Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ειπαμε ρε τι ακουγεται
2 μυρια και ιβανσιτς που τον εχει τελειωσει ο τεν κατε
τωρα να κανει κατι αλλο δεν ξερω
δεν νομιζω ρουκα ομως
Άσε απόλυτο αρσενικό - μη μου τα θυμίζεις.  :headbang:

Ένα παίκτη είχαμε με κλάση στην ομάδα, αλλά δεν του έκανε του μαλάκα.  :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπέρα.Προφανώς κ οι λιγοστές σας ελπίδες για τίτλο,'ελαβαν τέλος για φέτος κ σας θεωρώ αουτσάιντερ κ για την δεύτερη θέση,όχι ότι έχει κ ιδιαίτερη σημασία  μιας κ στα πκλέι οφ,οι ομάδες έχουν μηδαμινή διαφορά στην βαθμολογία που καταρτίζεται.
Όσον αφορά τον Ιβ,την θεωρώ πολύ καλή περίπτωση για την ομάδα μου,ως προς να ανταλλαχθεί με τον Τζιμπούρ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλησπέρα.Προφανώς κ οι λιγοστές σας ελπίδες για τίτλο,'ελαβαν τέλος για φέτος κ σας θεωρώ αουτσάιντερ κ για την δεύτερη θέση,όχι ότι έχει κ ιδιαίτερη σημασία  μιας κ στα πκλέι οφ,οι ομάδες έχουν μηδαμινή διαφορά στην βαθμολογία που καταρτίζεται.
Όσον αφορά τον Ιβ,την θεωρώ πολύ καλή περίπτωση για την ομάδα μου,ως προς να ανταλλαχθεί με τον Τζιμπούρ.

ναι ενώ πριν είχαμε πολλές ελπίδες. τώρα τις χάσαμε...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ίβανσιτς & Ρουκάβινα για τον Τζιμπούρ? 

Και Σιμάο για να μειώσει το κόστος των χρημάτων που θα δώσει...αντί για 2 να δώσει 1 εκατ. €...καλο deal μου φαίνεται...για την....ΑΕΚ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μαγκες τρελλαθηκα σημερα πολυ ασχημα.
ΟΧΙ γιατι εχασα.
ΟΧΙ γιατι δεν επαιξα καλα.
ΟΧΙ γιατι εχασα τις ελαχιστες ελπιδες που ειχα να κοιταξω για κατι καλυτερο στο πρωταθλημα.

Αηδιασα πραγματικα με κατι λογικες και κατι νοοτροπιες που υπραχουν μεσα στην ομαδα.

Ο Τεν Κατε παραταει την προπονητικη για να γραψει βιβλιο.''Πως να χανετε 6 βαθμους απο τον Εργοτελη'' ειναι ο τιτλος για οποιον ενδιαφερεται.

Στον πρωτο γυρο κανει το μαγικο και κατεβαζει την ομαδα με ΕΝΑ αμυντικο χαφ και τον Μελισση στα στοπερ.
Για σημερα τι να πω ρε μαγκες?Οτι κανει 3 αλλαγες ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ σε χρονικη περιοδο που η ομαδα παιζει καλα?
Οτι βαζει τον Μελισση στα χαφ και τον Ζιλμπερτο στην αμυνα?
Οτι απεναντι στην αμυνα που εχει φαει 11 γκολ σε 4 παιχνιδια,ξεκιναει χωρις επιθετικο ουσιαστικα?

Αποτελεσμα?
Η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο δεν ηξερε που πατουσε και που βρισκοταν.
Ο Ρουκαβινα γυρναγε να παρει την μπαλα πισω απο την σεντρα.

Ο Εργοτελης ειχε κατεβει με αμυντικους προσανατολισμους.Ολοι περιμεναν πισω.Πως να παιξεις γρηγορα και με την μια για να ανοιξεις διαδρομους,με τον Μελισση στον αξονα που δεν μπορει να δωσει πασα στα 2 μετρα?

Στο πρωτο ημιχρονο ο Μελισσης στα χαφ.Η ομαδα κομμενη στην μεση,δεν καταφερε να κανει φαση.
Στο δευτερο ημιχρονο ο Μελισσης στα στοπερ.Καθιστε και μετρηστε ποσα λαθη γινονται στο κεντρο της αμυνας σαυτο το χρονικο διαστημα.Ελεος :headbang:

ΟΚ,δεν επαιξε καλα η ομαδα καλα σε ενα ματς και χασαμε.Συμφωνω απολυτα.Υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ ομως.

Και ερχομαι σ'αυτο που εγραψα πιο πανω περι λογικων που εμενα προσωπικα μου προκαλουν αηδια.

Πριν 2 εβδομαδες παιζουμε στην Κομοτηνη με τον Πανθρακικο.Το σκορ ειναι 1-2 και η ομαδα εχει οπισθοχωρησει αρκετα.Το κεντρο εχει χαθει τελειως.Επιστρατευεται απο τον παγκο ο Μελισσης.Τοποθετειται στα αμυντικα χαφ.Τρεχει,κοβει καποιες δυσκολες καταστασεις που πανε να δημιουργηθουν,πραγματικα βοηθαει την ομαδα.Θυμαστε τι ακολουθει αυτην την εμφανιση του βοσκου?

Αποθεωση Τεν Κατε για τον παικτη,υμνοι απο διαφορους τσατσους για την βοηθεια που προσεφερε ο Μελισσης σε μια θεση που δεν ειχε αγωνιστει ποτε.
Απο εκεινο το ματς ακουμε συνεχως οτι ο Μελισσης υπολογιζεται σαν εναλλακτικη λυση γιαυτην την θεση.

Και ερχομαι εγω και ρωταω.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΟΨΕ 2 ΜΠΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ 2 ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ Ο ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ?

Αν υπαρχει καποιος που βρισκει λογικη σαυτο θα ηθελα πολυ να το γραψει...

Ο Μακεδονας γιδοβοσκος,αποτελεσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ εισηγηση του Αντωνιου.Με την πρωτη του καλη εμφανιση προσπαθουν ΟΛΟΙ να μας περασουν οτι ο συγκεκριμενος ειναι καλος ποδοσφαιριστης και οτι αδικα εφαγε την λεζα στην αρχη της χρονιας.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ,ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ.

Εγω μαυτα τρελλαινομαι ρε μαγκες.Μαυτες τις πουστιες που παιζονται στην πλατη του Παναθηναικου.Η ομαδα ειναι καλη φετος,μπορει να καταφερει πολλα πραγματα αλλα δεν μπορω να βλεπω τετοιες νοοτροπιες.
Αξιζα να χασω και εχασα.Τελος.Αλλα τα υπολοιπα δεν τα αντεχω.

Συχαρητηρια στον Εργοτελη που μας γαμησε ΔΙΚΑΙΑ.

ΥΓ:Στο μπασκετ κουτσα στραβα περασαμε οποτε παλι καλα.
Ο Σπανουλης σημερα ηταν αρκετα καλος και ελπιζω να ανεβασει την αποδοση του κιαλλο και να βοηθησει την ομαδα αναλογα με τις δυνατοτητες του.Πολυ καλος και ο Περπερογλου,μας κρατησε στον αγωνα οταν ολοι οι υπολοιποι τον επαιζαν.
Τελος,η διαιτησια απλα ΤΡΑΓΙΚΗ.Δεν ξεραν τι διναν οι μαλακες,αμετρητα λαθη και για τις 2 ομαδες.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Σουηδέ...είσαι άδικος...ο άνθρωπος ακόμα μαθαίνει.... :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Δεν είδα το μάτς το δικό σας...αλλά αν έγιναν όλα αυτά...έχεις απόλυτο δίκιο....με τον Μάτος δεν μπορώ να καταλάβω...τον έχει στην κυριολεξία...εξαφανίσει...για Αντωνίου έχεις απόλυτο δίκιο και πάλι...και αν κάνει και αυτό με τον Τζιμπούρ...θα κάνετε,μετά τον ΠΑΟΚ,και την ΑΕΚ ομάδα....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
souhdos13 - σωστά τα λες και thanks για την περίληψη. Έχω μια ερώτηση μια και εγώ ποτέ δεν ήμουν φανατίλα.

Πως γίνεται σ' αυτή την ομάδα καταξιωμένοι παίκτες αλλού αλλά κυρίως προπονητές, όταν έρχονται εδώ να μαλακίζονται αγρίως.  :jerking:

Έχει κακό ριζικό η Παιανία, το Βαρδινογιανναίϊκο φταίει - τι στο διάολο συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω ρε πούστη.  :headbang:

:helpplea:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σουηδέ...είσαι άδικος...ο άνθρωπος ακόμα μαθαίνει.... :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Δεν είδα το μάτς το δικό σας...αλλά αν έγιναν όλα αυτά...έχεις απόλυτο δίκιο....με τον Μάτος δεν μπορώ να καταλάβω...τον έχει στην κυριολεξία...εξαφανίσει...για Αντωνίου έχεις απόλυτο δίκιο και πάλι...και αν κάνει και αυτό με τον Τζιμπούρ...θα κάνετε,μετά τον ΠΑΟΚ,και την ΑΕΚ ομάδα....
Ασε με ρε φιλε επειδη εχω τρελλαθει πολυ ασχημα.
Δεν με νοιαζει που εχασα,σταρχιδια μου.Αλλα δεν αντεχω το να προσπαθουν να βγαλουν τρελλους ολους τους οπαδους του Παναθηναικου.
Δεν γινεται να παιζει ο Μελισσης βασικος στον Παναθηναικο και ο Ματος να ειναι σε καραντινα.
ΗΜΑΡΤΟΝ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Οσο για αυτο που εβγαλε χθες το contra για τον Τζιμπουρ και τον Ιβανσιτς,αν ειναι αληθεια,τοτε ο Αντωνιου απο ασχετος ανεβαινει κατηγορια και γινεται επικινδυνος για την ομαδα.
Συχαρητηρια και στους μετοχους που ανεθεσαν μια επενδυση 25-30 εκ.ευρω σαυτο το μουνοπανο. :jerking:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
souhdos13 - σωστά τα λες και thanks για την περίληψη. Έχω μια ερώτηση μια και εγώ ποτέ δεν ήμουν φανατίλα.

Πως γίνεται σ' αυτή την ομάδα καταξιωμένοι παίκτες αλλού αλλά κυρίως προπονητές, όταν έρχονται εδώ να μαλακίζονται αγρίως.  :jerking:

Έχει κακό ριζικό η Παιανία, το Βαρδινογιανναίϊκο φταίει - τι στο διάολο συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω ρε πούστη.  :headbang:

:helpplea:
Ουτε εγω δεν ξερω ακριβως τι φταιει ρε φιλε.Απλα στεκομαι σε καποια πραγματα που ειναι περα για περα ξεκαθαρα...
Προφανως για να εχεις ενα πρωταθλημα σε 12 χρονια φταινε πολλα πραγματα.Ακομα και οι οπαδοι εχουν μεριδιο ευθυνης.
Για τους προπονητες που λες,δεν αποκλειω να παιρνουν και γραμμη απο τους ''προισταμενους''.
Τοσα χρονια ειχαμε τον μαλακα τον γρηγορο τον Τζιγκερ που τον επαιζε και κοιμοταν ορθιος,με αποτελεσμα ο γαυρος να κανει παρτι και να σηκωνει ο,τι κουπα κυκλοφορει.
Φετος που αλλαξε η κατασταση στα διοικητικα και μπηκαν πολλα φραγκα,εχουμε για γενικο δερβεναγα τον αμυριστο τον Αντωνιου.
Θα δουμε πως θα συνεχιστει η κατασταση(οχι για πρωταθλημα,αλλα για ευρωπη και κυπελλο) και θα μπορουμε να πουμε περισσοτερα αργοτερα.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ουτε εγω δεν ξερω ακριβως τι φταιει ρε φιλε.Απλα στεκομαι σε καποια πραγματα που ειναι περα για περα ξεκαθαρα...
Προφανως για να εχεις ενα πρωταθλημα σε 12 χρονια φταινε πολλα πραγματα.Ακομα και οι οπαδοι εχουν μεριδιο ευθυνης.
Για τους προπονητες που λες,δεν αποκλειω να παιρνουν και γραμμη απο τους ''προισταμενους''.
Τοσα χρονια ειχαμε τον μαλακα τον γρηγορο τον Τζιγκερ που τον επαιζε και κοιμοταν ορθιος,με αποτελεσμα ο γαυρος να κανει παρτι και να σηκωνει ο,τι κουπα κυκλοφορει.
Φετος που αλλαξε η κατασταση στα διοικητικα και μπηκαν πολλα φραγκα,εχουμε για γενικο δερβεναγα τον αμυριστο τον Αντωνιου.
Θα δουμε πως θα συνεχιστει η κατασταση(οχι για πρωταθλημα,αλλα για [size=30pt]την ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ την ευρωπη[/size]) και θα μπορουμε να πουμε περισσοτερα αργοτερα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πέστα ρε Σουηδέ - αυτό το αρχίδι ποτέ δεν το χώνεψα. Θυμάστε οι παλιότεροι που φόρεσε τα κόκκινα επί Κοσκωτά?

