Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.131
Like
196
Πόντοι
16
Με σοβαροτητα και καλη αμυνα δεν το χανουμε το ματσακι!!!!
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
....τελος τριτης περιοδου......η πρασινη αυτοκρατορια γαμα και δερνει  60 - 37  τα ιταλικα πουτανακια  που εβγαλαν γλωσσιτσα ......μονο με χαρακιρι χανεται το ματς αυτο.....
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
μεγάλη εμφάνιση σήμερα...αντάξια της αξίας μας....αν ...λέω αν συνεχίσουμε έτσι όλα γίνονται.......
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συγχαρητηρια παιδιά.
εγώ για τον Ολυμπιακό το είχα το προαίσθημα σήμερα αλλά νομίζω πως πληρώσαμε τα ριμπάουντ, απλά πράγματα.
Και πιστεύω πως χρειαζόμασταν το Σχορτσιανίτη έστω για ένα 5λεπτο.

Τεσπα...πάμε για την Πέμπτη και οι δύο μπας και τα καταφέρουμε.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
συγχαρητηρια παιδιά.
εγώ για τον Ολυμπιακό το είχα το προαίσθημα σήμερα αλλά νομίζω πως πληρώσαμε τα ριμπάουντ, απλά πράγματα.
Και πιστεύω πως χρειαζόμασταν το Σχορτσιανίτη έστω για ένα 5λεπτο.

Τεσπα...πάμε για την Πέμπτη και οι δύο μπας και τα καταφέρουμε.

να πάτε μόνοι σας...
εμείς είμαστε ήδη εκεί.......  :birdman:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Σύλλογος μεγάλος! 
Όσοι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης βιάστηκαν να τον ξεγράψουν, καλά θα κάνουν να βγάλουν πάλι χαρτί και στυλό για να γράψουν φαρδιά-πλατιά το... PA-NA-THI-NAI-KOS! Όπως φαρδιά πλατιά ήταν και η υπογραφή που έβαλαν οι πρωταθλητές Ελλάδος στο... καυτό «Παλασπόρτ» συντρίβοντας την Σιένα με 72-53, κάνοντας το 2-1 και έχοντας πάλι το αβαντάζ για το Βερολίνο αφού ψάχνουν μια νίκη είτε την Πέμπτη πάλι επί Ιταλικού εδάφους, είτε την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ! Άμυνα για σεμινάριο από τους παίκτες του Ομπράντοβιτς που... έπνιξε τους Ιταλούς και τα φιλόδοξα σχέδια τους! Το gazzetta.gr βρίσκεται στην Σιένα και μεταφέρει τα παραλειπόμενα του μεγάλου θριάμβου! Ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να δείξει χαρακτήρα στο Palasports Mens Sana και να πετύχει σε βάρος της Μοντεπάσκι Σιένα κάτι που κατάφερε για τελευταία φορά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Δεκέμβριο του 2007!

Με «όπλο» την άμυνα οι «πράσινοι» επέβαλλαν τον ρυθμό τους στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Ιταλίας, παίρνοντας έτσι κεφάλι στο σκορ με 7-8 με εντυπωσιακό κάρφωμα του Μάικ Μπατίστ στο 6'. Οι εναλλαγές στην άμυνα της Σιένα δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους παίκτες του «τριφυλλιού», με τον Αμερικανό φόργουορντ να διαμορφώνει το 9-12 και τον Σπανούλη να δίνει προβάδισμα έξι πόντων (9-15) στους φιλοξενούμενους με τρίποντο στο 8'.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για το «τριφύλλι», με τον Στόουνρουκ να δίνει λύση στην επιθετική δυστοκία της Σιένα, μειώνοντας σε 11-15. Ο Χένρι Ντόμερκαντ έδωσε συνέχεια στο σερί της Μοντεπάσκι, ενώ ο Ριμάντας Καουκένας με λέι άπ ολοκλήρωσε την ολική επαναφορά των Ιταλών (16-15 στο 10') πριν πάρουν τη σκυτάλη οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς!

Δύο τρίποντα των Φώτση και Νίκολας διαμόρφωσαν το 16-23 για τον Παναθηναϊκό. Ο Ντόμερκαντ με 2/2 βολές μείωσε σε 23-25 στο 15' πριν ξεκινήσει το πάρτι των παικτών του «τριφυλλιού»! Ο Φώτσης με τρίποντο εκτόξευσε τη διαφορά για πρώτη φορά στο +10 (23-33) στο 17' ενώ ο Πέκοβιτς έστειλε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της 23-39 στο 19' με το σερί των «πράσινων» να φτάνει στο 0-14 σε αυτό το διάστημα! 

Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία, η ευστοχία στα σουτ εντός πεδιάς (60%) και η κυριαρχία στη μάχη των ριμπάουντ (9-22) ήταν τα «όπλα» του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» παρέμειναν χωρίς βολή στο πρώτο μέρος!

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με το γκάζι πατημένο, κρατώντας τη Σιένα χωρίς πόντο στα πρώτα τρία λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και με τον Σπανούλη με 2/2 βολές να διατηρεί τη διαφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα (26-45 στο 23'). Η Μοντεπάσκι προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση γυρίζοντας αρχικά την άμυνα σε ζώνη ωστόσο το τρίποντο του Νίκολας -ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω στον Καουκένας- από τη γωνία διατήρησε τη διαφορά στο +19 (31-50) στο 27'! 

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πυροβολεί από την περιφέρεια, με τον Γιασικεβίτσιους να εκτοξεύει τη διαφορά για πρώτη φορά στους είκοσι πόντους (33-53), δύο λεπτά πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Η ραψωδία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε, οι παίκτες της Σιένα μπλόκαραν στο αμυντικό τοίχος του «τριφυλλιού» στο Palasports Mens Sana πετώντας λευκή πετσέτα και ο Νίκολα Πέκοβιτς με τέσσερις σερί πόντους από το «ζωγραφιστό» διαμόρφωσε το 37-60 στο 30'! Τίποτα πλέον δεν μπορούσε να σταματήσει το πάθος και τον ενθουσιασμό των παικτών του Ομπράντοβιτς...

Το σερί (10-0) του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε με τον Μαυροβούνιο σέντερ και στις αρχές της τελευταίας περιόδου (37-64). Ό,τι και αν δοκίμασε ο Πιανιτζιάνι δεν «έπιασε» για την Μοντεπάσκι, που είδε τον Γιασικεβίτσιους να στέλνει τη διαφορά στο +28 (39-67) με νέα «βόμβα» πίσω από τη γραμμή των 6,25μ. επιβεβαιώνοντας ξανά το ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης.
Η Σιένα προσπάθησε να αντιδράσει μειώνοντας σε 49-69 με τρίποντο του ΜακΙντάιρ αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 72-53, ρεφάροντας για την ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Σιένα, κάνοντας το 2-1 στη σειρά με τους Ιταλούς και παίρνοντας ξανά το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου.


Τα δεκάλεπτα: 16-15, 26-39, 37-60, 53-72


Σιένα (Πιανιτζιάνι): Ντόμερκαντ 12 (2), ΜακΙντάιρ 13 (3), Φίνλεϊ 6, Εζέ 2, Καραρέτο 1, Σάτο 2, Λαβρίνοβιτς, Καουκένας 10, Ρες, Στόουνρουκ 7 (1)


Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Κέτσμαν, Σπανούλης 13 (1), Περπέρογλου 3 (1), Μπατίστ 6, Φώτσης 6 (2), Νίκολας 13 (3), Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 2, Πέκοβιτς 11, Σάκοτα, Γιασικεβίτσιους 10 (2)



Μικρά μικρά από τη Σιένα

* Περίπου 7.000 Ιταλοί είναι όρθιοι και με «όλε-όλε» υποδέχονται τους παίκτες της Σιένα κατά την επίσημη παρουσίασή τους.

* Ξεκινά η παρουσίαση των ομάδων. Οριακά ακούγονται τα ονόματα των παικτών του Παναθηναϊκού με τέτοια φασαρία...

* Ο Χατζηβρέττας δοκιμάζει τρίποντα από τη γωνία και οι Ιταλοί που προφανώς δεν έχουν ξεχάσει την αγκωνιά στον Λαβρίνοβιτς, τον στολίζουν με... γαλλικά.

* Βγήκαν και οι τρεις διαιτητές (Γιούγκεμπραντ από Φινλανδία, Ιερεθουέλο από Ισπανία, Σρνταν Ντοζάι από Κροατία) και με τη σειρά τους... κερδίζουν ορισμένα γιουχαϊσματα.

* Οκτώ αστυνομικοί έχουν κυκλώσει τον πάγκο του Παναθηναϊκού για να αποφευχθεί επίθεση κανενός περίεργου στον πράσινο πάγκο και ιδιαίτερα στον Ομπράντοβιτς.

