.....να δουμε αν θα παρουμε στον ΠΑΟ κανενα παικτη της προκοπης ή θα την βγαλουμε και φετος με πολωνορουμανοσερβοβοσνιους και μαυρακια απο το Τσιμπουκτου........δεν αδικω καθολου τον Κοκκαλη που κανει περικοπες και παιρνει Κετσπαγια.........αφου ο ανθρωπος δεν εχει κανενα σοβαρο ανταγωνιστη απεναντι του , γιατι να ξοδευεται ??..........ειδικα αν μπουνε μεσα στον γαβρο οι Γλου , Τσακος και Λαυρεντιαδης , το ποδοσφαιρακι κλειδωνει για την επομενη δεκαετια............
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αν θυμαμαι καλα κατα 99% οτι δειχνει το πρωτο δειγμα δειχνει και το δευτερο αλλα οπως λεω κατα 99% εχουν υπαρξει και περιπτωσεις πουΑς με διαψεύσει κάποιος, αλλά δε θυμάμαι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που τα 2 δείγματα να έχουν διαφορετικό πρόσημο (+,-).
Το δείγμα είναι ένα, απλά χωρίζεται στα 2. Το 1ο μπουκαλάκι εξετάζεται και το άλλο φυλάγεται. Όταν το 1ο βγει θετικό, (επαν)εξετάζεται το 2ο. Τι θα 'βγαινε? ;)
το δευτερο δειγμα εβγαινε αρνητικο
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Δεν κοιτας ολο το καδρο....Το οτι η Α.Ε.Κ επαιζε χωρις 4 βασικους παιχτες(οταν βγηκε και ο νατσο),τη φαση που πιανει αερα ο τζιμπουρ στο υψος της μικρης περιοχης,το σουτ του μπλανκο μολις αουτ,το γεγονος οτι μεχρι αυριο να παιζατε γκολ δε βαζατε και την απαραδεκτη διαιτησια του σπαθα......Ηταν ενα ματσ τακτικης και η ομαδα πηρε αυτο που ηθελε με ευκολια... ;)Έτσι!
Αγώνας για ύπνο. Ταμπούρι η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα και χτύπημα στην κόντρα για να "κλέψει" τον αγώνα. Άκαρπη υπεροχή εμείς.
2 βλακωδέστατα πέναλτυ, μια κάκιστη εκτέλεση και μία τεράστια χαμένη ευκαιρία από Σάλπι.
2 καλά φάουλ, της ΑΕΚ μπήκε το δικό μας όχι για λιγότερο από 1 εκατοστό πιο ψηλά απ' ότι θάπρεπε (θάτανε δοκάρι και μέσα) ;)
1 κακή και μία ανύπαρκτη ομάδα σήμερα
ακριβώς......να δουμε αν θα παρουμε στον ΠΑΟ κανενα παικτη της προκοπης ή θα την βγαλουμε και φετος με πολωνορουμανοσερβοβοσνιους και μαυρακια απο το Τσιμπουκτου........δεν αδικω καθολου τον Κοκκαλη που κανει περικοπες και παιρνει Κετσπαγια.........αφου ο ανθρωπος δεν εχει κανενα σοβαρο ανταγωνιστη απεναντι του , γιατι να ξοδευεται ??..........ειδικα αν μπουνε μεσα στον γαβρο οι Γλου , Τσακος και Λαυρεντιαδης , το ποδοσφαιρακι κλειδωνει για την επομενη δεκαετια............
Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει σήμερα.Δεν κοιτας ολο το καδρο....Το οτι η Α.Ε.Κ επαιζε χωρις 4 βασικους παιχτες(οταν βγηκε και ο νατσο),τη φαση που πιανει αερα ο τζιμπουρ στο υψος της μικρης περιοχης,το σουτ του μπλανκο μολις αουτ,το γεγονος οτι μεχρι αυριο να παιζατε γκολ δε βαζατε και την απαραδεκτη διαιτησια του σπαθα......Ηταν ενα ματσ τακτικης και η ομαδα πηρε αυτο που ηθελε με ευκολια... ;)
Όχι βέβαια,δεν μου κάνει καθόλου κόπο-σε νορμάλ συνθήκες.Όταν όμως δουλεύω φίλε μου,δεν προλαβαίνω να ανέβω στο ΟΑΚΑ για να αποθεώσω τους Πρωταθλητές Ευρώπης,οπότε και θα το δω από το χαζοκούτι.Δεν έχω άλλη επιλογή.Όταν προλάβαινα πάντως είχα διαρκείας στο ΟΑΚΑ,από την εποχή του Ντομινίκ.....που ειναι το τραγικο ρε μαγκα ? Δηλαδη θα σου πεσει η μεση να ανηφορισεις στο Μαρουσι το Σαββατο στις 18:00 για να αποθεωσεις τους Πρωταθλητες Ευρωπης ??
Υ.Γ....καλα για το ποδοσφαιρο δεν σχολιαζω......απλα το να κατσεις μπροστα στο χαζοκουτι να δεις 90 λεπτα ποδοσφαιρικο ΠΑΟ ειναι βασανιστηριο
Στο Υ.Γ. σου θα συμφωνήσω κα θα προσθέσω ότι και από κοντά το ίδιο θα'ναι.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Δε νομίζω να χάσαμε και παιχτούρα πάντως, ε?
όχι ότι είναι και κακός. η μαλακία είναι ότι το φθινόπωρο γαμηθήκαμε να φωνάζουμε για σέντερ μπακ και οι μαλάκες μας έφεραν αυτόν που είναι αριστερό. μια φορά τον δοκίμασε ο ΤενΚάτε κεντρικό κι έβαλε αριστερό τον Σαριέγκι και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι πρωτοτυποθετικος και στο δευτερο δειγμα ο Βαρσβινιακ 2 χρονια τιμωρια
αρα δεν ενεργοποιειται η οψιον αγορας το καλοκαιρι και παει στο καλο
........κατι δεν παει καλα στον ΠΑΟ.........αυτη η ομαδα εχει καταντησει απωθητικη.........περιμενω πολλα αυτο το καλοκαιρι...........ας σταματησουν τα πειραματα με σερβους , αλβανους κλπ κι ας φερουν παικταραδες..........δεν προκειται να γινει το break απο το γαβρο με φτηνες λυσεις...........εγω παντως μονο στο μπασκετ εχω εναποθεσει ολες μου τις ελπιδες........και πιστευω οτι δεν ειναι απιθανο τον Σεπτεμβρη να εχουμε νεο συλλαλητηριο.........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι ότι είναι και κακός. η μαλακία είναι ότι το φθινόπωρο γαμηθήκαμε να φωνάζουμε για σέντερ μπακ και οι μαλάκες μας έφεραν αυτόν που είναι αριστερό. μια φορά τον δοκίμασε ο ΤενΚάτε κεντρικό κι έβαλε αριστερό τον Σαριέγκι και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι
δυστυχώς δε γέλασε ΜΟΝΟ τότε το παρδαλό κατσίκι....
θα μας σπάσουν τα @@ πάλι όλο το καλοκαίρι ότι φέρνουν τον έναν και φέρνουν τον άλλον και μετά θα πάρουν κάποιον πανάκριβο περιπατητή στυλ σίλβα και μια από τα ίδια.........κατι δεν παει καλα στον ΠΑΟ.........αυτη η ομαδα εχει καταντησει απωθητικη.........περιμενω πολλα αυτο το καλοκαιρι...........ας σταματησουν τα πειραματα με σερβους , αλβανους κλπ κι ας φερουν παικταραδες..........δεν προκειται να γινει το break απο το γαβρο με φτηνες λυσεις...........εγω παντως μονο στο μπασκετ εχω εναποθεσει ολες μου τις ελπιδες........και πιστευω οτι δεν ειναι απιθανο τον Σεπτεμβρη να εχουμε νεο συλλαλητηριο.........
Δεν υπάρχει περίπτωση προκοπής στη ΠΑΕ
Στο μπάσκετ τόσα χρόνια ακούς φανφάρες κλπ? όχι, για αυτό μόνο διαρκείας στο μπάσκετ και να πάει για βρούβες η ΠΑΕ
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
εγώ πάντως δεν ξαναπαίρνω διαρκείας και απο ότι άκουσα και εχτες που ήμουν γήπεδο, του χρόνου δεν πρόκειται να ξαναπατήσει κανείς αν δεν κάνουν μέγαλες αλλαγές, πρέπει να τους διώξουν όλους,
Rocco,
μου θυμίζεις όλες τις κλαψομούνες που νύχτα μέρα κι εδώ κι αλλού μας έχουν πρήξει τα @@ με το χάλι που πρέπει να βάλει το κράτος στο δημόσιο, στο στρατό, στην ΕΡΤ κλπ. Αυτός που είναι κυρίως υπεύθυνος δηλ να ρίξει σφαλιάρα στον εαυτό του?
