1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Λοιπόν φίλε Χριστίδη διαπιστώνω (από τα γραπτά σου) ότι είσαι οπαδός της τιμιότητας, υπερασπιστής του φέρελπι πολιτικού Τσίπρα (τον καψερό που τον ρίξανε βορρά στα θεριά, θυσία για την πατρίδα κι αυτός - λέτε να έπεσαν τα ποσοστά του ΣΥΝ που παλεύει για το καλό του έθνους εξ' αιτίας της Πανάθας? ) και βεβαίως βεβαίως θαυμαστής του Άϊ Κρόκους του Καθαρού.
Πραγματικά δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω ότι για το θέμα του Βοτανικού παίζουν διάφορες "βρωμιές" όπως οπουδήποτε υπάρχουν μεγάλες μπίζνες, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί στηλιτεύεις μόνο το θέμα της κατασκευής του Βοτανικού και όχι του Καραϊσκάκη, του γηπέδου που πλήρωσε ο Κοκκαλιάρης από το τσεπάκι του εξ ολοκλήρου. Ή μήπως δεν είναι αυτή όλη η αλήθεια για το Καραϊσκάκη?
Να παραθέσω μερικά στοιχεία που ή σου διαφεύγουν ή τα έχεις αποβάλει από τη μνήμη σου γιατί κάτι βρωμάει κι από εκεί (να κάνει βρωμιές ο Κρόκους? ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ).
Η εκμετάλλευση του στάδιου και οι εμπορικές χρήσεις του για 49 χρόνια θα γίνεται από την "Καραϊσκάκη ΑΕ", εταιρεία η οποία ανήκει στον Σώκρατες, η οποία έβαλε 20 μύρια και πήρε δάνειο 40 για να χτιστεί το στάδιο. Ίδια κεφάλαια θα μου πεις μπήκαν τι γκρινιάζεις... χμμμ περίπου, η αποπληρωμή του δανείου θα ολοκληρωθεί το 2019 και μέχρι τότε ένα 15% των εισπράξεων το οποίο εκ του νόμου πρέπει να πηγαίνει στη ΓΓΑ θα μπαίνει στο τσεπάκι του Κοκκαλιάρη, επίσης άλλο ένα 10% των εισπράξεων που πρέπει να παίρνει ο ερασιτέχνης μάντεψε όμως σε ποιανού την τσέπη θα πηγαίνει. Δηλαδή ο Κοκκαλιάρης (και όποιος κληρονόμήσει την "Καραϊσκάκη ΑΕ") θα έχει για μισό αιώνα την εκμετάλλευση του γηπέδου και των παρελκομένων χώρων και τα δάνεια που χρησιμοποιήθηκαν θα αποπληρωθούν με χρήματα που θα έπρεπε να πηγαίνουν στην ΓΓΑ και τον ερασιτέχνη.
Να φτιάξω κι εγώ μια εταιρεία, να της δώσει το δημόσιο ένα ακίνητο, να το πληρώσετε όλοι και να εισπράττω μόνο εγώ... καλή φάση!
Να μην θυμηθούμε και τη ρύθμιση χρεών που έγινε με τις ευλογίες Μητσοτάκη (παλαιές ιστορίες, τι να ασχολείσαι τώρα πια, άλλωστε εκεί δε χειραγωγήθηκε κανένας κρατικός μηχανισμός).
Ψιλά γράμματα θα μου πεις, το γαυροστάδιο έγινε και το πληρώνουν όλοι, αλλά εσύ μάχεσαι ενάντια στην απατεωνιά/βρώμα/δυσωδία, ενάντια στις ρόμπες κουμπωμένες ή ξεκούμπωτες, μόνο ενάντια στις καπαρντίνες του Κοκκαλιάρη δεν παλεύεις.
Ευτυχώς που υπάρχουν τα γραπτά σου και φωτίζουν το σκοτάδι του Παναθηναϊκού. Σαν τους Jedi κι εσύ.
Να προσθέσω ξανά για να μην αρχίσεις τις τσιρίδες ότι δεν θεωρώ τους πολυμετοχικούς καθαρούς, ούτε οτι κάνουν κάτι για την ψυχή της μαμάς τους, αλλά γράφω τα παραπάνω γιατί παρουσιάζεις εμάς ως απατεώνες και δεν κοιτάς τα δικά σας τα χάλια που είναι αντίστοιχα.
ρε συ είναι δυνατόν να απαντάς σοβαρά σε οπαδό του Ολυμπιακού και της Μπραβούπολης;