Οι μαλάκες οι δικοί μας μετά τον πήρανε πίσω.  :jerking:

Είναι δεκάδες χιλιάδες οι Παναθηναϊκοί που έχουν αηδιάσει με όλο αυτό το σκυλολόι. Τζίγκερ  :birdman: manager σε ΠΑΕ. Τώρα τι να πεις?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Όταν διαβάζω απο έναν φίλαθλο του παο και συγκεκριμένα τον σουηδό να μην κράζει την διατησία αλλα να αναγνωρίζει τα λάθη που κάνουν κάποιοι μέσα στην ομάδα του ειλικρινά χαίρομαι.Ο παο δεν είναι για 12 βαθμούς πίσω απο τον ολυμπιακό μην λέμε οτι θέλουμε.Λάθη έχουν γίνει απο τους διαιτητές και πολλές φορές κατά του παο αλλα και αυτή η ομάδα ενώ μπορεί με ανθρώπους όπως ο Αντωνίου και τζίγκερ μένει πίσω.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
To πρωτάθλημα έχει πετάξει εδώ και καιρό και μαζί με αυτό και κάτι ψιλά που είχα στοιχηματίσει. :grin: :grin:
Άντε και του χρόνου πιο χοντρό χώσιμο μέχρι να πάμε φυλακή.  :jerking:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το είχα ξαναπεί...το να έχεις αυτούς τους οικονομικούς μεγιστάνες στη διοίκηση και να έχεις τέτοιο μετριότατο ρόστερ είναι τραγικό...συν το γεγονός ότι στο τιμόνι του ποδοσφαίρου είναι ένας άχρηστος...

pig21

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι φταινε οι παιχτες αφου υπάρχει Κοκαλισταν

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τι φταινε οι παιχτες αφου υπάρχει Κοκαλισταν

rollss.gif
rollss.gif
rollss.gif

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ομπράντοβιτς: "Έτσι θέλω τους παίκτες μου"

Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έμεινε μόνο στη νίκη-πρόκριση επί του Αμαρουσίου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εστίασε στην αγωνιστική φιλοσοφία όλων των παικτών. Ο Σούλης Μαρκόπουλος από την πλευρά του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη διαιτησία.

Αναλυτικά

Ζέλικο Oμπράντοβιτς: "Ήταν ένα πολύ-πολύ δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες με 45 λεπτά διάρκεια. Ουσιαστικά τον έκριναν οι λεπτομέρειες. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα αλλά κάναμε καλή δουλειά στον τομέα των λαθών, έχοντας ένα στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν εμφανής η μεγάλη θέληση σε όλους τους παίκτες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αναμφίβολα πρέπει να πούμε θέμα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράσταση του κόσμου. Ο τρόπος που αγωνιστήκαμε πρέπει να είναι οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια. Με λίγα λόγια έχεις δικαίωμα να αστοχήσεις, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να μην παίξεις καλή άμυνα. Σε κάθε παιχνίδι ο προπονητής έχει πάντα κομμάτια που μπορεί να απομονώσει. Ένα παράδειγμα είναι ότι υπήρξαν μερικά αμαρκάριστα σουτ τριών πόντων του αντιπάλου. Ένα άλλο ήταν οι αποστάσεις στην επίθεση".

Συνημμένα

• zots.jpg
    zots.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 48

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom