Ολοι εχουν μεριδιο ευθυνης,ακομα και οι Γιαννακοπουλοι.βγενοπουλε μαζεψου
Για το ποιος εχει το μεγαλυτερο,απαντας στο επομενο ποστ σου. ;)
Εξαιτιας αυτου του μουνοπανου ειμαστε τοσα χρονια στην φερμα.
Ολοι εχουν μεριδιο ευθυνης,ακομα και οι Γιαννακοπουλοι.βγενοπουλε μαζεψου
Πλεον εχω σιγουρευτει οτι αυτος εχει βαθυτερους σκοπους που μπηκε στα διοικητικα.μεγαλυτερη κουφαλα απ'αυτον δεν εχει περασει απο τον ΠΑΟ....προφανως η εγνοια του ηταν το μαρφιν αρενα και η προβολη.....ολο λεει και ξελεει...τεσπα...απο οτι φαινεται αλλος ενα που πουλαει ψευτοοπαδιλικι με ανταλλαγμα δωρεαν διαφημιση...ΟΥΣΤ!!!!!!!!
Ολοι εχουν μεριδιο ευθυνης,ακομα και οι Γιαννακοπουλοι.
Για το ποιος εχει το μεγαλυτερο,απαντας στο επομενο ποστ σου. ;)
Εξαιτιας αυτου του μουνοπανου ειμαστε τοσα χρονια στην φερμα.
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τι να γινει,ας τα λεμε καλα.Τί έγινε ρε???
Τι να γινει,ας τα λεμε καλα.
Εσυ τι λεει?
Θα σε γελασω,μηπως ξερεις εσυ?Τα τραβέλια σου τί κάνουν???
Δεν ξερω αν αναφερεσαι σαυτο που εγραψα πιο πανω περι ευθυνων αλλα οπως και να εχει απανταω.Όλοι όμως μπορούν να λένε την άποψη τους ακόμα και αν αυτό είναι κριτική στυλ Γιαννακόπουλων και αυτοί πρέπει να μιλάνε περισσότερο γιατί έχουν δώσει χαρά στον κόσμο ενώ ο Βγενόπουλος μέχρι τώρα είναι μόνο λόγια λόγια και από έργα το απόλυτο μηδέν
Φίλε μου εκτός από τα λεφτά τι άλλο έκαναν που πρέπει να κριθούν???Δεν ξερω αν αναφερεσαι σαυτο που εγραψα πιο πανω περι ευθυνων αλλα οπως και να εχει απανταω.
Συμφωνω σαυτο που λες,ομως για μενα απο την στιγμη που την ανοιξη αποφασισαν να μπουν στην ΠΑΕ κρινονται ΚΑΙ αυτοι.
Οτι δεν εχουν ισες ευθυνες με τους υπολοιπους που ηταν πιο ''ενεργοι'' στο χτισιμο του Παναθηναικου φετος,ειναι σιγουρο.
Δεν τους χρεωνω ΚΑΝΕΝΑ λαθος για το αγωνιστικο κομματι.Φίλε μου εκτός από τα λεφτά τι άλλο έκαναν που πρέπει να κριθούν???
Ο Πατέρας πρέπει να κριθεί ο Αντωνίου και ο Τεν Κάτε οι άλλοι τι αποφάσεις πήραν???
Διαφωνώ με τα λάβαρα,, και λίγα είπε γιατί αυτά είναι τα λάβαρα των ποίο ένδοξων στιγμών των εκατό χρόνων και για εμένα έπρεπε τα αδέρφια να τους κράξουν και μετά να αποχωρήσουν από μια γιορτή που και καλά είναι για την ιστορία του ΠΑΟ αλλά δεν την σέβεται αυτήν την ιστορίαΔεν τους χρεωνω ΚΑΝΕΝΑ λαθος για το αγωνιστικο κομματι.
Το μονο μου προβλημα ειναι οτι εδειξαν απο την αρχη μηδενικη ανοχη στο καινουριο σχημα διοικησης. ;)
Καποιες φορες ειχαν δικιο(βλεπε απουσια μετοχων απο διοικητικα συμβουλια) και αλλες αδικο(βλεπε ισοπεδωτικες δηλωσεις μετα απο αγωνες και υπερβολικη δημοσιοποιηση του θεματος με τα λαβαρα στην ''γιορτη'' του ΟΑΚΑ).
Οταν αποφασιζεις να βαλεις τα φραγκα σου καπου και δουλευεις μαζι με αλλους εχεις την υποχρεωση να εισαι πιο ανεκτικος(ειδικα εφοσον προκειται για κατι καινουριο).
Κατα τα αλλα συμφωνουμε για τις απεριοριστες ευθυνες Αντωνιου,τις λιγοτερες του Τεν Κατε και τις ακομα λιγοτερες του Πατερα.
γιατι στο μπασκετ παιζει μεζονετα αντι για παραγκαΣτα άλλα αθλήματα γιατί δεν είμαστε λούζερ και μόνο στην μπάλα μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει???
Συμφωνω οτι εγινε τεραστια μαλακια με τα λαβαρα αδερφε.Διαφωνώ με τα λάβαρα,, και λίγα είπε γιατί αυτά είναι τα λάβαρα των ποίο ένδοξων στιγμών των εκατό χρόνων και για εμένα έπρεπε τα αδέρφια να τους κράξουν και μετά να αποχωρήσουν από μια γιορτή που και καλά είναι για την ιστορία του ΠΑΟ αλλά δεν την σέβεται αυτήν την ιστορία