Σουηδέ είσαι άδικος με το Μελίσση... Ο τελευταίος που φταίει είναι αυτός. Το παιδί όπου του πούνε παίζει... Αν τον βάζουν χαφ και τον Ζιλμπέρτο στα μπακ είναι δική του ευθύνη; Η μήπως είναι δική του ευθύνη που δεν παίζει ο Μάτος;
Το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι η πολυμετοχικότητα... πολλά κοκκόρια που ο καθένας θέλει να επιβάλλει τις απόψεις του. Αυτό περνάει και στον αντωνίου και στην τεχνική ηγεσία που κάνουν πολλές υποχωρήσεις για να ευχαριστήσουν τα αφεντικά.
Θεωρώ απαράδεκτο να παίζει στο παγκρήτιο με 1 επιθετικό, 9 αμυντικούς παίχτες και τον καραγκούνη... Ομως το προφανές του πράγματος οδηγεί σε συμπέρασμα οτι ο άνθρωπος επηρρεάζεται, όχι απαραίτητα εμφανώς αλλά μάλλον διαισθάνεται την όλη κατάσταση και πράττει αναλόγως...
υ.γ τους χαρακτηρισμούς "γελοίος" και "μακεδόνας γιδοβοσκός" τους θεωρώ αν μη τι άλλο ατυχείς. Ο μελίσσης είναι αξιόλογος αμυντικός και έχει φθάσει μέχρι την εθνική. εντάξει, δεν είναι αβραάμ αλλά αυτά πείτε τα στον αντωνίου, δεν φταίει ο παίχτης αν οι άλλοι έχουν φαγούρα στις τσέπες. Χρήστο μελίσση σε ευχαριστούμε που έπαιξες το ρόλο σου ωστε να καταλάβουν μερικοί οτι η ομάδες δεν φτίάχνονται με τα χρήματα μόνο... Και εσένα λαζαράκο σε ευχαριστούμε, το ξέρω οτι το μετανιώσατε, όπως και ο σαλπιγκιδάκος που παρακαλάει να γυρίσει...
Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ και θα σας κάτσει στο λαιμό βαζελίνες
Αν εσυ καταλαβες οτι το προβλημα το δικο μου ειναι ο Μελισσης ως Μελισσης κανεις μεγαλο λαθος.
Για το οτι επιλεγεται και παιζει αυτος ή για οποιαδηποτε αλλη προπονητικη εντολη που εκτελει συμφωνω απολυτα οτι δεν εχει ευθυνη.Ουτε εχει ευθυνη για το οτι καποιος μαλακας τον επελεξε το καλοκαιρι για να ερθει στον Παναθηναικο.
Ουτε εχω κατι με τον ανθρωπο Μελισση.Καλα να ειναι ο τυπος.
Ολο το προβλημα μου ειναι οτι πρεπει να παιζει για να την βγαλει καθαρη ο μαλακας ο Αντωνιου.Οτι πρεπει να παιζει οπου να'ναι για να καθαρισει το ονομα του αυτο το αρχιδι.Οτι προσπαθουν να βγαλουν τρελλο εναν ολοκληρο κοσμο με το να μην χρησιμοποιουν τον Ματος και να βαζουν το πουλεν του τεχνικου διευθυντη.Οτι πειραματιζεται ο καθε πουτανας γιος στην πλατη του Παναθηναικου.
Τετοιες νοοτροπιες ειναι σαπιες.Δεν μπορω να βλεπω να παιζει καποιος ετσιθελικα,μονο και μονο επειδη το θελουν καποια λαμογια του ποδοσφαιρικου τμηματος.
Το συγκεκριμενο δεν ειναι θεμα προπονητη.Δηλαδη δεν ειναι να πεις ''ενταξει μωρε,κατι βλεπει ο προπονητης και εχει θαψει τον Ματος,χρησιμοποιωντας τον Μελισση στην θεση του''.Φαινεται απο χιλιομετρα οτι υπαρχει πουστια σ'ολο το σκηνικο.Τελος.
Οποτε με αυτο που εγραψα χθες,ο σκοπος μου ηταν να κραξω τον Αντωνιου και τον Τεν Κατε που ειναι συμμετοχος σαυτην την μαλακια και οχι τον Μελισση.Ο Μελισσης ειναι απλα το προσωπο.
Τωρα για το οτι ο Μελισσης εχει παιξει στην εθνικη κτλπ.Εμενα προσωπικα με αφηνει αδιαφορο.Το οτι τον καλεσε ο Γερμανος σε 2 φιλικα δεν μου λεει και τιποτα.Αντιθετα να σου πω για τι ειμαι σιγουρος?Οτι ο Μελισσης στον φετινο παοκ θα ηταν 3ος-4ος στοπερ και στον Παναθηναικο μου τον καναν 3ο αμυντικο χαφ(που σημαινει εγγυημενες συμμετοχες συμφωνα με τις ''επιταγες'' του ροτεισον,εφοσον παιζουμε με 2 αμυντικα χαφ).
Το ''Μακεδονας γιδοβοσκος'' τι σε πειραξε?Πες μου οτι καταλαβες οτι κραζω την Μακεδονια
Για το ''γιδοβοσκος'',για μενα τετοιος ειναι.Θα μπορουσα να γραψω και αμπαλος αλλα αυτο μου βγηκε εκεινη την ωρα.
Το ''γελοιος'' οντως δεν του αξιζε επειδη δεν ειναι ποδοσφαιρικος χαρακτηρισμος.Απλα με τα νευρα που εχω φυσιολογικο ηταν να γραψω και καμια υπερβολη.
Τελος,μακαρι ο παοκ να ειναι οντως εδω,οπως αναφερεις στο τελος του κειμενου σου.Εγω τον θελω δυνατο και αυτο δεν το λεω μονο και μονο για να το πω,σε φαση κλισε οπως το λενε ολοι.Ειλικρινα τον θελω ψηλα και ανταγωνιστικο για να γινεται της πουτανας στο πρωταθλημα.