Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
διαφωνω με το ολα κοντρα που λες,δεν εγινε κατι παραπανω απο οτι γινεται σε καθε ντερμπι εκατερωθεν
εγω ειδα ενα κακο παιχνιδι με διαιτητικα λαθη και για τους 2,το οτι ο κοσμος ειναι εναντιον σου ειναι απολυτα λογικο εκτος αν εχεις κατεβει απο αλλο πλανητη
εγώ να σου πω την αλήθεια,πιστεύω πως εκτός από τις αρχές των 2 ημιχρόνων που "μας έβαλε" στην περιοχή με κάποια φάουλ "ότι να'ναι",σε γενικές γραμμές το τραγικό ήταν οι βοηθοί!!αυτοί ήταν απαράδεκτοι.για τον κόσμο φυσικά ρε.και εκτός από αυτά που πέταξαν στον Γκαλίνοβιτς κάποιοι-προφανώς-ηλίθιοι,από όσα έχουμε δει κατά τ'άλλα ήταν μια χαρά σήμερα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Νομιζω οτι παιξαμε παρα πολυ καλα και σε πλεον αντιξοες συνθηκες

με 10 απο το 60
με ανυπαρκτα οφσα'ι'ντ που εβγαιναν για γκολ
και πολλα φαουλ κατα μας

ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.......
ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΕΥΓΕ στα παλικαρια μας που εδειξαν ποσα ΑΡΧ....ΙΑ ειχαν μεσα στο αντρο της ακολασιας .........

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΡΑ ......

πιστευω οτι θα τους παρουμε με 15-20 ποντους χαλαρα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
διαφωνω με το ολα κοντρα που λες,δεν εγινε κατι παραπανω απο οτι γινεται σε καθε ντερμπι εκατερωθεν
εγω ειδα ενα κακο παιχνιδι με διαιτητικα λαθη και για τους 2,το οτι ο κοσμος ειναι εναντιον σου ειναι απολυτα λογικο εκτος αν εχεις κατεβει απο αλλο πλανητη
σωστος ο δωρητης
σουπα παιχνιδι κακος ο τεντας κακιστος ο μαλαπερδε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Νομιζω οτι παιξαμε παρα πολυ καλα και σε πλεον αντιξοες συνθηκες

με 10 απο το 60
με ανυπαρκτα οφσα'ι'ντ που εβγαιναν για γκολ
και πολλα φαουλ κατα μας

ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.......
ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΕΥΓΕ στα παλικαρια μας που εδειξαν ποσα ΑΡΧ....ΙΑ ειχαν μεσα στο αντρο της ακολασιας .........

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΡΑ ......

πιστευω οτι θα τους παρουμε με 15-20 ποντους χαλαρα
ΠΑΙΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ??? ΧΑΧΑΧΟΥΧΑΑΑ

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
σωστος ο δωρητης
σουπα παιχνιδι κακος ο τεντας κακιστος ο μαλαπερδε
για ποιο λόγο "κακός ο Τεν Κάτε"?καλά,και ο δικός σας δεν νομίζω να είχε και άλλες επιλογές(εκτός του Λέτο,φυσικά,το οποίο είναι θέμα πειθαρχικό,κατά πάσα πιθανότητα)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγώ να σου πω την αλήθεια,πιστεύω πως εκτός από τις αρχές των 2 ημιχρόνων που "μας έβαλε" στην περιοχή με κάποια φάουλ "ότι να'ναι",σε γενικές γραμμές το τραγικό ήταν οι βοηθοί!!αυτοί ήταν απαράδεκτοι.για τον κόσμο φυσικά ρε.και εκτός από αυτά που πέταξαν στον Γκαλίνοβιτς κάποιοι-προφανώς-ηλίθιοι,από όσα έχουμε δει κατά τ'άλλα ήταν μια χαρά σήμερα.
εδω εδωσε συγχαρητηρια ο αντωνιου στην αστυνομια και τον επισημο ολυμπιακο για την φιλοξενια,μην τυφλωνεστε απο το παθος δεν εγινε τιποτα,κακως πεταχτηκαν οι 2 κροτιδες(απορω και πως τις περασαν μεσα απο το διχτυ :think:)και καποια καροτα
το οτι σας εβγαλε τον σαριεγκι που μεχρι τοτε ηταν ο καλυτερος παιχτης μου σας εκανε και καλο,μακαρι να εδινε κοκκινη και στον τζολε κατα 'αλλα ξαναλεω οτι εγιναν φασεις εις βαρος και των 2 και δεν νομιζω οτι πρεπει να μιλαει κανεις για διαιτησια σημερα,τελεια διαιτησια και ειδικα σε ντερμπι δεν γινεται να υπαρξει

Επισκέπτης
εδω εδωσε συγχαρητηρια ο αντωνιου στην αστυνομια και τον επισημο ολυμπιακο για την φιλοξενια,μην τυφλωνεστε απο το παθος δεν εγινε τιποτα,κακως πεταχτηκαν οι 2 κροτιδες(απορω και πως τις περασαν μεσα απο το διχτυ :think:)και καποια καροτα
το οτι σας εβγαλε τον σαριεγκι που μεχρι τοτε ηταν ο καλυτερος παιχτης μου σας εκανε και καλο,μακαρι να εδινε κοκκινη και στον τζολε κατα 'αλλα ξαναλεω οτι εγιναν φασεις εις βαρος και των 2 και δεν νομιζω οτι πρεπει να μιλαει κανεις για διαιτησια σημερα,τελεια διαιτησια και ειδικα σε ντερμπι δεν γινεται να υπαρξει
τελεια διατησια αν γινοταν η τελευται φαση στην αντιπαλη περιοχη ηθελα να ηξερα τη νθα μας ελεγες τωρα :jerking:.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
για ποιο λόγο "κακός ο Τεν Κάτε"?καλά,και ο δικός σας δεν νομίζω να είχε και άλλες επιλογές(εκτός του Λέτο,φυσικά,το οποίο είναι θέμα πειθαρχικό,κατά πάσα πιθανότητα)
νομιζω οτι ενας πιο "ορθοδοξος" παο θα μας κερδιζε σημερα γιαυτο το λεω

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
συμφωνω
και οι 2 προπονητες εκαναν οτι μπορουσαν να κανουν
ο τεν κατε κατεβηκε καλα με τακτικη και ο δικος μας εβαλε οποιον ειχε(τζολε,πατσα,μενδρινο,οσκαρ,μπελουτσι χαλια,ντιογκο πτωμα εδω και ενα μηνα)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τελεια διατησια αν γινοταν η τελευται φαση στην αντιπαλη περιοχη ηθελα να ηξερα τη νθα μας ελεγες τωρα :jerking:.
διαβασε καλα τι γραφω ηλιθιε
και η φαση του γκαλετι ειναι πεναλτι με ειδες να την αναφερω?δεν θα με αναγκασεις να μπω σε αυτη την κουβεντα,αν θες κλαμα πηγαινε στα παοκια να κλαψετε :birdman:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
μα αυτό είπα και'γω ρε φίλε!ΜΟΝΟ για τις 2 κροτίδες είπα.στο έγραψα και πριν,πως κατά τ'άλλα ήταν μια χαρά η ατμόσφαιρα!
για την διαιτησία θα διαφωνήσω.κυρίως-όπως σου είπα-με τους βοηθούς!δεν νομίζω πως έπαιξαν καλά.καθόλου καλά!και με "μεγάλες" φάσεις εναντίον μας.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλος ηταν ο σπαθας αντικειμενικα.
οι εποπτες ηταν δικοι σας απο οτι λενε οποτε
ρε μαλακες βλεπουμε μαπα μπαλα και δεν λεει κανεις τιποτα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
νομιζω οτι ενας πιο "ορθοδοξος" παο θα μας κερδιζε σημερα γιαυτο το λεω
δεν μπορώ να ξέρω τι εννοείς με το "ορθόδοξος" αλλά τακτικά έδειξε να το πήγε καλά το παιχνίδι και να του "βγήκαν" οι περισσότερες επιλογές του.

Επισκέπτης
διαβασε καλα τι γραφω ηλιθιε
και η φαση του γκαλετι ειναι πεναλτι με ειδες να την αναφερω?δεν θα με αναγκασεις να μπω σε αυτη την κουβεντα,αν θες κλαμα πηγαινε στα παοκια να κλαψετε :birdman:
ρε ηλιθιε ποιο ειναι πεναλτυ εξω απο την περιοχη ηταν βγαλε τα κοκινα γιαλια που φορας επιτελους!!!σε κανανε πουτανα οι βαζελοι με δεκα ολοκληρο ημιχρονο και δεν εκανες παρα μια φαση και στο τελος δεν εδωσε το καθαρο πεναλτυ!!!! γιαυτο σου αρεσε η διατησια :jerking:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
καλος ηταν ο σπαθας αντικειμενικα.
οι εποπτες ηταν δικοι σας απο οτι λενε οποτε
ρε μαλακες βλεπουμε μαπα μπαλα και δεν λεει κανεις τιποτα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
"δικοί μας"?!!!!!ποιος?ο Τρύφων που μας είχε ξεσκίσει ΚΑΙ στο Χαριλάου?!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
μα αυτό είπα και'γω ρε φίλε!ΜΟΝΟ για τις 2 κροτίδες είπα.στο έγραψα και πριν,πως κατά τ'άλλα ήταν μια χαρά η ατμόσφαιρα!
για την διαιτησία θα διαφωνήσω.κυρίως-όπως σου είπα-με τους βοηθούς!δεν νομίζω πως έπαιξαν καλά.καθόλου καλά!και με "μεγάλες" φάσεις εναντίον μας.
αν τον ειχαν αδικησει ακομα θα φωναζε. τα γνωστα εγιναν παλι με δεκα οι αντιπαλοι και απαγορευεται στο καραισκακη πεναλτυ για τον αντιπαλο!!!!! :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τελος παντων μου εκοψε και μενα ανυπαρκτα οφσαιντ οπως και σε σενα και σε ορισμενες φασεις εκανε λαθη εις βαρος μου οπως και εις βαρος σου
τις κουμπαρες δεν τις παιζω και ουτε θα κατσω να μετραω φασεις
πιο πολυ με ανυσηχει που πανηγυριζετε χωρις να εχετε παιξει μπαλα ακομη και εναντιον ενος ψοφιου ολυμπιακου εδω και 2 μηνες και που χαιρεστε που φερατε χ σημερα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αν τον ειχαν αδικησει ακομα θα φωναζε. τα γνωστα εγιναν παλι με δεκα οι αντιπαλοι και απαγορευεται στο καραισκακη πεναλτυ για τον αντιπαλο!!!!! :2funny:
ναι οντως τον εβγαλε αδικα εξω και δεν εχει δοθει ποτε πεναλτι στο καραισκακη εις βαρος μας
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν μπορώ να ξέρω τι εννοείς με το "ορθόδοξος" αλλά τακτικά έδειξε να το πήγε καλά το παιχνίδι και να του "βγήκαν" οι περισσότερες επιλογές του.
κατι αλχημειες που κανει στην αμυνα και τον πετροπουλο μπροστα νομιζω θα κερδιζε
στην αμυνα την γλυτωσε που οι δικοι μας ειναι ντεφορμε και μπροστα δεν εβαλε γκολ που ειναι το ζητουμενο

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
τελος παντων μου εκοψε και μενα ανυπαρκτα οφσαιντ οπως και σε σενα και σε ορισμενες φασεις εκανε λαθη εις βαρος μου οπως και εις βαρος σου
τις κουμπαρες δεν τις παιζω και ουτε θα κατσω να μετραω φασεις
πιο πολυ με ανυσηχει που πανηγυριζετε χωρις να εχετε παιξει μπαλα ακομη και εναντιον ενος ψοφιου ολυμπιακου εδω και 2 μηνες και που χαιρεστε που φερατε χ σημερα
τώρα μην πιάσουμε μία μία τις φάσεις!μιλάμε για ΧΑΩΔΗ διαφορά αντιμετώπισης.ΑΝ υπάρχει ανύπαρκτο οφσάιντ σε βάρος σας,αυτό-ίσως,γιατί μου φάνηκε πως ήταν-να είναι του Γκαλέτι!ε,μην λέμε για...φάσεις.στην κόκκινη του Σαριέγκι,αποκλείεται να μην το βλέπεις πως δεν τον βρίσκει καν!
εγώ "πανηγύρισα" το ΠΑΘΟΣ και τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ που έδειξε η ομάδα και ΟΧΙ επειδή πήρα(ανούσια)ισοπαλία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom