Αποκαλυπτικός ο Μάικ Μπατίστ
Μάικ Μπατίστ ήταν αυτήν την Παρασκευή (15/05) ο καλεσμένος του Live Press Room στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους φιλάθλους.
-Ο κόσμος στην Ελλάδα ήδη σε αποκαλεί Μιχάλη, γιατί νιώθουμε ότι είσαι ένας από εμάς, ότι είσαι… Έλληνας. Νιώθεις το ίδιο; Έχεις αποκτήσει κάποιες ελληνικές συνήθειες;
«Με κάποιο τρόπο, ναι, νιώθω έτσι. Ελληνικές συνήθειες; Δεν μπορώ να είμαι ακριβής, αλλά όταν μένεις σε μία χώρα τόσα πολλά χρόνια είναι δύσκολο να μην υιοθετήσεις τον τρόπο ζωής. Έτσι οδηγώ λίγο πιο γρήγορα, λίγο πιο τρελά… (γελώντας). Στις ΗΠΑ υπάρχουν πολλοί κανόνες. [size=16pt]Μου αρέσει να πίνω φραπέ, καπουτσίνο… Θα έλεγα ότι προσαρμόστηκα μάλλον εύκολα[/size]. Η οικογένειά μου έχει έρθει αρκετές φορές και είναι ενθουσιασμένοι από τον κόσμο, την πόλη της Αθήνας, την ιστορία που τη συνοδεύει, την παράδοση και όποτε έρχονται έχουν τόσα πράγματα να κάνουν. Βλέπουν τα αξιοθέατα, έχουν περίπου 100.000 ιστορίες να πουν και αυτό με κάνει ευτυχισμένο, όταν η οικογένειά μου έρχεται εδώ και χαίρεται με το που βρίσκομαι, έχοντας την ευκαιρία να δουν τι κάνω καθημερινά, που ζω».
Ωραία συνέντευξη.
Ο Μπατίστ είναι τύπος.