apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Στα άλλα αθλήματα γιατί δεν είμαστε λούζερ και μόνο στην μπάλα μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει???
Στα άλλα αθλήματα γιατί δεν είμαστε λούζερ και μόνο στην μπάλα μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει???
Στάνταρ και ποιος θα μου το πάρει στο μπάσκετ φίλε????γιατι στο μπασκετ παιζει μεζονετα αντι για παραγκα
αλλα απο φετος θα ξαναγινετε λουζερς και εκει
αυτος http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/files/images/gkagkatsis.jpg[/img[/URL]]Στάνταρ και ποιος θα μου το πάρει στο μπάσκετ φίλε????
Γιατί κάποια στιγμή όταν κάνεις το break όπως κάναμε το 04, πρέπει να έχεις συνέχεια. Πρέπει να ξέρεις από management, να ξέρεις από διαχείριση ανθρώπων και χρημάτων, να έχεις ένα πλάνο κλπ.Στα άλλα αθλήματα γιατί δεν είμαστε λούζερ και μόνο στην μπάλα μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει???
αυτος http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/files/images/gkagkatsis.jpg[/img[/URL]]
του μαθαινουμε μπασκετακι τωρα
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ας έρθει!!!!
Εγω παντως φιλε δινω μεγαλη ευθυνη στον Αντωνιου για φετος.Ποιος Αντωνίου ρε Σουηδέ? Σημερινό είναι το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό?
Πόσα χρόνια losers ακόμα, πες μου.
Ποιος [glow=red,2,300]Αντωνίου[/glow] ρε Σουηδέ? Σημερινό είναι το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό?
Πόσα χρόνια losers ακόμα, πες μου.
Δωρητη θα μας κλασετε τον πουτσο.γιατι στο μπασκετ παιζει μεζονετα αντι για παραγκα
αλλα απο φετος θα ξαναγινετε λουζερς και εκει
Επειδη μας εχει καταστρεψει η γαμωοικογενεια.Στα άλλα αθλήματα γιατί δεν είμαστε λούζερ και μόνο στην μπάλα μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει???
Εγω παντως φιλε δινω μεγαλη ευθυνη στον Αντωνιου για φετος.
Ναι,συμφωνω οτι ολα ειναι σαπια στον ποδοσφαιρικο Παναθηναικο,ομως ο Κωστακης ειναι ο νουμερο 1 υπευθυνος για το αγωνιστικο κομματι.Ο,τι ηθελε εκανε το καλοκαιρι.Δικια του ομαδα ειναι αυτη που βλεπουμε.Ο Τεν Κατε δεν ειχε σχεδον καμια αναμειξη στα μεταγραφικα.
Τα 3 εκ που πηρε η Φλαμενγκο για τον Σοουζα,αποφαση του ηταν(κατα συνεπεια να σαφησει με τον Βαγγελακη βασικο).
Τα 2 εκ που πηρε ο μπαοκ για τον βοσκο τον Μελισση,παλι δικια του.
Το οτι τον Γκαμπριελ τον πηρες για δεξι μπακ και σου εχει δειξει σε ολα τα παιχνιδια οτι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορει να αγωνιστει εκει,παλι δικια του.
Οτι αφησε την ομαδα μεχρι τον Γεναρη με καλυτερο στοπερ τον Βυντρα,παλι δικια του.
Οτι δεν φταιει μονο αυτος ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ.
Οι ευθυνες πανε στην διοικηση(ΠΑΝΤΑ) και σαυτον που κανει κουμαντο στο αγωνιστικο κομματι.Κατα την γνωμη σου ποιος ειναι αυτος?
Απ'οτι φαινεται και ακουγεται ΟΧΙ(δεν εχει ακουστει τιποτα για απομακρυνση Αντωνιου).Με προλαβες και με καλυψες σχεδον, αλλα οι "ανωτεροι" του δε βλεπουν αυτα που βλεπουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ειτε εσεις οι Παναθηναικοι, ειτε οι υπολοιποι φιλαθλοι, τα οποια ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ?????
το σωστο ειναι θα μας κλασετε τον μπουτσονΔωρητη θα μας κλασετε τον πουτσο.
Εγινε καθηγητη,θα το εχω υποψιν.το σωστο ειναι θα μας κλασετε τον μπουτσον
το 1996 θα θυμηθειτεΚαι στο μπάσκετ να θυμηθούμε το ’99 να σηκώσουμε κούπα μες στο ΣΕΦ
Σου απάντησα εμμέσως στο αμέσως επόμενο post μου. Ποιος μαλάκας έκανε κουμάντο μέχρι πρότινος?Οι ευθυνες πανε στην διοικηση(ΠΑΝΤΑ) και σαυτον που κανει κουμαντο στο αγωνιστικο κομματι.Κατα την γνωμη σου ποιος ειναι αυτος?
Απ'οτι φαινεται και ακουγεται ΟΧΙ(δεν εχει ακουστει τιποτα για απομακρυνση Αντωνιου).
Ισως να πηγαινουν low-low και να παιρνουν την φετινη χρονια ως τελειως πειραματικη,δινοντας του ακομα μια ευκαιρια του χρονου,που και ο Ολλανδος θα ειναι πιο ''ενεργος''(αν μεινει).
Θα δειξει.
Σου έριξα φέτος +17 και σου πήρα ένα τρόπαιο και με πήρες με δυσκολία στο καλάθι,, και σου έδειξα ότι μπορώ να σου πάρω νίκη μες στο ΣΕΦ ενώ εσύ μες στο ΟΑΚΑ μόνο αέρα στα αρχίδια μπορείς να μου κάνειςτο 1996 θα θυμηθειτε