Άσε απόλυτο αρσενικό - μη μου τα θυμίζεις.ειπαμε ρε τι ακουγεται
2 μυρια και ιβανσιτς που τον εχει τελειωσει ο τεν κατε
τωρα να κανει κατι αλλο δεν ξερω
δεν νομιζω ρουκα ομως
Ένα παίκτη είχαμε με κλάση στην ομάδα, αλλά δεν του έκανε του μαλάκα.
Άσε απόλυτο αρσενικό - μη μου τα θυμίζεις.ειπαμε ρε τι ακουγεται
2 μυρια και ιβανσιτς που τον εχει τελειωσει ο τεν κατε
τωρα να κανει κατι αλλο δεν ξερω
δεν νομιζω ρουκα ομως
Καλησπέρα.Προφανώς κ οι λιγοστές σας ελπίδες για τίτλο,'ελαβαν τέλος για φέτος κ σας θεωρώ αουτσάιντερ κ για την δεύτερη θέση,όχι ότι έχει κ ιδιαίτερη σημασία μιας κ στα πκλέι οφ,οι ομάδες έχουν μηδαμινή διαφορά στην βαθμολογία που καταρτίζεται.
Όσον αφορά τον Ιβ,την θεωρώ πολύ καλή περίπτωση για την ομάδα μου,ως προς να ανταλλαχθεί με τον Τζιμπούρ.
Ίβανσιτς & Ρουκάβινα για τον Τζιμπούρ?
Ασε με ρε φιλε επειδη εχω τρελλαθει πολυ ασχημα.Σουηδέ...είσαι άδικος...ο άνθρωπος ακόμα μαθαίνει....
ΥΓ--->Δεν είδα το μάτς το δικό σας...αλλά αν έγιναν όλα αυτά...έχεις απόλυτο δίκιο....με τον Μάτος δεν μπορώ να καταλάβω...τον έχει στην κυριολεξία...εξαφανίσει...για Αντωνίου έχεις απόλυτο δίκιο και πάλι...και αν κάνει και αυτό με τον Τζιμπούρ...θα κάνετε,μετά τον ΠΑΟΚ,και την ΑΕΚ ομάδα....
Ουτε εγω δεν ξερω ακριβως τι φταιει ρε φιλε.Απλα στεκομαι σε καποια πραγματα που ειναι περα για περα ξεκαθαρα...souhdos13 - σωστά τα λες και thanks για την περίληψη. Έχω μια ερώτηση μια και εγώ ποτέ δεν ήμουν φανατίλα.
Πως γίνεται σ' αυτή την ομάδα καταξιωμένοι παίκτες αλλού αλλά κυρίως προπονητές, όταν έρχονται εδώ να μαλακίζονται αγρίως.
Έχει κακό ριζικό η Παιανία, το Βαρδινογιανναίϊκο φταίει - τι στο διάολο συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω ρε πούστη.
Ουτε εγω δεν ξερω ακριβως τι φταιει ρε φιλε.Απλα στεκομαι σε καποια πραγματα που ειναι περα για περα ξεκαθαρα...
Προφανως για να εχεις ενα πρωταθλημα σε 12 χρονια φταινε πολλα πραγματα.Ακομα και οι οπαδοι εχουν μεριδιο ευθυνης.
Για τους προπονητες που λες,δεν αποκλειω να παιρνουν και γραμμη απο τους ''προισταμενους''.
Τοσα χρονια ειχαμε τον μαλακα τον γρηγορο τον Τζιγκερ που τον επαιζε και κοιμοταν ορθιος,με αποτελεσμα ο γαυρος να κανει παρτι και να σηκωνει ο,τι κουπα κυκλοφορει.
Φετος που αλλαξε η κατασταση στα διοικητικα και μπηκαν πολλα φραγκα,εχουμε για γενικο δερβεναγα τον αμυριστο τον Αντωνιου.
Θα δουμε πως θα συνεχιστει η κατασταση(οχι για πρωταθλημα,αλλα για [size=30pt]την ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ την ευρωπη[/size]) και θα μπορουμε να πουμε περισσοτερα αργοτερα.
Πολύ ομιλητικός είσαι εσύ σήμερα!
Πολύ ομιλητικός είσαι εσύ σήμερα!