piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.566
- Πόντοι
- 216
την κούπα την παίρνει ένας μόνο αδερφέ. Το γεγονός πως οι αγγλικές ομάδες είχανε πάρει για πόσο καιρό ούτε θυμάμαι τον πούλο δεν σημαίνει πως γίνανε καλύτερες οι ελληνικές από τις αγγλικές. και το γεγονός πως έχει μια πενταετία να το πάρει ισπανική δεν σημαίνει πως έγιναν οι ελληνικές καλύτερες ή οι ισπανικές ανυπόληπτες..έλεος με τις υπεραναλύσεις σας για να βγάλετε τη μία ομάδα καλύτερη από την άλλη στην Ευρώπη.
παραδεχτείτε επιτέλους πως η Ευρώπη είναι θέμα μέρας για ομάδες του ελληνικού βελινεκούς και πάπαλα.
Δεν σας πήρε κανείς σας πίσω τις πορείες, αλλοίμονο. Αλλά μην τις βαφτίζετε κολαστήριο σε αυτά που δεν μπορείτε να πετύχετε στην Ελλάδα. Γιατί αν τα βάλουμε και κάτω...στα 12 χρόνια που δεν πείρνετε πρωτάθλημα, μία πορεία παραπάνω έχετε...αυτή φέτος.
Και δεν μου αρέσει να κάνω κουβέντα για ομίλους και πόντους και παπαριές...γιατί η ουσία είναι αλλού. Είναι στο οτι χρησιμοποιείτε την Ευρώπη για να καλύπτετε τις αδυναμίες σας. Αλλά επί της ουσίας, αν φτιάχνατε ομάδα σωστή, θα ήτανε καλύτερα και για εντός και για εκτός Ελλάδος.
και δεν αναφέρομαι στον Ολυμπιακό, γιατί εμείς οι ίδιοι τα δικά μας τα κουσούρια τα ξέρουμε. Το δικό μας στον νταλκά με την Ευρώπη τον ξέρουμε, τον παραδεχόμαστε μόνοι μας. Όχι γιατί εσείς πάτε καλύτερα, αλλά γιατί θέλουμε να πάμε κι εκεί καλά. Η πορεία του ολυμπαικού δεν είναι συνυφασμένη με την μη πορεία του ΠΑΟ, όσο κι αν για εσάς συμβαίνει το αντίθετο.
Ξαναδιάβασε τι γράφω, γιατί όλα τα παραπάνω δεν υπάρχουνε σε post μου (αν αναφέρεσαι σε άλλους μην κάνεις quote δικά μου post).
Τις υπεραναλύσεις εσύ τις κάνεις και αυτά που γράφεις για τις μεγαλειώδεις γαλλικές ομάδες εγώ δεν τα συμμερίζομαι.
Μόνο η Λυών είχε γερή ομάδα αλλά όχι αρκετά γερή τελικά! (για την παρουσία της Μαρσέιγ στη β' εθνική ας μην το σχολιάσω καλύτερα).
Ούτε τελικό δεν έχουν δει την τελευταία 15ετία.