Εν προκειμένω, ο ραλίστας να τους διώξει όλους, OK. Αυτός ποιος θα τον διώξει? Ένα αφεντικό πως το κατεβάζεις κάτω δηλ - για πες...
μου θυμίζεις όλες τις κλαψομούνες που νύχτα μέρα κι εδώ κι αλλού μας έχουν πρήξει τα @@ με το χάλι που πρέπει να βάλει το κράτος στο δημόσιο, στο στρατό, στην ΕΡΤ κλπ. Αυτός που είναι κυρίως υπεύθυνος δηλ να ρίξει σφαλιάρα στον εαυτό του?
Εν προκειμένω, ο ραλίστας να τους διώξει όλους, OK. Αυτός ποιος θα τον διώξει? Ένα αφεντικό πως το κατεβάζεις κάτω δηλ - για πες...
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
νικήσαμε βέβαια! 53-66 και τώρα τελικό με τους πελάτες! για το 3ple crown!!! ***Παιδία τι 'εγινε στο μπασκετ σημερα?
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Και τον καραγκούνη? Διώξαμε τον Νικοπολίδη τον πήρε ο γαύρος μας γάμησαν, λυμπερόπουλος δεν έπαιζε σε μας στην αεκ τα έδινε όλα,Κυργιάκος,Μπασινάς τον στείλαμε...όλο βλακείες κάνουν και τώρα τους βρίσκουμε αντιπάλους...ξεπούλημα ξεπούλημα...ως πότε.Εγώ πάντως είμαι κατά τών ξένων...2-3 να μείνουν! Τους χρυσοπληρώνει για να μην παίζουν τίποτα. Αστα στο ποδόσφαιρο δεν ξέρουν να τα διαχειριστούν...ευτυχώς που είμαστε οι καλύτεροι της Ευρώπης στο μπάσκετ και το βουλώνουν τα γαυράκια!!!εγώ πάντως δεν ξαναπαίρνω διαρκείας και απο ότι άκουσα και εχτες που ήμουν γήπεδο, του χρόνου δεν πρόκειται να ξαναπατήσει κανείς αν δεν κάνουν μέγαλες αλλαγές, πρέπει να τους διώξουν όλους,
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
καλά εννοείται πως εγώ δεν είμαι με τον ραλίστα, δε μπορώ να βλέπω αυτό το χαλί και δεν ξαναπάω γήπεδο, δεν ξέρω ποιος φταιει, αυτοί είναι υπευθυνοι και πρέπει να βρουν τις λύσειςRocco,
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
καλά απο ξένους παιρνουν όλα τα παλτά, αν δεν ξέρουν να κάνουν σκαουτινγκ να βρουν ικανούς που βρίσκουν καλούς παίκτες, εχουμε να δούμε ποιότητα σε ξένους απο εποχη Παόλο Σόουζα και μπορέλι, τώρα αν φέρνουν κατι Γιακούμπ και κάτι Γκάμπριελ τι να πω, διάβασα ότι θα ξαναφέρουν τον Σειταρίδη, έτσι θα γίνουμε μεγάλη ομάδα??? με αυτούς δεν υπάρχει ελπίδα να κερδίσουμε κάτι απο τον γαυροΚαι τον καραγκούνη? Διώξαμε τον Νικοπολίδη τον πήρε ο γαύρος μας γάμησαν, λυμπερόπουλος δεν έπαιζε σε μας στην αεκ τα έδινε όλα,Κυργιάκος,Μπασινάς τον στείλαμε...όλο βλακείες κάνουν και τώρα τους βρίσκουμε αντιπάλους...ξεπούλημα ξεπούλημα...ως πότε.Εγώ πάντως είμαι κατά τών ξένων...2-3 να μείνουν! Τους χρυσοπληρώνει για να μην παίζουν τίποτα. Αστα στο ποδόσφαιρο δεν ξέρουν να τα διαχειριστούν...ευτυχώς που είμαστε οι καλύτεροι της Ευρώπης στο μπάσκετ και το βουλώνουν τα γαυράκια!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K