* Στις 21:32 εμφανίζεται ο Ομπράντοβιτς και στο γήπεδο γίνεται... σεισμός. Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι έχουν δημιουργήσει κλίμα εναντίον του (άγνωστο γιατί) και οι οπαδοί της Σιένα σφυρίζουν τρυπώντας αυτιά. Ο Ζοτς κάθεται για λίγο στον πάγκο, σηκώνεται μετά από ένα λεπτό και... μετασεισμός! «Ομπράντοβιτς π... γιε» φωνάζει όλο το γήπεδο και οι Έλληνες δημοσιογράφοι αναζητούν τους λόγους της επίθεσης. Ο Ζοτς γελάει!

* Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού προθερμαίνονται με λευκά μπλουζάκια, εκτός από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που φοράει... γκρι (αλλά με το τριφύλλι στο στήθος).

* Ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει κενές μισή ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν την επομένη του δεύτερου αγώνα στην Αθήνα.

* Ο αρχηγός των Ιταλών οπαδών δίνει το πρόσταγμα με ντουντούκα και οι υπόλοιποι ακολουθούν αποθεώνοντας ονομαστικά έναν προς έναν τους παίκτες της Σιένα. Ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς κερδίζει τη μεγαλύτερη αποθέωση, ίσως και λόγω της συμμετοχής του αν και ανέτοιμος στο παιχνίδι της Αθήνας.

* Στις 21:16 βγαίνει η Σιένα και οι τιφόζι της Σιένα προστάζουν το υπόλοιπο γήπεδο να σηκωθεί όρθιο για να χειροκροτήσει τους νικητές της Αθήνας.

* Το πρώτο σύνθημα της βραδιάς είναι μια κλασική υβριστική κουβέντα για τον Παναθηναϊκό...

* Στις 21:12 κάνει την εμφάνισή του ο Παναθηναϊκός κάτω από έντονες αποδοκιμασίες. Ο αρχηγός Δημήτρης Διαμαντίδης οδηγεί τους συμπαίκτες του, ο Νίκολα Πέκοβιτς κάνει τον σταυρό του.

* Ξεχειλίζει από επαγγελματικότητα το γραφείο Τύπου της Σιένα που... τρέχει για ικανοποιήσει κάθε αίτημα των Ελλήνων εκπροσώπων. Πρίζες, μόνιτορ, θέσεις, όλα στην εντέλεια.

* Σχεδόν όλοι οι παίκτες του τριφυλλιού έχουν βγει για λίγα σουτ 80 λεπτά πριν το τζάμπολ. Ο Μπατίστ εκτελεί με ιδιαίτερη ευστοχία σουτ τριών πόντων...

* Πάλι εκτός 12άδας ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, όπως και οι Σερμαντίνι και Βεργίνης.

* Με λευκές εμφανίσεις θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός, με μαύρες που έχουν πράσινες ρίγες οι Ιταλοί. 
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.237
Like
452
Πόντοι
36
Η δυναμική της σειράς για 3-1 είναι πλέον. ;)

Με τέτοια αιsχρή διαιτησία και αν συνεχίζαμε θα το παίρναμε με 30+ πόντους.  :sunglasses:


Πρέπει να μαχαιρώσουν οι ξυλοκόποι για να δοθεί φάουλ?  :idiot:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Σιένα-Παναθηναϊκός 53-72
[glow=red,2,300]Με υπογραφή Ομπράντοβιτς [/glow]

O καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός έκανε φύλλο και φτερό τη Σιένα μέσα στο απόρθητο για 15 παιχνίδια σπίτι της. Με σεμιναριακή άμυνα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνέτριψε με 72-53 την πρωταθλήτρια Ιταλίας και απέκτησε ξανά το πλεονέκτημα έδρας. Μορφές Σπανούλης και Νίκολας, αγνώριστη η Σιένα.



Ετσι νίκησε

Οσοι έλεγαν ότι η άμυνα δεν θα μπορούσε να δώσει το κλειδί της επιτυχίας στον Παναθηναϊκό (ανάμεσά τους και ο γράφων) διαψεύστηκαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κατά το πρώτο μέρος. Και αυτό γιατί οι πράσινοι διάβασαν έξοχα το παιχνίδι της Σιένα, μάρκαραν όλα τα σουτ και δεν επέτρεπαν στον αντίπαλο να πηγαίνει σε δεύτερες επιθέσεις. Αντλώντας έτσι ενέργεια και ψυχολογία, οι φιλοξενούμενοι έκαναν όμορφα πράγματα στην άλλη πλευρά του παρκέ (καλή κυκλοφορία της μπάλας, διάβασμα των μις-ματς) για να προηγηθούν 7-10 και 9-15.

Η Σιένα έπαιρνε οξυγόνο μόνο από τα λάθη του Παναθηναϊκού στην περιφέρεια. Εκλεψε μπάλες και έφυγε σε 2-3 περιπτώσεις στον αιφνιδιασμό, πέρασε προσωρινά μπροστά (16-15) και επέστρεψε και από το 16-25 (23-25). Κάπου εκεί όμως οι πράσινοι, ταϊζοντας τον Πέκοβιτς και πηγαίνοντας συχνά σε γρήγορα ντράιβ (με Σπανούλη και Γιασικεβίτσιους) έτρεξε ένα μεγάλο σερί 14-0 για να προηγηθεί 23-39. Ο Πιανιτζιάνι είδε τα δύσκολα και επανέφερε στο παιχνίδι τον ΜακΙντάιρ (είχε βγει για ανάσες), ωστόσο το μόνο που κέρδισε ήταν ένα «τυφλό» τρίποντο (26-39).

Αφού έβαλε τα θεμέλια στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τοποθετήσει και τα τούβλα της νίκης στο δεύτερο. Χωρίς ίχνος υπερβολής δεν ήταν δύσκολο. Διότι μία έντονα επηρεασμένη Σιένα χωρίς τον ΜακΙντάιρ που τραβήχτηκε και πάλι στον πάγκο δεν θα μπορούσε να απειλήσει όσες ζώνες και αν σκαρφιζόταν ο Πιανιτζιάνι. Η σωστή κυκλοφορία, η μεγάλη βραδιά του ηγέτη Σπανούλη και τα επιθετικά ριμπάουντ του Τσαρτσαρή έφτασαν τη διαφορά στα ύψη (26-43, 33-53, 37-60) και ουσιαστικά έβαλαν πρόωρο τέλος στο ματς.

Δεν πρόκειται περί υπερβολής. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έσπασε τα καλάθια αλλά ουδόλως προβληματίστηκε καθώς στην άμυνα διασφάλιζε τη μεγάλη διαφορά και το άνετο της επικράτησης. Η Σιένα κατάλαβε ότι η μάχη είχε χαθεί και φρόντισε από νωρίς να κατεβάσει ταχύτητα σκεπτόμενη και το παιχνίδι της Πέμπτης. Οι πράσινοι πήραν πανάξια πίσω το πλεονέκτημα της έδρας και δημιούργησαν ψυχολογικό σοκ στον αντίπαλο.

Το αστέρι


Δεν θέλει ρώτημα, ούτε καν σκέψη. Τις στέρεες βάσεις για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Σιένα έβαλε η εξαιρετική του άμυνα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας βγήκαν από το ρυθμό τους, αναγκάστηκαν να κυνηγούν από νωρίς στο σκορ και δεν διαχειρίστηκαν καθόλου καλά την πίεση. Ο Ομπράντοβιτς φαίνεται ότι είχε κάνει έξοχη δουλειά στις προπονήσεις μετά την ήττα της Πέμπτης.
Απογοήτευση

Για τον Παναθηναϊκό καμία, για τη Σιένα πολλές. Εξουδετερώθηκε ο ΜακΙντάιρ, ο Καουκένας βρήκε τον μπέλα του από τον Νίκολας, ο Πιανιτζιάνι δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να βρει αρμονικό σχήμα.
Σχόλιo

[glow=red,2,300]Αν αυτή δεν είναι νίκη του προπονητή, τότε ποια είναι; Ο Ομπράντοβιτς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα ήταν ανώφελο να πάει σε ραν εν γκαν με τη Σιένα μέσα στην Ιταλία, γι’ αυτό φρόντισε να κλείσει τους διαδρόμους στην άμυνα. Τα κατάφερε περίφημα «κλειδώνοντας» τον αντίπαλο, γεγονός που βοήθησε τους παίκτες του να παίξουν πιο άνετα στην επίθεση. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε 72 πόντους και όμως νίκησε με 19 πόντους διαφορά.[/glow]


--------------------------------------------------------------------------------
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 26-39, 37-60, 53-72
Σιένα: Ντόμερκαντ 12 (2), ΜακΙντάιρ 13 (3), Φίνλεϊ (6), Έζε 2, Καραρέτο 1, Σάτο 2, Λαβρίνοβιτς, Καουκένας 10, Ρες, Στόουνρουκ 7 (1).

Παναθηναϊκός: Κέτσμαν, Σπανούλης 13 (1), Περπέρογλου 3, Μπατίστ 6, Φώτσης 6 (2), Νίκολας 13 (3), Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 2, Πέκοβιτς 11, Σάκοτα, Γιασικεβίτσιους 10 (2).


--------------------------------------------------------------------------------
1ο δεκάλεπτο

Το πικ εν ρολ του Παναθηναϊκού δουλεύει καλά (9-12). Ο Μπατίστ τελειώνει τις φάσεις.

Η Σιένα ισορροπεί και βρίσκει λύσεις (16-15).
--------------------------------------------------------------------------------
2ο δεκάλεπτο

Η καλή κυκλοφορία της μπάλας βοηθάει τον Παναθηναϊκό (16-23).

Η Σιένα τρέχει όταν ο Παναθηναϊκός κάνει λάθη και μειώνει (21-25).

Η άμυνα αποτελεί εχέγγυο για τον Παναθηναϊκό (23-33).

Τα ντράιβ του Παναθηναϊκού πληγώνουν τη Σιένα (23-37).
--------------------------------------------------------------------------------
3ο δεκάλεπτο

Η καλή άμυνα είναι και πάλι γεγονός. Στην επίθεση ο Σπανούλης καθαρίζει (26-43).

Ο Τσαρτσαρής βοηθάει πολύ στα ριμπάουντ, κυρίως τα επιθετικά (30-47).

Ο Γιασικεβίτσιους στέλνει τη διαφορά στο +20 (33-53).
--------------------------------------------------------------------------------
4ο δεκάλεπτο

Το πράσινο πάρτι συνεχίζεται (37-64).

Τυπική διαδικασία το παιχνίδι (44-67).
 

Συνημμένα

  • newego_LARGE_t_881_2564257.jpg
    newego_LARGE_t_881_2564257.jpg
    104,4 KB · Εμφανίσεις: 14

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Μηνύματα
3.357
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια αυτουσ θα τουσ γαμησουμε παλι την πεμπτη χαλαρα αν και γουσταρω 5 παιχνιδι με καφριλα στο οακα
 

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Μηνύματα
342
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Που ειναι τα γαυρακια κρυμμενα σημερα?Δεν τους βλεπω πουθενα...Λοιπον ο Zeliko το διαβασε αψογα το παιχνιδι και σωστα δεν το πηγε στον αιφνιδιασμο αλλα σε σετ παιχνιδι.Εκπληκτικος ο Τσαρτσαρης που καθαριζε στα ριμπαουντ και ο Nicolas που εκανε αυτο που ξερει καλα,δηλαδη να σκοραρει αλλα και αυτο που δεν ξερει το ιδιο καλα,δηλαδη να παιζει αμυνα.Φυσικα mvp ο Σπανουλης γιατι εκανε τα παντα και εξαφανισε και τον μαυρο τον κοντο.Παντως φανηκε η πραγματικη διαφορα των δυο ομαδων αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι πρεπει να παιξουμε το ιδιο ψυχωμενα και την Πεμπτη για να περασουμε
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
Σε παρακαλουμε , σε ικετευουμε , ελα για 2 μηνες στο ποδοσφαιρικο τμημα  να δωσεις τα φωτα σου  και να διδαξεις  πως δημιουργουνται οι μεγαλες ομαδες......
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.126
Κριτικές
491
Like
37.414
Πόντοι
41.447
Σε παρακαλουμε , σε ικετευουμε , ελα για 2 μηνες στο ποδοσφαιρικο τμημα  να δωσεις τα φωτα σου  και να διδαξεις   πως δημιουργουνται οι μεγαλες ομαδες......

αυτό αγγλιστή λέγεται desperate (απελπισμένος)

Carlos σε παρακαλώ μην γράφεις με bold και πρασινα γράμματα.
Απαγορευεται απο τους κανόνες του φόρουμ.
θα αναγκαστώ να σου διαγράψω μηνύματα
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Σε παρακαλουμε , σε ικετευουμε , ελα για 2 μηνες στο ποδοσφαιρικο τμημα  να δωσεις τα φωτα σου  και να διδαξεις   πως δημιουργουνται οι μεγαλες ομαδες......

 

Συνημμένα

  • zotssitoydis.jpg
    zotssitoydis.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom