το βγάλουμε δηλαδή;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom