ότι και να γένει αύριο...ευχαριστημένος είμαι...εκεί που φ΄τασαμε τι άλλο.....
Έχετε γαμηθεί στις πορείες...οφείλω να το ομολογήσω...16 C.L...προημιτελικά στο...κύπελλο Ελλάδος...2ος στο πρωτάθλημα Ελλάδος...αυτή είναι ομάδα!!!!
ότι και να γένει αύριο...ευχαριστημένος είμαι...εκεί που φ΄τασαμε τι άλλο.....
και τότε γιατί χτυπιέστε κάθε χρόνο με την ευρώπη?.....όλο πορείες θέλετε να κάνετε? αφού δεν σας καιγεται καρφί......όσα δεν φτάνει η αλεπού.......Βαζελακια για να τελειωσει η μαλακια με τις πορειες σας στην Ευρωπη ....
Ο πρωτος ειναι πρωτος και ο δευτερος τιποτα κατα τη λαϊκη ρηση !!!!!
Στα αρχιδια μας που εχετε φτασει μεχρι τους 8 τους 16 στον τελικο και λοιπες μαλακιες !!!!
Κυπελο εχετε παρει ???? Οχι οποτε σκαστε !!!!!
Τα πραγματα ειναι οπως στο καμακι : τι να το κανω αν καποιος χωνεται και χωνεται και ωραια αλλα τρωει συνεχεια χυλους.Γαμας καθολου φιλε μου ???? Η απαντηση ειναι ΟΧΙ.
Οποτε παρτε την κουπα την Ευρωπαϊκη και μετα πειτε οτι θελετε.
Μαθετε τι σημαινει πρωτος και τι δευτερος !!!!!
ΑΥΤΑ και καλη πουτσα αυριο!!!!!
κατσε ρε μαστορα πως εισαι ευχαριστημενος?ότι και να γένει αύριο...ευχαριστημένος είμαι...εκεί που φ΄τασαμε τι άλλο.....
με την ομάδα που έχω φέτος λογικό είναι ν α είμαι ευχαριστημένος με τους 16....εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε εκεί...εσείς μια φορά φτάσατε .......κατσε ρε μαστορα πως εισαι ευχαριστημενος?
και εμεις περισυ μεχρι εκει δεν φτασαμε?
και μας ζαλιζεται τα ουμπαλα οτι δεν κανουμε τπτ εξω?
λετε και αντιλετε μου φαινεται ετσι??
Ενώ εσείς είστε γεμάτοι με ευρωπαϊκά κύπελλα....Βαζελακια για να τελειωσει η μαλακια με τις πορειες σας στην Ευρωπη ....
Στα αρχιδια μας που εχετε φτασει μεχρι τους 8 τους 16 στον τελικο και λοιπες μαλακιες !!!!
Τα πραγματα ειναι οπως στο καμακι : τι να το κανω αν καποιος χωνεται και χωνεται και ωραια αλλα τρωει συνεχεια χυλους.Γαμας καθολου φιλε μου ???? Η απαντηση ειναι ΟΧΙ.
Βαζελακια για να τελειωσει η μαλακια με τις πορειες σας στην Ευρωπη ....
μηπως 2?
και μηπως ηταν στους 8?
και μηπως παρα δυο λεπτα ημιτελικο?
μην ειστε ψευτες!!!!!
Πριν το ματς με την Βερντερ στην Βρεμη και ενω ακολουθουσε το μεταξυ μας ντερμπι στο ΟΑΚΑ ειχες μπει εδω μεσα και ελεγες οτι θα μαζεψουμε 2 τεσαρες σαυτα τα 2 ματς.Βαζελακια για να τελειωσει η μαλακια με τις πορειες σας στην Ευρωπη ....
δεν με προσεχεις!!!
ειπε ο ταλος οτι ειναι ευχαριστημενος οτι και να γινει αυριο
του απαντησα οτι περυσι μεχρι εκει εφτασα και εγω!
και συνεχιζω σε παροτρυνση του ταλου, οτι εχω φτασει μια φορα
ε και του υπενθυμιζω και στους 8 οταν εφτασα παρα δυο λεπτα θα ημουν και ημιτελικο!!!
με την γιουβε...
Ειναι να μην παρετε αποτελεσμα στην ευρωπη αμεσως ερχεται η καταστροφη.Ομολογω οτι δεν θυμαμαι την αντιδραση σου τοτε,μετα το τριμπαλο που εριξα στην Γερμανια(ηταν εκεινη η περιοδος που το σαιτ ειχε κλεισει).
ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ............Ειναι να μην παρετε αποτελεσμα στην ευρωπη αμεσως ερχεται η καταστροφη.
Το σαιτ εκλεισε 2 μερες μετα αν θυμαμαι καλα,οποτε δεν μετραει.Ειναι να μην παρετε αποτελεσμα στην ευρωπη αμεσως ερχεται η καταστροφη.