Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ''φιλε'' βανγκογκ δεν θα βρίσω γιατι δεν υπάρχει λόγος.
Θα σου θυμίσω μόνο δύο γαλλακια τον gamis και τον dernis.
162193-upobrixio1.jpg
162193-upobrixio1.jpg
στο κυριο παρακαλω

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Εγώ ''φιλε'' βανγκογκ δεν θα βρίσω γιατι δεν υπάρχει λόγος.
Θα σου θυμίσω μόνο δύο γαλλακια τον gamis και τον dernis.

και γω θα σου θυμήσω κάτι που ΟΛΟΙ οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ξεχνάτε και είναι κρίμα: Κάλλιο ΠΡΩΤΟΣ στο χωριό σου παρά ΕΣΧΑΤΟΣ στην πόλη.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τελικα τα υποβρυχια την ειχανε μεγαλη. . .την τορπιλη :grin:

Υ.Γ.ORCAAAAAAAAAAAAAAAAA που εισαι ρε :huh:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Πικρα και φετος....
Για μενα η δοιηκηση εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης.
Που ειναι οι μεταγραφες του Ιανουαρίου, το "λεφτα υπαρχουν" που ελεγαν???

Για να παμε μπροστα θα πρεπει να αλλαξει και η νοοτροπια. Λυπαμαι που το λεω αλλα η ομαδα δεν εχει νοοτροπια νικητη.
Και για να αλλαξει αυτο ειναι δυσκολο και θελει πολυ δουλεια.

Σας πειθει η πολυμετοχικοτητα????

.....θεωρεις  τυχαιο που ο πιο αρρωστος Παναθηναικος στον πλανητη ο Παυλος(και ο τρελλο Θανασης) εχει αποστασιοποιηθει ?......εγω πιστευω οτι εχουν καταλαβει οτι εχουν διαφορετικη φιλοσοφια.......εχουν συνειδητοποιησει οτι για να σπασεις την δυναστεια( η αποστημα οπως θελετε) του Κοκκαλη-Γκαγκατση κλπ  χρειαζονται επενδυσεις σε εμψυχο υλικο.......Που πας ρε καραμητρο με αυτο το μετριο υλικο ? Του γαμησε την μανα στο μπασκετ , οπου ο πρακτορισκος εγκατελειψε με την ουρα στα σκελια , και εχει το know-how........Τα δημοσιευματα λενε οτι ο Τεν Κατε ειναι αμετακινητος.......η αποψη μου ?  Και η επομενη χρονια  στον ΠΑΟ  θα ειναι χαμενη....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και γω θα σου θυμήσω κάτι που ΟΛΟΙ οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ξεχνάτε και είναι κρίμα: Κάλλιο ΠΡΩΤΟΣ στο χωριό σου παρά ΕΣΧΑΤΟΣ στην πόλη.

αυτά τα λένε οι βλάχοι.... επειδή έτσι μόνο μπορούν να κοροιδέψουν εαυτούς...
πίσω στο χωριό λοιπόν....... Πρώτε Χωριάτη...........

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
.....θεωρεις  τυχαιο που ο πιο αρρωστος Παναθηναικος στον πλανητη ο Παυλος(και ο τρελλο Θανασης) εχει αποστασιοποιηθει ?......εγω πιστευω οτι εχουν καταλαβει οτι εχουν διαφορετικη φιλοσοφια.......εχουν συνειδητοποιησει οτι για να σπασεις την δυναστεια( η αποστημα οπως θελετε) του Κοκκαλη-Γκαγκατση κλπ  χρειαζονται επενδυσεις σε εμψυχο υλικο.......Που πας ρε καραμητρο με αυτο το μετριο υλικο ? Του γαμησε την μανα στο μπασκετ , οπου ο πρακτορισκος εγκατελειψε με την ουρα στα σκελια , και εχει το know-how........Τα δημοσιευματα λενε οτι ο Τεν Κατε ειναι αμετακινητος.......η αποψη μου ?  Και η επομενη χρονια  στον ΠΑΟ  θα ειναι χαμενη....

+13

Όσο είναι το κ--όσογο στον έλεγχο της ομάδας ΣΚΟΥΡΑ τα πράγματα. Τη βλέπουν απλά σαν πηγή εσόδων και τίποτα παραπέρα. Και μάλιστα με μπακαλίστικη - κοντόφθαλμη νοοτροπία. Ο 10Κ είναι το άλλοθι τους, επειδή (και καλά) "τον έφεραν οι πολυμετοχικοί".  :sunglasses:

Άσχετο το γεγονός ότι ο κωσκοτοπουλημένος πρώην σχολιαστής της ΝΕΤ είναι τσιράκι του αχρηστοανίκανου.  ;)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
A ρε πόσες πουτάνες σαν και εσάς μου ανοίγουν τις πόρτες, μου παρκάρουν το αμάξι και μου γλύφουν τα αρχίδια στην αληθινή κοινωνία... Eδώ στην μικροκοινωνία του bourdela.tv πουλάτε μαγκιά και φιγούρα... κουνηθείτε άφοβα μάγκες της οθόνης...

Κόψε ρε τις μαλακίες...και πές μας για τις καρπαζιές που σε έχουν λυσσάξει...και σε λυσσάνε κάθε μέρα...δεν ξέρεις ότι προκαλείς το γέλιο με αυτά που γράφεις???Και ότι όλα τα παλαιά μέλη σε ξέρουν??? :idiot: :idiot: :idiot:

Έλα άκου τι σου λέει ο μπαμπάς σου...! μην ασχολείσαι!

Συλλέκτη...καρπαζιών...μην το ψάχνεις!!! ;) ;) ;)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τί ψάχνεις να βρεις...Εδώ κάποτε έκαναν κριτική στον Ολυμπιακό που δεν είχε κάνει διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ ,οι ΑΕΚτζήδες οι οποίοι δεν είχαν ούτε εντός έδρας νίκη. Και φέτος τον ειρωνεύτηκαν για τις ήττες από τη Σεντ Ετιέν , όταν οι ίδιοι είχαν αποκλειστεί 2-3 γύρους πιο πίσω από κάποια Ομόνοια...

Αυτο που σου ηρθε τωρα !!!  Φετος ο στοχος της ΑΕΚ ειναι να αλλαξει 5η πάσα, ασε το φετος γιατι και ο Γαυρος από Κυπριο Ελληνες και Κυπρο Γεργιανους την εφαγε!!! edit την 1η φορα που αναγκαστηκε να παιξει προκριματικο , και δεν θα ξαναπαιξει προκριματικο του χρονου χαρη στο βάζελο  :idiot:

Η ΑΕΚ 4 φορες πηγε (την παλια την βγαζω ςξω) ΤΛ μια αποκλεοστηκε απο την Αικ και τις αλλες ηρθαμε εστω 3οι και ΟΥΕΦΑ. Ο γαυρος αιωβνιος πρωταθλητης βγηκε 5-6 φορες 4ος κατω απο κατι Μολντε και κατι Χαποελ που οταν την πετυχαμε στο ΟΥΕΦΑ της ριξαμε 5 .

Ο βαζελος κανει αποτελεσματα αλλα αυτο το τσουκου τσουκου παροτι επιτυχημενο μια και εδωσε στην Ελλαδα το Ευρω 2004 δεν ειναι για διπλους αγωνες ασε που καπου γινεται ντεμοντε 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
νικη με την μαλαγα
ολο το 4ο δεκαλεπτο τραγικο
γυρισαν το παιχνιδι
2 τεραστιες μαλακιες του σπανουλη
και αλλες 2 του σαρας προς το τελος του παιχνιδιου το πηγαν στην παραταση
τραγικο ποσοστο στα 4ποντα επισης
ζητω ο μητσαρας ακομα μια φορα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε πόσες φορές θα το πούμε. Όταν ο Κόκκαλης αποφάσισε πως η σπυριάρα δεν του δίνει λεφτά μπήκε στο τόπι. Και το ίδιο κατάλαβαν και τα κοντερεβυθύνια, απλά εκείνα είπανε (και σωστά γιατί άλλο το καθεστώς διοίκησης που είχε ο ΠΑΟ και άλλο αυτό που είχε ο ΟΣΦΠ, πως πρώτα πρέπει να κάνουνε τον κύκλο τους στο μπάσκετ και να τους αγαπήσει το φίλαθλο κοινό και μετά να μπούνε στο τόπι με τις ευλογίες των φιλάθλων...
Λες και άμα ήθελε ο Κόκκαλης δεν μπορούσε να επενδύσει σε παίκτες στο μπάσκετ όπως έκανε τόσα χρόνια που τον πίπωνε τον Παύλο παρότι τα έχωναν και οι κοντοί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτά τα λένε οι βλάχοι.... επειδή έτσι μόνο μπορούν να κοροιδέψουν εαυτούς...
πίσω στο χωριό λοιπόν....... Πρώτε Χωριάτη...........
σόρρυ ρε περσόνα, αλλά αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες ΚΑΙ όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έσχατο στην πόλη. Αν δεν μπορεί να το χωρέσει ο ευρωπαίος νους σας είναι κρίμα. Αλλά θυμάστε περασμένα μεγαλεία. Κι εγώ τα θυμάμαι, καλά ήτανε, αλλά δεν παίζει πια ο Σαραβάκος ξέρεις. Ούτε το τρένο.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τη ματσάρα Μάντσεστερ-Ίντερ την είδατε;;

Άντε τώρα να ξαναφάμε το σαββατοκύριακο όλους τους άμπαλους/ξυλοκόπους στη μάπα
και όλοι μαζί να φωνάξουμε για τη διαιτησία... :headbang: :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  Αυτο που σου ηρθε τωρα !!!  Φετος ο στοχος της ΑΕΚ ειναι να αλλαξει 5η πάσα, ασε το φετος γιατι και ο Γαυρος από Κυπριο Ελληνες και Κυπρο Γεργιανους την εφαγε!!! edit την 1η φορα που αναγκαστηκε να παιξει προκριματικο , και δεν θα ξαναπαιξει προκριματικο του χρονου χαρη στο βάζελο  :idiot:

Η ΑΕΚ 4 φορες πηγε (την παλια την βγαζω ςξω) ΤΛ μια αποκλεοστηκε απο την Αικ και τις αλλες ηρθαμε εστω 3οι και ΟΥΕΦΑ. Ο γαυρος αιωβνιος πρωταθλητης βγηκε 5-6 φορες 4ος κατω απο κατι Μολντε και κατι Χαποελ που οταν την πετυχαμε στο ΟΥΕΦΑ της ριξαμε 5 .

Ο βαζελος κανει αποτελεσματα αλλα αυτο το τσουκου τσουκου παροτι επιτυχημενο μια και εδωσε στην Ελλαδα το Ευρω 2004 δεν ειναι για διπλους αγωνες ασε που καπου γινεται ντεμοντε 
ήμαρτον να μιλάνε άλλες ομάδες για Ευρώπη που βγαίνουνε στη χάση και τη βρέξη. Όπως το είπες...βγήκατε 4 (!!!) φορές ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ. Φαντάζομαι θα θυμηθεί και ο ΠΑΟΚ όταν βήκε ΟΥΕΦΑ 2-3 φορές και θα μας πει για το καταπληκτικό ποσοστό του να περάσει στον τρίτο γύρο όλες τις φορές.
ΑΝ είχατε βρει τις χρονιές που είχε βγει ο Ολυμπιακός (τις ίδιες χρονιές εννοώ) και ΑΝ είχατε κάνει καλύτερη πορεία, τότε και μόνο τότε θα μπορούσατε να μιλάτε. Ο ΠΑΟ δικαιούται να μιλάει, ακόμα κι αν προσωπικά το θεωρώ ψευδαίσθηση να θυμάται ό,τι έγινε πριν απο  20 χρόνια για να ξεχνάει τα τωρινά του χάλια. Οι υπόλοιπες ομάδες ΟΤΑΝ βγουν ΟΣΕΣ φορές ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ βγήκανε και ΟΤΑΝ τα καταφέρουνε καλύτερα από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ας μιλήσουνε. Προς το παρόν δυστυχώς είναι το χωριό μας.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαστε απογοητευμένοι που αποκλειστήκαμε από τις ομάδες που λες. Αλλά τίποτα απολύτως δεν μου λέει πως εσύ θα τις είχες περάσει όταν είχες πολύ χειρότερα χάλια σαν ομάδα την αντίστοιχη περίοδο. και μην τυχόν μου πεις πως έχεις και εσύ σαν ομάδα "ευρωπαϊκό" αέρα, γιατί πάω να αυτοκτονήσω αυτοστιγμή στις Ρουμάνες....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α...και καληνύχτα...σε ορισμένους γενικά, σε ορισμένους απλά εννοώντας καλόν ύπνο.
άντε, σε όλους καληνύχτα κανονική...και ας ονειρευτούνε όλοι πορείες...γιατί αύριο πάλι δεν είναι του Αη Γιαννιού.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
+13

Όσο είναι το κ--όσογο στον έλεγχο της ομάδας ΣΚΟΥΡΑ τα πράγματα. Τη βλέπουν απλά σαν πηγή εσόδων και τίποτα παραπέρα. Και μάλιστα με μπακαλίστικη - κοντόφθαλμη νοοτροπία. Ο 10Κ είναι το άλλοθι τους, επειδή (και καλά) "τον έφεραν οι πολυμετοχικοί".  :sunglasses:

Άσχετο το γεγονός ότι ο κωσκοτοπουλημένος πρώην σχολιαστής της ΝΕΤ είναι τσιράκι του αχρηστοανίκανου.  ;)
Ας έρθουν και του χρόνου να ζητήσουν να αγοράσουν οι φίλαθλοι διαρκείας  ;) ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ομπράντοβιτς: "Ευκαιρία πρόκρισης στο Final-4"

Κάτι άλλο, πολύ καλύτερο, ήθελε να δει από τους παίκτες του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο παιχνίδι με τη Μάλαγα. Πάντως ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης μίλησε για ευκαιρία πρόκρισης στο F-4

Αναλυτικά είπε: "Ήμασταν καλοί για 30 λεπτά, αλλά έκτοτε πάψαμε να παίζουμε. Η Μάλαγα είναι μια ομάδα που δεν παραδίδεται ανεξάρτητα από το σκορ. Πάντα παίζει σε υψηλό τέμπο και το πρόβλημα ήταν πως δεν επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Χάσαμε την αυτοκυριαρχίας μας στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν τροφοδοτήσαμε τους ψηλούς και παίξαμε όπως ήθελε ο αντίπαλος. Παρόλα αυτά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη συνολική εικόνα τους στη διοργάνωση. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη. Με το αβαντάζ της έδρας, θεωρώ ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε στο Final Four".
Ο Άιτο Ρενέσες από την πλευρά του σημείωσε: "Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγιείς τους παίκτες μας. Αν και έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, βρήκαμε κίνητρο επειδή μας αρέσει το μπάσκετ είτε πρόκειται για προπόνηση είτε για επίσημο ματς".

Συνημμένα

• obradovic_pao_110309_m.jpg
    obradovic_pao_110309_m.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • zots.jpg
    zots.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • zotss.jpg
    zotss.jpg
    106,3 KB · Εμφανίσεις: 21

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ας έρθουν και του χρόνου να ζητήσουν να αγοράσουν οι φίλαθλοι διαρκείας  ;) ;)

κααααααλάαααααααααααααααααααααααααα

θα φέρουν κάνα ντρογκμπά και πάλι θα τρέεεεεεεεεεεεεεχουν οι μαλάκες........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• drogbatopanathinaikos.jpg
    drogbatopanathinaikos.jpg
    133,9 KB · Εμφανίσεις: 51
  • drogbatopanathinaikos2.jpg
    drogbatopanathinaikos2.jpg
    74,6 KB · Εμφανίσεις: 32

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
1. Το όνομα Ίβανσιτς θυμίζει τίποτα στον μυρωδιά τον Τεντά;; :jerking:
2.Σα να εννοείς τον Καραγκούνη μου φαίνεται, 30' να περάσετε το κέντρο θέλετε όταν παίζει.
Σιγά σιγά μαθαίνετε, διαβάζοντας τι γράφει ο Αλέφας. :grin: Τα πάντα όλα θα πούμε εδώ, το 'να τ'άλλο ξέρω 'γω!!

Ορίστε να τον βάλεις για Avatar!!! :rockon: :rockon:
[URL unfurl="true"]http://tux.crystalxp.net/en.id.11703-tux-the-batman-penguin-pinguinalulu-tux-g2.htm[/url]
κοίτα,εγώ προσωπικά δεν μπορώ να "πειστώ" πως-ειδικά με το φετινό ρόστερ και την έλλειψη πλάγιων που έγραψα-ο Ίβανσιτς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει.όπως μου έχει κάνει-αρνητική-εντύπωση η περίπτωση του Μάτος,αλλά και λιγάκι του Νίνη.αλλά επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ δεν ξέρει καλύτερα από τον-κάθε-προπονητή και σίγουρα κάποιος λόγος υπάρχει για κάθε τι που κάνουν,απλά το αναφέρω ως "γνώμη μου" και όχι ως "μαλακία του".
όχι,δεν εννοούσα τον Καραγκούνη,απαραίτητα.ο Καραγκούνης,πιστεύω πως,αν υπήρχε η ανάλογη "κίνηση" από τους παίχτες για να υποδεχθούν την μπάλα θα έπαιζε και πιο γρήγορα(το είχε δείξει άλλωστε και στο παρελθόν,στον Παναθηναικό.δεν ήταν πάντα τόσο "κουραστικός",όπως μοιάζει τώρα.αλλά τότε ήταν πιο δεμένη και οργανωμένη η ομάδα γενικότερα.
εγώ θέλω-το έγραψα και χθες-να μείνει ο Τεν Κάτε,να έχει λόγο σε ΟΛΕΣ τις κινήσεις μεταγραφικού σχεδιασμού και να δούμε τι έχει στο μυαλό του.τι κρίνει πως χρειάζεται βελτίωση και τι θα κάνει.για παράδειγμα η πρώτη του κίνηση για το καλοκαίρι,που είναι ένας γρήγοροςπλάγιος χαφ/εξτρέμ(Λεονάρντο,άσχετα αν τελικά αποκτηθεί.το δεδομένο είναι πως τον ζήτησε)εμένα με ικανοποιεί ως τρόπο σκέψης γιατί σημαίνει πως αυτά που διέκρινα εγώ(λέω "εγώ" επειδή έγραφα για το πως το βλέπω εγώ.άλλος μπορεί να θεωρεί μεγαλύτερη κάποια άλλη ανάγκη)τα έχει επισημάνει ΚΑΙ ο προπονητής.άρα είναι σε "καλό" δρόμο,σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση περί "αναγκών".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom