Δεν έχει λογική αυτό που λες
... δηλ. από κάπου δεν πρέπει να ξεκινήσουν κι αυτοί ? Ο Γιάγια από τον Γαύρο δεν ξεκίνησε ? Προφανώς και δεν γνωρίζω το μέλλον για να ξέρω τι θα κάνουν οι παραπάνω , αλλά νομίζω πως
είναι παικταράδες . Ο Ντουντού ? κι αυτός άμπαλος και μέτριος μιας και παίζει στο Γαύρο ,έτσι ?
Αν πχ εσείς πάρετε του χρόνου ας πούμε τον Κειρίσον ή κάποιον από αυτούς που βλέπει ο Ρότσα που ομολογουμένως είναι καλοί (άσχετα αν πιάσουν εδώ) , αυτομάτως θα είναι μέτριοι επειδή θα παίζουν σε ελληνική ομάδα ?
οι μελλοντικοί παικταράδες παγκοσμίως είναι από τα 20 22 τους σε μεγάλους συλλόγους.....
για το γαύρο που τρώει τρία από την Σέντ ετιέν και την ανόρθωση μια χαρά είναι....
το ίδιο και τα χάλια του βάζελου.
το επίπεδό σου δεν κρίνεται όταν παίζεις μπάλλα στην αλάνα...... στα σαλόνια μετράς....
και εκεί δεν είσαι λίγος ούτε ως έδρα ούτε ως οπαδισμό ούτε ως ομάδα.
είσαι λίγος ως ποιότητα μονάδων και νοοτροπίας.
τελεία.
σοβαρά έχω γράψει ΚΑΙ ΓΙΑ τους δύο (πέραν την πλάκας) πολλά καλά που πιστεύω....
Αλλά πάντα με μέτρο τον Αλεξανδρή, το Σκόκο και τον Κλέιτον.......
Οσο και να θέλετε να μου παρουσιάσετε τους Ντιγκομπελλούτσηδες ως παικταράδες ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ όταν απέναντί τους έχουν Σαριέγκηδες και Ανατολάκηδες και Γκούμες......
Οταν θα κάνουν αυτά που κάνουν ????? με Νέστηδες, Μαλντίνηδες, Πανούτσηδες και Κανναβάρους το ξανασυζητάμε.... Και όοοολοιιιι αυτοί οι παικταράδες που μου παρουσιάζετε ένθεν κακείθεν χρόνια ολόκληρα (πλην του Τουρέ) είναι μέχρι τα σύνορα παικταράδες..... Καλος ο Γκαλέττι..... Αλλα σε σχέση με ποιόν; με τον Μέσι;
Καλός ο Ντιόγκο αλλά σε σχέση με ποιόν; τον Ιμπραήμοβιτς;
Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε....
Είχα γράψει παλαιότερα πολλάκις οτι ο γαύρος επι Κόκκαλη (δε με ενδιαφέρει πού έβρισκε τα χρήματα ή τι έκανε στην ΕΠΟ) θα μπορούσε με 6-8 πρωταθλήματα (όσα άλλωστε και δικαιούτο βάσει αγωνιστικής παρουσίας) να είναι αυτή τη στιγμή επιπέδου Λυών και Βιγγιαρεάλ στην Ευρώπη.... Δλδ να είναι σχεδόν κάθε χρόνο στις 16 καλύτερες του τσου λου....
Κανένας μαλάκας βάζελος, ή ΑΕΚτζής ή δεν ξέρω γω τι άλλο θα μπορούσε τότε να πει κουβέντα.
Τώρα, ανεξαρτήτως εάν είναι ποιοτικά η καλύτερη ομάδα (σε βάθος χρόνου) πλην των βλαχόγαυρων, όλοι οι άλλοι απλά δεν την παραδέχονται ( και αυτό είναι άδικο πρώτ απ όλα για την ομάδα).
Ασχημο να είσαι ο καλύτερος και να σε λιδορούν και να μη σε σέβονται..... Και σε αυτό έχεις την αποκλειστική ευθύνη εσύ και όχι οι άλλοι.
Γιατί απλά είσαι ο καλύτερος και έτσι πρέπει να συμπεριφέρεσαι. Ο ολυμπιακός δε χρειάζεται να κλέψει για να είναι πρώτος.
Και όποτε το έκανε, τον εαυτό του έβλαψε. Οχι τους άλλους.....
Υ.Γ.
Το πιο ωραίο πράγμα είναι να θέλουν οι άλλοι να σου μοιάσουν. Οχι να σε τελειώσουν.
Τελεία και δεν ξαναγράφω σε θρεντ αθλητικών.
Καλή επιτυχία σε όλους και καλή τύχη γιατί έρχονται δύσκολες μέρες και για το γαύρο και για όλους.