Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρομπα..... ειπες πολλα (στα σοβαρα)και οταν καταλαβες οτι σε εχω κανει ρομπα το γυρνας ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ.....(πραγμα για το οποιο με κατηγορησες και απο εκει ξεκινησν ολα....)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΟΣ.....
τα επινοησατε εσεις απο κομπλεξ των δικων μας στο ποδοσφαιρο οπου δεν υπαρχει και κανενας ''νομος'' αλλα εν πασει η πειπτωσει ειναι ενα ''καθεστως'' το οποιο ακολουθησε ο θρυλος ....
ειστε ομαδα γεματη κομπλεξ που ζειτε στη σκια μας και προσπαθειτε να φανειτε ισαξιοι...
ξαναλεω...... ΑΡΧΙΡΟΜΠΑ ζητα συγγνωμη για αυτα που ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ εγραφες και σταματαω εδω αλλοιως σε ξεβρακωνω.....
και οσο και αν εισαι ενα ανωνυμο νικ η ξευτιλα παραμενει η ιδια....
περιμενω τη συγνωμη.......

σε έχω κάνει ρόμπα και είμαι έτοιμος να σε ξανακάνω όποτε χρειαστεί. κι αυτές οι μαλακίες του στυλ ''όποτε στριμωχνόμαστε το ρίχνουμε στην πλάκα κι όποτε νομίζουμε ότι έχουμε δίκιο σοβαρευόμαστε πάλι'' είναι για γελοίους. κι όταν μάθεις να γράφεις σωστά, έλα να ζητάς κιόλας. μέχρι τότε, δούλεμα θα τρως από μένα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην κανεις τον χαζο....δεν εννοω ουτε αγωνιστικα ουτε σε τσαμπουκα...
εννοω σε επιχειρηματα που στηριζουν τις αποψεις..... ;) ;) ;)
αμα εχεις αντερα δες τι ξεβρακωμα εκανα σε καμια δεκαπενταρια πουστρακια πριν απο κανα διμηνο για το θεμα του γηπεδου και θα παρεις χαμπαρι....
τωρα για ιντερνετικες μαγκιες και ''ευφυολογηματα''....δεν θα παρω...
οπως τωρα με τα αστερια (αλλα απο την αρχη ξεκινα...)
η θεση μου ειναι η εξης.....
καθαρη και ισια......
ειτε βαλει ειτε δεν βαλει αστερια ο βαζελος ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΕ μαζι με οσο πονο μπορει να προκαλει σε μας τους γαυρους...(και προκαλει....)

αλλα τα αστερια ακριβως επειδη ''επινοηθηκαν'' φανερωνουν ΚΟΜΠΛΕΞ.....

ΑΥΤΑ.....

αυτό που είδαι προχθές...

Ολυμπιακός-ολυμπιακός

τι φανερώνει χρηστιδούλη.....;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε έχω κάνει ρόμπα και είμαι έτοιμος να σε ξανακάνω όποτε χρειαστεί. κι αυτές οι μαλακίες του στυλ ''όποτε στριμωχνόμαστε το ρίχνουμε στην πλάκα κι όποτε νομίζουμε ότι έχουμε δίκιο σοβαρευόμαστε πάλι'' είναι για γελοίους. κι όταν μάθεις να γράφεις σωστά, έλα να ζητάς κιόλας. μέχρι τότε, δούλεμα θα τρως από μένα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

νομίζει ότι έπιασε τον Πάπα απ' τ' αρχίδια ο βλάκας, που πριν τρεις μήνες τον μαθαίναμε κανονισμούς ποδοσφαίρου και τώρα απαιτεί να του ζητάμε και συγγνώμη για τις παπαριές του

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτο προσπαθω να πω....ειπες την μαγικη λεξη...ΕΠΙΝΟΗΣΗ !!!!!!!
ακριβως εδω ειναι η διαφορα μας..
εμεις δεν επινοησαμε τιποτα....εμεις βαλαμε αυτα που επρεπε βασει των ισχυοντων δεδομενων ...δηλαδη ενα αστερι για καθε δεκαδα πρωταθληματων....
εσεις ΕΠΙΝΟΗΣΑΤΕ να βαλετε στο μπασκετ επειδη φοραγαμε εμεις στη μπαλλα και ζοριζοσασταν....
και επειδη με λενε χρηστιδη και τουλαχιστον ΕΣΥ θα επρεπε να το υπολογιζες θα το αποδειξω αμεσως παρακατω.....
αν ισχυε καθεστως αστεριων με κατακτηση ευρωπαικων στο μπασκετ απο συλλογους εκτος του οτιοπως προειπα θα επρεπε να φορανε και η ρεαλ με 8!!!!! αλλα και τσ σ κα με 6!!!!(που ειναι περισσοτερες απο τις δικες σου 5...)θα ΦΟΡΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΟ 1996 ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΟ 1997 και με περισση μαλιστα υπερηφανεια αφου θα ειχα ισοφαρισει το δικο σου....
.....
ειπες μηπως κατι για κομπλεξ;;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

υγ.δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απο το να κανεις ρομπα ενα βαζελο ......

απλα γιατι....ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :pipa3:

ρε κακομοιρη αυτο λεμε....
ο καθε πικραμενος οτι μπορει....
κανονικα ειναι οι δεκαδες....
αλλα αφου οι ραιηντζερς εχουν παραπανω οι αλλοι τι να βαλουν;;;;
αν ειχαν αρχιδια ας βαζανε δεκαδες...
εχουν γινει τα αστερια η παρηγορια του καθε κομπλεξικου και τα ερμηνευει οπως θελει...
η λογικη ειναι ενας ασχετος που τα βλεπει να καταλαβαινει τι λενε και οχι να ανατρεχει στην ιστορια της καθε ομαδας να δει πως τα ερμηνευει....
δηλ.βλεπει ενας κινεζος τρια αστερια στη γιουβε και καταλαβαινει οτι εχει πανω απο 30....
βλεπει σκουαντρα ατζουρα με 3,4 ποσα εχει δεν ξερω και λεει εχει παρει τοσα μουντιαλ....
σε λιγο θα βγαλει και ο αστερας και θα δηλωνουν ποσες συμμετοχες εχει στην α εθνικη....(δεν εχω προβλημα με τον συμπαθη αστερα...)
τραγουδα οσο θες....
ετσι και αλλοιως μας εχετε συνηθσει σε παραχαραξη της ιστοριας... ;) ;)

ελα μωρε μαλακα μου λεμε καμμια μαλακια να περναει η ωρα και μας πηρες απο τη μουρη αμεσως..... :2funny: :2funny: :2funny:

ωραίος! έγραψες 4-5 γεμάτα πάθος ποστς, με μπόλικη δόση ειρωνείας και δηκτικότητας για να αποδείξεις μια μαλακία που σκαρφίστηκες και μόλις στριμώχνεσαι το ρίχνεις στην τρελίτσα.

τελικά ο δοκησίσοφος είναι πιο επικίνδυνος από τον απλό ανόητο.

επειδη εισαι μαλακς εσυ το εριξα στην τρελλιτσα....
ετσι αποφευγω τους μαλακες.... ;) ;)

ποσο μαλακας μπορει να ειναι καποιος οταν νομιζει οτι μπορει να κανει ρομπα τον χρηστιδη......

ποσα ειναι τα αστερια;;;; [size=30pt]7[/size]....
ποσες κατακτησεις εχει η ρεαλ;;;;[size=30pt]8[/size]...
ποτε ηταν η τελευταια κατακτηση της ευρωλιγκα απο την ρεαλ;;;;
το 1995.....
πως γινεται λοιπον για 8 τροπαια να φορανε 7 αστερια;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εκτος αν ο λαζος επαιζε πριν απο το 1995 οποτε μετα πηρανε αλλο ενα....
σου ξαναλεω στους μαλακες το γυρναω στην πλακα γιατι κολλανε και δεν ξεμπερδευω...
τωρα με σενα γιατι συνεχιζω δεν ξερω....
τον στοχο τον πετυχες;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Xristidi την πατησες ασχημα και δεν διορθωνεται κιολας... :2funny: :2funny: :2funny:

ναι, τον έκανα ρόμπα κι ενώ στην αρχή το έπαιξε τρελίτσα για να μην το παραδεχτεί, μετά πήρε πάλι κουράγιο κι έψαξε για να δει τι γίνεται με τα αστέρια της ρεάλ. είναι δε, τόσο άσχετος με το θέμα που νομίζει ότι βρήκε την απάντηση (η οποία όμως δεν επιβεβαιώνει τη μαλακία που παλεύει να αποδείξει εδώ και καναδυό μέρες, εκτός κι αν η ρεάλ έχει όντως πάρει 70 πρωταθλήματα  :2funny: :2funny: :2funny:). φυσικά δεν πρόκειται να τον επιμορφώσω πάλι, δίνοντας την εξήγηση. είπαμε: από 'δω και πέρα μόνο πλάκα μαζί του

θα μου απαντησεις γιατι εχει 7 αστερια ενω εχει 8 κουπες;;;;
και τα στερια στην πλατη;;;;;
ζητα συγνωμη ΤΩΡΑ γιατι σε λιγο σου κανω το οριστικο ξεβρακωμα για το τι συμβολιζουν τα αστερια της ρεαλ....ΠΡΟΣΕΧΕ....και εσυ ρε asssniper για πες....
7 αστερια για 8 κουπες;;;;;κοιτα και ολα τα ποστ και θα δεις οτι εχω πει για δεκαδες πρωταθληματων στο ποδοσφαιρο και οχι στο μπασκετ...
διαβαζετε 2 ποστ και πεταγοσαστε και δινετε θαρρος στον πυροβολημενο....
απαντηση περιμενω ...αλλοιως ειστε ΡΟΜΠΕΣ......
7 αστερια

8 τιτλοι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι λες ρε που θα σου ζητήσω και συγγνώμη (ή συγνώμη, όπως το γράφεις εσύ  :2funny: :2funny: :2funny:). αφού είπα ότι μόνο πλάκα κάνω μαζί σου. έχεις δει ποτέ κανέναν να ζητάει συγγνώμη από το ανέκδοτό του; αντί να πεις και κανένα ευχαριστώ που σε έβαλα κι άνοιξες λεξικό (κι έμαθες καναδυό νέες λέξεις), που 'χες να ανοίξεις από το δημοτικό σχολείο

ρομπα..... ειπες πολλα (στα σοβαρα)και οταν καταλαβες οτι σε εχω κανει ρομπα το γυρνας ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ.....(πραγμα για το οποιο με κατηγορησες και απο εκει ξεκινησν ολα....)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΟΣ.....
τα επινοησατε εσεις απο κομπλεξ των δικων μας στο ποδοσφαιρο οπου δεν υπαρχει και κανενας ''νομος'' αλλα εν πασει η πειπτωσει ειναι ενα ''καθεστως'' το οποιο ακολουθησε ο θρυλος ....
ειστε ομαδα γεματη κομπλεξ που ζειτε στη σκια μας και προσπαθειτε να φανειτε ισαξιοι...
ξαναλεω...... ΑΡΧΙΡΟΜΠΑ ζητα συγγνωμη για αυτα που ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ εγραφες και σταματαω εδω αλλοιως σε ξεβρακωνω.....
και οσο και αν εισαι ενα ανωνυμο νικ η ξευτιλα παραμενει η ιδια....
περιμενω τη συγνωμη.......

ΠΟΥΤΑΝΕΣ στα κρεββατια σας.....

πιο ρομπες και ξευτιλες δεν γινεται να γινετε.....
εσταω και αν ειστε απλα και ανωνυμα δεν παυετε να ειστε ΡΟΜΠΕΣ και ΞΕΥΤΙΛΕΣ....

ΚΑΙ.....[size=50pt]ΤΕΛΟΣ.......[/size]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 7 ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ το σημα του δημου της μαδριτης ο οποιος ειναι σπονσορας της ρεαλ......
ακολουθηστε αυτο το λινκ ....κατω κατω θα δειτε το σημα του δημου της μαδριτης με σημα τα 7 αστερια.....
.
αυτα και ΟΡΙΣΤΙΚΑ τελος........ :rockon: :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κάθε μέρα θα ανεβάζω φανέλες με αστέρια για να ψάχνει ο μαθητευόμενος μάγος να βρει τι σημαίνουν σε κάθε περίπτωση.
ο Χρηστίδης αρχίζει να γίνεται το αγαπημένο μου παιχνίδι  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• hristidis.jpg
    hristidis.jpg
    224 KB · Εμφανίσεις: 29

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάθε μέρα θα ανεβάζω φανέλες με αστέρια για να ψάχνει ο μαθητευόμενος μάγος να βρει τι σημαίνουν σε κάθε περίπτωση.
ο Χρηστίδης αρχίζει να γίνεται το αγαπημένο μου παιχνίδι  :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τζόιστικ πότε παίρνουμε;  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
...

Συνημμένα

• hristidis7.jpg
    hristidis7.jpg
    229,6 KB · Εμφανίσεις: 30

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ωραίος! έγραψες 4-5 γεμάτα πάθος ποστς, με μπόλικη δόση ειρωνείας και δηκτικότητας για να αποδείξεις μια μαλακία που σκαρφίστηκες και μόλις στριμώχνεσαι το ρίχνεις στην τρελίτσα.

τελικά ο δοκησίσοφος είναι πιο επικίνδυνος από τον απλό ανόητο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
έτσι μπράβο. βάζε αυτό το ποστ μου συνέχεια. σε αντικατοπτρίζει επακριβώς  :idiot:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαγκες ξερει κανεις αν ο ανδρεδιης υπεγραψε στο γαυρο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom