Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τελος παντων μου εκοψε και μενα ανυπαρκτα οφσαιντ οπως και σε σενα και σε ορισμενες φασεις εκανε λαθη εις βαρος μου οπως και εις βαρος σου
τις κουμπαρες δεν τις παιζω και ουτε θα κατσω να μετραω φασεις
πιο πολυ με ανυσηχει που πανηγυριζετε χωρις να εχετε παιξει μπαλα ακομη και εναντιον ενος ψοφιου ολυμπιακου εδω και 2 μηνες και που χαιρεστε που φερατε χ σημερα
πεστα ρε φιλε και ασε ασε τους κλαψομουνηδες να κλαινε

Επισκέπτης
ναι οντως τον εβγαλε αδικα εξω και δεν εχει δοθει ποτε πεναλτι στο καραισκακη εις βαρος μας
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εγω δεν ειπα οτι ηταν αδικη η αποβολη. αλλα το πεναλτακυ που επνιξε στο τελος ουτε καν το αναφερεις. αληθεια ποτε εδωσε τελευται φορα πεναλτυ εις βαρος σας; στο πρωτο παιχνιδι με αστερα; ποσα εχουν πνιξει; ασε ρε αν γινοταν η τελευταια φαση εις βαρος σου θα μας ειχες πρηξει :2funny:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
κατι αλχημειες που κανει στην αμυνα και τον πετροπουλο μπροστα νομιζω θα κερδιζε
στην αμυνα την γλυτωσε που οι δικοι μας ειναι ντεφορμε και μπροστα δεν εβαλε γκολ που ειναι το ζητουμενο
με τις "αλχημείες" στην άμυνα έβαλε τον Πολωνο πάνω στον Γκαλέτι και αν θυμάσαι καλά τα πήγε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ο Πολωνός!μόλις μπήκε ο Σπυρόπουλος έκανε πιο πολλές φάσεις ο Γκαλέτι.όλα τα άλλα στην άμυνα ήταν φυσιολογικότατα!
τώρα το αν είσαι "ντεφορμέ" ή...ανύπαρκτος μπροστά(έχεις ΜΟΝΟ Ντιόγκο και Γκαλέτι και ότι άλλο κάνεις είναι από στημένες φάσεις)δεν θα το κρίνω εγώ και ούτε με ενδιαφέρει.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
με τις "αλχημείες" στην άμυνα έβαλε τον Πολωνο πάνω στον Γκαλέτι και αν θυμάσαι καλά τα πήγε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ο Πολωνός!μόλις μπήκε ο Σπυρόπουλος έκανε πιο πολλές φάσεις ο Γκαλέτι.όλα τα άλλα στην άμυνα ήταν φυσιολογικότατα!
τώρα το αν είσαι "ντεφορμέ" ή...ανύπαρκτος μπροστά(έχεις ΜΟΝΟ Ντιόγκο και Γκαλέτι και ότι άλλο κάνεις είναι από στημένες φάσεις)δεν θα το κρίνω εγώ και ούτε με ενδιαφέρει.
οκ φιλε μου και εμενα δεν με ενδιαφερει η ομαδα σου την γνωμη μου ειπα και δεν περιμενα να συμφωνεις γιαυτο ειμαστε διαφορετικη ομαδα και γιαυτο εισαστε 11 ποντους πισω
ποσους??????
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]11[/size][/size][/size][/size][/size]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
στην κόκκινη του Σαριέγκι,αποκλείεται να μην το βλέπεις πως δεν τον βρίσκει καν!
εγώ "πανηγύρισα" το ΠΑΘΟΣ και τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ που έδειξε η ομάδα και ΟΧΙ επειδή πήρα(ανούσια)ισοπαλία.

ΑΚΡΙΒΩΣ ...+1

αντιλεγει κανεις οτι παιξαμε πολυ καλα ?
με κοντρα διαιτησια και αποβολη παιχτη και κομμενες επιθεσεις για ΓΚΟΛ

και με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ παιξαμε

Μου αρεσε ο ΤΡΟΠΟΣ παιχνιδιου σημερα .......

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ  :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΑΚΡΙΒΩΣ ...+1

αντιλεγει κανεις οτι παιξαμε πολυ καλα ?
με κοντρα διαιτησια και αποβολη παιχτη και κομμενες επιθεσεις για ΓΚΟΛ

και με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ παιξαμε

Μου αρεσε ο ΤΡΟΠΟΣ παιχνιδιου σημερα .......

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ  :rockon: :rockon: :rockon:
αυτο δειχνει το ποσο χεσμενοι ερχοσασταν ολα τα χρονια στο καραισκακη,αναφερθηκε και το μεσημερι εδω
αν αυτο το παιχνιδι σε ικανοποιησε και σου αφησε εντυπωση παθους και τσαμπουκα τι να πω? :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλα ρε χαχαχουχα αν σου αρεσει αυτη η μπαλα....
αντε γεια εμεις παιζουμε καλυτερη

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
οκ φιλε μου και εμενα δεν με ενδιαφερει η ομαδα σου την γνωμη μου ειπα και δεν περιμενα να συμφωνεις γιαυτο ειμαστε διαφορετικη ομαδα και γιαυτο εισαστε 11 ποντους πισω
ποσους??????
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]11[/size][/size][/size][/size][/size]
αν έλειπε η τελευταία μαλακία :jerking: :jerking: :jerking:που έγραψες,για τους...11(το ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ είναι τόσοι ίσως ακόμα να καταλάβεις,αλλά οκ,μυαλό δεν μπορούμε να βάλουμε σε κανέναν)θα μιλούσαμε και σοβαρά,αλλά οκ.
κατά τα άλλα,δεν το έγραψα "προσβλητικά" ή επιθετικά πως "δεν ασχολούμαι με την ομάδα σου",αλλά πως δεν με αφορούν τα αγωνιστικά της προβλήματα,όπως και εσένα-φυσιολογικά-της δικής μου.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν κρύβω ότι αντιπαθώ τον γαύρο περισσότερο από κάθε τι άλλο. Αλλά ρε μη μας λέτε λαλακίες για πέναλντι και πούτσες. Μπορεί να μην υπάρχει κανένα οφσαιντ αλλά επίσης ο βραζιλιάνος πέφτει μόνος και εκβιάζει το πέναλντι. Καθαρή κλαψομουνιά. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Δεν κρύβω ότι αντιπαθώ τον γαύρο περισσότερο από κάθε τι άλλο. Αλλά ρε μη μας λέτε λαλακίες για πέναλντι και πούτσες. Μπορεί να μην υπάρχει κανένα οφσαιντ αλλά επίσης ο βραζιλιάνος πέφτει μόνος και εκβιάζει το πέναλντι. Καθαρή κλαψομουνιά. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
όταν τα ξαναδείξει το βράδυ,κοίταξε λίγο το δεξί χεράκι του Κλέιτον που το τραβάει πίσω ο Πάντος.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
883
Πόντοι
96
αυτο δειχνει το ποσο χεσμενοι ερχοσασταν ολα τα χρονια στο καραισκακη,αναφερθηκε και το μεσημερι εδω
αν αυτο το παιχνιδι σε ικανοποιησε και σου αφησε εντυπωση παθους και τσαμπουκα τι να πω? :think:
ο κλασικος ο μαλακας ο γαβρος
1 οφφσαιτ που ο σαλπι περναει και τον ρουφιανο και ειναι φατσα με το γκολ
2.μαιμου αποβολη
3.οφφσαιτ ανυπαρκτο την ωρα που γινετε στην εξελιξη καθαρο πεναλντυ στο κλειτον

και εσυ μιλας για ενα οφφσαιτ που η μπαλα χτυπα στα ποδια του γκαλετι και παει 10 μετρα εξω απο την περιοχη
μην προσπαθησετε να δικαιολογηθειτε παλι

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Μέτριο το παιχνίδι, αλλά ο βάζελος έπαιξε με αρχίδια όταν ήταν με 10 παίκτες και έδειξε ποιος είναι καλύτερος.
Για άλλη μια φορά τα κοράκια της διαιτησίας ευνόησαν σκανδαλωδώς τον περιφερόμενο θρήνο της Ευρώωπης.
Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί αν είσαι απλά 20-30% καλυτερος του γαύρου δεν κερδίζεις στο Καραϊσκάκη. Πρέπει να είσαι τουλάχιστον 200% καλυτερος.
Δυστυχώς η ιστορία θα γράψει 0-0.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
2.μαιμου αποβολη

και εσυ μιλας για ενα οφφσαιτ που η μπαλα χτυπα στα ποδια του γκαλετι και παει 10 μετρα εξω απο την περιοχη
κλαψεεεεε στρακι

Επισκέπτης
παντως οι γαυροι εδειξαν ποσο κωλοτουμπες ειναι τελικα :jerking: ολοιντην εβδομαδα μιλαγαν το ποσο ευκολα θα κερδισουν . αποτελεσμα φετος σε δυο παιχνιδια ο πρωταθλητης πηγε στο οαακα και ταμπουρωθηκε πισω χωρις ουσιαστικα να κανει μια ευκαιρια και η δικαιολογια οτι παιξαν για το αποτελεσμα. παμε σημερα απαλαγμενοι απο το αγχος το βαθμολογικο ειδαμε μια ομαδα χωρις αρχη και τελος που περιμενε μια ενεργεια του γκαλετι για να κανει μια ευκαιρια. και ερχονται και μας λενε αν ειναι ευχαριστημενοι οι βαζελοι :jerking: :jerking: :jerking: θα τρελαθω με τους γαυρους δηλαδη αυτοι ειναι ευχαριστημενοι με την ομαδα τους που σε ενα παιχνιδι για το γοητρο πρεπει να αισθανεται τυχερη που δεν εχασε :helpplea:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
όχι,εντύπωση τσαμπουκά και πάθους μου έδειξε ο Καραγκούνης που δεν "μάσαγε" από τίποτα-όπως συνήθως-μου έδειξε ο Γκαλίνοβιτς που δεν "κώλωσε" από αυτά που έπεσαν στα μούτρα του και ο Βύντρα που-όταν άρχισαν τα "αρχιδιλίκια" όπως συνήθως οι "τραυματιοφορείς"-επίσης δεν μάσησε.αλλά ΚΑΙ αγωνιστικά,το ότι έπαιξαν με τσαμπουκά και πάθος.

Επισκέπτης
2.μαιμου αποβολη

αφου τουλαχιστον ειναι ευχαριστημενοι με τη διατησια μη μιλας καθολου!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν έλειπε η τελευταία μαλακία :jerking: :jerking: :jerking:που έγραψες,για τους...11(το ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ είναι τόσοι ίσως ακόμα να καταλάβεις,αλλά οκ,μυαλό δεν μπορούμε να βάλουμε σε κανέναν)θα μιλούσαμε και σοβαρά,αλλά οκ.
κατά τα άλλα,δεν το έγραψα "προσβλητικά" ή επιθετικά πως "δεν ασχολούμαι με την ομάδα σου",αλλά πως δεν με αφορούν τα αγωνιστικά της προβλήματα,όπως και εσένα-φυσιολογικά-της δικής μου.
δικε μου δεν με ενδιαφερουν οι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
που γραφεις εσυ εχω γνωμη και την λεω
στο μαλακισμενο ποδοσφαιρο που βλεπουμε στην ελλαδα ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος
οι 11 δεν θα υπηρχαν αν δεν ειχατε χασει απο τον τελη 2 φορες κλπ αλλα ξερω για ολα φταιει ο θρυλος
γιαυτο οσο υπαρχει αυτη η πιπιλα εγω εχω την πιπιλα του +11 και των 12 πρωταθληματων οκ?λαγε

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
δικε μου δεν με ενδιαφερουν οι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
που γραφεις εσυ εχω γνωμη και την λεω
στο μαλακισμενο ποδοσφαιρο που βλεπουμε στην ελλαδα ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος
οι 11 δεν θα υπηρχαν αν δεν ειχατε χασει απο τον τελη 2 φορες κλπ αλλα ξερω για ολα φταιει ο θρυλος
γιαυτο οσο υπαρχει αυτη η πιπιλα εγω εχω την πιπιλα του +11 και των 12 πρωταθληματων οκ?λαγε
όχι φίλε μου,γιατί εμείς χάσαμε από τον "τέλη" όταν δεν παίξαμε καλά!για θύμισέ μου ΕΣΥ όταν δεν έπαιξες καλά(παραδείγματα άπειρα!δεν νομίζω να διαφωνείς και σε αυτό)ΠΩΣ δεν έπαθες τα ίδια(με Άρη,με Λάρισα,με Θρασύβουλο,κτλ,κτλ,κτλ)το θέμα δεν είναι ποιος θα τερματίσει...αήτηττος,δεν παίζουμε μόνοι μας.και οι υπόλοιπες ομάδες στο ίδιο πρωτάθλημα ανήκουν,ξέρεις και έχουν-θεωρητικά-το ίδιο δικαίωμα να κερδίσουν.

Επισκέπτης
όχι φίλε μου,γιατί εμείς χάσαμε από τον "τέλη" όταν δεν παίξαμε καλά!για θύμισέ μου ΕΣΥ όταν δεν έπαιξες καλά(παραδείγματα άπειρα!δεν νομίζω να διαφωνείς και σε αυτό)ΠΩΣ δεν έπαθες τα ίδια(με Άρη,με Λάρισα,με Θρασύβουλο,κτλ,κτλ,κτλ)το θέμα δεν είναι ποιος θα τερματίσει...αήτηττος,δεν παίζουμε μόνοι μας.και οι υπόλοιπες ομάδες στο ίδιο πρωτάθλημα ανήκουν,ξέρεις και έχουν-θεωρητικά-το ίδιο δικαίωμα να κερδίσουν.
οχι φιλε μου ο ολυμπιακος να κερδιζει και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom