Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Μηνύματα
887
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Εκεί που πας να το παίξεις "αντικειμενικός", κάνετε και κάποια νίκη σε κάποιο άθλημα και ξεσπαθώνεις με βρισίδια (αναφέρομαι σε παλαιότερο πόστ σου).

¨Ετσι λοιπόν κι εδώ, παρ'όλο που το παίζεις γνήσιος "αντικειμενικός" που δεν ασχολείται με "κωλοφυλλάδες", να σου πάλι πετάχτηκε σαν την καταπιεσμένη πορδίτσα ο βαζελάκος που κρύβεις κάτω από τον μανδύα της αντικειμενοκότητας.

Με φρασεολογία Derby (που την άκουσες την έκφραση "κοριτσάρες" άραγε?) και με το γνωστό μύθευμα για τους 500 τίτλους που έρχονται μετά από τον 3τή εορτασμό των πάλι ψεύτικων 100 "ροζ" ετών σας από την ίδρυση στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, την οποία αγοράσατε με οικονομίες που κάνατε από την εποχή του ¨Οθωνα, (πάρε ανάσα) επανέρχεσαι δριμύτερος...


Πάρε και τα στοιχεία...

-Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δημοσίευσε στο επίσημο site του τους 500 τίτλους. Στο πινγκ πονγκ, λοιπόν, εμφανίζει ότι ο σύλλογος έχει πάρει 112 τίτλους συνολικά. Στους άνδρες εκείνος που σάρωσε τα πρωταθλήματα απλού ατομικού ήταν ο Νίκος Μαντζάρογλου, ο οποίος παρουσιάζεται πως κατέκτησε τρόπαια (και) τις χρονιές 1954, 1956, 1957, 1959. Μόνο που, σύμφωνα με τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία της Ομοσπονδίας του πινγκ πονγκ, ο συγκεκριμένος αθλητής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το 1950!!!

-Στο σκάκι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έχει επτά τρόπαια. Η σκακιστική εταιρεία, όμως, έχει καταγράψει στο επίσημο site της μόλις δύο στους «πράσινους», οι οποίοι παρουσιάζονται τροπαιούχοι και τη δεκαετία του ’60, όταν, όμως, δεν είχε ακόμα ιδρυθεί η σκακιστική Ομοσπονδία!
Εκτός αυτού, παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός κι ένα Κύπελλο το 1972 στο σκάκι, το οποίο επίσης δεν αναγνωρίζει η Ομοσπονδία…

-Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω τη μεγάλη στιγμή της «πράσινης» ιστορίας, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας το 1991 στην… ποδοσφαίριση! Προσέξτε: όχι στο ποδόσφαιρο, αλλά στην… ποδοσφαίριση!!!

-Επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά, μήπως μέτρησες για 10πλό το Κύπελλο που σου έδωσε ο Ασλανίδης επί Χούντας (no wonder!) με το γνωστό στρίψιμο νομίσματος???


Υ.Γ. Βρε, μήπως ήσουν εσύ εκείνο το ομορφόπαιδο της Ρεάλ με κασκόλ του βάζελου που έδειξε χτες στην τηλεόραση να κάνει χειρονομίες και μετά να πηγαίνει στην μαμά του για παρηγοριά???

Y.Γ. ΙΙ Οι πραγματικοί κορίτσαροι!!!
000215048sz.jpg
μηπως εισαι ο ιδιοκτητης του πρωταθλητη? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Μηνύματα
838
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε Shakespeare έχω τα εξής:
1. Εγώ ήμουν πχ υπερ της Ελληνικής ομάδας με τη Ρεάλ το άμα κάποιος Ισπανός είχε κάνει κάτι δεν με νοιάζει.

Μπράβο σου αν όντως έχεις τέτοιο φίλαθλο πνεύμα. Εγώ δεν έχω.

2. Το να υπερασπίζεις μόνο τον Ολυμπιακό και όταν χάνει Ελληνική ομάδα σε τελικό και εσένα να μη σου καίγεται καρφί ή και να το επικροτείς κάνοντας πλακίτσα τάχα μου σημαίνει ότι και εσύ έχεις μανδύα αντικειμενικότητας.

Σαφώς και ΔΕΝ είμαι αντικειμενικός αφού έχω οπαδική προτίμηση.

3. Είσαι σίγουρος ότι τα 12 πρωταθλήματα του Γκαγκάτση ήταν τίμια? (γιατί μίλαγες για διάφορα)

Αν σε 12 χρόνια έχεις δώσει 32 παιχνίδια (εκτός Κυπέλλου ;)) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ κερδίσει μόνο τα 6 απ'αυτά - ενώ ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει σε 13 (13 ματς έχουν λήξει ισόπαλα) -, έχεις πετύχει μόλις 27 γκολ ενώ έχεις δεχτεί 45, αν στα 12 αυτά πρωταθλήματα που παρήλθαν δεν κατάφερες να τερματίσεις ούτε δεύτερος στα μισά απ'αυτά (με τη διαφορά απ'τον Ολυμπιακό σε κάποιες χρονιές να ξεπερνάει το φράγμα της μονοψήφιας διαφοράς) σου φταίει ο Γκαγκάτσης για τα χάλια σου????

4. Είσαι ευχαριστημένος που ΟΛΗ η ελλάδα δεν γουστάρει τον Ολυμπιακό?(και κυρίως οι Εθνικοί απο τον Πειραιά)

Οι Εθνικοί από τον Πειραιά λέγονται και βαζελοΠειραιώτες. Η αντιπάθεια προς τον ΟΣΦΠ από μόνη της δεν σημαίνει κάτι, αλλά είναι το τίμημα - τρόπον τινά- της επιτυχίας. Μέχρις ενός σημείου όμως, γιατί εκτός από πλακίτσα και εργολαβικό οπαδιλίκι από παραγοντίσκους και εφημερίδες, οι πιο πολλές ομάδες δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα μέσω "παντοδυναμίας Κόκκαλη" επειδή αδυνατούν να ανταπεξέρθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις των ομάδων τους.

5. Εγώ σου λεω ότι αυτά που ανέφερες για 500 έχεις δίκηο στα περισσότερα. Εσύ παραδέχεσαι ότι αυτά που πήρες στο ποδόσφαιρο ήταν διορισμένα?

Αυτήν την αναθεωρητική προσέγγιση της Ιστορίας δεν την καταλαβαίνω. Διορισμένα από ποιον? Από τον Γκαγκάτση, του οποίου ο γιος δούλευε στον ΠΑΟΚ? ¨Η από τον Μητρόπουλο, επειδή ο Σπάθας είχε πει το γνωστό περί Αιγάλεω και ΟΣΦΠ? Και που στο διάολο είναι το Αιγάλεω του δήθεν παντοδύναμου Μητρόπουλου? Στην Γ ή στην Δ' Εθνική??? Αλλά αυτή η καραμέλλα περί διορισμένου οδηγεί σε αφάνταστα βαρετές συζητήσεις, όπου και εγώ θα αρχίσω να σου λέω αν ήταν ωραία με τον Καπετάν Γιάννη Βαρδινογιάννη και τα πιστόλια του, την απόπειρα δωροδοκίας με τον Ηρακλή, τον Ρότσα-Μπουμπλή, την κλοπή παικτών από τον Πανιώνιο, τον Κιάππε, την αδερφοποίηση με ΟΦΗ, τα παγωμένα μπαλλάκια κληρώσεων Κυπέλλου επί Δραμουντάνη και άλλα πολλά.

¨Εστω και σε ένα από αυτά πιστεύεις πως ήσουν καλλίτερος και η "παράγκα" σου στέρησε τον τίτλο???

Υ.Γ. Ακόμα και την ομάδα του Κυράστα, πρόσφατα ανακαλύψατε την καραμέλλα της "καλλίτερης ομάδας", ξεχνώντας πως στα δύο παιχνίδια που χρειάστηκε να πάρει τη νίκη η Πανάθα για να σκαρφαλώσει στην κορυφή, τελικά δεν πήρε τίποτα. Ελπίζω επίσης να μην είσαι από αυτούς που κλαίγονται για τα "αίσχη της Ριζούπολης" λες και δεν έχει ξαναπάει γήπεδο. Το ανοιγμένο κεφάλι του Μαυρογενίδη, το διαμπερές στον τερματοφύλακα Γεωργίου δεν είναι "αίσχη της Λεωφόρου"? Κι αυτό το θυμηθήκατε κάπως όψιμα, ενώ οι πιο αυθόρμητοι από εσάς σκαρφαλώνατε τις μάντρες της Παιανίας τότε, ρίχνατε γιαούρτια και οι πρόεδροι σας μιλούσαν για κότες. 

 

giann78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Μηνύματα
24
Like
0
Πόντοι
0
1)επειδη ο πρωκταθλητης τους εχει σαπισει το μυαλο παμε παλι απτην αρχη.
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ δηλαδη απτο 1999-2000 εως και την περιοδο 2008-2009 στα ματς Παναθηναικου-Γκαγκατσιακου ειχαμε σε συνολικα 20 ματς 5 νικες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ , 5 νικες του ΓΚΑΓΚΑΤΣΙΑΚΟΥ και 10 ισοπαλιες. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΡΟΠΙΑ.
ΟΜΩΣ αντι λοιπον με την λογικη του προηγουμενου να εχουν μοιραστει τα πρωταθληματα 5-5 , ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΙΑΚΟΣ πηρε 9 και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1. ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

2)Ξεκιναει με την λογικη οτι τα ματς παιζονταν 50-50
ας κανουμε ενα flash back
α)1999-2000 Γκαγκατσιακος-Παναθηναικος 2-2 , οι γκαγκατσηδες ισοφαριζουν με γκολ οφσαιντ
β)2000-2001 Γκαγκατσιακος-Παναθηναικος 1-0 , το περιφημα ματς του Μποροθρυλου (με το γωνστπ συνθημα δωσε και αλλο πεναλτι στον 'θρύλο' Μποροβηλο,Μποροβηλο
γ)2001-2002 Γκαγκατσιακος-Παναθηναικος 2-2 , ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανατρεπει το 2-0 και ισοφαριζει 2-2 και περιπου 10 λεπτα πριν το τελος ο Βλαοβιτς μπαινει στην περιοχη ετοιμος να κανει το 2-3. ανατροπη και πεναλτι μαρς... που θα δινει ακομα κιο Τσουκαλας, Αμ δε η παραγκα εχει αλλη αποψη...
δ)2001-2002 Παναθηναικος Γκαγκατσιακος 1-1 , τι να πουμε γιαυτο το ματς, η Ευθυμιαδα, 3 οφσαιντ τετ-α-τετ αφηνει αλλα οι αχρηστοι γκολ δεν βαζουν, δεν αφηνουν να περασουμε την σεντρα. Στην μοναδικη φορα που γινεται αυτο γκολ και 1-0. Και παρολα τα 300 φαουλ παει το ματς να ληξει 1-0 , Αμ δε στο 93' οι γκαγκατσηδες κερδιζουν ενα ανυπαρκτο φαουλ στο χωρο του κεντρου.. και εκει γινεται το ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ, ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!! , η καταληξη γνωστη η φαση πεναλτι γκολ και 1-1 , ο Ευθυμιαδης γονθροκοπειτε αλλα την δουλεια του την εχει κανει.
ε)2002-2003 Γκαγκατσιακος-Παναθηναικος 3-0. ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΩΝ , ακομα και στην ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ αυτο το ματς δεν ειχε ξεκινησει ποτε...
ζ)2003-2004 Παναθηναικος Γκαγκατσιακος 2-2 , το περιφημο ματς του Δουρου(ΕΛΕΟΣ), μιλανε ολοι οι γκαγκατσηδες για την φαση της αποβολης αλλα κανεις δεν λεει πως στο 45' ισοφαρισαν με γκολ που ΠΟΤΕ δεν περασε την γραμμη, οπως καταφεναστατα εδιξαν video και photos.
η)2004-2005 Γκαγκατσιακος-Παναθηναικος 1-0 , ξαφνικο αερακι στο φαληρο και δινεται ανυπαρκτο φαουλ εξω απτην περιοχη ριβαλντο και 1-0, Σκατσελ ετοιμος να βαλει γκολ και δινεται οφσαιντ 2 μετρα πισω ... το 0-1 μετατρεπεται σε 1-0
θ)2005-2006 Παναθηναικος Γκαγκατσιακος 0-2 , 1η αγωνιστικη και το μυνημα πρεπει να ειναι σκληρο... με 9 παικτες τελιωνει ο Παναθηναικος , ανευ σχολιων
ι)2005-2006 Γκαγκατσιακος-Παναθηναικος 3-2 , πεναλτι με αποβολη στον Νικορουφιδη Αμ δε ... να ειστε ευχαριστημενοι που εδωσε το πεναλτι μην θελεται να αποβαλει τον Νικοπολιδη ως τελευταιο παικτη και ως εμφανη θεση για γκολ... πλεονεκτες... και βεβαια για να ολοκληρωσει το εργο του Ασιστ με το χερι και 1-1 ισοφαριση για του γκαγκατσηδες...
κ)2008-2009 Παναθηναικος Γκαγκατσιακος 0-0 , δυο πεναλτι και ειδικα αυτο στον Μαντζιο κραχτο... ποσα εδωσε? ΚΑΝΕΝΑ , να ειστε ευχαριστημενοι που δεν εδωσε και κανενα πεναλτι στην σεντρα στους γκαγκατσηδες...
λ)2008-2009  Γκαγκατσιακος-Παναθηναικος 0-0 , εδω μιλαμε για επος, ποιος κοπερφιλντ και παπαριες, ως διαμαγειας αποβολη και πεναλτι στον Κλειτον στο 92' μετατρεπεται σε οφσαιντ...ενα μετρο πισω... Στο πρωτο ημιχρονο 2 οσφαιντ 2-3 μετρα πισω ειδικα το ενα ειχε περασει και τον Νικοπολιδη...

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΤΣΙΓΓΙΝΑ... ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Πέστα ρε. Μόνο γιατο 2005-2006 διαφωνώ. Εκεί ήταν δίκαιες οι κόκκινες.
 

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.067
Like
1
Πόντοι
16
ζ)2003-2004 Παναθηναικος Γκαγκατσιακος 2-2 , το περιφημο ματς του Δουρου(ΕΛΕΟΣ), μιλανε ολοι οι γκαγκατσηδες για την φαση της αποβολης αλλα κανεις δεν λεει πως στο 45' ισοφαρισαν με γκολ που ΠΟΤΕ δεν περασε την γραμμη, οπως καταφεναστατα εδιξαν video και photos.
Αδερφε μην ξεχνας Γεωργατο και Καστιγιο.2 κοκκινες στο πρωτο ημιχρονο. ;)
Το πρωταθλημα του 2004 ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια της προπαγανδας τους.

Μετα απο ολα αυτα που εγιναν,ερχεται ο καθε παρλιακος γαυρος και σου λεει για το ''Δουρειο''.
 

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Μηνύματα
838
Like
2
Πόντοι
6
Ποτε μα ποτε δεν το εχω παιξει αντικειμενικος παλικαρε.Μην μπερδευεσαι αδικα.
Συνεχιζεις τις παπαριες με αυτο που λες για την Derby και την εκφραση που χρησιμοποιησα.
Μονο η φυλλαδα του Γκοντζου αναφερει τις κοπελες του βολει του Παναθηναικου ως ''κοριτσαρες''? :think:
Εχω ξαναγραψει οτι ασχολουμαι αρκετα με τον ερασιτεχνη.Ειδικα στο βολει γυναικων πηγαινω αρκετα συχνα.Επομενως δεν θα δωσω αναφορα σε κανεναν γιατι πανηγυριζω εναν τιτλο σε ενα αθλημα που ασχολουμαι.
Οσο για ποιο λογο τις θεωρω εγω κοριτσαρες ριξε μια ματια στο βιντεακι που ποσταρα και θα καταλαβεις πολυ καλα.

Συγχαρητήρια που ασχολείσαι με το γυναικείο βόλλευ. Θα σε ενθουσιάζει προφανώς το υπερθέαμα.¨Ολως τυχαίως έγιναν πρωτοσέλιδα κι αυτές λόγω παρατεταμένης ατιτλίας. Αν πάντως όντως ασχολείσαι, χαρά στο κουράγιο σου!

Εισαι σιγουρος πως θες να κανεις κουβεντα μαζι μου για τους τιτλους που εχει κατακτησει η καθε ομαδα?
Ασχολησου με την δικη σου ομαδα,που μεσα σε 3 χρονια απο τους 270 τιτλους φτασατε στους 572 και ασε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ρε τρελλε.
Προχθες ενα παλικαρι ποσταρε στο θρεντ σας ενα λευκωμα του ολυμπιακου για τα μελη του.Με επισημη καταμετρηση των τιτλων σας.Πηγαινε ριξε μια ματια και καταλαβε ποιος λεει μπαρουφες για τους τιτλους του και ποιος οχι.
Μου εβγαλες εσυ 10-15 τιτλους μουσαντενιους,εγω σου βγαζω 129.Γιαυτο γαμησε το.

Γάμησε το εσύ καλλίτερα. Θεωρώ γελοιότητα και τα "100" χρόνια σας αλλά και τους "500" τίτλους σας. Η επίσημη καταμέτρηση δεν μου λέει τίποτα, ειδικά σε αθλήματα που δεν παρακολουθώ. Ο αθλητισμός των ομάδων είναι το 2ο σκέλος του " άρτου και θεάματα" για τους οπαδούς. Οτιδήποτε παραπάνω συνήθως κρύβει άλλου είδους προβλήματα. Ας έχεις όσους τίτλους θέλεις και να τους πανηγυρίζεις με τα άλλα MAD boys ακούγωντας τραγούδια των αδερφών Διονυσίου. Αυτό το ρεζίλι με την καταμέτρηση των τίτλων το έχετε ξεκινήσει οι βάζελοι. Στην αρχή ήταν αστείο να βλέπεις ολόκληρα γαιδούρια να μετράνε τίτλους για το ποιος την έχει πιο μεγάλη τελικά. Επειδή όμως κάποιες φορές η ατιτλία βαρά κατακέφαλα είδα μετά λύπης μου να χαιδεύει ο ένας βάζελος το πέος του άλλου με την ρήση του Υπερπρωταθλητή των 5 Ηπείρων και των 7 Θαλασσών. Λυπηρό το θέαμα να πανηγυρίζετε τίτλο στο μπάντμιντον αλλά γελοίο όταν πάτε να εστιάσετε εκεί μία ανύπαρκτη ανωτερότητα για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.


ΥΓ1:Οχι δεν ημουν εγω ο Μαδριλενος.Προφανως ενα μελος των OV θα ηταν,αλλωστε ειναι γνωστες οι καλες σχεσεις με τους οπαδους της Ρεαλ.
Το αντιστοιχο θα γινοταν αν παιζαμε εμεις στο Βελιγραδι με τον Ερυθρο Αστερα.
Το νοημα της ερωτησης δεν μπορω να το καταλαβω.

ΥΓ2:Θα ηθελα να μου πεις σε ποιο παλιοτερο μου ποστ αναφερεσαι,για να θυμηθω και εγω.

Καλά δεν σου φτάνουν οι 500 τίτλοι σου, έπρεπε να αλλάξεις και την υπογραφή σου σε"ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΑ ΜΠΑΦΑ ΜΟΥ,ΑΣΠΡΗ Η ΤΖΙΒΑΝΑ,ΑΝΤΕ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ,ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ"??? Μετράει για βρισίδι αυτό ή σε συνεπήρε η μισο-άδεια θύρα 13 και το έγραψες?

312    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Πράσινε θεέ παναθηναϊκέ  στις: 01/03/09, 17:05
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ Headbaning!<--------------------------- :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

313    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Πράσινε θεέ παναθηναϊκέ  στις: 01/03/09, 17:05
Xθες για πλακα 10000 κοσμος στην προπονηση,οντας στο -11 απο την κορυφη.
Δηλαδη αν παιζοταν ο τιτλος ποσοι θα πηγαιναμε?<---------------------------------------  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΓΕΡΑ ρε μαγκες,αφουγκραστειτε την καυλα του κοσμου.
Παιξτε για εμας,παιξτε για εσας και ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ Headbaning!

Θυμήθηκες τώρα ή από τότε που έγινες θεριακλής χαλάρωσε κι η μνήμη σου???

Υ.Γ. Κρίμα που την είδες χουλιγκάνος, γιατί σε νηφάλιες στιγμές λες και σωστά πράγματα. Γούστα είναι αυτά. Α, να μην ξεχάσω. Συγχαρητήρια για την 500η  :jerking: :jerking: :jerking:
 

giann78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Μηνύματα
24
Like
0
Πόντοι
0
Και συνεχιζουμε με τον απο πανω γαβρακο , επειδη βαρεθηκα να διαβασω αυτα που γραφει διαβασα μονο το πρωτο για να καταλαβετε την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους και τα ψεματα τους. Λεει μονο εμεις ασχοληθηκαμε κανοντας πρωτοσελιδο (λογω ατιτλιας-εδω γελαμε) με το κυπελλο στο βολει γυναικων. Εδω ρε γαβρακια εσεις κανατε πρωτοσελιδο το γυναικειο βολει σε μια απλη νικη σας στο πρωταθλημα που δεν εδινε και τιποτα...
δειτε εδω το πρωτοδελιδο του πρωκταθλητη του περασμενου Δεκεμβριου ... 14/12/08 ... και στο φως δειτε... ειστε αστειοι τελικα, την πατατε με τα δικα σας ψεματα..

ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΟΥ
 

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Μηνύματα
3.019
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε Shakespeare παραδέχομαι ότι δεν είσαι αντικειμενικός.
1.Έτσι μπορείς το άσπρο να το βλέπεις μαύρο και τη βούρτσα δαχτυλίδι (για να είμαι ευγενικός).
2. Κι εγώ ήμουν στην Θύρα 13 πολύ παλαιότερα αλλά χάρηκα που πήρε ο γάβρος τη Ρεάλ και ήμουνα με τον ΠΑΟΚ όταν πήρε το Ευρωπαικό στο Μπάσκετ στην Ελβετία.
3.Το ότι είσαι οπαδός όπως και είμαι δεν σημαίνει ότι αναιρεί ότι είμαι Έλληνας.
Ως εκ τούτου οποιαδήποτε συνομιλία μαζί σου δεν αξίζει γιατί απλά το συμπέρασμα 1 μου αποδεικνύει ότι έχω να κάνω με άνθρωπο που στερείται νόησης και που μάλλον ήθελε να γράψει σε άλλο thread κι όχι των οπαδών της Θρησκείας μας.
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13.
 

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Μηνύματα
326
Like
12
Πόντοι
1
Και συνεχιζουμε με τον απο πανω γαβρακο , επειδη βαρεθηκα να διαβασω αυτα που γραφει διαβασα μονο το πρωτο για να καταλαβετε την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους και τα ψεματα τους. Λεει μονο εμεις ασχοληθηκαμε κανοντας πρωτοσελιδο (λογω ατιτλιας-εδω γελαμε) με το κυπελλο στο βολει γυναικων. Εδω ρε γαβρακια εσεις κανατε πρωτοσελιδο το γυναικειο βολει σε μια απλη νικη σας στο πρωταθλημα που δεν εδινε και τιποτα...
δειτε εδω το πρωτοδελιδο του πρωκταθλητη του περασμενου Δεκεμβριου ... 14/12/08 ... και στο φως δειτε... ειστε αστειοι τελικα, την πατατε με τα δικα σας ψεματα..

ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΟΥ


Μαρτυρια χωρις ξυλο
 

kwstaswd

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Μηνύματα
152
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Παιδια πολυ καλες ομαδες και ο Ολυμπιακος και ο Παο. Παντως την κουπα 8α την παρει ο νικιτης του αλλου ζευγαριου . και η ταου και η μπαρτσα και η ρωσοι εχουν καλυτερες ομαδες
 

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Μηνύματα
3.019
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κι εγώ αυτό πιστεύω κώστα, αν και το απεύχομαι.
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ρε gian78...δεν θα βάλω παράθεση το πόστ γιατί είναι μεγάλο...και ήδη κούρασε με την πρώτη εμφάνιση...απλά μιά ερώτηση:Αυτά που λές...ή μάλλον που γράφεις...τα πιστεύεις???Γιατί αν τα πιστεύεις.... :idiot: :idiot: :idiot:
Και μιά ερώτηση στα παιδιά τους Παναθηναϊκούς:Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει...το δημοσίευμα για τους 500 τίτλους...πώς το κόβεται???Για τάβλι..πίνγκ-πόνγκ και λοιπές παπαριές.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
 

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Μηνύματα
3.357
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ρε παιδια καποιο πουλακι λαλαει οτι ο ροτσα φερνει ρικελμε λετε να αρρωστησουμε;
 

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Μηνύματα
887
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ρε παιδια καποιο πουλακι λαλαει οτι ο ροτσα φερνει ρικελμε λετε να αρρωστησουμε;
τετοια λεγε μου για ρικελμε να τρελαινομαι!!!!!!!!! τριφυλλαρα μου τρελαινομαι!!!!!!!!!!
 

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Μηνύματα
326
Like
12
Πόντοι
1
Πεταξε μου εναν κεφτε αχ το ματι μου...
απαντηση καμια... για το βολει... παει και αυτη η προπαγανδα σας παμε σε αλλη...

Hμαρτον παναγια μου ρε αδερφε,ρε καθεστε και χαιρεστε για βολευ γυναικων επειδη στα αλλα αθληματα ατιτλια?Δε πειραζει ασε με εμενα να με γνωριζουν απο δημοφιλη αθληματα,πχ. διαβασε

Ενζονζί: «Εντυπωσιακή η προοπτική του Ολυμπιακού»!
03/04/2009, 16:20 | Διαβάστηκε 9448 φορέςΑποστολή


Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε μόνο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού… Με σημερινές δηλώσεις του, ωστόσο, ο Στίβεν Ενζονζί αποκάλυψε πως και ο "αιώνιος" αντίπαλος, Ολυμπιακός, τον έχει ψηλά στη λίστα του και μάλιστα τον χαρακτήρισε εντυπωσιακή προοπτική για την καριέρα του. Όπως ανέφερε στο «SkySports» ο νεαρός Γάλλος μεσοαμυντικός της Αμιάν, οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον του θα παρθούν μετά τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

«Το να συνδέεται το όνομά μου με μεγάλες ομάδες και μεγάλα πρωταθλήματα, είναι εξαιρετικό. Ο Ολυμπιακός; Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και αγωνίζεται συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό και μόνο είναι εντυπωσιακό», τόνισε αρχικά ο διεθνής με τις μικρές ομάδες της Γαλλίας άσος και πρόσθεσε: «Η Πόρτσμουθ είναι επίσης καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και αγωνίζεται στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου. Προς το παρόν, όμως, είναι ήρεμος, η ομάδα μού συμπεριφέρεται καλά και στο τέλος της χρονιάς θα τα βάλουμε κάτω και θα αποφασίσουμε. Είμαι 20 χρονών και θεωρώ πως είναι καιρός να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα πάω στο εξωτερικό. Μπορεί να μείνω και στη Γαλλία, υπάρχουν καλές ομάδες εδώ».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης
 

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Μηνύματα
3.357
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αντωνιου; :S :S :S :S :S :S :S :S
 

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Μηνύματα
3.357
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ε ρε και να ερθει ο ινδιανοσ :rockon: :rockon: :rockon:
 

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.067
Like
1
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια που ασχολείσαι με το γυναικείο βόλλευ. Θα σε ενθουσιάζει προφανώς το υπερθέαμα.¨Ολως τυχαίως έγιναν πρωτοσέλιδα κι αυτές λόγω παρατεταμένης ατιτλίας. Αν πάντως όντως ασχολείσαι, χαρά στο κουράγιο σου!
Eυχαριστω,ειναι μεγαλη καυλα να πηγαινεις στον ταφο και να βλεπεις τοσο κοσμο σε καθε ματς.
Μυριζω Παναθηναικο ρε μαγκα.Γουσταρω πως το λενε.Και οταν γουσταρουν και οι αθλητριες και τα δινουν ολα τοτε σε κανουν περηφανο και σε ''γεμιζουν''.Γυναικειο βολει?Γυναικειο βολει,τι να κανουμε.Δεν ειναι σουπερ αθλημα,ομως ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
Το 60% της προσπαθειας τους να εδιναν οι βεντετες του ποδοσφαιρου θα ειχαμε αλλα κολπα και στην μπαλα.
Ξερεις καμια φορα τα ερασιτεχνικα τμηματα σε καυλωνουν πολυ.Βλεπεις προσπαθεια,βλεπεις ιδρωτα,βλεπεις τελειως διαφορετικα οικονομικα δεδομενα,βλεπεις τον αθλητισμο οπως ξεκινησε.

Γάμησε το εσύ καλλίτερα. Θεωρώ γελοιότητα και τα "100" χρόνια σας αλλά και τους "500" τίτλους σας. Η επίσημη καταμέτρηση δεν μου λέει τίποτα, ειδικά σε αθλήματα που δεν παρακολουθώ. Ο αθλητισμός των ομάδων είναι το 2ο σκέλος του " άρτου και θεάματα" για τους οπαδούς. Οτιδήποτε παραπάνω συνήθως κρύβει άλλου είδους προβλήματα. Ας έχεις όσους τίτλους θέλεις και να τους πανηγυρίζεις με τα άλλα MAD boys ακούγωντας τραγούδια των αδερφών Διονυσίου. Αυτό το ρεζίλι με την καταμέτρηση των τίτλων το έχετε ξεκινήσει οι βάζελοι. Στην αρχή ήταν αστείο να βλέπεις ολόκληρα γαιδούρια να μετράνε τίτλους για το ποιος την έχει πιο μεγάλη τελικά. Επειδή όμως κάποιες φορές η ατιτλία βαρά κατακέφαλα είδα μετά λύπης μου να χαιδεύει ο ένας βάζελος το πέος του άλλου με την ρήση του Υπερπρωταθλητή των 5 Ηπείρων και των 7 Θαλασσών. Λυπηρό το θέαμα να πανηγυρίζετε τίτλο στο μπάντμιντον αλλά γελοίο όταν πάτε να εστιάσετε εκεί μία ανύπαρκτη ανωτερότητα για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
Οτι αυτη την κουβεντα την ξεκινησαμε εμεις,εχεις 100 δικια.Τι να κανουμε ομως ρε μεγαλε,τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ αφορα και αυτη η κουβεντα.Θες να μου πεις οτι με τις πουτσες του ποδοσφαιρου στραφηκαμε αλλου?Δεν διαφωνω.Το θεμα ομως ειναι οτι προκειται για κατι που υφισταται,για κατι πραγματικο.
Παντως θα επρεπε να σε προβληματιζει που ομοιδεατες σου εχουν μπει σαυτο το τριπακι.
Τεσπα,απο την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει το συγκεκριμενο ζητημα,δεν εχει νοημα να το συνεχισουμε.

Καλά δεν σου φτάνουν οι 500 τίτλοι σου, έπρεπε να αλλάξεις και την υπογραφή σου σε"ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΑ ΜΠΑΦΑ ΜΟΥ,ΑΣΠΡΗ Η ΤΖΙΒΑΝΑ,ΑΝΤΕ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ,ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ"??? Μετράει για βρισίδι αυτό ή σε συνεπήρε η μισο-άδεια θύρα 13 και το έγραψες?

312    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Πράσινε θεέ παναθηναϊκέ    στις: 01/03/09, 17:05
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ Headbaning!<--------------------------- :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

313    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Πράσινε θεέ παναθηναϊκέ    στις: 01/03/09, 17:05
Xθες για πλακα 10000 κοσμος στην προπονηση,οντας στο -11 απο την κορυφη.
Δηλαδη αν παιζοταν ο τιτλος ποσοι θα πηγαιναμε?<---------------------------------------  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΓΕΡΑ ρε μαγκες,αφουγκραστειτε την καυλα του κοσμου.
Παιξτε για εμας,παιξτε για εσας και ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ Headbaning!

Θυμήθηκες τώρα ή από τότε που έγινες θεριακλής χαλάρωσε κι η μνήμη σου???

Υ.Γ. Κρίμα που την είδες χουλιγκάνος, γιατί σε νηφάλιες στιγμές λες και σωστά πράγματα. Γούστα είναι αυτά. Α, να μην ξεχάσω. Συγχαρητήρια για την 500η  :jerking: :jerking: :jerking:
Ρε συ Σεξπιρ,ελεος.Σε πειραξε η υπογραφη μου?Σε πειραξε το συνθημα που εχω γραψει?Αυτος δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρος λογος για να μου την μπεις. ;)

Για τα δικα μου μηνυματα που εβαλες,δεν εχω να σχολιασω κατι.Απλα ηθελα να δω σε ποια αναφεροσουν.
Ποτε δεν ειπα οτι δεν ειμαι ΟΠΑΔΟΣ.Ποτε δεν το επαιξα αντικειμενικος.Απο την αρχη εδειξα ποιος ειμαι,ποια τα συναισθηματα μου για τον Παναθηναικο.Το οτι λεω αληθειες και παραδεχομαι πραγματα που εχουν γινει και δεν με τιμουν,δεν σημαινει οτι ειμαι αντικειμενικος μαγκα μου.
Χουλιγκανος δεν το παιζω ποτε πισω απο το πισι.Τα πρωτεια τα εχετε εσεις σαυτο το πραγμα.
Αληθεια εσυ ρε φιλε ποσες φορες εχεις προκαλεσει εδω μεσα γραφοντας για λαγους σε ποστ σου?Θα ηθελα πολυ να μ βρεις ενα δικο μου ποστ που να προκαλω (οχι μονο στο θρεντ του Παναθηναικου αλλα και σε αλλα θρεντ)μιλωντας για λαγους ή για κοτοπουλα με κρανη κτλπ κτλπ.Για να σε απαλλαξω απο τον κοπο,δεν το εχω κανει ποτε. ;)

ΥΓ:Μισοαδεια Θυρα13 ειναι 2 λεξεις που δεν πανε μαζι.Λες κ δεν ξερεις τι γινοταν περσι και ηταν αδεια η 13.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom