Akapotos Kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγώ ''φιλε'' βανγκογκ δεν θα βρίσω γιατι δεν υπάρχει λόγος.
Θα σου θυμίσω μόνο δύο γαλλακια τον gamis και τον dernis.
Πικρα και φετος....
Για μενα η δοιηκηση εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης.
Που ειναι οι μεταγραφες του Ιανουαρίου, το "λεφτα υπαρχουν" που ελεγαν???
Για να παμε μπροστα θα πρεπει να αλλαξει και η νοοτροπια. Λυπαμαι που το λεω αλλα η ομαδα δεν εχει νοοτροπια νικητη.
Και για να αλλαξει αυτο ειναι δυσκολο και θελει πολυ δουλεια.
Σας πειθει η πολυμετοχικοτητα????
και γω θα σου θυμήσω κάτι που ΟΛΟΙ οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ξεχνάτε και είναι κρίμα: Κάλλιο ΠΡΩΤΟΣ στο χωριό σου παρά ΕΣΧΑΤΟΣ στην πόλη.
.....θεωρεις τυχαιο που ο πιο αρρωστος Παναθηναικος στον πλανητη ο Παυλος(και ο τρελλο Θανασης) εχει αποστασιοποιηθει ?......εγω πιστευω οτι εχουν καταλαβει οτι εχουν διαφορετικη φιλοσοφια.......εχουν συνειδητοποιησει οτι για να σπασεις την δυναστεια( η αποστημα οπως θελετε) του Κοκκαλη-Γκαγκατση κλπ χρειαζονται επενδυσεις σε εμψυχο υλικο.......Που πας ρε καραμητρο με αυτο το μετριο υλικο ? Του γαμησε την μανα στο μπασκετ , οπου ο πρακτορισκος εγκατελειψε με την ουρα στα σκελια , και εχει το know-how........Τα δημοσιευματα λενε οτι ο Τεν Κατε ειναι αμετακινητος.......η αποψη μου ? Και η επομενη χρονια στον ΠΑΟ θα ειναι χαμενη....
A ρε πόσες πουτάνες σαν και εσάς μου ανοίγουν τις πόρτες, μου παρκάρουν το αμάξι και μου γλύφουν τα αρχίδια στην αληθινή κοινωνία... Eδώ στην μικροκοινωνία του bourdela.tv πουλάτε μαγκιά και φιγούρα... κουνηθείτε άφοβα μάγκες της οθόνης...
Έλα άκου τι σου λέει ο μπαμπάς σου...! μην ασχολείσαι!
Τί ψάχνεις να βρεις...Εδώ κάποτε έκαναν κριτική στον Ολυμπιακό που δεν είχε κάνει διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ ,οι ΑΕΚτζήδες οι οποίοι δεν είχαν ούτε εντός έδρας νίκη. Και φέτος τον ειρωνεύτηκαν για τις ήττες από τη Σεντ Ετιέν , όταν οι ίδιοι είχαν αποκλειστεί 2-3 γύρους πιο πίσω από κάποια Ομόνοια...
ρε πόσες φορές θα το πούμε. Όταν ο Κόκκαλης αποφάσισε πως η σπυριάρα δεν του δίνει λεφτά μπήκε στο τόπι. Και το ίδιο κατάλαβαν και τα κοντερεβυθύνια, απλά εκείνα είπανε (και σωστά γιατί άλλο το καθεστώς διοίκησης που είχε ο ΠΑΟ και άλλο αυτό που είχε ο ΟΣΦΠ, πως πρώτα πρέπει να κάνουνε τον κύκλο τους στο μπάσκετ και να τους αγαπήσει το φίλαθλο κοινό και μετά να μπούνε στο τόπι με τις ευλογίες των φιλάθλων........θεωρεις τυχαιο που ο πιο αρρωστος Παναθηναικος στον πλανητη ο Παυλος(και ο τρελλο Θανασης) εχει αποστασιοποιηθει ?......εγω πιστευω οτι εχουν καταλαβει οτι εχουν διαφορετικη φιλοσοφια.......εχουν συνειδητοποιησει οτι για να σπασεις την δυναστεια( η αποστημα οπως θελετε) του Κοκκαλη-Γκαγκατση κλπ χρειαζονται επενδυσεις σε εμψυχο υλικο.......Που πας ρε καραμητρο με αυτο το μετριο υλικο ? Του γαμησε την μανα στο μπασκετ , οπου ο πρακτορισκος εγκατελειψε με την ουρα στα σκελια , και εχει το know-how........Τα δημοσιευματα λενε οτι ο Τεν Κατε ειναι αμετακινητος.......η αποψη μου ? Και η επομενη χρονια στον ΠΑΟ θα ειναι χαμενη....
σόρρυ ρε περσόνα, αλλά αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες ΚΑΙ όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έσχατο στην πόλη. Αν δεν μπορεί να το χωρέσει ο ευρωπαίος νους σας είναι κρίμα. Αλλά θυμάστε περασμένα μεγαλεία. Κι εγώ τα θυμάμαι, καλά ήτανε, αλλά δεν παίζει πια ο Σαραβάκος ξέρεις. Ούτε το τρένο.αυτά τα λένε οι βλάχοι.... επειδή έτσι μόνο μπορούν να κοροιδέψουν εαυτούς...
πίσω στο χωριό λοιπόν....... Πρώτε Χωριάτη...........
ήμαρτον να μιλάνε άλλες ομάδες για Ευρώπη που βγαίνουνε στη χάση και τη βρέξη. Όπως το είπες...βγήκατε 4 (!!!) φορές ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ. Φαντάζομαι θα θυμηθεί και ο ΠΑΟΚ όταν βήκε ΟΥΕΦΑ 2-3 φορές και θα μας πει για το καταπληκτικό ποσοστό του να περάσει στον τρίτο γύρο όλες τις φορές.Αυτο που σου ηρθε τωρα !!! Φετος ο στοχος της ΑΕΚ ειναι να αλλαξει 5η πάσα, ασε το φετος γιατι και ο Γαυρος από Κυπριο Ελληνες και Κυπρο Γεργιανους την εφαγε!!! edit την 1η φορα που αναγκαστηκε να παιξει προκριματικο , και δεν θα ξαναπαιξει προκριματικο του χρονου χαρη στο βάζελο
Η ΑΕΚ 4 φορες πηγε (την παλια την βγαζω ςξω) ΤΛ μια αποκλεοστηκε απο την Αικ και τις αλλες ηρθαμε εστω 3οι και ΟΥΕΦΑ. Ο γαυρος αιωβνιος πρωταθλητης βγηκε 5-6 φορες 4ος κατω απο κατι Μολντε και κατι Χαποελ που οταν την πετυχαμε στο ΟΥΕΦΑ της ριξαμε 5 .
Ο βαζελος κανει αποτελεσματα αλλα αυτο το τσουκου τσουκου παροτι επιτυχημενο μια και εδωσε στην Ελλαδα το Ευρω 2004 δεν ειναι για διπλους αγωνες ασε που καπου γινεται ντεμοντε
Ας έρθουν και του χρόνου να ζητήσουν να αγοράσουν οι φίλαθλοι διαρκείας ;) ;)+13
Όσο είναι το κ--όσογο στον έλεγχο της ομάδας ΣΚΟΥΡΑ τα πράγματα. Τη βλέπουν απλά σαν πηγή εσόδων και τίποτα παραπέρα. Και μάλιστα με μπακαλίστικη - κοντόφθαλμη νοοτροπία. Ο 10Κ είναι το άλλοθι τους, επειδή (και καλά) "τον έφεραν οι πολυμετοχικοί".
Άσχετο το γεγονός ότι ο κωσκοτοπουλημένος πρώην σχολιαστής της ΝΕΤ είναι τσιράκι του αχρηστοανίκανου. ;)
Ας έρθουν και του χρόνου να ζητήσουν να αγοράσουν οι φίλαθλοι διαρκείας ;) ;)
κααααααλάαααααααααααααααααααααααααα
θα φέρουν κάνα ντρογκμπά και πάλι θα τρέεεεεεεεεεεεεεχουν οι μαλάκες........
κοίτα,εγώ προσωπικά δεν μπορώ να "πειστώ" πως-ειδικά με το φετινό ρόστερ και την έλλειψη πλάγιων που έγραψα-ο Ίβανσιτς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει.όπως μου έχει κάνει-αρνητική-εντύπωση η περίπτωση του Μάτος,αλλά και λιγάκι του Νίνη.αλλά επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ δεν ξέρει καλύτερα από τον-κάθε-προπονητή και σίγουρα κάποιος λόγος υπάρχει για κάθε τι που κάνουν,απλά το αναφέρω ως "γνώμη μου" και όχι ως "μαλακία του".1. Το όνομα Ίβανσιτς θυμίζει τίποτα στον μυρωδιά τον Τεντά;;
2.Σα να εννοείς τον Καραγκούνη μου φαίνεται, 30' να περάσετε το κέντρο θέλετε όταν παίζει.
Σιγά σιγά μαθαίνετε, διαβάζοντας τι γράφει ο Αλέφας. Τα πάντα όλα θα πούμε εδώ, το 'να τ'άλλο ξέρω 'γω!!
Ορίστε να τον βάλεις για Avatar!!!
[URL unfurl="true"]http://tux.crystalxp.net/en.id.11703-tux-the-batman-penguin-pinguinalulu-tux-g2.htm[/url]