Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέτο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον ίδιο τον παίκτη.
Λέτο: Είμαι πολύ κοντά σε ΠΑΟΣυγκεκριμένα, ο 23χρονος Αργεντινός χαφ, με δηλώσεις του στο δίκτυο «skysports.com» τόνισε πως κατά 90% την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
«Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό», υποστήριξε ο αριστεροπόδαρος μέσος και συνέχισε: «Ξέρω πως αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της Λίβερπουλ και του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και όπως μαθαίνω, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία».
Ο Λέτο πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέλει ο Τεν Κάτε για τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση αριστερά του επιθετικού περιοχής. Είναι διεμβολιστής, πατάει περιοχή, απειλεί, έχει καλή ντρίμπλα και επιτάχυνση στο ένας εναντίον ενός και σίγουρα υψηλή τεχνική κατάρτιση.
Ο Αργεντινός έδωσε μεγάλο ποσοστό στο ενδεχόμενο να είναι παίκτης του τριφυλλιού τη νέα σεζόν. «Νομίζω ότι οι πιθανότητες να παίζω στον Παναθηναϊκό την επόμενη περίοδο είναι πάνω από 90% αυτή τη στιγμή. Περίμενα μία κίνηση από τον Ολυμπιακό τόσες εβδομάδες, αλλά εκείνοι δεν έκαναν κάτι για να με αγοράσουν από την Λίβερπουλ. Δεν είναι θέμα χρημάτων.
Εγώ ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά από τη στιγμή που εκείνοι δεν έκαναν καμία κίνηση για να υπογράψω μαζί τους, πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο τεχνίτης άσος, που αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός από την Λίβερπουλ στους ερυθρόλευκους.
Ο Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνει το δημοσίευμα και την ύπαρξη διαπραγματεύσεων με τη Λίβερπουλ. Για να δούμε…
Ο μάνατζερ του Λέτο
Ο εκπρόσωπος του Λέτο, Φερνάντο Κονσεντίνο, μίλησε στην ιστοσελίδα SPORT24, για το φημολογούμενο ειδύλλιο:
Αληθεύει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σεμπαστιάν Λέτο;
"Βεβαίως και είναι αληθές, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο".
Γνωρίζετε ότι ο Λέτο έχει κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι "θα συνεχίσει κατά 90% την καριέρα του στον Παναθηναϊκό;
"Δεν το γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις".
Γιατί θεωρείτε δύσκολο να έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις;
"Δεν γνωρίζω, αν όντως τις έκανε. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να το αποκλείσω".
Είναι αλήθεια ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο;
"Η αλήθεια είναι ότι έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις, απλά θα προτιμούσα να μιλήσουμε όταν θα έχουμε κάτι ολοκληρωμένο".