You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αντε γαμισου ρε παλιοαρχιδοΠΡΟΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ?'' ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ.ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑΓΙΑ?
[size=70pt]Λ Α Γ Ε[/size]
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.986
- Πόντοι
- 22.785
βρε σου λεμε μι φοναζισ δεν ινε πρεπονΠΡΟΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ?'' ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ.ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑΓΙΑ?
ισε καλο πεδι
ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝαντε γαμισου ρε παλιοαρχιδο
[size=70pt]Λ Α Γ Ε[/size]
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.986
- Πόντοι
- 22.785
ο τσακι τσαν που πεζι στ β εθνικιΤΟ ΛΑΓΟΣ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ
Ναι,ναιγια το ζικο λεσ
Συνημμένα
ο τσακι τσαν που πεζι
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.986
- Πόντοι
- 22.785
ισε καλο πεδι αλα φοναζισ
πιο σιγα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εμένα προσωπικά εάν μου παραχωρησει τη γκόμενα του αβατάρ ανεξαρτήτως φανέλλας τον αφήνω να φωνάζει όσο θέλει.ισε καλο πεδι αλα φοναζισ
πιο σιγα
ισε καλο πεδι αλα φοναζισ
πιο σιγα
Αδερφή του...Βόθρου είσαι???
την εβγαλα μη την ματιασειςεμένα προσωπικά εάν μου παραχωρησει τη γκόμενα του αβατάρ ανεξαρτήτως φανέλλας τον αφήνω να φωνάζει όσο θέλει.
Ότι έγινε προχτές και με σας φίλτατε.Μένει να δούμε τι μέλλει γεγέσθαιΜ'αυτα και μ'αυτα με το μπασκετακι δεν μας ειπατε τι εγινε.....
ενταξει αλλα εσεις εισαστε το ''τραινο'',,,,Ότι έγινε προχτές και με σας φίλτατε.Μένει να δούμε τι μέλλει γεγέσθαι
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
την εβγαλα μη την ματιασεις
δε θέλω να την ματιάξω... αλλο θέλω
Μ'αυτα και μ'αυτα με το μπασκετακι δεν μας ειπατε τι εγινε.....
Είσαι κουφάλα ρε....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.986
- Πόντοι
- 22.785
εδο δε ματιαζομαστε γιατι ιμαστε φιλι κ βαζουμετην εβγαλα μη την ματιασεις
Συνημμένα
Επισκέπτης
Θρήνος…
Sportingbet.gr - 100%bonus εγγραφής έως €100
17/01/2009, 22:19 | Διαβάστηκε 8831 φορές Αποστολή
(Photo: Action Images).
Δυστυχώς, έγινε κι’ αυτό… Ανθρωπος έχασε τη ζωή του στο γήπεδο. Ο 57χρονος Σωτήρης Σεραφείμ, υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα των επεισοδίων στο Καυταντζόγλειο, ανάμεσα σε οπαδούς του Ηρακλή και της ΑΕΚ και τελικά έχασε τη μάχη με τον θάνατο.
Αφού δέχθηκε μαλάξεις στο ταρτάν του γηπέδου από τους άνδρες των ΕΚΑΒ για περίπου 30 λεπτά, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και συνταξιούχος πυροσβέστης πέθανε μέσα στο γήπεδο…
Sportingbet.gr - 100%bonus εγγραφής έως €100
17/01/2009, 22:19 | Διαβάστηκε 8831 φορές Αποστολή
(Photo: Action Images).
Δυστυχώς, έγινε κι’ αυτό… Ανθρωπος έχασε τη ζωή του στο γήπεδο. Ο 57χρονος Σωτήρης Σεραφείμ, υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα των επεισοδίων στο Καυταντζόγλειο, ανάμεσα σε οπαδούς του Ηρακλή και της ΑΕΚ και τελικά έχασε τη μάχη με τον θάνατο.
Αφού δέχθηκε μαλάξεις στο ταρτάν του γηπέδου από τους άνδρες των ΕΚΑΒ για περίπου 30 λεπτά, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και συνταξιούχος πυροσβέστης πέθανε μέσα στο γήπεδο…
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95