Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Περίμενα να σηκώσω κούπα φέτος για να βάλω την απονομή στο avatar οπως ο georgebest αλλά τελικά θα μείνω με το shaker μου φαίνεται... :2funny:

άσε. θα αλλάξω κι εγώ άβαταρ. θα βάλω κάτι σαν το δικό σου για να 'μαστε ασορτί

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
βάλε μόνο μαύρο πέος.... αυτό που έχει είναι μισερό....

άσχετο... βλέποντας το δικό σου αβαταρ μόλις συνειδητοποίησα ότι αύριο παίζουν αντίπαλες οι πιο μισητές, για μένα, ομάδες του πλανήτη. γίνεται να μην το πάρει καμία;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Κάπως έτσι. :2funny:
Κατάλαβες τίποτα έτσι όπως το έγραψα πριν ή όχι?
Εγώ πραγματικά το πιστεύω αλλά φυσικά και η καζούρα δεκτή.
κατάλαβα, αλλά διαφωνώ. καταρχήν το ''picked up the dribble'' δεν είναι όρος που χρησιμοποιείται ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση (αν αυτό εννοείς), αλλά γενικά για το πιάσιμο της μπάλας μετά την ντρίμπλα.
δεύτερον, η φάση του Σπανούλη είναι διαφορετική. για δες καρέ καρέ τις 2 φάσεις προσεκτικά. όταν ο Σπανούλης ξεκινάει την τελευταία ντρίμπλα ξεκινάει και βήμα με το αριστερό πόδι (ξεκινάει έξω από το τρίποντο και το ολκληρώνει μέσα, όπου και picks up his dribble). στη συνέχεια κάνει τα 2 κανονικά βήματα του μπασίματος.
ο Παπαλουκάς όταν ξεκινά την τελευταία ντρίμπλα, ξεκινά και βήμα με το αριστερό (τη στιγμή που το δεξί του πατά λίγο τη γραμμή του τριπόντου). πατώντας λοιπόν το αριστερό, picks up his dribble, άρα το βήμα που ξεκινά είναι μοιραία βήμα μπασίματος. όσοι παίξαμε μπάσκετ αυτά μάθαμε από την πρώτη στιγμή κι αυτά νομίζω εφαρμόζονται ακόμη και πρέπει να σφυρίζεται παράβαση όταν συμβαίνει το αντίθετο.
και κάτι τέτοιο έκανε μάλλον και χθες ο Τεο και οι διαιτητές αυτή τη φορά το είδαν. το μόνο θέμα, νομίζω, είναι η δυσκολία του να δεις τι ακριβώς έγινε και όταν λοιπόν η παράβαση δεν σφυρίζεται δεν είναι γιατί έχει καθιερωθεί να μη σφυρίζεται, αλλά γιατί οι διαιτητές δεν πήραν μυρωδιά τι ακριβώς έγινε.
για δες πάλι τις φάσεις προσεκτικά και πες μου αν τελικά είναι ίδιες

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
:dancing:

Συνημμένα

• nytimes1.jpg
    nytimes1.jpg
    150,6 KB · Εμφανίσεις: 12

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Αυτο που μου τη σπαει ειναι το εξης. Οκ ρε μαλακα ξερουμε οτι για να παμε μπροστα θελει παιχταραδες των ΠΟΛΛΩΝ εκατομμυριων..Οκ δε σου πα να αντικρουσεις τα 70 μυρια που δινει η Γιουναητεντ για το Ριμπερι αλλα σε τετοια επιπεδα πρεπει να παιξεις..Το ξερεις κι εσυ λοιπον και βγαινεις και το λες. Τοτε παρτους εσυ μωρε μαλακα!! Οχι Χομπυ και μαλακιες! Εισαι ΠΑΟ; βλεπεις οτι θελει τετοιο χωσιμο χρηματων για να γινει ανταγωνιστικος στην Ευρωπη; οχι το κωλοελληνικο πρωταθλημα..Τοτε παρε το ΠΑΟ! Δε θες/μπορεις; βγες και πες εγω δινω ΤΟΣΑ για ΠΑΙΧΤΕΣ! Οι αλλοι βαζουν ή δε βαζουν. Ετσι, σταρατες κουβεντες. Μια ζωη λογια και μπλα μπλα, πολιτικοι καταντησαν οι πουστηδες. Τωρα αυτος εβαλε και την ουρα στα σκελια..

ΧΟΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ Ο ΠΑΟ - ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΡΧΙΔΙ ΚΙ ΕΣΥ

Χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτου που θελω να πω:

Παίκτης της Γιουβέντους είναι πλέον και τυπικά ο Ντιέγκο, καθώς η "μεγάλη κυρία" ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του. Ο βραζιλιάνος μέσος βρέθηκε τη Δευτέρα (25/5) στο Τορίνο, όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 5 ετών με τους "μπιανκονέρι".

Η απόκτηση του από την Βέρντερ Βρέμης κόστισε στη Γιουβέντους 24,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ μπορεί να αυξηθεί κατά 2,5 εκατομμύρια ανάλογα με τα επιτεύγματα του. Η συμφωνία των δυο πλευρών θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου, ενώ ο βραζιλιάνος να επιστρέψει στη Γερμανία για να αγωνιστεί με την Βέρντερ στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

"Είμαι πραγματικά περήφανος, που έγινα μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως η Γιουβέντους. Μετά το πέρασμα μου από την Πορτογαλία και την Μπουντεσλίγκα, θα αγωνιστώ σε μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο έχει ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα με την Γιουβέντους, αλλά πρώτα θα ήθελα να αποχαιρετίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φιλάθλους της Βέρντερ κερδίζοντας το κύπελλο στη Γερμανία", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ντιέγκο.

απο
24,5 μυρια αλλα Ντιεγκο...Αμα ειναι να χουμε 20+ για ΟΛΟΥΣ (το + απο τις πωλησεις μου αρεσε) ζητω που καηκαμε!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γιατι,η γιουβε ειναι ανταγωνιστρια του παο?? :think: :think:

τι προβοκατόρικη ερώτηση. αν δεν είχαμε πει το ΟΧΙ το '40, είχαμε παραδοθεί στο Μουσολίνι και δεν είχε πέσει ο φασισμός, δεν θα έπαιζε κι ο ΠΑΟ στο καμπιονάτο; άντε από κει εξυπνάκια

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
εχετε χαζεψει;; τυχαιο ειναι η Γιουβε. Μιλαω για παικτη τρελης αξιας και τα χρηματα που πεφτουν στο τραπεζι, δε συγκρινω ομαδες. Διαβαζετε ολα τα ποστ..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εχετε χαζεψει;; τυχαιο ειναι η Γιουβε. Μιλαω για παικτη τρελης αξιας και τα χρηματα που πεφτουν στο τραπεζι, δε συγκρινω ομαδες. Διαβαζετε ολα τα ποστ..

ναι ρε φίλε. χαβαλέ κάνουμε. εξάλλου, αυτά που γράφεις εσύ τα έχω γράψει κι εγώ στο περίπου κι έχω πει ότι πιο πολύ μου τη δίνουν οι ατάκες του τύπου ''θα δώσουμε όσα λεφτά είναι απαραίτητο για να κάνουμε μεγάλη ομάδα'' κι όταν έρχεται η ώρα της κρίσης επιδιδόμαστε σε  :jerking:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
ναι ρε φίλε. χαβαλέ κάνουμε. εξάλλου, αυτά που γράφεις εσύ τα έχω γράψει κι εγώ στο περίπου κι έχω πει ότι πιο πολύ μου τη δίνουν οι ατάκες του τύπου ''θα δώσουμε όσα λεφτά είναι απαραίτητο για να κάνουμε μεγάλη ομάδα'' κι όταν έρχεται η ώρα της κρίσης επιδιδόμαστε σε  :jerking:

σορρυ, δε καταλαβα..ναι.. :jerking: :jerking: αυτο βλεπω εκανε κι ο κος βγενοπουλος..κριμα..

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
[size=14pt]Ο «Ζοτς» σεβάστηκε τον Ολυμπιακό…[/size]

Το πιο βασικό συστατικό για μια επιτυχημένη ομάδα ήταν, είναι και θα είναι ο σεβασμός, πρώτα στον εαυτό της και μετά στον αντίπαλο. Ήταν πολλοί οι φίλοι του Παναθηναϊκού που αποχωρούσαν από το ΟΑΚΑ μετά τον δεύτερο τελικό κι εξέφραζαν ένα τεράστιο «γιατί;» για την επιλογή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αφήσει το γκάζι στο +32, να ρίξει στον παρκέ τους αναπληρωματικούς και να μην κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός το +36 για να «ξεπλυθεί» η ντροπή του 1996.

Η απάντηση είναι απλή: Ο Ομπράντοβιτς - και πολύ καλά κάνει - έχει μάθει να σέβεται πρώτα τον εαυτό του και μετά τον αντίπαλο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Ολυμπιακό. Καλώς ή κακώς ο σεβασμός είναι ένα από τα βασικά συστατικά της Αυτοκρατορίας του Παναθηναϊκού και για μια ομάδα που σε 13 χρόνια έχει κατακτήσει 5 Πρωταθλήματα Ευρώπης, έχει «πατήσει» τον Ολυμπιακό, τα φαντάσματα του παρελθόντος βρίσκονται ήδη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας…

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν πέτυχε την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη επί του Ολυμπιακού στην ιστορία των τελικών της Α1, βρίσκεται μια ανάσα από το 30ο πρωτάθλημα και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του. Αυτό που «απειλεί» να πετύχει φέτος ο Παναθηναϊκός δεν έχει προηγούμενο, αν σκεφθεί κανείς ότι κατακτά και τα τρία τρόπαια νικώντας σε ημιτελικό ή τελικό τον Ολυμπιακό και μάλιστα σε ουδέτερο ή εκτός έδρας γήπεδο!

Η αλήθεια είναι ότι η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που είδαμε στο παρκέ του ΟΑΚΑ στον δεύτερο τελικό. Ναι, αναμφισβήτητα και κατά γενική ομολογία ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος, πιο έτοιμος από τον Ολυμπιακό, αλλά η τελική διαφορά των 27 πόντων δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά τους…

Απλά, ένα βασικό στοιχείο που στερείται ο Ολυμπιακός και περισσεύει στον Παναθηναϊκό είναι αυτό που λέμε «ψυχολογία» κι όσοι ξέρουν από αθλητισμό αντιλαμβάνονται πως η ψυχολογία κρίνει αγώνες, κρίνει τίτλους…

Οι «πράσινοι» μπαίνουν στο παρκέ και αισθάνονται ότι «το ‘χουν», την ώρα που στην απέναντι πλευρά οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν να αναρωτιούνται «ωχ, τι μας περιμένει και απόψε;».

Για την ατμόσφαιρα (δυστυχώς) τα είχαμε πει… Μηδαμινή ανάμεσα στους «κάφρους» του Ολυμπιακού και των «κάφρων» του Παναθηναϊκού. Πόσο ανεγκέφαλος μπορεί να είναι κάποιος που πετάει καπνογόνο στο γήπεδο, όταν μάλιστα η ομάδα του προηγείται με 20 πόντους διαφορά κι εκείνη την ώρα έχει στηθεί «πάρτι» στην εξέδρα; Και μην μπούμε στη διαδικασία να συζητάμε για το αν στο ΣΕΦ ή στο ΟΑΚΑ έγιναν χειρότερα, γιατί πολύ απλά αυτή η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά…

αντιγραφή από πράσινα νέα

Συνημμένα

• obradoviclaoudis.jpg
    obradoviclaoudis.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 31

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου ρε βλαχομπουρουσακο που μας ελεγες σε 10 μερες :2funny: :2funny:παρε τα αρχιδια μας τωρα μαλακα οπισθοβολε :pipa3: :fuck2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εξαιτίας του Debate των πολιτικών αρχηγών που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ο τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό άλλαξε ώρα διεξαγωγής.

Οι δύο "αιώνιοι" θα διασταυρώσουν τελικά τα ξίφη τους στις 22.30 και όχι στις 21.30 όπως είχε οριστεί αρχικά. Την αλλαγή ζήτησε ο ANT1 με σκοπό να δείξει τη μονομαχία των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ενόψει των Ευρωεκλογών, χωρίς να αναγκαστεί να διάκοψει τη προβολή του μεγάλου τελικού.
Κάτι άλλωστε που χαρίζει στο κανάλι του Αμαρουσίου πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού τα βλέμματα όλων είναι στραμμενα στις μονομάχίες των δύο "αιωνίων" του ελληνικού αθλητισμού.
Το Debate είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.00 και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες. έτσι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα "έπεφτε" πάνω στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Διαμαντίδης: «Δεν μου λέει τίποτα το +27!»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να νίκησε με 27 πόντους τον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη αυτό δεν λέει τίποτα ενόψει του τρίτου τελικού την Πέμπτη!

Στο επίσημο blog του στη Wind, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για τον θρίαμβο του ΟΑΚΑ, τον τελικό που ακολουθεί, αλλά και τα απαράδεκτα γεγονότα με τις ρίψεις αντικειμένων και τη διακοπή του αγώνα...
Αναλυτικά η δήλωση του Διαμαντίδη:
«Μετά τη χθεσινή μας νίκη είμαστε σε θέση ισχύος στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό. Ψάχνουμε για άλλη μία νίκη που θα μας στέψει πρωταθλητές. Ελπίζω αυτή να έρθει σύντομα, στο επόμενο παιχνίδι.
Bρισκόμαστε στη φάση όπου πρέπει να «κλείσουμε» τη σειρά και να κατακτήσουμε τον τρίτο φετινό μας τίτλο.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ματς της Πέμπτης στο ΣΕΦ θα είναι δύσκολο για εμάς. Δεν ξεγελά ούτε εμένα, αλλά ούτε και τους συμπαίκτες μου η μεγάλη διαφορά της χθεσινής μας νίκης.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου λέει απολύτως τίποτε. Ο στόχος μας ήταν να διπλασιάσουμε τις νίκες μας και αυτό πετύχαμε.
Τώρα το επόμενο βήμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Νίκες σε όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Αυτό δεν λέει πολλά και ούτε μπορεί να συμβαίνει πάντα. Αλλά με αυτήν την λογική κατεβαίνουμε στο γήπεδο όλη τη χρονιά.
Παραμένουμε πανέτοιμοι, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και δείχνουμε τεράστια συγκέντρωση στη συντριπτική πλειοψηφία της διάρκειας των αγώνων. Είμαι σίγουρος ότι θα το συνεχίσουμε και την Πέμπτη.
Δυστυχώς έπεσαν και πάλι διάφορα από τις κερκίδες.
Αυτό είναι ανήκουστο και ειλικρινά έχω ξεμείνει από λόγια. Ίσως τελικά θα πρέπει να γίνει κάτι πάρα πολύ άσχημο στις εξέδρες ή στο παρκέ, να τραυματιστεί κάποιος παίκτης ή φίλαθλος σοβαρά. Δεν αλλάζει κάτι εδώ.
Στο Βερολίνο δεν έγινε τίποτε, κι εδώ κάνουν ό,τι θέλουν. Ελπίζω, αλλά δυστυχώς δε νομίζω ότι η φωνή μου θα εισακουστεί στα αυτιά των υπεύθυνων, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράψω για το θέμα αυτό».

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παράπονα Μπουντούρη και απάντηση ΚΕΔ 
Αν και η σειρά των τελικών της Α1 βρίσκεται στο 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, ο επερχόμενος τρίτος τελικός των δύο «αιωνίων» την Πέμπτη στο ΣΕΦ (10.30μ.μ.) θα ήταν... ουτοπικό να διαφέρει σε ένταση από ό,τι οι δύο που έχουν προηγηθεί. Τουλάχιστον σε εξωαγωνιστικό, για την ώρα, επίπεδο. Τα παράπονά του για τον τρόπο που ορίζονται οι διαιτητές κι ο οποίος γεμίζει με ανασφάλεια την ομάδα εξέφρασε ο Νίκος Μπουντούρης στη σημερινή σύσκεψη της ΚΕΔ. «Ήταν φάουλ, αλλά ήταν και βήματα» η απάντηση του Στέλιου Συμεωνίδη σε νέα τοποθέτηση του μάνατζερ των «ερυθρολεύκων».

Λίγο πριν αρχίσει η σειρά των τελικών, η ΚΕΔ είχε προχωρήσει στην κλήρωση των διαιτητών για τις πρώτες δύο συναντήσεις των δύο «αιωνίων». Αυτό δεν άφησε καλή γεύση στον Ολυμπιακό, με τον Νίκο Μπουντούρη, απευθυνόμενο προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, να λέει πως «Θέλω να συζητήσω για δύο θέματα. Το πρώτο είναι γιατί αποφασίστηκε η κλήρωση διαιτητών να γίνει για δύο αγώνες και όχι για τρεις όπως πέρυσι. Για μένα και για τον Ολυμπιακό έχει σημασία και επηρεάζει την απόδοση των ομάδων. Μας γεμίζει ανασφάλεια, όταν είναι διαφορετικά τα κριτήρια και τη μια βγάζουμε για τρία παιχνίδια και την άλλη για δύο. Ο Ολυμπιακός δουλεύει σε πρόγραμμα πενταετίας και θέλουμε να υπάρχει πρόγραμμα για οτιδήποτε γίνει».

Εν συνεχεία, ο μάνατζερ των Πειραιωτών ζήτησε και την γνώμη της ΚΕΔ για την τελευταία φάση στο ΣΕΦ και το φάουλ στον Θοδωρή Παπαλουκά. Για πρώτη φορά δημόσια, ο Στέλιος
Συμεωνίδης παραδέχθηκε πως όντως υπήρξε παράβαση, όμως, στη συνέχεια της πρότασή τους πρόσθεσε ένα μεγάλο «αλλά»: «Βεβαίως και ήταν φάουλ. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει κάνει βήματα και μεταφορά της μπάλας πριν».

Όσο για την κλήρωση αυτή καθαυτή των διαιτητών σε μικρό και μεγάλο τελικό...

Τετάρτη 27/5/09
Αλεξάνδρειο 17.00 Άρης-Μαρούσι Ζαβλανός-Γκόντας-Καρακατσούνης (Τσούλης-Μαραμής)

Πέμπτη 28/5/09
ΣΕΦ 22.30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Βορεάδης-Χριστοδούλου-Τανατζής (Μούστος-Κορασίδης)

Σάββατο 30/5/09 (αν χρειαστεί)
Αγ.Θωμά 19.00 Μαρούσι-Άρης Κουκουλεκίδης-Χριστοδούλου-Αναστόπουλος (Τασούλας-Σωτηριάδης)

Δευτέρα 1/6/09 (αν χρειαστεί)
ΟΑΚΑ 21.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Πιτσίλκας-Ζαβλανός-Σχινάς (Μάνος-Μιναρετζόπουλος) 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Παράπονα Μπουντούρη και απάντηση ΚΕΔ 
...................................

........ με τον Νίκο Μπουντούρη, απευθυνόμενο προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, να λέει πως «Θέλω να συζητήσω για δύο θέματα. Το πρώτο είναι γιατί αποφασίστηκε η κλήρωση διαιτητών να γίνει για δύο αγώνες και όχι για τρεις όπως πέρυσι. Για μένα και για τον Ολυμπιακό έχει σημασία και επηρεάζει την απόδοση των ομάδων. Μας γεμίζει ανασφάλεια, όταν είναι διαφορετικά τα κριτήρια και τη μια βγάζουμε για τρία παιχνίδια και την άλλη για δύο. Ο Ολυμπιακός δουλεύει σε πρόγραμμα πενταετίας και θέλουμε να υπάρχει πρόγραμμα για οτιδήποτε γίνει».

γελοίο ακούγεται. μήπως καλύτερα να κληρώσουμε τους διαιτητές όλων των αγώνων της πενταετίας για να νοιώσει πιο ασφαλής;
Λ Ι Γ Η    Σ Ο Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α    Ρ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε ! ! ! ! !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom