Akapotos Kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απο το πεζοδρομιο λαγουδακιαΤρίτη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ
απο το πεζοδρομιο λαγουδακιαΤρίτη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ
Και αυριο αδερφε.Τρίτη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ
Εξω απο την τρουμπα εχεις βγει καθολου Ακαποτε?απο το πεζοδρομιο λαγουδακια
το ξερεις το τραγουδακι που λεει:Εξω απο την τρουμπα εχεις βγει καθολου Ακαποτε?
Βγες να παρεις λιγο καθαρο αερα,θα σου κανει καλο.Θα μαθεις και καινουρια πραγματα.
Ρε ασε το που ηρθες,ΠΟΤΕ ηρθες και το πως ηρθες.το ξερεις το τραγουδακι που λεει:
μες τη λαγοφλωρο ηρθαμε
και ξανα σας κηνυγησαμε
κατεβασμενα και τα ρολα
ακομα υπαρχουν ανταλλακτικα στα καμινια απο κατι μηχανακια,αν θυμασαιΡε ασε το που ηρθες,ΠΟΤΕ ηρθες και το πως ηρθες.
Εσυ σαν ακαποτος,εχεις βγει ποτε παραεξω?Θα μαθεις πολλα πραγματα αν το κανεις,πιστεψε με. ;)
Εκτος και αν γουσταρεις να αρχισουμε κουβεντα και για δικες μου επιδρομες κατα τρουμπα μερια.
Ειλικρινα απορω πως με 34 λεξεις καταφερες να πεις τοσα ψεμματα.ακομα υπαρχουν ανταλλακτικα στα καμινια απο κατι μηχανακια,αν θυμασαι
το τι εχω κανει εγω το ξερω μονο εγω,δεν χρειαζεται να το πω εδω περα,στο θρεντ των ρουφιανων,με αρχηγο τον ηλιοπουλο
φίλε μην βρίζεις.ακομα υπαρχουν ανταλλακτικα στα καμινια απο κατι μηχανακια,αν θυμασαι
το τι εχω κανει εγω το ξερω μονο εγω,δεν χρειαζεται να το πω εδω περα,στο θρεντ των ρουφιανων,με αρχηγο τον ηλιοπουλο
απο ποιον εκλεψα παρατσουκλι?Ειλικρινα απορω πως με 34 λεξεις καταφερες να πεις τοσα ψεμματα.
Ειδικα κατι πραγματα που ανεφερες ανηκουν στην σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας.
Τουλαχιστον εγραψες και κατι σωστο,λεγοντας οτι εδω δεν ειναι μερος για τετοιες κουβεντες.
Συνεχισε να προκαλεις,αλλα καλυτερα θα ηταν να το κανεις με ''παρατσουκλια'' αληθινα,που εχεις δημιουργησει εσυ και που δεν τα εχεις κλεψει απο αλλους. ;)
Τελος,μην αναφερεις ονοματα ετσι για πλακα,δημοσια.Μαλακια σου.
πως προεκυψε οτι ειμαι με τους ιταλους?φίλε μην βρίζεις.
Δν φτάνει που είσαι στο θρεντ μας και μας λες και ρουφιάνους?
Εσύ που είσαι με τους Ιταλούς?
Απο την πρωτη σου ερωτηση φαινεται ποιος ειναι ο πραγματικα ασχετος και ποιος τρωει προπαγανδα και προλογους.απο ποιον εκλεψα παρατσουκλι?
ο ηλιοπουλος ειναι γνωστος πανελληνιως
το ψεμμα ποιο ειναι?που φαγατε σοπακι στα καμινια?
μαλλον εισαι ασχετος και τρως παραμυθια χοντρα
ο,τι πειςΑπο την πρωτη σου ερωτηση φαινεται ποιος ειναι ο πραγματικα ασχετος και ποιος τρωει προπαγανδα και προλογους.
Ψαξου καλυτερα γνωστη.Την ειπες την μαλακια σου.
Οσο γνωστος και να ειναι,δεν ειναι αναγκη να αναφερεις ετσι ονοματα ρε παπαρα.
Αληθεια,αυτα θα τα ελεγες μπροστα του?Που να βρεις τα παπαρια,ομως.
Για τα υπολοιπα,δεν χρειαζεται να απαντησω καν.Οπως φαινεται το μονο που θα κανω θα ειναι να χαλαστω με τις μαλακιες που θα γραψεις.Οποτε συνεχισε να λες τα δικα σου,στα αρχιδια μου σε γραφω.
Μονο μην δερνεις πολυ επειδη διαβαζω τα ποστ σου και σκιαζομαι καμια φορα.
Αυτα.
φίλε είπες πριν για το ματς της τρίτης με τους Ιταλούς να πάμε από το πεζοδρόμιο.πως προεκυψε οτι ειμαι με τους ιταλους?
μην λες ψεμματα,προσπαθησε σε παρακαλω να λες αληθεια οταν μιλας μαζι μου
αν εισαι αθηναιος υποστηριζεις αθηναικοφίλε είπες πριν για το ματς της τρίτης με τους Ιταλούς να πάμε από το πεζοδρόμιο.
Προφανώς υπονοείς ότι θα μας γ..σουν.
Στην ερώτησή μου μετά δεν απάντησες.
Μας λες ρουφιάνους (δηλαδή άμα είσαι Αθηναίος τι ομάδα πρέπει να υποστηρίζεις την ένωση Ξάνθης?)
Που λέω ψέμματα?
Όταν υπήρχε ο Παναθηναϊκός και οι πρόγονοι μου τον υποστηρίζανε δεν υπήρχε Αθηναϊκός, sorry.αν εισαι αθηναιος υποστηριζεις αθηναικο
πλακα μας κανεις?
εγω παντως αν ημουν αθηναιος αυτον θα υποστηριζα
υποστηριζω μονο ολυμπιακοΌταν υπήρχε ο Παναθηναϊκός και οι πρόγονοι μου τον υποστηρίζανε δεν υπήρχε Αθηναϊκός, sorry.
Για τα υπόλοιπα δεν σε βλέπω να μου απαντάς...
Επειδη οπως σωστα ειπες ειμαι πιτσιρικας ξαναμπαινω στο τριπακι να σου απαντησω σε ο,τι δεν αφορα σκηνικο.ο,τι πεις
τες πα επειδη μενω καμινια καποια πραγματα τα ξερω καλα
εσυ προφανως δεν μενεις καμινια οποτε η γνωμη σου πανω στο γεγονος των καμινιων ειναι οτι σου ειπαν στους κοτνεις που πας
καλη νυχτα πιτσιρικα
Ετσι ακριβως.Αυριο αν καποιος δει στο ΟΑΚΑ καποιον με παπια για κατουρημα θα ειμαι εγω.ρωτα τον σουηδο που κατουρηθηκε
Δωσε μας επιπεδο προφεσορα.Γουσταρω επιπεδο Ολημπιακοι > Παναθηναϊκων , χαχαχχαχαχαχ ξεφτιλες .