Να πεσει και να μην ξαναανεβει ο σκατοοφη,παρακαλαω πολλα χρονια να παρουν τον πουλο.Και βαζελάκια μην ξεχνιόμαστε...του χρόνου θα ξεκινάτε με -6 βαθμούς το πρωτάθλημα...γιατί αν δεν το καταλάβατε...ο ΟΦΗ...έπεσε!!!
Η Λιβαδεια θα μεινει?
Να πεσει και να μην ξαναανεβει ο σκατοοφη,παρακαλαω πολλα χρονια να παρουν τον πουλο.Και βαζελάκια μην ξεχνιόμαστε...του χρόνου θα ξεκινάτε με -6 βαθμούς το πρωτάθλημα...γιατί αν δεν το καταλάβατε...ο ΟΦΗ...έπεσε!!!
τώρα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν...απ τον ΌΦΗ έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς.....δεν είναι ξανθη ο όφις...... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Να πεσει και να μην ξαναανεβει ο σκατοοφη,παρακαλαω πολλα χρονια να παρουν τον πουλο.
Η Λιβαδεια θα μεινει?
ΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
Το 2007 διηύθυνε τον τελικό του Κυπέλλου UEFA ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Σεβίλλη, ενώ φέτος στο Champions League «σφύριξε» στα παιχνίδια Ζενίτ-Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) και Ατλέτικο Μαδρίτης-Αϊντχόφεν (2-1).
συμφωνώ αρκεί να μην καταλήξουμε να γαμάμε κάθε 5 χρόνια μια φορά τη Σίντυ και στα ενδιάμεσα Σεξ-ντόλς.........Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για εμένα αυτή η εικόνα που βλέπω στο με τον Παναθηναϊκό να στέκεται μαζί με Γιουβέντους, Tσέλσι, Λίβερπουλ και λοιπά μεγαθήρια στη λίστα των αυριανών και μεθαυριανών αγώνων για την πρόκριση στους 8 με κάνει να γράφω στα αρχίδια μου και Πανσεραϊκούς και τα ρχίδια μου κουνιούνται... Eίναι σαν να πηδάω την Σίντυ Kρώφορντ και να μου ρίχνει χυλόπιτα η ασχημομούρα που της την έπεσα για πλάκα... Πάμε στα σαλόνια αύριο μάγκες μου και αφήστε τα μπάζα της ψωροκώσταινας να γαμιώνται μεταξύ τους...
συμφωνώ αρκεί να μην καταλήξουμε να γαμάμε κάθε 5 χρόνια μια φορά τη Σίντυ και στα ενδιάμεσα Σεξ-ντόλς.........
Ετσι θα σας γαμησουν αυριο οι Ισπανοι χαχαχαχαχα
Όπως είπε και ο spirosbof "ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται".
μην τους το λές ρε..τους πληγώνεις τους γαύροι.......Περνάει αύριο η Πανάθα!!!!
Καλα καλα .... θα φατε τετοια ψωλια στον κωλο που απο την Τεταρτη θα κλανετε και θα φευγουν καποτες !!!!!!
μην τους το λές ρε..τους πληγώνεις τους γαύροι.......
ότι και να γένει αύριο...ευχαριστημένος είμαι...εκεί που φ΄τασαμε τι άλλο.....Γέλα απόψε που μπορείς... ;) ;) ;) ;)